KOZMETIČKI SALON J-STUDIO- NJEGA TIJELA, NOKTI, PEDIKURA, ŠMINKANJE, TRAJNA DEPILACIJA

14.06.2011., utorak

STUDIO ZA SUNČANJE NILA SUN

Na adresi Teslička 3a u Dubravi, svega par koraka od našeg kozmetičkog salona, u sklopu kozmetičkog salona J-Studio, otvoren je Studio za sunčanje NILA SUN.

U veoma modernom i lijepo uređenom prostoru možete uživati u sunčanju na tri nova vrhunska solarija i na potpuno novim lampama.

Luxura Turbo - ležeći - TIP 3 - min/5 kn
Luxura Turbo - stojeći - TIP 3 - min/5 kn
Mega Sun Super Power 4000 - TIP 3 - min/3 kn


Mi brinemo o vama i vašoj koži. Svi aparati su atestirani i odobreni od Ministarstva zdravstva. Sunčanjem u našem Studiju ništa niste prepustili slučaju!

Nakon zdravog i ugodnog sunčanja odaberite kremu iz naše ponude koja će vašu kožu učiniti mekom i svježom.

Čekamo vas!

Radno vrijeme

Ponedjeljak - subote
10-22 h
Nedjelja
16 - 22 h

Mob.: 099/5789-627
www.solarij.blogspot.com


23.02.2011., srijeda

NOVO - AKCIJA

Do sada smo već potvrdili našu kvalitetu a stalni porast broja klijentica dokazuje našu ozbiljnost i posvećenost svakoj klijentici s posebnom pažnjom.

U našem salonu povećali smo ponudu te osim dosadašnjih tretmana vakuumom (razbijanje masnog tkiva i povećanje ili podizanje dojki), trajne depilacije, i klasičnih tretmana lica i tijela te pedikure i manikure, nudimo i tretmane elektrostimulacijom, kavitaciju, mikrodermoabraziju, i mnoge druge novitete.

Nazovite, javite se, pošaljite nam upit, dođite......tu smo zbog vas.....

www.j-studio.hr

18.04.2010., nedjelja

PROLJETNA AKCIJA!!! KOZMETIČKI TRETMANI!

ISKORISTITE PROLJETNU AKCIJU I NAGRADITE SEBE I SVOJE TIJELO SPECIJALNIM TRETMANIMA U PROVJERENOM SALONU HIGH CARE CENTRA ZA LJEPOTU I NJEGU TIJELA I LICA - J-STUDIO
PROLJETNA AKCIJA !!

SPM VAKUUM CIJELO TIJELO
10 TRETMANA 1500 KN!!
SMANJITE OBUJAM I RIJEŠITE SE CELULITA!!

SPM TRBUH 10 TRETMANA 500 KN!!

ANTICELULITNE MASAŽE
10X = 600 KN!!!

NAJNIŽE CIJENE TRAJNE DEPILACIJE IPL U GRADU !!!

PEDIKURA SA LAKIRANJEM 100KN!

NOVO! NOVO! NOVO!

KOLAGEN TERAPIJA SVIJETLOM!! 1 min/ 1kn!

RIJEŠITE SE BORA, CELULITA , DLAKA PO NAJPOVOLJNIJIM CIJENAMA!!

20% popusta za sve studente na depilacije i tretmane lica


KOZMETIČKI SALON J-STUDIO, NOVO!

Alisun 200 Collagen

Od sada sve naše vjerne klijentice, a i sve novopridošle možemo obradovati novom ponudom - ALISUN 200 Collagen aparatom koji zaustavlja stanje i pomlađuje kožu bez boli i bez napornih tretmana!

Terapija Alisun 200 Collagen sa mekim crvenim svijetlom zaustavlja starenje i omogućava koži da ostane čvrsta.

Alisun Intense Collagen cijev je specijalno dizajnirana za Alisun 200 Collagen.

Nježni valovi crvenog svijetla (550-700 nm) stimuliraju kožu na proizvodnju kolagenskih i elastinskh vlakana u dubljim slojevima dermisa.

Ova foto-bio stimulacija ima vidljivo omekšavajući efekt na bore te aktivira metabolizam kože. To nije niti UV niti laser već se radi o foto terapiji!

Bio stimulativan efekt

Potrebno je vrijeme da bi se struktura kože poboljšala. Terapija sa Alisun 200 Collagen trebala bi trajati barem 6-8 tjedana kako bi se proizveo stimulirajući efekt.

