< lipanj, 2007 >
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  

Siječanj 2009 (1)
Studeni 2008 (1)
Listopad 2008 (2)
Rujan 2008 (1)
Kolovoz 2008 (1)
Srpanj 2008 (1)
Lipanj 2008 (1)
Svibanj 2008 (4)
Travanj 2008 (5)
Ožujak 2008 (4)
Veljača 2008 (5)
Siječanj 2008 (11)
Prosinac 2007 (7)
Studeni 2007 (14)
Listopad 2007 (11)
Rujan 2007 (11)
Srpanj 2007 (10)
Lipanj 2007 (26)
Svibanj 2007 (2)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari on-off

Opis bloga

image hosting file hosted images


Hm, maštaš?

Linkovi

Blog.hr
Forum.hr
Monitor.hr


Download mp3 mjuze
Katarina P.
Ana S.
Živi dernek
"TheMladichi"

Ime:Ivan

Datum rođenja: 4.siječnja 1992.
Moja MSN adresa:iveco01@hotmail.com
Nadimci: Bukac, Iveco, Abram, Lepotica, Hugo

Slušam: Folk, Turbo folk, Disco folk-80%

Razred: 3. gimnazije

Volim/obožavam:
ženske,
aute/motore/kamione/autobuse,
odbojku,
plivanje,
sunčanje,
šalu, raditi gluposti

izlaske, putovanja
Ne volim/mrzim: One osobe koje mi pričaju da su nešto napravili, a znam, da nisu jer nemaju muda.
One koji mi nemaju hrabrosti u facu reći što misle o meni.
Kad pada kiša i ujedno Sunce sja.

Malo mudrosti:
-Ljubav nije čudo, ali čini čudesa
-Maštovitost je daleko važnija od znanja
-Imaj vremena za smijeh, to je glazba duše
-Život je davanje, zato daj sa voljom
-Postupaj uvijek tako da nikada ne moraš moliti za oproštaj
-Od hodanja nešto, od sjedenja ništa



IVAN
IInfluential
VVisionary
AAdventurous
NNasty
Get Your Own Name Acronym

Image Hosted by ImageShack.us




Image Hosted by ImageShack.us




Image Hosted by ImageShack.us




Image Hosted by ImageShack.us




Image Hosted by ImageShack.us




Image Hosted by ImageShack.us




Image Hosted by ImageShack.us




Image Hosted by ImageShack.us




Image Hosted by ImageShack.us




Image Hosted by ImageShack.us




Image Hosted by ImageShack.us




Image Hosted by ImageShack.us




Image Hosted by ImageShack.us




Image Hosted by ImageShack.us




Free Image Hosting at www.ImageShack.us




Free Image Hosting at www.ImageShack.us




Image Hosted by ImageShack.us




Image Hosted by ImageShack.us




Free Counter
Free Counter


Free Image Hosting at www.ImageShack.us

QuickPost Quickpost this image to Myspace, Digg, Facebook, and others!

petak, 29.06.2007.

Hej(šta sam para konobaru dao)!
Evo, waaaaaaaaaaah, dobro jutro, bar meni, ak ne vama. Jučer sam bio na bazenima, bilo je kao u pustinji, jedva dvadesetak kupača, od tog 18 u barici. Vrijeme je bilo fenomenalno, nije bilo cijelo vrijeme sunčano, ali je bilo fenomenalno!! Ma nisam se dugo kupao, nego sam se vie sunčao jer je voda bila malo hladna.. I onda su mi došli Prinčevi i onda smo čavrljali o svem i svačem. Princ me razveselio kad je rekao da će se vratiti u tamburaše(još jedan za zajebanciju i pijanke!!!). A onaj jebeni Drmač je rekao da će doć pa nije došao! Razapet ću ga kad ga vidim. Eh da, danas vjerojatno opet na bazen, jer evo sunce prži sto na sat, a nema nigdje niti jednog oblačka!! Btw, dajem besplatne sate dresure, ak' ste zainteresirani javite se.. Matea A. mi je neki dan rekla da posao sa smećem cvate!! Zahvalila mi se na oglasu i rekla da ga ponovim. Pa evo: "Ako se trebate riješiti smeća brzo i bez čekanja na odvoz samo pozovite Mateu A. koja će to počistiti sa zadovoljstvom!". Duška otvara sladoledaru na bazenima, pa imate gdje kupiti sladoled!!

Ma big ki$$ svima!!!!!!!!!!!!!!!!!!



| komentari (11) | print | # |

četvrtak, 28.06.2007.

Waaaaaaaaah, doblo jutlo!mouthwash
Evo sad sam se plobudio i odmah sam odletio na stlanicu vidjeti sta ima novo! Kak je ovdje vlijeme jebeno! Mislim da denes nece biti nista od kupanja jel je vlijeme oblacno. E da, ali jucel sam bio na bazenu. Ma bilo je ludo, kao i obicno. Vidio sam neke stale plijatelje, cuo kojekakve gluposti, poneki tlac i tak. Ajd zamislite!! Bobic se cijelo vlijeme hvalio kak ga je neka cula tlazila bloj. A ja znatizeljan pitam ga koja je to? Doblo da nisam pao u nesvijest kad sam vidio da mala ima jedva 12-13 godina. A doblo, ak decko ne moze naci nist dlugo ok, necemo ga zbog toga zezati.. i sami ste culi da kad je plobao zbaliti onu osmasicu iz Gline da je poblao samalcinu! A nama je lekao da see potukao s nekim likom. Ma dosta o njemu, ipak je ovo moj blog! Plinc je izvodio gluposti sa klemom za suncanje. Od cula iz plvog bile su Lidija, Sanja, Tanja i Adlijana. waaaaaaaaah! Meni se spava!!! Ne znam kakvo je stanje u Petlinji kod bulaza jel mi se ne javlja. Ma nema veze. E da, Duska ima novi naziv za slasticarnicu= SLADOLEDARA!!lud Mozda ste vec primjetili da sam negdje zamijenio r u l, ili da negdje fali kvacica na c ili slicne stvari, al' to je bilo namjelno!!

