< srpanj, 2007 >
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          

Siječanj 2009 (1)
Studeni 2008 (1)
Listopad 2008 (2)
Rujan 2008 (1)
Kolovoz 2008 (1)
Srpanj 2008 (1)
Lipanj 2008 (1)
Svibanj 2008 (4)
Travanj 2008 (5)
Ožujak 2008 (4)
Veljača 2008 (5)
Siječanj 2008 (11)
Prosinac 2007 (7)
Studeni 2007 (14)
Listopad 2007 (11)
Rujan 2007 (11)
Srpanj 2007 (10)
Lipanj 2007 (26)
Svibanj 2007 (2)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari on-off

Opis bloga

image hosting file hosted images


Hm, maštaš?

Linkovi

Blog.hr
Forum.hr
Monitor.hr


Download mp3 mjuze
Katarina P.
Ana S.
Živi dernek
"TheMladichi"

Ime:Ivan

Datum rođenja: 4.siječnja 1992.
Moja MSN adresa:iveco01@hotmail.com
Nadimci: Bukac, Iveco, Abram, Lepotica, Hugo

Slušam: Folk, Turbo folk, Disco folk-80%

Razred: 3. gimnazije

Volim/obožavam:
ženske,
aute/motore/kamione/autobuse,
odbojku,
plivanje,
sunčanje,
šalu, raditi gluposti

izlaske, putovanja
Ne volim/mrzim: One osobe koje mi pričaju da su nešto napravili, a znam, da nisu jer nemaju muda.
One koji mi nemaju hrabrosti u facu reći što misle o meni.
Kad pada kiša i ujedno Sunce sja.

Malo mudrosti:
-Ljubav nije čudo, ali čini čudesa
-Maštovitost je daleko važnija od znanja
-Imaj vremena za smijeh, to je glazba duše
-Život je davanje, zato daj sa voljom
-Postupaj uvijek tako da nikada ne moraš moliti za oproštaj
-Od hodanja nešto, od sjedenja ništa



IVAN
IInfluential
VVisionary
AAdventurous
NNasty
Get Your Own Name Acronym

Image Hosted by ImageShack.us




Image Hosted by ImageShack.us




Image Hosted by ImageShack.us




Image Hosted by ImageShack.us




Image Hosted by ImageShack.us




Image Hosted by ImageShack.us




Image Hosted by ImageShack.us




Image Hosted by ImageShack.us




Image Hosted by ImageShack.us




Image Hosted by ImageShack.us




Image Hosted by ImageShack.us




Image Hosted by ImageShack.us




Image Hosted by ImageShack.us




Image Hosted by ImageShack.us




Free Image Hosting at www.ImageShack.us




Free Image Hosting at www.ImageShack.us




Image Hosted by ImageShack.us




Image Hosted by ImageShack.us




Free Counter
Free Counter


Free Image Hosting at www.ImageShack.us

QuickPost Quickpost this image to Myspace, Digg, Facebook, and others!

srijeda, 25.07.2007.

Ej raja nema me do 24.8. Danas sam otišao u 53nju, a u petak idem na Vir. Pozzzz



| komentari (11) | print | # |

ponedjeljak, 23.07.2007.

Dober den!!!
Evo da vam javim novosti i starosti...

U subotu sam bio na roćkasu od Sanje i Tanje. Bilo je supač, onima koji su ga propustili treba biti žao!! Uglavnom, nisam ništa alkoholno pio, da, to je nova promjena, a i ne pušim više!! Mjuza je bila dobra, jedino što su se medo i princ toliko napili da su bili duhom odsutni od svih!! Al' zabave ni u jednom trenutku nije pomanjkalo.. Mislim da smo Luka i ja radili najveće gluposti počevši od dizanja majice Katarini, pa sve do uzimanja šuze Milijani.. Da, bila je to luda zabava.. Pjevalo se, plesalo, tuklo, smijalo i tak. Kući smo došli u pol tri. Ma nije tak strašno.

