Njurgatorij

15.02.2007., četvrtak

ne drage moje domaćice s znanjem "kompjutera" to se neće dogoditi

Čitam danas u žnjj ženskoj reviji srcedrapateljnu priču očito prigodnu za antiblagdan valentinovo.U toj priči zanemareni suprug očito srednjih godina (pa kako bi bio mlad i u braku ta hajte molim vas) bavi se istim sportom zanemarivanja supruge i živahnim životom na netu, gdje se maila chata i vatever sa "virtualnom ljubavnicom".
Mudra žena upućena u sveto "znanje kompjutera" čime su danas oboružane i prosječne domaćice kao detektivka provaljuje šifru (koju je očito pametnjaković sastavio po principu "11111" ili je dao ženici da je negdje zapiše na sigurnu mjesto)i nalazi inkriminirajuće ljubavne mailove, te ih pomoću "znanja kompjutera" uništava.
Nakon toga odlazi u shoping kupuje sivo svileno donje rublje, spravlja večeru i zavodi svog dragog u ritmu seksa.Priča završava hepi endom po nju i njenu bračnu zajednicu, a virtualna ljubavnica biva zaboravljena.AHA!MOŠ MISLITI!!!
Tako je to u ženskim časopisima, ali ne drage moje ženice, u realitetu stvari se ne događaju tako, brakovi pucaju kao od šale, a virtualis ljubavnice nakon nekog vremena postaju realne.Statistika mi govori u prilog.85% ljudi se upozna u reali nakon kontakta na netu,a 65% od tih stupi su seksualni odnos.
Nek se samo ženice sa "znanjem kompjutera" tješe da se iza drugog ekrana skiva nešto virtualno, neki možda robot, kiborg , android...
S druge strane kompjutera baš kao i u stvarnom životu skrivaju se zanimljive osobe, često iznadprosječno inteligentne, zabavne i primamljive.Još je teže odljeti takvima kad ih sretnete na netu nego tim istima u realitetu, jer bivate navučeni na njihov virtualni šarm, pa im opraštate i manje sitnice u realitetu.
Pravi kraj priče iz žnnj revije za žene bio bi:Nakon seksa sa ženicom, pastuh napaljeno odlazi na prvi spoj sa "virtualkom", pun sebe i sam visok u svojim očima, još zavodničkije zrači aurom i sa još većom dozom šarma prepušta se čarima virtualke koja to više nije.
Kraj priče, prognoza , savjet?Ništa od toga.Samo dijagnoza.Ženice, ugrožene ste, baš kao i vi muškarci.Granice braka, veze, poštovanja partnera rastegle su se u zadnjih nekoliko desetljeća,i sve su šire i šire..U današnjem ubrzanom životu nema garancije ni za što, ni za posao, ni za zdravlje ni za partnerstvo.Junk brakovi, hrana,filmovi...plaćamo svi danak napretku.
Zato podižem srednji prst i velim vam:Fuck you!Mene nećete dohvatiti.


- 13:16 - Komentari (6) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

< veljača, 2007 >
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28        


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Komentari On/Off

Opis bloga

plemkinja u očekivanju svog viteza na povratku iz križarskih ratova krati vrijeme kao svaka morbidna domaćica, njurganjem










tihi i glasni posjeti vaših dragih duša
od 11.9.2006

Free Web Site Counter
Free Web Site Counter

blogni me nježno

skitam po njihovim blogovima sa užitkom:


MadDog Schüythee
Vuk Samotnjak
Serpentarium
glojgel