MA sve vas leeeepo pozdlavljam!!

wavewavewavewavewavewavewavewavewavewave



| komentari (20) | print | # |

srijeda, 27.06.2007.

free image hosting hosted images



Mislim pa na ovom blogu me ljudi napadaju zbog bezveznih stvari, okrivljuju me za nekakve činove za koje prvi put čujem a trebao bih kao biti glavni glumac u njima!rolleyes Mislim pa dajte malo obzira prema svima koji ovo čitaju! Šta me jebete sa nekakvim prijetnjama i sa nekakvim glupostima? Budite face pa mi recite šta imate u facu, a ne ovako. Ovo je zbilja jadno!!!bang Kog ja varam? S kim ja trebam biti? Zar se to tiče nekih pojedinaca koji se čito ni potpisati ne znaju?bang Možd je to nekima koji nemaju život i više nego zanimljivo al' meni nije.no Da je istina to što neki pišu u komentare ne bih se ja ni opravdavao al' onaj peti komentar zbilja nema veze s vezom.. Već sam rekao da bih mogao zbog takvih komentara zatvoriti blog, al' mislim da će biti najbolje da promjenim ime bloga pa neću imati problema s takvim osobama...smokin Nisam ja kriv što neke cure prilaze meni, a ne nekim ljubomornim luđacima.rofl A i već sam rekao da se zanimam za samo JEDNU CURU i ona to zna!!!!!thumbup Stoga okanite me se..madmad
Jučer sam bio na bazenima. Nije bilo ništa posebno jer je bilo oblačno. I puhao je vjetar. Al' ni oblaci ni vjetar nisu zaustavili princa koji je potapljao Dušku, Mateju i Katarinu. A svi znamo da se princ voli zajebavati katkad i previše, kao i jučer. Al' sve u svemu bilo je ok!! I da, moram vam reći da moj buraz nema veze s onim blogom, a pogodilo ga je kad je neka osoba napisala da je to njegov blog..

Pa-pa!mahmahmahmah



| komentari (7) | print | # |

utorak, 26.06.2007.

Doooooooooobro jutro!!!
Sorry svima koji su me jučer očekivali na bazenima, ipak je onaj 1% presudio da odem u Petrinju na Kupu. A šta da vam kažem osim da je bilo supač!! Plivali smo, potapljali se, sunčali se, zafrkavali.... A danas idem 100% na bazene. Moram vidjeti dio stare ekipe, moram čuti šta je novo i tak. A mislim da će biti i vrijeme biti odlično. Eto, a evo vam i neke sliike s mora...


Free Image Hosting at www.ImageShack.us
(ja)

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
(moja gajba)

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
(buraz)



| komentari (17) | print | # |

ponedjeljak, 25.06.2007.

Ej evo ja se vratio!!!
Prvo, hvala svima na komentarima, ali moram vam reći da sam se za školu zajebavao, kao i uvjek. Jooj da znate kak mi je bilo zakon na moru. Došli smo tamo u četvrtak oko 6 i odmah sam išao na plažu. More je tak toplo da mi ne biste vjerovali kad bi vam rekao da je toplije od bazena. Naravno, I buraz je bio sa mnom, da ne bi mislili da sam bio sam. U petak sam se sunčao i izgorio!!! Nisam mogao spavati! Koma! U subotu smo išli malo van. Nije to bilo ništa posebno. Buraz i ja smo sjedili na gradskoj rivi i komentirali prolaznike i prolaznice. Hm, da, a u subotu smo navečer bili s Jankovićem. Valjali smo gluposti i pričali o izletima. Buraz i ja nismo ništa pili, ali zato je janković klao Zlatoroga. I eto, jučer je bilo zapravo najbolje. Našli smo susjede kod jednog birca pa smo skupa išli na biljar. Kasnije smo se išli prošetati na rivu s Ožujskim u ruci. Mislim da smo kući došli oko 12. Jutros je bilo ustajanje u pol šest. Jedva sam se ustao, htio sam spavati, al' djed je bio suviše glasan tak da ništ od spavanca. Objavit ću vam slike al' sutra jer mi se ne da danas.
I tak, mislim da ću danas najverojatnije ić na bazen, 99%....

Pozzzb svima&komentirajte!!!!!



| komentari (6) | print | # |

četvrtak, 21.06.2007.

Ej narode samo da vam kažem da se probably neću javljat 4 dana, zbog znate čega.
žž



| komentari (15) | print | # |

srijeda, 20.06.2007.

Hej!!!
Napokon je završila škola, bar za mene!!
Ne mogu vam opisati moje veselje riječima!
Imali smo nastup, tamburaši iz Topuskog i buraz i ja smo imali sa još dvojicom likova nekakav show. Zvali smo se Mystic Four, a to je smislila profa iz Hrvatskog j. Svi su nam laskali da je bilo fenomenalno. Kad su te sve gluposti završile, otišli smo na NK Banovac u jednu staru napuštenu kuću da proslavimo taj kraj. Bilo je baš ludo!! Pjevali smo, pili, i radili sve šta ide uz to. Onda smo morali ići na bus. Još smo se u busu zajebavali. Imamo večeras u 8 reprizu nastupa koji je bio jutros u 11.

Pozzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz



| komentari (2) | print | # |

utorak, 19.06.2007.

Pozz svima!!!!


Napokon je prošao zadnji dan škole, barem za mene. Otkako sam ušao u školu, satovi su tekli tako sporo ko' da su trajali vječnost.. Jooj da... Ma nevermind. Ja idem još sutra u školu. Mislim, ne idem, idem u 8 u hrvatski dom u Glinu, jer ima generalna proba prije završne priredbe. Tako da u školu sutra ni neću ići. Tamburaši sviraju nekoliko pjesama(HAKUD TOPUSKO!!!), a osobno glumim u nekakvom recitalu. Ne mogu vjerovati da je kraj školske godine i da su ostale još samo tri duuuge godine. Moram vam priznati da vrlo ozbiljno razmišljam da se prebacim u jednu drugu školu. Ali neću vam reći u koju....... Neka to bude iznenađenje za vas ako se prebacim. A ako ne, ma ništa onda... Danas je Đuro častio pićem jer mu je zaključila 2 iz matematike. Bio je tak sretan ko' da je dobio 5 a ne 2.. I tak.

Pozz svima!!!
Vidimo se!!!!



| komentari (6) | print | # |

ponedjeljak, 18.06.2007.

Hej!!
Pa mislim ono, daj mi ostavite bar 5 komentara!!
Šta vam je? Prije ste više komentirali. Joooj još samo sutra ta glupa škola! Već mi zbilja ide na živce, i profesori i zaključivanje ocjena, a najgore od svega je što ima ljudi koji idu na popravni. To je strašno!! Zbog 2-3 glupače netko ima učenja više nego što je potrebno. Neki nas cijede ko' spužve. Al' pustimo školu. Za mene radosna vijest je ta da u četvrtak idem na mooore!!!! Mislim, nije da se hvalim... Idem u četvratk i ostajem do ponedjeljka. Bit će to 4 dana uživanja: sunčanja, kupanja,...Ma ne mogu dočekati!! Šta da vam još kažem? U subotu je bilo baš ludo vani. Bila je Jamaica party i mali Princ je uhvatio jednu hostesu za guzicu, a ona ga je malo pljusnula i pita: "Pa kaj me ćapaš?" Mi smo se valjali od smijeha. Da, kad je situacija mnogo složena pa ne smijem sve i svašta pisti čak ni na vlastitom blogu... A šta ćete? Bit' će uskoro zanimljivijih gluposti, zasad mi se ne da pisati ništa onako, ma znate uostalom...