Yesterday sam bio na nastupu u Velikoj Kladuši. E to je bilo nezaboravno!!! Došli smo tamo oko 3. Predsjednik HAKUD-a rekao je da imamo free time do 4:20. Drmač, Luka, Čorak, Briješki G., buraz i ja otišli smo na jedno piće. Svi su nešto naručili osim Čorka. Kad je konobar otišao, Čorak je rekao: "Daj mi čašu bosanske vode!!". Mi smo se valjali od smijeha. Onda su Čorak i Briješki G. zajebavali Drmača za Antoniju. Smijeha nije nedostajalo, a ni lude zabave. Kad smo se vratili u školu gdje smo se trebali naći i spremiti, izvodili smo također gluposti. Briješki I. je meni i Čorku pokazao srednjaka, a mi "napaljeni" smo ga odvukli u WC i počeli tući i zajebavati. Bilo je tu još zajebancija, al' ko bi ih sve zapamtio... U 6 je počeo defile. Nismo pjevali, ni svirali jer na neki način nismo imali vremena. Jedno vrijeme je vjetar tak jako puhao da je našim dečkima skidao šešire s glave. To je bio spektakl u cijelom defileu: vidjeti kak nečiji šešir leti i do 15m. Kad smo se ponovo vratili kod škole gdje je sad trebalo nastupati, otišli smo jesti. Tu je nastala tuča oko sokova. Zamislite bruke!! Mi se tučemo oko limenki soka, a ljudi oko nas gledaju i smiju nam se!! Onda su nas domaćini otjerali od stola. Morali smo stajati i čekati nastup. A kak nam je bilo dosadno počeli smo se mlatiti i skidati pa šutati jedan drugom šešire. To je trajalo 20min dok nas nije skužio predsjednik HAKUD-a, kad smo dobili jezikovu juhu za šešire. Malo smo se smirili i tad nam je prišao neki reporter. Gnjavio nas je, pa smo se opet zbrukali jer niusmo znali šta da kažemo. Nakon 15min začuli smo da na pozornicu treba doći ni manje ni više nago HAKUD TOPUSKO!! Nitko od nas nije imao tremu jer smo sprdali jedan drugoga čak i na pozornici. Svirali smo, pjevali, smijali se, a snimala su nas dva kamermana. Nakon toga otišli smo se raspremiti i malo lutati po gradu. Otišli smo do diska 3M, jer je imao Sejo Kalač promociju novog albuma, al' ulaz je bio 30kn tak da smo produžili u caffe bar Piramida. Tamo smo popili piće. Al' smijeha nije nedostajalo, pogotovo kad je Čorak istresao na Luku punu pepeljaru pepela!! Smijali smo se cijelo vrijeme. E onda se Čorku i Briješkom G. pripišalo, pa su otišli u WC. Kad su se vratili rekli su nam da tu ima i biljar! Odmah smo otišli igrati. Tokom igre Čorak i moj buraz su Luku takoreć "okupali", jer su mu smočili cijelu majicu, a Matija je sve to začinio kad mu je vani istresao vrećicu šećera na glavu. Kad smo se smjestili u kombi, Briješki je smišljao pjesmu za Drmača. To je bilo toliko smješno da su se svi u kombiju smijali!! Kući smo došli u 1.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us


Eto, toliko o ta dva dana. Danas 100% idem na bazen. A ako neko ima strašnu želju da se opet nasmije može nas pogledati sutra u 18:10 na HRT 1 kad ćemo uživo nastupati za emisiju 30 u hladu..



| komentari (5) | print | # |

subota, 21.07.2007.

Hello!!!
Evo me, da vam opet napišem nekakvo štivo... Yesterday smo bili in Maja, nastupali. Krenuli smo u 5, a ne znam kad smo stigli tamo. Uglavnom, imali smo odličnog vozača i odličnu mjuzu(naravno-NARODNJACIthumbup). E a kad smo došli, ja sam naštimao tambure pa smo probali malo sviratismokin. I tak, vrijeme je prolazilo pa smo napokon mi došli na pozornicu(btw bili smo zadnji). I onda smo se 2 minute namještali jer su nas ovi sa strane malo jebali kak da se stanemo tak da smo prehodali cijelu pozornicu. Al' napokon smo i zasvirali. Mislim da nas je publika dobro prihvatila, bar onaj stariji dio nje... Kad smo završili slijedila je dodjela zahvalnica koju smo mi naravno propustili jer smo se išli raspremiti. I baš kad smo izišli iz sobice došao je predsjednik društva sa zahvalnicom i nekakvom vrećicom. Odnijeli smo stvari u kombi i otišli neke jestinjami. Kad smo jeli, otišli smo svirati sa Jankovićem i njegovom ekipomyes. I tak smo se zabavljali do 11h. U 11:20 smo krenuli kući i eto, to je sve za yesterday. Danas idem kod Tesli na roćkas, sutra u pol dva u Veliku Kladušu.. A šta da kažem, život je lijepyesyesyes...

