Image Hosting by PicsPlace.to Katherine Austen(Evangeline Lilly) - Izgubljeni (LOST) - Blog.hr

Izgubljeni (LOST)

utorak, 04.04.2006.

Katherine Austen(Evangeline Lilly)


Image Hosting by PicsPlace.toEvangeline Lilly

Rođena je u Fort Saskatchewanu u Kanadi.Otkrili su je na ulici Kelowna kao modela od strane jedne modne kuće.Iako nije imala nikakvog iskustva ipak je prihvatila jer nije imala baš previše novca da plati studije.On još i danas govori da nije svorena za manekenku.Glumila je u nekoliko reklama prije nego što joj je dodijeljena uloga Kate u seriji "Lost" koja će joj promijeniti život.No prije nego što je dobila ulogu trebala je proći kroz pakao administracije sa Vizama s kojima bi postala Amerikanka i još je morala proći 20 audicija.

Image Hosting by PicsPlace.to

No na kraju sve je ispalo odlično i Kate e za 2004. godinu počela polako zarađivati i od serije LOST je zaradila 34.000 $.Postaj sve oznatija javna osoba i uspajeva na mnoge ljestvice kao poznata mlada glumica koju zovu novom nadom Holywooda.Nadimci su joj "Evi" i "Monkey"(Majmunica) zbog njezine vještine pri penjanju na drveće.Ima dvije sestre,a dečko joj je Dominic Monaghan kolega glumac iz serije koji glumi ulogu Charlia i još poznatiju ulogu Hobbita u Jacksonovoj trilogiji o Gospodaru prstenova.


Image Hosting by PicsPlace.toKatherine Austen

No u seriji poznatija kao Kate je jako mračna i tajanstvena uloga.Njezina prošlost je tajna u koju bi svi htjeli zabiti nos i pročačkati.Naime ona je u avionu bila kao zarobjenica vlade S.A.D.-a.Zašto?Zbog višestrukih napada pištoljem,ubojstvom te pljačke.Možda je pad aviona za nju na neki način odmor jer je njezin policajac poginuo u padu aviona te će njegov kovčeg drugima znatno olakšati život.

Image Hosting by PicsPlace.to

No krenimo ispočetka.Kate sudjeluje u pljački banke iz osobnih razloga da bi našla stvari čovjeka kojeg je volila i ujedno i ubila.Te stvari se nalaze u sefu te se ona udruži s opakim kriminalcima kako bi ih nabavila.Nakon što je izdala kolege pljačkaše bježi no na kraju sve završava njenim uhićenjem u Sydniu odakle odma biva transpotirana u L.A. No na putu se događa nesreća.Neki bi pomislili da ne bi trebali imati sućuti prema Kate ali iza njezinih postupaka stoji mlada i ranjiva žena koja traži utjehu

- 15:33 - Komentari (16) - Isprintaj - #