Pusa svim čitateljicama!!!
Čitateljima noga u guzicu!!!
K
I
$
$



| komentari (10) | print | # |

nedjelja, 17.06.2007.

Ej!!
Ne da mi se ništa pisati jer je ovdje užasno vruuućeeeee!!!
Pa-pa



| komentari (3) | print | # |

subota, 16.06.2007.

Ćaaaaaoooo!!!!!wavewavewave
OOOOOOOOOOOoo pa di ste svi?eek
Di su mi oni sa "mnogo lepim komentarima"?rofl
Ej ja moram iskomentirati jučerašnji nastup. Naravno - prvo smo se spremili u narodne nošnje. Onda sam ja naštimao žice na tamburama i onda smo malo zapjevaaaaaaaaali. E da.. Onda smo došli u hotel, tj. u PG i tamo smo malo zabavljali sve oko nas, dok se nisu svi skupili. Zatim smo odsvirali himnu, pa
smo si sjeli, ne, nećemo valjda stajati cijelo vrijeme. Gdje sam ono stao? Ah, da, onda smo Drmač, Luka i naravno ja počeli piti malo žešća pića. partypartypartyPočeli smo sa štok kolom i završili smo sa vinom i gemištima. Joj kak se meni sve vrtilo!! Ne biste vjerovali! Da, pa smo se pomiješali sa članovima,
odnosno tamburašimalud iz Gređana(selo), pa smo svi skupa pjevali i svirkali. Naravno, iza svake pjesme, Drmač i ja smo popili po 1dcl gemišta, a bome je bilo puno pjesama. Mislim, nije sad da se hvalim, ali zbilja je bilo takonamcor. Ah šta bi ja? Pa treba piti, a voda ne valja ni u šuzi, a kamoli u želudcu.. A i vino je dobro!! Mislim da smo završili oko 12, ne sjećam se koliko je bilo sati.dead
A jutros sam se jedva digao. Uopće nisam dugo spavao, do 9. Ljuljao sam se ko na valovima!!zujo Svom srećom, buraz, djed i ja smo išli u šumu pa mi se glava malo razbistrila. Sad mi je sve na svom mjestu. Eto, puno o meni i provodu. Mislim da večers nastavljam, jer treba se proslaviti kraj škole.smokin A iduću subotu neću biti ovdje. Idem na more. Nije da se hvalim, ali....


Pozzzzzzz svima koji čitaju ove gluposti!!!!!!!!!!!!!!!!!
wavemahwavemah



| komentari (3) | print | # |

petak, 15.06.2007.

Hello!!
Jooj kak je ovdje vruće!! Baš bi mi dobro došlo nekakvo osvježenje...
Ja evo došao kući, nešto ranije nego uobičajeno, a razlog tomu je taj
što nismo imali 6. i 7. sat, pa sam stopao sa Briješkim i Jelekovcem.
Jebote stopali smo pol sata i onda nam je stao jedan lik iz Topuskog.
Spas u zadnji čas!
Jutros mi je Sanja donjela CD kojeg čekam još od 10. mjeseca, pa a sad
slušam. Eh da, zaključila mi je profa 5 iz Njemačkog(ovo Njemačkog bih
napisao na Njemačkom al' ne znam kako). I pisali smo matku. Mislim da
ću opet dobiti jedan. Baš je bilo dobro u školi. Na tjelesnom smo igrali
nogomet i čak sam zabio 1. gol!!!! Hehehe al' kasnije sam bio užasno
nespretan. I šta još da vam kažem? U pol 5 moram ić na nekakav nastup.
Sutra se naravno ide van... E da, moram vas pitati. Jeste zvali Mateu?
Danas mi se požalila kako nema posla i da će najvjerojatnije prestati s
čišćenjem. Molim vas da joj date nekakav posao sa smećem jer joj to čini
pravo zadovoljstvo... Također, počela se i kuja baviti smećem. Ali ona ga ne
skuplja nego prodaje koševe za smeće. Dajte im šansu! Kupujmo kujino!!!

Još jedna stvar u vezi jednog komentara..
Kao prvo - ja uopće nisam rekao da je ona plakala zbog mene ili bilo koga!
Kao drugo - ja uopće nisam umišljen iako to netko očito misli za sebe pa misli da su
svi umišljeni.
Kao treće - ja se zanimam za jednu curu kojoj ona nije ni do koljena ni u čemu
Kao četvrto - Pušite mi kurac svi s takvim komentarima. Budite face pa se potpišite a nemojte mi tu srat o nečemu o čemu nemate pojma!!!


Sve vas lepo pozdravljam!!



| komentari (8) | print | # |

četvrtak, 14.06.2007.

Hej!!wave
Evo ja došao iz škole pa da vam se svima javim.
Jooj jutros sam prvi sat pisao nemački, a sve sam
prepisao od Tanje. Tanja puuuno hvala, ako dobiješ manje
od 5 ubit' ću te!! A onda radosna vijest - 1 iz matematike.headbang
Ma mislim nije to radosna vijest, nego to da sutra pišemo
ponovo.. Joj kak je Mitarica bila ljuta!! Mislim ženska je
baš čudna. Četvrti sat sam ispravljao hrvatski. Ma napisao
sam sve i svašta i valjda će biti pozitivno. Bar se nadam, a
nada umire zadnja, zar ne? A tek kako me Ruskaja naživcirala
s onim njenim smijehom!! Kad smo išli kući, Guzi me
gnjavila kojekakvim pitanjima. Isprva me zajebavala, a tek
kasnije je prešla na stvar. Rekla je da je situacija mnogo
složena i da neprijatelj nikada ne spava.kiss
Za kraj jedan oglas:
Ako imate višak smeća ili trebate osobu za rad sa smećem
molimo vas da se obratite Matei Abramović, jer ona vrši sve
usluge vezane uz smeće.thumbup Unaprijed hvala!!






Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Evo još jedne fotke, dok smo čekali brod....



| komentari (7) | print | # |

srijeda, 13.06.2007.

Hej svima!!!
Evo napokon sam dobio CD sa slikama iz Budimpešte pa ih možete pogledati. Neke su lude, neke manje lude, a neke mnogo lude...
K
I
$
$




Free Image Hosting at www.ImageShack.us
(Ich, Matea und Ana Marija)


Free Image Hosting at www.ImageShack.us
(Zbunjanka und ich)




Free Image Hosting at www.ImageShack.us
(Blanka und Ana Marija)


Free Image Hosting at www.ImageShack.us
(Marija, Ich und Matea)


Free Image Hosting at www.ImageShack.us
(Raska und Ich)


Free Image Hosting at www.ImageShack.us
(Ich)



| komentari (7) | print | # |

utorak, 12.06.2007.

