SVE O IZGUBLJENIMA

subota, 20.05.2006.

Walt (Malcolm David Kelley)

Filmografija:

1. "Lost" .... Walt Lloyd (2004-2005)
2. "My Name Is Earl"
- Boogeyman (2006) TV Episode .... Alby
3. "Law & Order: Special Victims Unit"
- Infected (2006) TV Episode .... Nathan Phelps
4. Knights of the South Bronx (2005) (TV) .... Jimmy
5. "Eve" - They've Come Undone: Part 2 (2004) TV Episode .... Martin
6. You Got Served (2004) .... Lil Saint
7. Antwone Fisher (2002) .... Antwone Fisher
8. "Judging Amy" - Nobody Expects the Spanish Inquisition (2002) TV Episode...Malcolm Kelley
9. "Girlfriends" - I Have a Dream House (2002) TV Episode .... Malcolm
10. "Malcolm in the Middle" - Malcolm's Girlfriend (2001) TV Episode .... Kid #1
11. "For Your Love"- The Brother's Day (1998) TV Episode .... Reggie

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Prije pada aviona:

- 9-godišnji sin Michaela
- Živio je s majkom Susan i njenim mužem u Australiji
- Nakon majčine smrti živi s svojim ocem
- Muž njegove majke govori Michaelu da ne želi Walta u svojoj blizinu jer se tada dešavaju čudne stvari
- Privržen svome psu Vincentu

Na otoku:

- sprijateljuje se s Lockom
- spaljuje splav koju je njegov otac napravio tako da ne mogu ići s otoka
- otet nakon što su se otisnuli s spavi na pućinu

Ostale zanimljivosti:


- pohađa školu u Kaliforniji
- pojavljuje se u reklamama za Burger King i Kool Aid

- 00:12 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se