Početno vrijeme izlaganja ne bi smjelo biti duže od 10 minuta dnevno (3 puta tjedno) i može se povećavati do maksimalno 20 minuta dnevno.

Koža treba ostati hladna za vrijeme tretmana. Fizički izvor svijetla proizvodi i šalje neku količinu topline ali se ona filtrira i hladi preko jedinice..

Zahvaljujući stimulaciji stanica koža ne izgleda samo svježije nego je i mnogo glađa. Tamni podočnjaci će nestati, pore će se smanjiti a vaša koža postaje mekša a neravnine će nestati. Znatno se poboljšava regeneracija stanica i sposobnost kože da se sama liječi.

Koristi od Alisun 200 Collagen:

§ izgradnja zdrave kolagenske mreže
§ vidljivi anti-aging efekt
§ smanjenje linija i bora (naročito oko očiju, na vratu, oko ustiju)
§ poboljšanje elasticiteta, čvrstoće i gipkosti kože
§ poticanje regeneracije stanica kože
§ ponovno učvršćivanje kože (sprječava pojavu celulita)
§ poboljšanje sposobnosti kože da upija i skladišti vlagu
§ povećanje unosa kisika
§ obnova kolagenskih i elastičnih vlakana
§ aktivacija mineralnog metabolizma kože
§ pomaže da koža ostane glatka i svježa
§ nema negativnih nuspojava
§ nema boli

21.03.2010., nedjelja

NAJNIŽE CIJENE, ANTICELULITNI TRETMANI, TRAJNA DEPILACIJA, PODIZANJE GRUDI, POVEĆAVANJE GRUDI

Poštovane klijentice i klijenti!

Čast mi je evo, obavijestiti vas, da smo proslavili i prvi rođendan. Vrlo veseo i sretan, rekla bih. U godinu dana rada možemo se pohvaliti izuzetno dobrim rezultatima u tretmanima vakuumom, kako kod anticelulitnih tretmana tako i kod tretiranja limfe, zatezanja tkiva, i povećanja grudi. Svaka zadovoljna klijentica dovede još po druge dvije svojom preporukom zbog čega sam svim svojim klijenticama iznimno zahvalna, ali i ponosna na svoj rad i rezultate.

Veselim se druženju i u drugoj godini samostalnog rada u salonu za ljepotu i njegu tijela J-STUDIO.

Svoju odanost vama dokazujem i nadalje NAJNIŽIM CIJENAMA U GRADU, i vrlo kvalitetnom uslugom u svim tretmanima: specijalnim i klasičnim tretmanima lica i tijela, stopala, noktiju, kao i svečanog šminkanja.

O uslugama u salonu J-STUDIO svjedoče zadovoljni klijenti i postignuti rezultati: SPM VAKUUMOM kod eliminacije celulita, SPM VAKUUMOM kod povećanja i podizanja grudi nekirurškim putem, te kod TRAJNE DEPILACIJE.

Posjetite našu www stranicu www.j-studio.hr, i uvjerite se da ćete u salonu J-STUDIO naći sve ono čime možete počastiti i nagraditi vaše lice i tijelo.21.11.2009., subota

KOZMETIČKI SALON J-STUDIO POKLANJA

TRAJNA DEPILACIJA APARATOM IPL YPERION

TRAJNO OTKLANJANJE CELULITA I MASNOG TKIVA, ZATEZANJE KOŽE SPM VAKUUM

NJEGA LICA I TIJELA KVALITETNIM PREPARATIMA I APARATIMA TVRTKE WEYERGANS
SA DODATKOM PRIRODNOG BOTOKSA

PEDIKURA, MANIKURA, UGRADNJA NOKTIJU, NJEGA NOKTIJU

PROFESIONALNO ŠMINKANJE

GARANTIRANO NAJNIŽE CIJENE U GRADU, NAJKVALITETNIJA USLUGA


www.j-studio.hr

14.05.2009., četvrtak

ANTICELULITNI TRETMANI, KAVITACIJA ILI VAKUUM?

Trenutno je najrazvikaniji tretman za rješavanje celulita, masnih stanica i obujma - kavitacija - veoma učinkovit i skup tretman. No, sigurno je da je svaka žena spremna odvojiti znatan dio sredstava za bolji, ljepši i zdraviji izgled, međutim
uvijek postoji dilema koji je od ponuđenih tretmana najbolji i najefikasniji.

SPM Vakuum koji koristi J-STUDIO koristi još samo High Care centar u Varaždinu i Osijeku.