Helloooooooooooooooooo!!!
-Ma ja o poljoprivredi...-
Jebote pa denes sam dobil jedan iz Hrvatskog. A mislim smješno, ko' da ne znam šprehat. :)
Da, dan je bio i više nego uzbudljiv. Prvi sat hrvatski, drugi sat test iz likovnog, pa povijest, pa
biologija, pa informatika, pa test iz matematike, pa napokon latinski i evo me! Uopće nisam
raspoložen za pisanje. Sav sam ko' pokisao od prvog sata. Šmrc, šmrc. Hahaha jesam vas!!
Jesam u bedu-moš' mislit, pa boli me k***c!!! Trebala m je dati još jednu da ona jedinica nije
sama. He, a dobit ću jedan iz matematike. Ma da vam iskreno priznam - boli me za školu!!
Već imam kojekakvih plnova za sledeću školsku godinu..
Vereovatno vas moji problemi zanimaju ne i dosadno čitat ih je vam sigurno..

Pusa svim čitateljicama!!
Čitateljima noga u guzicu!!!
KI$$$



| komentari (13) | print | # |

ponedjeljak, 11.06.2007.

Hej svima!!!
Pa kak ste?
Ja sam odlično.thumbup Danas su svi pričali o izletu i dogodovštinama.thumbup
Prvi sat, na tjelesnom, igrali smo odbojku. U ekipi smo bili profa,
Valerija, Tina, Tonka, buraz i ja. Ja sam se šokirao. Nije ni meni
baš išlo, ali Ruskaja me zaprepastila!burninmad Pa ona ko' da se cijelo vrijeme
borila s loptom!! Tako traljavo dijete dugo već nisam vidio. Al' ipak smo
pobijedili 2:1 u setovima. Ma bilo je dobro. Sad bi kao trebao učiti jer
je sutra test iz matke, a ništ mi se ne da. HELP ME!!! namcor

Pusa svim čitateljicama!!!wavewavewave
Čitateljima noga u guzicu!!!mahmahmah
Ki$$$ kiss



| komentari (15) | print | # |

nedjelja, 10.06.2007.

Dober den!
Evo ovako...
Krenuli smo oko 6. Naravno, buraz i ja smo odmah nazdravili za put. Svi su m nekako bili pospani sve dok nismo prvi put stali. Nije više bilo ni vina ni bambusa. I naravno, Mičija i ja smo odlučili kupiti. I baš nismo imali sreće. Uhvatila nas raska al' tek vani. A zamisli bruke!! Jebote ona priča s nama a cijeli rzred zuri u nas i smije se! Al' mislim da je najveće poniženje bilo kad nam je naredila da tu bocu "Velog Jože" bacimo u koš za smeće kraj busa. Vukla nas je sila iz koša da uzmemo bocu al' nismo smjeli jer je raska zaprijetila povratkom kući još dok je držala propovijed za alkohol. Koji freak od žene.. Drugi put kad smo stali bili smo na granici. Naravno, tu smo morali stati. Ušao je neki mladi policajac u bus i onaj glupi Tonković provali da ima drogu u torbi! Pa ja nisam mogao vjerovati dda netko može biti toliko DUMB!!! Nakon što mu je policajac rekao da će morati izaći iz busa i isprazniti torbu ovaj je povukao izjavu. Na Mađarskoj granici nije bilo problema. U busu je bilo sve toplije iako je radila klima..U Budimpešti su nas ostavili u nekakvoj ulici. Vodič nas je vodio do nekakvog kipa. A kod kipa su bile dvije cure koje su svirale nekakve flaute. I zamislite!! Briješki provali kako sviraju turbo folk!!! Ja sam umirao od smijeha!! Nismo slušali vodiča koji se nije gasio 5min, a onda je došla raska i pitala nas o čemu je on pričao. Sjetio sam se da je spomenuo gradsku kavanu preko puta nas, i to sam rekao raski, a ona je onda pitala šta je on točno rekao o toj kavani. Odgovoriti nije znao ni Đuro, ni Briješki, ni buraz, a ni ja.. Onda nam je ona rekla da tamo obično dođu osobe muškog spola bez novca, sjdenu, naruče čašu vode i stave kutiju crvenog Marlbora ispred sebe što je znak muške prostitucije. Zamisli bruke-pa i ja pušim crveni Marlboro!!! Dali su nam sat slobodnog vremena za razgledavanje. Đuro, Briješki i ja smo zalutali u nekakav veliki salon odjeće. Pošto je salon bio na 2 kata mi smo mislili da je na gornjem katu muška odjeća, a na donjem ženska jer je dolje bila gomila žena. I mi sad face ušli unutra, popeli se pokretnim stepenicama, a ono gore ni više, ni manje nego još ženske odjeće!!! Kupaći kostimi, minice, majice, bluze i ko zna šta sve još nije bilo. Kak je mene bilo sram!! Oko nas same ženske, sve su nas pogledavale i smijale se. Briješki im je svima djelio komentare jer ga nisu razumjele. Osjetio sam veeeeeliko olakšanje kad smo izišli van.. E a kad smo došli u bus pržili su nas po najvećem suncu po cijelom gradu. Malo u busu, pa malo po gradu, pa opet u bus, pa opet van i tko unedogled. Jedva smo dočekali da krenemo u hotel, a pogodite šta se onda dogodilo! Sudarrrr! Nš bus i neki taksist. E to je bila točka na j. Čekali smo sat i 15min, pa tek onda krenuli u hotel. U sobi smo bili Briješki, buraz i ja. Odmah smo se otuširali, a onda smo sišli odigrati partiju biljara. Zanimljivo je da su sve kugle bile na broju za vrijeme tog dana, a sutradan nije bilo jedne šarene kugle. Nakon večere smo krenuli na vožnju brodom. E to je zaista bilo prekrasno. Dobili smo svako čašu nekakvog dobrog pjenušca. Prolazili smo ispod mostova, a ja sam jodlaoooo!! Kasnije su mi se i drugi pridružili. Napravili smo ogromni krug. I sad dolazimo do onog najboljeg dijela - DISKO! Na izlazu iz busa dobili smo određeno vrijeme do kad smijemo biti(2:25), a na ulazu u disko smo dobili žig na ruku. Disko je također imalo 2 kata, a treći je bio zatvoren. Svi su pili nekakav alkohol i mislim da je te večeri bila nestašica beck'sa jer je naš stol(Darac, Kiki, Đuro, Dragiša, drugi Kiki, buraz, Jelekovac, neke cure, ja) bilo stalno pun(10-12 piva cijelo vrijeme). Bilo je ludo, mjuza je bila fenomenalna, većina je plesala. Raske su bile na prvom katu, a 90% nas na drugom. E onda sam "ost'o bez teksta", neki znaju o čem pričam, a koji ne znaju i ne moraju znati. I was suprised and it was the best suprise. Mislim da će mi ta večer zauvijek ostati u sjećanju baš po "ost'o sam bez teksta". Jučer smo išli u nekakav trgovački centar. Ja sam zaglavio u igraonici. Imaju zbilja super igračke. Onda smo pol sata čekali bus jer je vozač išao po putovnicu od Roberta Jelekovca. A desi se da netko zaboravi. Na povratku smo stali u nekakvoj čardi. Tu smo imali ručak i "predstavu". Neki lik je stao kraj busa i skinuo gaće!!! To je zasigurno bila najveća glupost na cijelom izletu. Kad smo došli u Glinu Matea A. i ja smo morali baciti smeće iz busa jer smo se častili "lijepim" riječima, tukli se praznim bocama i bili zločesti. Ima par slika sa povratka koje možete vidjeti na valerijinom blogu, http://romanticarka666.blog.hr/
mahmahmah
Pusa svim čitateljicama!!!
Čitateljima noga u guzicu!!
KI$$



| komentari (3) | print | # |

subota, 09.06.2007.

