KOZMETIČKI SALON J-STUDIO- NJEGA TIJELA, NOKTI, PEDIKURA, ŠMINKANJE, TRAJNA DEPILACIJA

25.04.2009., subota

O NAMA


J-STUDIO
Avenija Dubrava 44/I
10040 Zagreb
Telefon: 01 2910 025
Mobitel: 099 707 99 87
Mail: landeka.josipa@gmail.com



Kozmetički salon J-Studio je specijalizirana ustanova - High Care - za njegu i ljepotu tijela te očuvanje zdravlja.

High Care je koncept koji popunjava prazninu između plastične kirurgije, farmacije, kozmetike, fitnessa i fizioterapije.

U specijalnim tretmanima za njegu lica i tijela koje radimo koristimo zaštićene metode i aparate tvrtke Weyergans koji zadovoljavaju najstrože standarde kvalitete te posjeduju certifikate ISO/EN i IOS, kozmetičke preparate koji sadrže kozmetičko-farmaceutske pripravke.

Također nudimo i veliki broj kvalitetnih preparata za lice i tijelo njemačke tvrtke Weyergans koji se za osobnu upotrebu ne mogu kupiti u maloprodaji već isključivo u High Care kozmetičkom studiju.

Anticelulitni tretmani koje radimo uz pomoć zaštićene metode tvrtke Weyergans koja je vodeći svjetski brand u medicinskoj kozmetici uz kombinaciju preparata, aparata i znanja daju vrlo dobre rezultate a učinak je vidljiv odmah već nakon prvih tretmana (manji obujam, eliminacija masnog tkiva, zatezanje kože, bolji protok limfe i bolja cirkulacija).

Ovi anticelulitni tretmani patentirani su od strane Weyergans High Care AG na osnovi istraživanja i iskustva svjetskih stručnjaka u tom području. Kompletna terapija prolazi kroz četiri stadija:

1. Stimulacija limfnog protoka
2. Aktivacija metabolizma masti
3. Jačanje vezivnog tkiva
4. Krvožilni trening

Diferencirana Celulitna Terapija široko se primjenjuje u praksi i pokazuje zapanjujuće rezultate u borbi protiv celulita.


Ovom zaštićenom metodom tvrtke Weyergans uz kombinaciju Body Wrappinga, visokokvalitetne kozmetike i aparata, odstranjujemo celulit i djelujemo preventivno na nastanak celulita i masnih nakupina. Tom metodom garantirano se postižu rezultati zato što napada uzroke nastanka celulita, a ne njegove posljedice.

DCT koristi različite postupke i metode za odstranjivanje celulita i masnih nakupina. S njima ne odstranjujemo samo celulit i masne nakupine, već i jačamo vezivno tkivo, poboljšamo strukturu i metabolizam kože, pospješujemo odstranjivanje otpadnih produkata iz tijela te našim klijentima nudimo fizički i psihički odmor.

Prvi korak u tretmanu DCT je anamneza, individualan pregled klijenta pri čemu uzimamo podatke o klijentu: zdravstveno stanje, navike, aktivnosti, te na kraju odredimo broj tretmana i sastav tretmana koji su potrebni klijentu da postigne rezultate.


Limfna drenaža


Mehaničku limfnu drenažu i abdomenalnu masažu radimo aparatom SPM (vaukuum) koji djeluje na dijelove tijela opterećene nagomilanim masnoćama i viškom vode u tijelu.

Tretman u pravilu traje oko 30 minuta. Tokom tretmana osjetit ćete ugodan osjećaj ritmičnog kretanja valova zračnog pritiska.

Masažom trbuha poboljšavamo rad crijeva kod nadutosti, spore probave te tretiramo „pivski trbuh“. Također se pojačava cirkulacija koja utječe na prokrvljenost strija, eliminaciju masnog tkiva, te bolji tonus kože (zatezanje).


Tretmani ultrazvukom




Ultrazvuk su zvučni valovi sa frekvencijom preko 20 KHz, koje ljudsko uho nemože čuti.

Ultrazvuk se stavara pomoću aparata SONO STYLER. Takvi aparati se već dugo godina upotrebljavaju u medicini za dijagnostiku i terapiju.

Sono styler (ultrazvuk) se upotrebljava u kozmetičke svrhe gdje ultrazvučni valovi pospješuju metabolizam kože. Koža postaje napetija i izgleda mlađe.