To je aparat s kojim se uz primjenu visokokvalitetnih i zaštićenih preparata Weyergans i visoke tehnologije i znanja postižu trajni rezultati u poboljšanju izgleda. Razbijaju se masne stanice, eliminiraju se uzroci nastanka celulita a s time i celulit koji se iz tijela eliminira pojačanim krvotokom i limfom, tijelo postaje zdravije, tonus bitno poboljšan (glatka koža). Ujedno se smanjuje i problem sa strijama, trajno podižu stražnjica i grudi (po svakom tretmanu oko 1 cm), obujam je manji po tretmanu oko cca 2 cm a i veći zavisno od stanja tkiva.

Uspjeh je zagarantiran i trajan. Nakon serije od 7-10 tretmana u kojem vakuumom vršimo aktivaciju krvotoka i limfe, masne stanice i celulit gotovo nestaju, istovremeno i "trbuh" i "jahače hlače", smanjuju se strije, tkivo postaje glatko i napeto i bez celulita.

Na SPM aparatu radi educirana osoba (vlasnica salona) i svi tretmani podvrgnuti su strogoj kontroli iz razloga jer su Weyergans preparati i aparati zaštićeni brand koje mogu izvoditi samo visokoeducirane osobe a sve u cilju poboljšanja čovjekovog zdravlja i izgleda.

Postoji dilema oko kavitacije i vakuuma. No dileme gotovo da i nema. Prvi argument je cijena koja je kod vakuuma bitno niža po tretmanu, a drugi argument je rezultat. Liječnici su potvrdili da se JEDINO VAKUUMOM TRAJNO MOŽE ELIMINIRATI CELULIT I MASNE STANICE, RIJEŠITI PROBLEM LIMFE I KRVOTOKA I KORIGIRATI NEDOSTATKE.

29.04.2009., srijeda

TRAJNA DEPILACIJA

- TRAJNA DEPILACIJA

- ANTICELULITNI TRETMANI

- SPECIJALNI TRETMANI

KOD NAS CIJENE NE RASTU!!!

GARANTIRANO NISKE CIJENE UZ NAJKVALITETNIJU PONUDU!

JEDINI U ZAGREBU KORISTIMO VRHUNSKE WEYERGANS APARATE I PREPARATE ZA TRAJNU ELIMINACIJU CELULITA I MASNOG TKIVA!!

26.04.2009., nedjelja

KOZMETIKA WEYERGANS

U našem salonu koristimo isključivo najkvalitetnije preparate njemačke tvrtke Weyergans.

25.04.2009., subota

O NAMA


J-STUDIO
Avenija Dubrava 44/I
10040 Zagreb
Telefon: 01 2910 025
Mobitel: 099 707 99 87
Mail: landeka.josipa@gmail.comKozmetički salon J-Studio je specijalizirana ustanova - High Care - za njegu i ljepotu tijela te očuvanje zdravlja.

High Care je koncept koji popunjava prazninu između plastične kirurgije, farmacije, kozmetike, fitnessa i fizioterapije.

U specijalnim tretmanima za njegu lica i tijela koje radimo koristimo zaštićene metode i aparate tvrtke Weyergans koji zadovoljavaju najstrože standarde kvalitete te posjeduju certifikate ISO/EN i IOS, kozmetičke preparate koji sadrže kozmetičko-farmaceutske pripravke.

Također nudimo i veliki broj kvalitetnih preparata za lice i tijelo njemačke tvrtke Weyergans koji se za osobnu upotrebu ne mogu kupiti u maloprodaji već isključivo u High Care kozmetičkom studiju.

Anticelulitni tretmani koje radimo uz pomoć zaštićene metode tvrtke Weyergans koja je vodeći svjetski brand u medicinskoj kozmetici uz kombinaciju preparata, aparata i znanja daju vrlo dobre rezultate a učinak je vidljiv odmah već nakon prvih tretmana (manji obujam, eliminacija masnog tkiva, zatezanje kože, bolji protok limfe i bolja cirkulacija).

Ovi anticelulitni tretmani patentirani su od strane Weyergans High Care AG na osnovi istraživanja i iskustva svjetskih stručnjaka u tom području. Kompletna terapija prolazi kroz četiri stadija:

1. Stimulacija limfnog protoka
2. Aktivacija metabolizma masti
3. Jačanje vezivnog tkiva
4. Krvožilni trening

Diferencirana Celulitna Terapija široko se primjenjuje u praksi i pokazuje zapanjujuće rezultate u borbi protiv celulita.