Ejjj evo samo kratko da vam se javim...
Upravo sam ušao u kuću i sutra ću vam ispričati kak je bilo!!
A bilo je ludo i nezaboravno...



| komentari (0) | print | # |

petak, 08.06.2007.

Deset direktorskih zapovijedi



1. Ja sam direktor tvoj, i ne priznaj nikog drugog u slijedeća dva mandata osim mene!nut
2. Ne uzdaj se u nikakve forume i komisije jer ti jedino ja mogu pomoći!puknucu
3. Ne spominji moje ime, osim ako me hvališ!smokin
4. četiri dana radi za sebe, a peti za reprezentaciju, moja putovanja i dnevnice.
5. Poštuj moje ljude da ti dobro bude i da ostaneš dugo miran i spokojan u poduzeću.
6. Ne ubijaj radni moral vrijednima, jer oni rade i za tebe i za mene!
7. Ne čini preljube u poduzeću, tamo gdje sam ja već bacio oko!kiss
8. Ne kradi, jer nisi na položaju, zaglavit' ćeš za sitnu stvar.blabla
9. Ne svjedoči drugom, šuti i kad misliš da si u pravu!
10. Ne poželi tuđe, bolje radno mjesto, jer ni za svoje sposoban nisi!smijeh



| komentari (0) | print | # |

četvrtak, 07.06.2007.

Bok!
Evo da nešto malo napišem....
Već svi znaju da se sutra ide na izlet.thumbup
Ja sam se "DOOOBRO OPREMIO", nije da se hvalim, ali eto...nut
Kao što ste već primjetili stavio sam brojač posjeta, uskoro ću staviti više slika, ali
molim strpljenja jer se meni nikud ne žuri.
Neću ništa objavljivati dok se ne vratim.namcor
Pusa svim čitateljicama!!!
Čitateljima noga u guzicu!!!
Pusssssssssssa!!

Evo nekoliko šaljivih izreka i kojekakvih gluposti, pa čitajte, uživajte, komentirajte...



Prosječna žena uvijek je rađe lijepa nego pametna, jer prosiječna žena zna da prosiječni muškarac bolje vidi nego što misli.

Bio sam na IQ testu.
Srećom bio je negativan.smijeh

Timski rad je zakon.
Uvijek možeš okriviti nekog drugog.smokin

I POŠTENOG čovjeka možete potkupiti,
samo morate POŠTENO i platiti.thumbup

Alkohol je naš najveći neprijatelj.
A samo kukavice bježe od neprijatelja.party

Imati odijeljak za pušenje u restoranu isto je kao imati odijeljak za mokrenje u bazenu.

Koje su tri najtanje knjige na svetu?
-Somalijski kuhar, Bosanski mudraci, Crnogorski uradi sam.smijeh

Šta je brzina svetlosti?
-Kada penzioner ugleda slobodno mjesto u autobusu.rolleyes

Čovjek koji ne radi greške obično ne radi ništa.lud

Osjećaš li se dobro?
Ne brini, proći će te..greedy

Kad sve ostalo zakaže, pročitaj upute..

Ako ti neko otme ženu, najbolja će osveta biti da mu je prepustiš.

Sva velika otkrića rezultat se nečije greške.smokin

Ako žene misle da put do muškoga srca ide kroz želudac, ciljaju previsoko.

Na greškama se uči. Evo već spremam doktorat..

Ko pjeva zlo ne misli, a ko misli nije mu do pjesme..zujo

Ako vam ide suviše lako, pogledajte bolje, možda vam ide nizbrdo...

Griješiti je ljudski, ali je osjećaj božanski.kiss

Ljudska pamet je ograničena. Glupost nije.

Mene novac i slava ne zanimaju. Zanima me samo novac...rolleyes

Sigurna dijeta:
Doručak: Prespavaš
Ručak: Ne ručaš, jer si tek ustao
Večera: Isto što za ručak

Zašto mornarica prima više neplivača, nego plivača? Duže će braniti brod!thumbup

Zašto se jezici zovu 'materinji'? Zato jer očevi rijetko dolaze do riječi!

Kako kulturan mladić kaže djevojci da ide pišati?
Idem se rukovati s jednim gospodinom s kojim ću te kasnije upoznati.kiss

Kako se latinski kaže impotencija? VIDI, MENI, VISI

Što je peh?
Ideš žedan pustinjom, a imaš vodu u koljenu.party

Kako znaš da ti je žena mrtva?
Seks je isti, samo ti se suđe gomila!thumbup

Zašto krava pase travu? Jer nema ruku da smota...

Matičar je sudac koji osuđuje na doživotnu.

Infarkt ma kakav da je, od srca je!

Najlakši način da ti ime dospije u novine je da ih čitaš dok prelaziš ulicu.

Ne volim skupove, tu najbolja mjesta uvijek zauzme policija.

Zato što pametniji popušta glupani vladaju svijetom.

Ko umre na jesen za njega nema zime.

Žena je raj za oči, pakao za dušu i čistilište za džep.bang

Bolje vrabac u ruci nego guska u krevetu.

Žene imaju problem za svako rešenje!

Bolje vrabac u ruci nego riba iza ormara.mad

Kako razlikovati oralni od rektalnog toplomera? Pa po okusu...

Samo dvije stvari nemaju granica-svemir i ljudska glupost ali za svemir nisam siguran.

Čovjek uči dok je živ i opet umre glup.

Bolje umrijeti od litre nego od kapi.party

Slušaj svoje roditelje kada ti prigovaraju. Trebat će ti metodologija za vlastitu djecu.

Amerika je prije Kolumba puno puta bila otkrivena, samo je ta činjenica svaki put bila dobro zataškana.

U društvu ljudi bez zdravog razuma zdrav čovjek se mora ponašati kao luđak. Ludost je logika preciznog mozga kad je preopterećen.lud

Sačuvajte drveće, pojedite dabra.

Zaspala sam i sanjala da je život lijepota. Probudila sam se i vidjela da je život dužnost.

Bolje biti pijan nego star....