Pusa svim čitateljicama!!!kisskisskiss
Čitateljima nogu u guzicu!!!!wavewavewavewave



| komentari (3) | print | # |

srijeda, 18.07.2007.

Hej evo me napokon!!!
Vidim da niste škrtarili na komentarima. Eto, šta da vam kažem... Bilo je ludo i nezaboravno, bilo je odlično, a čak i više nego odlično. Jedino je sve brzo proletilo. Da, išao sam gledati one "luđake" koji su vozili motocross. Joj kak sam se nasmijao. Jedan lik nije mogao upaliti motor na kurblu, pa ga je morao gurati i paliti sa zaletom. Pokušavao je i tek nakon tri pokušaja upalio je motor. Ah onda je htio ispasti malo faca pa ga je dizao na zadnji. Svaka čast, to mu ide bolje od ičega, a onda je na stazi izvodio vratolomije i kojekakve gluposti uz dizanje na zadnji. Jučer sam bio u jednoj šumi iza Gline, ujak je rušio i vozio drva pa sam mu išao malo pomoći. Krepao sam!!!!!!!!!!! Al' barem mi nije bilo dosadno. Neki dedeki su stalno pevali i nasmijavali pričama. Prošlu subotu me na moje zaprepaštenje nitko nije tukao, baš šteta, sigurno ga malo stislo, a bio sam u Passagu od pol devet sve do pol jedanaest. Bili smo sestrična, buraz, Natalija, Petra i ja... Tu sam popio dvije žuje. Onda smo otišli u park i tamo sam popio dva jaka bambusa od litru na eks i to je sve čega se sjećam. Naravno, sutradan je baba popizdila pa sam cijeli dan slušao propovijedi i pokore. Al' nije me to skupo koštalo, bar sam smio vanka. Prvog srpnja, subota, bio sam sa sestričnom, burazom, tomanom i Rospaherom prvo u Shpitzi a onda u Concordu. Naaravno, bio sam pijan al' sam mogao stajati i bio sam u tijeku radnje, nisam se gubio i radio gluposti. Rospaher je bio pijan ko letva, a vozio nas je kući!! Sedmog srpnja(opet subota) bili smo sestrična, buraz, Rospaher i ja. Bili smo opet u Shpitzi, pa nas je Rospaher opet vozio po trgu i onda smo došli u Concord. Tamo smo bili 2h i onda smo ostavili Rospaher i otišli u Speed. Tamo smo se našli sa Srećkom i Vedranom. Bilo je malo čudno što smo ih našli vani. A onda je sve bilo jasno kad je Srećko rekao da ga neki TOPLIČANI trebaju tući. Naravno, bili su pičkice pa nisu izašli tak da vam ne mogu reći koji su to bili tak hrabri. Mislim da bi oni tak popušili batina da više nikad ne bi prijetili, al' sve pet!! Prek tjedna sam se ludirao, išao na kavice i tak te "gluposti". Eto, nadam se da ste zadovoljni, a ak' i niste, ja jesam. Baš mi je čudno kak je sve to brzo prošlo. Stavit ću i par slika, sutra....





(Tomana)



(sestrična Matea)


(Valentino)



(Valentino)



(Valentino)



(Srećko s leđa)






| komentari (6) | print | # |

petak, 06.07.2007.

Ej ja sam još jučer otišao u Petrinju.....AK' se dočepam kompa javit ću vam se.....Ak' ne nikom ništa......Budem fotkao sve ludo pa ću vam pokazati na slijedećem postu.......................

Ma sve vas lepo pozdravljam!!!!!!!