Ovom zaštićenom metodom tvrtke Weyergans uz kombinaciju Body Wrappinga, visokokvalitetne kozmetike i aparata, odstranjujemo celulit i djelujemo preventivno na nastanak celulita i masnih nakupina. Tom metodom garantirano se postižu rezultati zato što napada uzroke nastanka celulita, a ne njegove posljedice.

DCT koristi različite postupke i metode za odstranjivanje celulita i masnih nakupina. S njima ne odstranjujemo samo celulit i masne nakupine, već i jačamo vezivno tkivo, poboljšamo strukturu i metabolizam kože, pospješujemo odstranjivanje otpadnih produkata iz tijela te našim klijentima nudimo fizički i psihički odmor.

Prvi korak u tretmanu DCT je anamneza, individualan pregled klijenta pri čemu uzimamo podatke o klijentu: zdravstveno stanje, navike, aktivnosti, te na kraju odredimo broj tretmana i sastav tretmana koji su potrebni klijentu da postigne rezultate.


Limfna drenaža


Mehaničku limfnu drenažu i abdomenalnu masažu radimo aparatom SPM (vaukuum) koji djeluje na dijelove tijela opterećene nagomilanim masnoćama i viškom vode u tijelu.

Tretman u pravilu traje oko 30 minuta. Tokom tretmana osjetit ćete ugodan osjećaj ritmičnog kretanja valova zračnog pritiska.

Masažom trbuha poboljšavamo rad crijeva kod nadutosti, spore probave te tretiramo „pivski trbuh“. Također se pojačava cirkulacija koja utječe na prokrvljenost strija, eliminaciju masnog tkiva, te bolji tonus kože (zatezanje).


Tretmani ultrazvukom
Ultrazvuk su zvučni valovi sa frekvencijom preko 20 KHz, koje ljudsko uho nemože čuti.

Ultrazvuk se stavara pomoću aparata SONO STYLER. Takvi aparati se već dugo godina upotrebljavaju u medicini za dijagnostiku i terapiju.

Sono styler (ultrazvuk) se upotrebljava u kozmetičke svrhe gdje ultrazvučni valovi pospješuju metabolizam kože. Koža postaje napetija i izgleda mlađe.

Odlične rezultate postižemo i pri regeneraciji kože lica, prsa i cijeloga tijela. Koža postaje glatka i čvršća.

Sonoforeza je vrlo učinkovita pri uklanjanju strija. Učinak ultrazvuka se pojača upotrebom preparata čije aktivne supstance prodiru duboko u tkivo te upotrebom aparata SPM (vakuum) kojim se pojačava cirkulacija i protok limfe).


Tratmani SPM aparatom Weyergans (vakuumske masaže)

SPM aparat je najbolja kombinacija tradicije i moderne tehnologije. Ovim aparatom izvodimo različite tretmane koji se odvijaju pod utjecajem vakumske masaže. To su anticelulitni tretmani, tretmani razbijanja masnih nakupina, tretmani učvršćivanja oslabljelog vezivnog tkiva, obrada strija, učvršćivanje grudi i stražnjice, smanjenje podbradka, obrada nečiste kože i tretmani izravnavanja bora.

Učinci vakumske masaže su: intenzivno stimuliranje protoka limfe, pojačano sagorijevanje masnih stanica, učvršćivanje vezivnog tkiva stimulacijom djelovanja enzima.

Tretmanima SPM Weyergans aparatom uz kombinaciju preparata i ultrazvuka

* uklanjamo celulit,
* učvršćujemo vezivno tkivo,
* učvršćujemo grudi, stražnjicu,
* smanjujemo “pivski trbuh”,
* uklanjamo “jahače hlače”,
* uklanjamo bore s lica,
* smanjujemo i učvršćujemo podbradak,
* odstranjujemo vrećice pod očima,
* uspješno radimo s kožom na kojoj su vidljive strije, ožiljci, akne, masne nakupine,
* vaše noge činimo lakšima te poboljšavamo perifernu prokrvljenost.


... Ukratko: pomlađujemo izgled!SPM upotrebljavamo i kod tretiranja zastoja limfe te regeneracije zahtjevnije kože obraza i dekoltea. Također je vrlo učinkovit za opuštanje mišićne napetosti u ramenima i zatiljku.