Jednom je rekao jako poznati mudrac: daš čovjeku jesti i on je sit cijeli dan, a pokažeš čoveku kako se obrađuje njiva on je sit cijeli život.. Jednom je rekao mujo zapališ čovjeku vatru i bit će mu toplo cijeli dan, a kad zapališ čoveka bit će mu toplo cijeli život!

Stara kineska:
- Pas koji laje, nije dovoljno kuhan!smijeh

Počnite dijetu:
- prestanite piti, pušiti i prejedati se.
Već za 14 dana izgubit ćete 2 nedelje!

Vozite uvijek tako da vam prije istekne vozačka dozvola nego život!mah

Život je bolest koja se prenosi seksom



| komentari (2) | print | # |

srijeda, 06.06.2007.

Ejjjjjjjjjj!!!
Pa di ste svi?
Moram odmah početi s novostima, odnosno starostima...
Jučer sam bio u 53nji!!! Da samo znate kak je bilo zaaakon!smijeh
Išao sam sa sestričnom na jedno pićence, a zatima na biljar. Kasnije smo otišli do Tomane,
a onda smo išli kući. Pogledali smo maturalnu večer od Topuskog. Onda nam je došla mordana,
ali nisam zezao Mateu da se ne naljuti iako sam kanio.. Da, a pogodite šta sam radio od osam
pa sve do pol deset - PEGLAO!!!headbang Tobože nije bila moja ideja, ali jednostavno nisam mogao odbiti sestričnu. Jutros sam se usto u pol šest, a u 6:45 sam išao sa ujakom u Glinu. Jao kako mi je
Đuro dignuo tlak!! Bogme mu je sestra štucala.smokin I jebote mi došli u Glinu i počela padati kiša!no Pa jebem ti Glinu!! To nema ni u Topuskom.thumbup
U školi je bilo dobro. Napravili smo čak i glupost, mislim, ništa novo, ali je ovaj put bilo zbilja glupo.
Kuja je bacila tekući sapun na mog buraza i buraz se htio osvetiti, a kako? Pa istom mjerom! Kapac
je sve snimao: ja sam na silu uvukao kuju u muški wc, Tomić mi je "kao pomagao", buraz je tražio sapun,
a jebeni Jebač na baterije je ko fol držao stražu sve dok nije naišao profesor. E a kad je Sučko naišao, Mičija
mu je još i vrata otvorio i "ponudio karte za prvi red"!! Kapac je ostao bez mobitela, a on, Tomić, buraz ja i kuja smo
bili poslani kod ravnateljice. Ali naravno Tomić nije mogao podnijeti da kuja najebe s nama pa je nagovorio Sučka da
ju pusti , a naš četvorica smo trebali najebati. Čekali smo ravnateljicu cijeli sat, a nje nije bilo. i zamislite bruku!!
Ona došla po nas na odmoru, došla do gomile učenika i pitala: "Gdje su ona četvorica koja su trebala k meni doći?"
Jebote srce mi stalo. Teškim korakom smo se dovukli u ured. Tamo smo sjeli i čekali rasku. Svatko je ispričao svoj
dio u priči, naravno - LAŽAN, osim mene i Tomića. Buraz se ko fol prao od sapuna, Kapcu je ko fol stigla poruka
od T-mobile-a, a ja sam kuju na silu dovukao u wc. Za Tomića ne znam šta je rekao jer ga nisam pozorno slušao.
Zapravo je sve dobro prošlo. Ravnateljica je mislila da je riječ o nečem sasvim desetom(da bi je mi silovali i sl.). Jel'
možete zamisliti koja glupost? Sreća u nesreći što ravnateljica ima udobne stolice u uredu - PREPORUČAM IH!!!
I tako...

E a sad da odgovorim na jedan komentar. Ako se nekom blog ne sviđa onda nek ga ne posjećuje i ne gleda, a kamoli
da ostavlja glupe komentare sa temama koje ga se ne tiču. Ok? Moj blog, moja priča, moja volja koliko ću iznositi iz
privatnog i ljubavnog života!!


Pusa čtateljicama!!!
Čitateljima noga u guzicu!!!
KI$$



| komentari (9) | print | # |

ponedjeljak, 04.06.2007.

Zamoljavam čitateljice da ne shvate krivo ovaj tekst, da ne bi ispalo da sm šovinist...
Pusa svim čitateljicama!!!
Čitateljima noga u guzicu!!
Pozzz...



Zašto je bolje biti muškarac?

Na filmovima je gotovo uvijek žena gola

Za godišnji odmor do 5 dana ti treba samo jedan kofer

Tvoji frendovi ti NE seru svaki put kada smršaviš ili se udebljaš

Ne trošiš na frizere ogromne novce i stalno si nezadovoljan

Kada vrtiš kanale na TV-u, NE moraš zastati na svakom gdje netko plače

Tvoja stražnjica nije faktor u razgovorima za posao

Nijedan orgazam nije lažan

Ne moraš tegliti torbu beskorisnih stvari svuda kamo pođeš

Razumiješ zašto su stripovi smješni

Možeš se istuširati i spremiti za 15 minuta

Kod sexa NE moraš brinuti o svojoj moralnoj reputaciji

Ako te netko zaboravi pozvati na neku proslavu, još uvijek ti može biti prijatelj

Tvoje donje rublje košta 10 E za pakiranje do 3 komada

Ne moraš brijati ništa ispod brade

Ne moraš se svako jutro buditi pored dlakavog dupeta

Nitko NE primjeti DA imaš 34 i DA si neženja

Sve na tvom licu može ostati u originalnoj boji

Možeš biti predsjednik

Tri para cipela je više nego dovoljno

Predigra nije neophodna

Možeš skinuti majicu kada je vruć dan

Mehaničari ti uglavnom govore istinu

Možeš s prijateljem u tišini satima gledati nogomet, bez pomisli:
"Možda je ljut na mene?"

Stalno si u jednom raspoloženju

Znaš najmanje 5 načina DA otvoris bocu piva

Možeš sjediti raširenih nogu, bez obzira što si obukao

Daljinski upravljač je samo tvoj

Ljudi NE bulje u tvoje grudi, kada pričaš s njima

Možeš kupovati prezervative, a DA te prodavač NE zamišlja golog

Možeš racionalizirati svako ponašanje izrazom: "Jebi Ga!"

Povremeno sočno podrigivanje je očekivana gesta

Nikad se nećeš odreći seksaa zato što "nisi raspoložen"

Pornići su pravljeni samo za tebe

Ne moraš zapamtiti svačiji rođendan

To što NE voliš neku osobu NE predstavlja prepreku dobrom seksu

Kada ideš na wc, NE moraš se pretvarati DA se ideš "osvježiti"

Red ispred muškog WC-a je 80% kraći

A to je tek početak gomilanja prednosti...



| komentari (15) | print | # |

nedjelja, 03.06.2007.