Komentirajte, chatajte, svađajte se, sve je dopušteno!!!



| komentari (17) | print | # |

četvrtak, 05.07.2007.

Dobro jutro!!!
Hehehe nisam napisao post u 7, fak!!! Ma nema veze. Vidim da je vani sunce, bar kod mene, al' je temperatura malo jebena, ko' da je zima a ne ljeto. waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah, denes ništ od bazena bez obzira na sunce. Evo ja i sisterka sami doma, mislim da spava, il' se pretvara. Uglavnom, zasad još nemam planova šta ću raditi, čuo sam da dolaze ljenčina i smećarka na rolama, tak da ne znam šta ću raditi. A mogu i ja malo ljenčariti, zar ne? Ak' niste primjetili stavio sam tri teksta od nekih pjesama, bit' će i više, al' sve u svoje vrijeme. Jučer sam cijelo vrijeme bio doma. Padala je kiša i zajebala me. I da, odvezli su mi skuter na servis, na popravak. Ma još bolje, više mjesta u garaži!!! :))) I onda sam se dopisivao s jednom curom, koja me zapravo na neki čudan način zajebavala i smijala mi se, al' sve se vraća.... Eto, puno ničega sam vam rekao. Može slika, al' ne denes!!

Princ, ne piše se "šta je pićko?" nego "šta je pičko?"


Pozzzzzzzzz svima!!!!



| komentari (5) | print | # |

srijeda, 04.07.2007.

Znate šta? Kad se malo osvrnem i pogledam oko sebe, shvaćam da nekim ljudima fakat nije lako u životubang. Evo. kao za primjer uzet ću onaj blog koji bi kao trebao opisivati mene i Paolu. Neka ljubomorna osoba nema hrabrosti reći meni i Paoli u oči neke stvarinamcor, pa onda stvori blog na kojem sere po nama tako da piše neke neistine i lažibang. Mislim, nije da mene to smeta, štoviše, riječi me ne vrijeđaju, i ima tu nešto istine, ali 90% su čiste gluposti i laži. I sad ljudi koji me nisu još upoznali ili oni koji me uopće neće upoznati imaju lošu sliku o meninamcor. Ma boli mene k***c za svethumbup ali nekima fakat nije lako. Mislim, kad-tad će se saznati vlasnik tog bloga i ja mu naravno neću ništa učinitismijeh, al' nisam siguran da će Paola ostat mina kao jadead. Zar je to zaista potrebno? Pa šta ak' smo nas dvoje malo češće mijenjali partnere?kiss Uostalom, to svi znaju i mislim da nema potrebe pisati o tome na blogubang. Ak' neko napravi blog onda treba pisati o sebi, a ne srat po drugima.thumbupthumbup


Al' uglavnom, ne želim da ovo sad pogrešno shvatitenamcor, mene ne jebe to što tamo pišethumbup, kao što već rekoh, boli me kurac za to..yesyes
Pa di ste mi svi? 'ko će denes na bazen? Ja idem 99%thumbup. Vidim da je i vrijeme kao stvoreno za kupanje i sunčanje! Jučer sam bio na Kupi. Ma nije uopće bilo puno kupača, možda desetak sveukupno. Voda je bila topla, al' je bilo puno nekakve trave! Odratno!!!!yes Tak da sam se većinu provedenog vremena ondje sunčaothumbup. Oko 5 smo krenuli nazad u Topusko. I tak. U Petak se definitivno vraćam u Petrinju i mislim da ću tamo biti najmanje 2 tjedna jer će stvarno biti ludo i nezaboravno, znam da hoće!!! Sad i onaj koji piše gluposti na http://antip1i.blog.hr zna gdje ću biti pa može poslati špijune da vide šta radim! smokin



Čujemo se opet sutra u 7!!wavewavewave



| komentari (12) | print | # |

utorak, 03.07.2007.

Hej!!
Pa di ste svi? Samo 6 komentrara?!!!!
Bilo je i boljih dana....
Uglavnm, šta da vam kažem? Evo vam vic pa se malo nasmijte.....


Došao Mujo po malog Hasu u vrtić.

Mujo: "Ja sam došao po mog Hasu."