Nakon završetka tretmana na tretiranom području osjeti se ugodan osjećaj svježine. Blago crvenilo na koži je dokaz da smo pospješili podkožnu cirkulaciju i sagorjevanje masti.U našem moderno opremljenom kozmetičkom salonu J-STUDIO nudimo i ostale tretmane:* trajno uklanjanje dlaka,
* depilacije toplim voskom (patrone)
* depilacije šećernom pastom (egipatska depilacija)
* tretmane lica (čišćenja lica, akne, specijalni tretmani za zatezanje kože, smanjenje bora, bolji protok limfe)
* manikuru, ugradnju noktiju, geliranje, ukrašavanje noktiju - najkvalitetnija kozmetika za nokte Cuccio
* šminkanje - dnevni i svečani make up - (za vjenčanja poseban paket njege tijela i šminkanja)
* masaže (anticelulitne - akcija - deset+1 gratis uz kombinaciju preparata, aparata, Body Wrapping i masaže)
* pedikura - klasična i SPA uz tretiranje kozmetikom Cuccio, njega noktiju
* aromaterapija - (uz primjenu svih medicinskih standarda i znanja za poboljšanje zdravlja čovjeka)Klijentima nudimo ekskluzivan, individualan i moderan pristup. Klijent je uvijek u središtu pozornosti.

Savjetovanja, njega i tretmani su predstavljeni i izvedeni cjelovito te kao takvi jamče uspjeh.


Studentima i studenticama popust od 20% na tretmane klasične njege i čišćenja lica i depilacije uz predočenje indeksa ili iksice.


Vlasnica kozmetičkog salona J-STUDIO je Josipa Landeka - kozmetičar, pediker, maniker, te educirana za tretmane Weyergans kozmetikom i aparatima.

Donoseći odluku za njegu tijela, lica, noktiju i stopala u našem salonu donijeli ste najbolju moguću odluku, jer ste se posvetili stručnoj i iskusnoj osobi uz primjenu najpoznatije i najkvalitetnije kozmetike.

J-STUDIO
Avenija Dubrava 44/I
Zagreb
Tel.: 01 2910 025
Mobitel: 099 707 99 87
Mail: landeka.josipa@gmail.com
>I heart FeedBurnerKomentari (0) - Isprintaj - #

24.04.2009., petak

TRAJNA DEPILACIJA

STUDENTIMA POPUST 20% NA SVE TRETMANE LICA I NA DEPILACIJE VOSKOM I ŠEĆERNOM PASTOM


Osim naših akcija u kojima imamo promotivne cijene do 25.12.2009. godine na tretmane TRAJNE DEPILACIJE IPL aparatom YperionL600, te akcije na anticelultne tretmane, kroz cijelu godinu studentima i studenticama nudimo popust od 20% na sve tretmane lica, te na depilacije voskom i šećernom pastom.

Studenti i studentice, uz predočenje indeksa ili iksice ostvarujete popust od 20% na opisane tretmane!


J-STUDIO
Avenija Dubrava 44/I
www.j-studio.hr
099 707 99 87
01 2910 025

EGIPATSKA DEPILACIJA (šećerna pasta Pandy's), DEPILACIJA VOSKOM (patronama)


Depilacijom šećernom pastom koža je glatkija nego depilacijom voskom pa mnoge žene žele upravo ovaj način.


CJENIK EGIPATSKE DEPILACIJE (ŠEĆERNOM PASTOM)

Brazilska 100 kn
Pazuh 50 kn
Cijele noge 220 kn
Pola nogu 150 kn
Pola nogu+braz 190 kn
Cijele noge+braz. 280 kn
Nausnice 40 kn
Bikini 60 knCJENIK DEPILACIJE VOSKOM (PATRONAMA)

Cijele noge 120 kn
Cijele noge + brazilska 150 kn
Cijele noge+ruke+brazilska 180 kn
Brazilska 60 kn
Ruke 50 kn
Bikini 40 kn
Pola nogu 60 kn
Pola nogu+brazilska 90 kn
Pola nogu+bikini 70 kn
Pazuh 30 kn
Oblikovanje obrva 20 kn
Nausnice 30 kn
Cijelo lice 50 knSve vrste depilacija vršimo vrlo kvalitetno, brzo, zahvaljujući višegodišnjem iskustvu i znanju.

Nazovite nas, dogovorite termin, i budite zadovoljni jer ste učinili za sebe najbolje što ste mogli!


NISKE CIJENE - NAJNIŽE CIJENE U GRADU


Riješite se neželjenih dlačica, uraslih dlaka, upaljenih folikula i ranjenog tkiva!!!