Ej!!!
Evo ja došao sa tekme i moram se odmah pohvaliti da smo ih pobjedili 10:0!!smokin
Ovo je zbilja bio spektakl! Bilo je čak i krvi, al' nažalost naše :(njami
Ipak, imamo rezu i ja mislim da je to najbitnije.
Sudac je bio neki smotan, dijelio je žute kartone bez veze(meni nijedan!!), a bila su i tri crvena!!
A tek da ste čuli romiće!!! Nijedan viši od 150cm, a SVI bi se tukli!!!headbang
Hm, da, slijedi jedno predivno, sunčano poslijepodne.
Eh da, umalo zaboravih prokomentirati sinoćnji izlazak.
Tužne vrbe sjedile su na stupovima rasvjete u parku, oko njih dim i magla, umalo smog!
Da, kao što sam i planirao, napio sam se tak da se ne sjećam baš svega, al' većina mi je ostala.
Jučer sam bio u 53nji, na biljaru u Concordu. Bili smo buraz, ja i još 2 cure iz razreda. Cure su imale
želju naučiti igrati biljar. Baba brka je to svladalathumbup, al' kuja ne bi skužila ni da joj profesor objasni!!blabla
curama, al' kuja je IZUZETAK, da sam ju snimio kamerom, mogao bih materijal poslati u "Salto"!!
I tamo smo počeli piti, da bi nastavili oko 9 u Topuskom i tu završili.partypartyparty
Eto, puno o meni, osobe nisam imenovao radi privatnosti i da se ne uvrijede.
Pusa svim čitateljicama!!
Noga u guzicu čitateljima!!!
Pozzzmahmahmahmahmah



| komentari (5) | print | # |

subota, 02.06.2007.

Ćao svima koji čitaju.
Hm, da, imam želju da vam ispričam kak je bilo sinoć.
Bilo je jaaako dobro. Bila je to gupica od tridesetak ljudi, a svi neki starci.
Moram priznati da kad smo završili i izašli iz t prostorije da sam se odmah osjećao mlađe.
Ipak, svaka čast starcima i puno im hvala za donaciju(80kn svakom).nut
Klopa je bila dobra, s obzirom da ništ nismo plaćali, jedino što je bilo malo piveparty
Nastup je završio oko 10:15, moram priznti da se ne sjećam..
Danas je divan dan za kupanje. Mogao bih skoknuti i do bazena...
Večeras će definitivno biti lom!! Nism se već dugo napio, a i još neke osobe imaju isto mišljenje.
Šta još reći ne znam ni ja.
Sutra u 10 imam tekmu, igramo protiv Save Crnca na našem terenu.
Ako netko želi pogledati neka dođe i nek' navija!!
Pusa svim čitateljicama!!
Čitateljima nogu u guzicu!!
Boooook!!!smokin



| komentari (0) | print | # |

Evo par viceva o Jacque Houdeku
da izgubite koji kilogram smijajući se do suza !!!


Dodje Zak u restoran i sjedne. Dolazi konobar "Dobar dan, izvolite
jelovnik".
Zak cita i nakon sta sve prolista veli: "Moze !!!"

Žak se može uslikati fotoaparatom jedino ako se odabere opcija panoramskog
snimanja.

Žak nikad ne prelazi cestu, on je uvijek na obje strane.

Žak se vidi na radaru.

