Image Hosting by PicsPlace.to Jack Shephard(Matthew Fox) - Izgubljeni (LOST) - Blog.hr

Izgubljeni (LOST)

ponedjeljak, 03.04.2006.

Jack Shephard(Matthew Fox)




Matthew Fox

Matthew Fox glumi ulogu Dr.Jacka te se on u neku ruku smatra glavnim glumcem cijele serije.Rođen je na farmi konja u Crowheartu u saveznoj državi Wyoming.Nakon školovanja na Univerzitetu u Columbiji pohađa Školu za film i televiziju u New Yorku.Kada je maturirao 1988. godine počeo je glumiti u kazalištu.

Image Hosting by PicsPlace.to

Oženio se 1992. godine za Margheritu Ronchi i oni imaju dvoje dijece zajedno.Još je glumio 1992. u počecima serije "Wings",prvom filmu "My Boyfriend's back".No ništa drugo ga nije proslavilo kao serija "Lost" u kojem je postao planetarno poznat kao Jack.


Image Hosting by PicsPlace.toDr.Jack Shephard

Dr.Jacku je ovo trebalo biti samo još jedno rutinsko putovanje na ruti Sydney-L.A. no ispalo je gore nego što je očekivao.Jackova prošlost prije njegova dolaska na otok je vezana uz sebičnog oca lječnika te njegove zaručnice s kojom preispituje svoju ljubav.Jack je neourokirurg i jako vješt liječnik možda jedan od najboljih mladih liječnika u Americi.

Image Hosting by PicsPlace.to
No vratimo se natrag.Avion pada te Jack odmah upada u akicju kao jedini liječnik na otoku.Odmah pomaže preživjelima te ubzo se ističe kao neka vrsta vođe.Jack je inače promišljen čovjek koji razmišlja racionalno i ozbiljno iako u nekim trenucima voli zabacit dobru šalu.Njegov utjecaj na otoku se ne može poreći.

- 17:38 - Komentari (7) - Isprintaj - #