SVE O IZGUBLJENIMA

subota, 20.05.2006.

Sayid (Naveen Andrews)

Filmografija:

1. Provoked (2006) .... Deepak Ahluwalia
2. "Lost" .... Sayid Jarrah
3. "The Ten Commandments" (2006) (mini) TV Series .... Menerith
4. Bride & Prejudice (2004) .... Balraj Bingley
5. Easy (2003) .... John
6. Future Tense (2003) (TV)
7. Rollerball (2002) .... Sanjay
8. The Chippendales Murder (2000) (TV) .... Steve Banerjee
9. Blessed Art Thou (2000) .... William
10. Drowning on Dry Land (1999) .... Darshan
11. Mighty Joe Young (1998) .... Pindi
12. Bombay Boys (1998) .... Krishna "Kris" Sahani
13. My Own Country (1998) (TV) .... Dr. Abraham Verghese
14. True Love and Chaos (1997) .... Hanif
15. The English Patient (1996) .... Kip
16. Kama Sutra: A Tale of Love (1996) .... Raj Singh
17. The Peacock Spring (1996) (TV) .... Ravi Battacharya
18. "The Buddha of Suburbia" (1993) (mini) TV Series .... Karim Amir
19. Wild West (1992) .... Zaf
20. Double Vision (1992) (TV) .... Jimmy
21. London Kills Me (1991) .... Bike

Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Prije pada aviona:

- vezist za Iračku Republikansku Gardu u prvo Zaljevskom ratu
- ispitivao i mučio zaobljenike za Iračku vladu
- pomogao je svojoj bivšoj curi Nadiji da pobjegne iz zatvora
- rekrutiran od strane američke i australske vlade za infiltriranje u terorističku čeliju u kojoj je bio njegov školski prijatelj
- premješten u L.A. da se sustretne s Nadijom

Na otoku:


- popravio prijemnik, uhvatio s.o.s. signal
- mučio Sawyera ne bi li od njega dobio ljekove
- otišao s obale jer nije mogao podnijeti to što je napravio Sawyeru
- na njegovim lutanjima zarobljen od strane francuskinje Rousou koja je na otoku 16 godina
- uspio pobjeći s njenom kartom
- usprkos romasi s Shannon, spriječio ju je da ubije Locka tražeći osvetu za smrt svoga brata Boona

Ostale zanimljivosti:


- živi na Havajima i u L.A.-u
- on je britanac, indijanskih korjena
- voli country muziku
- pohađao je Guildhall School of Music and Drama zajedno s Ewan McGregorom i David Thewlisom
- ima sina Jaisala
- s 16 godina poćeo je živjeti s svojom profesoricom Geraldine Feakins, s kojom živi u L.A. i s kojom ima sina
- za svoju ulogu u izgubljenima kaže:“ Uvijek se bojim otvoriti scenarij, zbog toga što doslovno neznam što će se dogodit mom liku, i uvijek sam pomalo zabrinut da ću čudovištu iz džungle postati ručak“

- 17:27 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se