Odgojiteljica: "Kojega? Imamo ih 5."

Mujo: " Bilo kojeg, jeb'la ga ti, ionako ću ga sutra vratiti!!!"



I tako, mislim da ću danas na bazen, a sutra ću valjda opet u Petrinju!! Joooj ne mogu dočekati.
J***š Topusko! Petrinja R U L E S!!!! Mislim, bar za mene.... E da, u subotu dolaze Briješki slaviti
roćkas tak da sumnjam da ću doć s njima, zbog znate već. A valjda se neće naljutiti.. E da, jeste
saznali 'ko je vlasnik onog bloga o Paoli i meni? Literatura je prva liga!!

Lucija pa mogla si se javiti jer ja te uopće nisam vidio... Ma naći ćemo se već..


Ma sve vas lepo pozdravljam!!!!!!!



| komentari (9) | print | # |

ponedjeljak, 02.07.2007.

Helllllllllllllllllllllllllllllloooooo!!
Vratimo se jedan dan unazad, nedjelja je i tri su sata.....
Evo me, spreman, naravno, s tamburom..
Buraz se tek sprema, a Briješki dolaze u 3 i 20.
Došli su i oni i spremili se...
Dolazi Luka, Katarina i Tonka i svi odlazimo na Jelačić vrelo...
Čekamo, čekamo, fali nam Marija, al' nećemo to zaboraviti, napokon, sviramo himnu, opet čekamo, čekamo, čekamo, sviramo splet iz Posavine, Bistranjski drmeš, splet iz Banovine, Slavonsko kolo, i kraj!!
Onda smo se otišli raspremiti pa smo se vratili nazad. Malo smo lutali i slušali mjuzu, svirala je grupa Balans.
I tak, oko 7 i 15 smo se razišli.
Evo vam malo slika od jučer....












| komentari (9) | print | # |

nedjelja, 01.07.2007.

Hej svima!!!
Evo ja se vratio u Topusko. Ma nisam zapravo htio, al' ima nekakav nastup sad u 4 tu na Jelačić vrelu pa sam morao doći. Moram vam reći da mi je bilo u Petrinji više nego odlično. Otišao sam u petak oko 5 i tamo sam došao u 6. Naravno, odmah sam otišao na piće. Bili smo sestrična, Tomana, buraz ja i Rospaher. Koji je to lik!!! Lud je totalnoludlud, ima Toyotin Jeep, a vozi kao da ima bolid F1 u rukamalud. Ajd zamislite. Nije mogao izaći sa parkirališta jer su ga zagradili, pa smo imali vožnju po trgu. Kak smo se mi unutra smijali!! Pun trg ljudi, a on juri ko' blesav. Odvezli smo se do njega jer je morao obići svog kućnog ljubimca - iguanu. A kakvog tek psa ima!! To je sad već kao tele, a još je štene!! Lik je zbilja opasan! E onda smo otišli piti. I tak, pili smoparty, piliparty, piliparty, piliparty dok nije došla sestrična i rekla da moramo ići kući! A tek je bilo 11:20.. Uglavnom, sutradan sam opet peglao, a sestrična je pospremala ormar sa burazom. Onda smo išli na Senjak očistiti i oprati bus. Da znate kak sam se skuhao!! E da, išla je i Natalija s nama. Trčala je za mnom sa štapom da me zvekne, ali naravno, nije uspjelasmijeh. Navečer smo išli opet piti. Prvo smo bili u Passagu, dok se nismo ja i sestrična posvađali, pa sam ja otišao prvo do Tomane, a onda u Concord. I tamo sam naišao na Zbunjanku.. E onda smo ja i Zbunjanka išli igrati biljar, ma ne pitajte me ništa, izgubio sam 3:0, koma! Al' bitno je sudjelovati!! Ona je bila sa svojim frendicama i sisterkom. Kad su otišli, došla je sestrična i na neki način smo se pomirili. Da, a oko 1 smo otišli kući. Jutros sam u 11 došao u Topusko busom. I eto me. Sad "uživam"!!
Hvala svima na komentarima!!

Pusa svim čitateljicama!!!wavewave
Čitateljima noga u guzicu!!!!!!wavewave



| komentari (6) | print | # |

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.