< ožujak, 2008 >
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Siječanj 2009 (1)
Studeni 2008 (1)
Listopad 2008 (2)
Rujan 2008 (1)
Kolovoz 2008 (1)
Srpanj 2008 (1)
Lipanj 2008 (1)
Svibanj 2008 (4)
Travanj 2008 (5)
Ožujak 2008 (4)
Veljača 2008 (5)
Siječanj 2008 (11)
Prosinac 2007 (7)
Studeni 2007 (14)
Listopad 2007 (11)
Rujan 2007 (11)
Srpanj 2007 (10)
Lipanj 2007 (26)
Svibanj 2007 (2)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari on-off

Opis bloga

image hosting file hosted images


Hm, maštaš?

Linkovi

Blog.hr
Forum.hr
Monitor.hr


Download mp3 mjuze
Katarina P.
Ana S.
Živi dernek
"TheMladichi"

Ime:Ivan

Datum rođenja: 4.siječnja 1992.
Moja MSN adresa:iveco01@hotmail.com
Nadimci: Bukac, Iveco, Abram, Lepotica, Hugo

Slušam: Folk, Turbo folk, Disco folk-80%

Razred: 3. gimnazije

Volim/obožavam:
ženske,
aute/motore/kamione/autobuse,
odbojku,
plivanje,
sunčanje,
šalu, raditi gluposti

izlaske, putovanja
Ne volim/mrzim: One osobe koje mi pričaju da su nešto napravili, a znam, da nisu jer nemaju muda.
One koji mi nemaju hrabrosti u facu reći što misle o meni.
Kad pada kiša i ujedno Sunce sja.

Malo mudrosti:
-Ljubav nije čudo, ali čini čudesa
-Maštovitost je daleko važnija od znanja
-Imaj vremena za smijeh, to je glazba duše
-Život je davanje, zato daj sa voljom
-Postupaj uvijek tako da nikada ne moraš moliti za oproštaj
-Od hodanja nešto, od sjedenja ništa



IVAN
IInfluential
VVisionary
AAdventurous
NNasty
Get Your Own Name Acronym

Image Hosted by ImageShack.us




Image Hosted by ImageShack.us




Image Hosted by ImageShack.us




Image Hosted by ImageShack.us




Image Hosted by ImageShack.us




Image Hosted by ImageShack.us




Image Hosted by ImageShack.us




Image Hosted by ImageShack.us




Image Hosted by ImageShack.us




Image Hosted by ImageShack.us




Image Hosted by ImageShack.us




Image Hosted by ImageShack.us




Image Hosted by ImageShack.us




Image Hosted by ImageShack.us




Free Image Hosting at www.ImageShack.us




Free Image Hosting at www.ImageShack.us




Image Hosted by ImageShack.us




Image Hosted by ImageShack.us




Free Counter
Free Counter


Free Image Hosting at www.ImageShack.us

QuickPost Quickpost this image to Myspace, Digg, Facebook, and others!

nedjelja, 16.03.2008.

a ja bio joc!