Trajnom depilacijom najprodavanijim aparatom IPL za trajnu depilaciju u Europi, YperionL600 ne postoji mogućnost ozljeđivanja koje postoje kod klasičnih i laserskih depilacija, depilacije su brže (vremenski kraće traju) a rezultati su fantastični.

Nakon 3-4 tretmana imate glatku kožu i bez dlaka! Pulsnim svjetlom uništavamo folikul dlake te ona nakon par dana sama otpadne.

Jako brz i učinkovit tretman za žene i muškarce!

Siguno ste primjetili s kojim sve poteškoćama se nosite brijući dlake britvicom, otklanjajući ih epilatorom (urasle dlake više nego ikad), klasičnom depilacijom kod koje često dolazi do oštećenja tkiva koje se potom upali i teško zacjeljuje.PROMOTIVNO RAZDOBLJE DO 01.06.2010. godine

POKLONITE SVOJIM PARTNERIMA NAJLJEPŠI POKLON ZA ROĐENDAN, VJENČANJE ILI JEDNOSTAVNO ZATO JER IH ŽELITE USREĆITI!

PRIMAMO SVE KARTICE. OBROČNO PLAĆANJE NA 2-6 RATA!

SVEČANO I DNEVNO ŠMINKANJE - MAKE UP, ŠMINKANJE ZA MLADENKESvaka žena želi na svečanosti zablistati. Danima se pripremamo kupujući cipele, garderobu, kombinirajući i slažući boje, haljine, hlače.

Doprinos kompletnom izgledu je šminka kojom treba istaknuti sve lijepo a prikriti nedostatke kako bismo se pokazale u punom sjaju.

Mladenkama je naročito bitno da izgledaju ljepše nego ikad, i da šminka nije upadjiva, već decentna.

Višegodišnjim iskustvom, prateći želje i prilike za koje smo šminkali, naučili smo istaknuti najbolje, i nastojati da je osobnost u prvom planu, a šminka samo nadopuna koja je bitan faktor, no nije prva koja upada u oči.

Prepustite nam se s povjerenjem i zasjajite na svečanostima poput najvećih svjetskih zvijezdi!


ŠMINKANJE - CJENIK

Svečani make up 150 kn
Dnevni make up 100 kn
Make up za mladenke 200 kn


Kod nas uvijek možete zatražiti savjet - kako se šminkati, kako njegovati svoje lice i tijelo i kako se brinuti o svom tijelu najbolje,


MANIKURA, UGRADNJA NOKTIJU, GELIRANJE, UKRAŠAVANJE, NADOPUNA


Sigurno ste se puno pitali kome vjerovati. Obilje oglasa, reklama, promotivnih akcija a vi niste sigurni tko je osoba u koju možete biti sigurni da će za vas, za vaše lice, tijelo, noge, stopala, nokte - učiniti najbolje i zaista stručno.

Vlasnica kozmetičkog salona J-STUDIO je kozmetičarka, pedikerka, manikerka, te educirana za rad sa preparatima i aparatima njemačke tvrtke Weyergans - vodećeg branda u medicinskoj kozmetici. Visoko je educirana kroz godine rada u struci i praćenje svih ponuda na području kozmetike i medicinske kozmetike.

Odlukom da otvori vlastiti kozmetički salon u doba kada se puno salona zatvara i nemaju dovoljan broj klijenata da bi opstali pokazatelj je vjere u sebe, u iskustvo i znanje te ljubav prema kozmetičkoj struci koju s godinama sve više usavršava. Posjetite nas, i vi ćete se takodjer u to uvjeriti.


CJENIK MANIKURE

Express manikura 50 kn
Spa manikura 100 kn
Paradiso manikura 150 kn
Lakiranje 20 kn
Francuska manikura 30 kn
Ukras 1 nokat 5 kn
Ugradnja noktiju 250 kn
Geliranje prirodnih noktiju 200 kn
Nadopuna 170 kn


Nokte i stopala njegujemo najkvalitetnijom kozmetikom Cuccio.

Poklonite svojim prijateljicama za rođendan, svojim suprugama, ljubavnicama, kumama, sestričnama, kvalitetne tretmane i stručnu uslugu.

NEKA OD VAS DOBIJU POKLON KOJI ĆE PAMTITI! JOŠ BOLJE - NAGRADITE SAMI SEBE I POSJETITE NAS!

Josipa!

<< Arhiva >>

Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se