Odlične rezultate postižemo i pri regeneraciji kože lica, prsa i cijeloga tijela. Koža postaje glatka i čvršća.

Sonoforeza je vrlo učinkovita pri uklanjanju strija. Učinak ultrazvuka se pojača upotrebom preparata čije aktivne supstance prodiru duboko u tkivo te upotrebom aparata SPM (vakuum) kojim se pojačava cirkulacija i protok limfe).


Tratmani SPM aparatom Weyergans (vakuumske masaže)

SPM aparat je najbolja kombinacija tradicije i moderne tehnologije. Ovim aparatom izvodimo različite tretmane koji se odvijaju pod utjecajem vakumske masaže. To su anticelulitni tretmani, tretmani razbijanja masnih nakupina, tretmani učvršćivanja oslabljelog vezivnog tkiva, obrada strija, učvršćivanje grudi i stražnjice, smanjenje podbradka, obrada nečiste kože i tretmani izravnavanja bora.

Učinci vakumske masaže su: intenzivno stimuliranje protoka limfe, pojačano sagorijevanje masnih stanica, učvršćivanje vezivnog tkiva stimulacijom djelovanja enzima.

Tretmanima SPM Weyergans aparatom uz kombinaciju preparata i ultrazvuka

* uklanjamo celulit,
* učvršćujemo vezivno tkivo,
* učvršćujemo grudi, stražnjicu,
* smanjujemo “pivski trbuh”,
* uklanjamo “jahače hlače”,
* uklanjamo bore s lica,
* smanjujemo i učvršćujemo podbradak,
* odstranjujemo vrećice pod očima,
* uspješno radimo s kožom na kojoj su vidljive strije, ožiljci, akne, masne nakupine,
* vaše noge činimo lakšima te poboljšavamo perifernu prokrvljenost.


... Ukratko: pomlađujemo izgled!



SPM upotrebljavamo i kod tretiranja zastoja limfe te regeneracije zahtjevnije kože obraza i dekoltea. Također je vrlo učinkovit za opuštanje mišićne napetosti u ramenima i zatiljku.

Nakon završetka tretmana na tretiranom području osjeti se ugodan osjećaj svježine. Blago crvenilo na koži je dokaz da smo pospješili podkožnu cirkulaciju i sagorjevanje masti.



U našem moderno opremljenom kozmetičkom salonu J-STUDIO nudimo i ostale tretmane:



* trajno uklanjanje dlaka,
* depilacije toplim voskom (patrone)
* depilacije šećernom pastom (egipatska depilacija)
* tretmane lica (čišćenja lica, akne, specijalni tretmani za zatezanje kože, smanjenje bora, bolji protok limfe)
* manikuru, ugradnju noktiju, geliranje, ukrašavanje noktiju - najkvalitetnija kozmetika za nokte Cuccio
* šminkanje - dnevni i svečani make up - (za vjenčanja poseban paket njege tijela i šminkanja)
* masaže (anticelulitne - akcija - deset+1 gratis uz kombinaciju preparata, aparata, Body Wrapping i masaže)
* pedikura - klasična i SPA uz tretiranje kozmetikom Cuccio, njega noktiju
* aromaterapija - (uz primjenu svih medicinskih standarda i znanja za poboljšanje zdravlja čovjeka)



Klijentima nudimo ekskluzivan, individualan i moderan pristup. Klijent je uvijek u središtu pozornosti.

Savjetovanja, njega i tretmani su predstavljeni i izvedeni cjelovito te kao takvi jamče uspjeh.


Studentima i studenticama popust od 20% na tretmane klasične njege i čišćenja lica i depilacije uz predočenje indeksa ili iksice.


Vlasnica kozmetičkog salona J-STUDIO je Josipa Landeka - kozmetičar, pediker, maniker, te educirana za tretmane Weyergans kozmetikom i aparatima.

Donoseći odluku za njegu tijela, lica, noktiju i stopala u našem salonu donijeli ste najbolju moguću odluku, jer ste se posvetili stručnoj i iskusnoj osobi uz primjenu najpoznatije i najkvalitetnije kozmetike.

J-STUDIO
Avenija Dubrava 44/I
Zagreb
Tel.: 01 2910 025
Mobitel: 099 707 99 87
Mail: landeka.josipa@gmail.com




>I heart FeedBurner



Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>