Hej!!!
Joj kak je ovaj tjedan prozujao!! Nevjerojatno... Nisam se javljao do sada jer jednostavno, ne biste vjerovali, nisam imao vremena! U utorak smo išli u ZG sa školom, ma bilo je ludo. Prvo smo išli ne nekakvu izložbu Marca Schagala, a lik je nekakav čudan umjetnik, opsjednut magarcima i sličnim bićima, hehehe al' da budem iskren nisam baš puno zapamtio o njemu jer smo stalno valjali neke gluposti i toliko se smijali da su nas par puta smirivali, hehehehe, ma ludnica živa... Kraj izložbe "nažalost" nismo dočekali jer smo zbrisali dok nitko nije gledao. Odmah smo išli papati. Buraz, Katarina, Duška i ja smo išli u restač "Rubelj" na dolcu, hehehe tamo sam se ponašao kao malo dijete dok smo jeli, glupirao se, probavao masline i podrigivao na sav glas! Ma strašno, znam, al' baš mi je bilo super. onda smo se buraz i ja odvojili i otišli se naći sa dvjema frendicama, Ivanom i Matejom Valetić, kod Importanea. Ma bila me bruka, u Rubelju su mi se ptičice "olakšale" na jaknu i nije se dalo skinuti pa sam takav išao kroz cijeli grad, ma strašno, ne želim se toga ni prisjećati. Ugl., našli smo se s njma, pričali, pričali, pričali i onda su one morale ići, pa smo se rastali.. Buraz i ja smo nastavili naše gubljenje vremena u Nami, ma naišao sam na nekakav CD "Folk urnebes" i nisam mogao odoliti.. Čim smo izašli na trg uvidjesmo Katarinu i Dušku, pa smo im se pridružili. Koliko se sjećam one su htjele ići papati kolače negdje, al' nisu se htjele brukati jer sam se ja i dalje glupirao pa smo kod Vinceka uzeli sladoled. I tak, oko 18:45 bili smo opet na trgu, izvodili smo gluposti, Katarina i ja smo vikali:"Maaaaaaaaaaaamaaaaaaaaaaaaa, baaaaaaaaaaaaaakaaaaaaaaaaa", i slične gluposti.. U 20:00 nam je počela predstava "Revizor", ma bilo je ok, ništ posebno, ništa previše smiješno, štoviše nekakav osjećaj kao da vas tjeraju da se nasmijete na nešto na što ste se već tisuće puta nasmijali... Katastrofa! Al' najgori je bio put kući jer se jedan lik iz 1.b ispovraćao po sebi i čim je ušao u bus u zraku se osjetila ogromna koncentracija kiseline, ma disaster!!
I tak, praktički ima još dva dana škole, a bit je jaaaako gadno sutra, pišemo matku i njemački., uh, a ništ ne znam, hehehehehe, a probat ću prepisati od nekog, jbg, a mislim da ću matku malo vježbati večeras/danas/sad/odmah, hehehehe, pozzz svima!!!!!!!!!!



| komentari (7) | print | # |

nedjelja, 09.03.2008.

"Znam tvoju slabu točku.."

Uh, al' je život prolazan.... Prošlost je sve bliže sadašnjosti i sve što je trenutačno brzo se pretvara u nešto što je bilo.... Sve što se događa ili što se dogodilo u prošlosti ima nekakav svoj smisao, pouku, život je pravi učitelj jer nam iz svake situacije podari neku lekciju... Sve je tako povezano, čudno i često misliš da ono što radiš sada ili što si radio sinoć nema nikakvog smisla, a kasnije vidiš da je to nešto imalo itekako veliku ulogu.. Mrsko je kad ti se naplaćuju grijesi iz prošlosti, to je stvarno gadno-vjerujte mi.. Glupo je kad ne možeš naći nekakvu zabavu u svoj toj zbrci, ono, kao da si prisiljen živjeti i samo živjeti... To je jadno, u svakoj situaciji se treba znati nasmješiti.. Vrijeme leti kao ludo! Svi misle da je ono skoro nepokretno, al' ono je neuhvatljivo.. U zadnje vrijeme mi se često događaju prizori iz nekakvih filmova, svaki taj film ima nekakvu pouku i nekakvo značenje, al' kad malo pogledaš sa strane vidiš da je gotovo nemoguće postupati u vlastitom životu kao što to glumci rade u filmu. Život je jedan i ti odlučuješ kakav će on biti. Pri toj odluci trebaš biti onakav kakav jesi i trebaš birati ljude koji te neće osuđivati zbog toga kakav si karakterno i zbog tvojih mana. Ono, boli vas qurac šta ću ja raditi!!! Brinite se za sebe. Danas je dosta teško steći povjerenje, jer većina vjeruje onomu što čuje, a ja mislim da osobu trebaš upoznati pa onda razlučiti što je trač, a što je istina.. Glupo je vjerovati svemu i svačemu, a ponekad je dobro i riskirati. Život je prekratak da bi se ograničavao vremenom i da bi pazio na svaku sitnicu, jer ako se cijeli život pretvaraš onda praktički glumiš život, a ne živiš kako bi trebao...

Huh, hehehe, ma došlo mi malo mudrosti.. Sinoć smo bili vanka, u Scotchu, bilo je ludo i nezaboravno, dobio sam majicu i privjesak za halofon, bile su hostese i jednu smo zjb i šlatali, hehehehe, jbg neke stvari se nikad ne menjaju.. Poz svima!



| komentari (19) | print | # |

subota, 08.03.2008.

Hehehehe ljudi pa denes je subota!!! Još malo pa gotovo, vrijeme leti kao ludo... Hehehe, ah šta da vam kažem, u školi je ok, onak.......hehe, e da, u utorak idemo u ZGubidaniju, gledat ćemo nekakvu predstavu i ići ćemo na nekakvu izložbicu, al' najbolji dio je slobodno vrijeme!!! Moram još dodati da je neke ljude zbilja lako podmititi, ono, hehehe, netko se može kupiti jednom čokoladom, 2.a zna o čemu pričam, hehehe... Večeras je odredište Scotch, Bavaria party, hostese, go-go plesačice na biljarskom stolu... Jučer smo naravno imali probu i saznali za NOVE NASTUPE: 29.3. u hotelu-ma to je za goste hotela, od 20-22h; 18.4.-TV4r, Karlovačka televizija, prijenos će biti i na max adsl-u a program ide uživo čak do SAD-a i Kanade; 30.5.- Petrova Gora, cijeli dan, mi i još nekoliko KUD-ova.. Ma ludnica živa, ovo s telkom me baš razveselilo jer je zadnji put tamo bilo jako jako jako dobro, hehehe.. Sinoć smo išli malo vanka iza probe, ma bio je dernek, barem meni.. pozz svima do slijedećeg posta!!



| komentari (1) | print | # |

subota, 01.03.2008.

..joc camo tli tjedna!!!

Evo mene!!
Huh, kak je brzo tjedan proletio, nevjerojatno.... Al' baš je bio dobar, barem za mene.. Ah, hehehe, meni je skoro svaki dan super, al' tjedan je bio savršen što se tiče ocjena i ispitivanja.. U pon je bio veeeeeeeeliki test iz biologije, a ja vikend prije nisam ništa učio pošto sam bio na Viru, al' dobio sam dvije odlične ocjene... U četvrtak sam odg engleski, naravno-ne dobrovoljno, al' i tu sam dobio dvije odlične ocjene.. No dosta o tomu, sad će još ispast da se hvalim i da mislim da sam pokupio pamet svijeta... Ugl., prekjučer smo imali nastup, HAKUD Topusko.. Ma još u utorak me ravnateljica pitala bismo li htjeli svirati za nekakvo otvorenje ceste u selu Joševica, a ja sam rekao da se ona dogovori s našim predsjednikom HAKUD-a.. I tak je on sve to lijepo sredio, pa smo prekjučer u pol tri počeli svirati.. Bio je to doista lijep prizor i to su nam mnogi rekli, a županica je bila i više nego oduševljena kad nas je ugledala i kad smo netom kasnije zasvirali.. Proslava je bila u domu u tom selu, hehehe, a naravno da je i tu bilo kojekakvih gluposti, kao npr. krajnji rezultat malog nesporazuma mene i Luke je kolač u Katarininom bambusu, a bilo je još (ne)zgoda... Ah, šta da vam još kažem, fešta ko fešta, čak je i ravnateljica pila s nama.. Svirali smo, pjevali, neki su plesali, a neki su sjedili i uživali u domaćem vinu i rakiji.. Svako ima svoj način zabave, hehehee, al' bilo je ludo i nezaboravno, posebice kad smo zjb lokalnog pijanca.. Liku se pokvarilo nešto na traktoru jer je gurao prste gdje im nije mjesto, pa su ga lokalni momci zjb da ako napumpa desnu zadnju gumu da će sve biti u redu, a lik odmah počeo:"A nemojte vi mene zjb, ja sam profesionalni vozač,....", ma trebali ste to čuti, bilo je kao da gledamo komediju.. Jučer smo prvi sat imali "iznenađenje", hm, test iz matke, ma ništa novo, hehehehe, jbš to.. Danas bi trebali ići vanka malo se izludirati, vjerojatno će naša destinacija biti Topusko, 99%, a glavni cilj Hacienda Club, gdje će biti nekakav party i naravno-hostese... hehehehehe pozzzzz



| komentari (14) | print | # |

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.