1. Žak je toliko debeo da ljudi đogiraju trčeći oko njega
2. kad Žak ode u zoološki vrt , slonovi mu bacaju kikiriki
3. na audiciji za prvi dio Indiane Jonesa, Žaku je bila ponudjena uloga
kotrljajuće kamene kugle
4. Žak je potpisao milijunski ugovor s Te-comom, jedini uvjet je da se
preimenuje u Te-žak.
5. Ograničenje na liftovima je 6 osoba ili 1/6 Žaka.
6. Zak mrzi liftove i liftovi mrze Žaka.
7. Jedinice za tlak su Pascal [Pa] i Jacques[Ja]. Jedan Jacques ima 10^5
Pascala.
8. Statistike pokazuju da je 98% tsunamija uzrokovano Žakom.
9. Kad Žak ide na plažu, životinje se penju na brdo.
10. Žak ne može biti u bestežinskom stanju.
11. 2. Arhimedov zakon : Žakovo tijelo uronjeno u tekućinu neće izgubiti na
težini.
12. 3. Arhimedov zakon : Žakovo tijelo uronjeno u tekućinu uvijek će
istisnuti svu tekućinu.
13. Gdje Žak uđe, sve ostalo mora izaći. Znači, na jednom mjestu može
postojati samo Žak.
14. Žak je samo jedan. Za drugog jednostavno nema mjesta.
15. Savršeno tijelo u Prirodi je kugla. Žak teži ka savršenstvu.
16. Žak je neporažen u klackanju.
17. Jucer je Žak izašao iz kuce. Na svu sreću samo na kratko, pomrčina je
trajala svega par minuta...
18. Kad Žak ide na ljetovanje, ne plaća boravišnu taksu. On vadi građevinsku
dozvolu.
19. Kad je ugledao Žaka, Kapetan Kirk je rekao: Where No One Has gone Before
20. Dodje Jacques na nogometnu utakmicu i sjedne na sve 4 tribine
21. žak neće stat na forum ... treba napraviti internet 2.0
22. Kulen je za Žaka mini hrenovka
23. Zbog Žaka se grade posebni tuneli.
24. Kad Žak nosi žutu kabanicu, ljudi trče za njim i viču "TAXI!!!"
25. Kad se Žak kupa u Čatežu, Sloveniju potopi veliki tsunami!
26. Kad je Žak izašao iz mamine utrobe, mama je izgubila 9/10 svoje težine
27. Žak i Gulliver su najbolji prijatelji.
28. Da si obuče remen Žak je morao naučiti bacati bumerang.
29. Žak je jedina osoba koju možete pronaći preko GPS-a.
30. Pitate se gdje je sada Žak? Pokrenite "Google Earth".
31. Zašto Žak nema kuću u Sloveniji? Zbog premale okućnice.
32. Kad Žak stane na vagu... vaga izbaci poruku : 'to be continued...
33. kad Žak obuće žutu kabanicu i dođe pred osnovnu školu djeca misle da je
to školski bus.
34. Kad žena legne na Žaka, triput se okrene i još je uvijek na njemu.
35. Žak ima na svakoj ruci jedan sat jer pokriva dvije vremenske zone.
36. Svaki krojac odjece odbija Žaka sa: "Ne krojimo zastore".
37. Plima i oseka mora se izmjenjuju kada Žak ode i dode sa ljetovanja na
moru.
38. Žaku treba iznajmiti nogometno igralište da si ispegla gaće.
39. Godišnji državni proračun nije dovoljan za Žakovu liposukciju.
40. Nosivost Masleničkog mosta je 0.3 Žaka.
41. Kad se raspala Jugoslavija Žak je dobio 5 državljanstava.
42. Žaka moraš povaljat u brašno da bi našao gdje je vlažan.
43. Žak ima svoj sunčev sustav.
44. Žak može omotati Kineski zid oko sebe.
45. Žak ne ide na stadione. Stadioni idu u Žaka.
46. Žak je dobio novi posao u kinu... služi kao platno.
47. Bog je sedam dana stvarao život, osmog dana zapoceo je Žaka i još nije
gotov!
48. Žak ****a bas.
49. Airbus A380 je napravljen da bi se i Žak mogao voziti avionom.
50. Žakova krvna grupa je majonez-A
51. Veliki Prasak je posljedica Žakovog prdeža.
52. Svi ljudi na planeti su u svakom trenutku bez obzira na lokaciju pokraj
Žaka.
53. Žak ne voli šetati po livadama, naime klaustrofobičan je.
54. Svaka Žakova nužda je velika.
55. Žaka su prije deset godina upucali u srce, živ je jer metak još putuje
kroz salo.
56. Žaka su carskim rezom vadili iz očevih testisa jer nije prolazio kroz
glavić.
57. Plima nastane kad Žak pere noge. Sreća da se Žak nikad ne kupa.
58. Žakov pupak je najdublja tocka na zemlji.
59. Chuck Norris je jednom pokušao opaliti roundhouse kick Žaku, al Žak se
počeo brzo okretati oko svoje osi tako da je uvukao Chucka u svoju orbitu.
Chuck je još uvijek tamo, a Žak se još uvijek vrti.
60. Kada Žak pluta oceanom, Španjolska ga proglasi svojim novim otokom.
61. Kada Žaka udari kamion, on pita: "Tko je bacio kamen?"
62. Chuck Norris je jednom uspio opaliti roundhouse kick Žaku. To je prvi i
jedini put da je netko uspio probiti Žakov atmosferski omotač.
63. Žak je nedavno išao obaviti EURO NCAP test. Dobio je pet zvjezdica jer
se kamion zabio u njega a on nije ni osjetio.
64. Žak ne jaše konja, konj jaše Žaka.
65. Jednom se dogodio okršaj Caka i Žaka no nije se završio... Roundhouse
kick je otišao u beskonačnost.
66. Hrvatska ne uvozi hranu zbog male proizvodnje, nego zbog Žakove
potrošnje.
67. Žak je izmislio dijetu, ali nije bila uspješna jer je dnevni unos hrane
bio najmanje 1000000 kalorija.
68. Žak je nedavno kupio novi auto - tegljac za specijalne terete.
69. Žakov konfekcijski i poštanski broj su jednaki.
70. Žaka su pri krštenju morali poljevati kanaderom!
71. Žak je uistinu veliki čovjek.
72. Kad je bio mali Žak je htio postati najveći pjevač na svijetu...najveći
je odavno postao, samo još treba postati pjevač!
73. Žak vozi samo kombije jel imaju nosivost veću od 800 kg
74. Žakov pimpek i Žak su obrnuto proporcionalni.
75. Kad je Žak bio mali, bio je veći od svih.
76. Koji broj hlača nosi Žak? 36 Hektara
77. Žak has eaten the infinity. Twice.
78. Ne kaže se da se neko fura na Žaka nego na Žaku
79. Žak je pravi dobrotvor - dao je BBB košulju s Porina da naprave najveći
transparent.
80. Kad od king-konga žena ima mengu, šta uzima? Ulo-Žak
81. Ne postoji drvo na koje se Žak može objesit.
82. Nikad nije bilo velikog potopa zapravo! Žak se otkoturao nizbrdo u more.
83. Žakova prva filmska uloga je bila Jubba the Hutt u serijalu Star Wars
84. Žak u slobodno vrijeme radi kao plutača za tankere.
85. Žak se ne pita je li svemir beskonacan. On ZNA da nije.
86. Zak je posjetio predpremijeru, broj gledatelja: Žak!
87. Koliki dio Žaka stane u fićeka? 1x10^-6
88. Žaku su sve zlice male, zato on jede iz lopate.
89. Film King Kong autorsko je vidjenje Žakovog posjeta Americi...
90. Globalno zatopljenje posijedica je Žakove tjelesne topline...
91. Jarun je nastao jer je Žak zaspao na obali Save...
92. Žak je ovih dana ušao u studio i BACIO se na snimanje novog albuma,nitko
nije preživio.
93. Žak je jednom prilikom izjavio "ne hvala sit sam", bilo je to
01.04.1876, taj dan u svijetu je danas poznat kao prvi april...
94. Žak nema turneje - on se samo okreće oko vlastite osi zavisno o gradu.
95. Kad Žaku usfali željeza u krvi obicno ide u Sisak na dan-dva na
rehabilitaciju.
96. Za rendgensko snimanje Žaka potrebno je prije svega 20ak geodeta.
97. Žak ne može napravit male koncerte.
98. Jedino na Žakovim koncertima ne trebaju bigscreen.
99. Zadnji put kad se Žak šetao Azijom, spotaknuo se na Mt. Everest...
100. Žak je jedina osoba koju Chuck Norris nije uspio oboriti na zemlju
101. Žak je ko crna rupa - sve guta i svakog trenutka se sve više širi.
102. Chucku je lakše oboriti Zemlju na Žaka nego Žaka na Zemlju...
103. Žaku je Italija premali broj čizme.
104. Žak je označen na karti svijeta.
105. Kad sam bio mali mama me plašila Žakom.
106. Svaki dan nestane milijun hektara amazonske prašume - Žak voli salatu
za predjelo...
107. Koja bajka traje najkraće? Žak i tri praščiča
108. Kad Žak prode ispred televizora, propustiš pola sata programa.
109. Žak misli da je zgodan.
110. Kad bi Žaka lansirali u svemir postao bi novi planet.
111. Žak je tako veliki da su sumo borci za njega anoreksicni


Mjere Žaka su 38-26-36 i to lijeve ruke

Žak je privlačan samo gravitaciji.

Da je Žak avion bio bi Jumbo Jet.

Žak ima svoj poštanski broj.

Žak se vidi i iz satelita.

Kad Žak skače bungee, ide ravno u pakao.

Sliku Žaka možete vidjeti u časopisu na stranici 4, 5, 6, 7 i 8.

Žaku su krafne tic-tac.

Žak napuni kadu, i onda pusti vodu.

Žak mora izači iz auta da bi promjenio radiostanicu.

Žak ima dva trbuha. Jedan za meso drugi za povrće.

Žak igra biljar sa planetima.

Žak stavlja majonezu na aspirin.

Kad Žak stane na vagu, vidi svoj broj mobitela.

Žak se ne šali kad kaže: "Tako sam gladan, da bi mogao pojesti vola."

Kad Žak dođe u restoran, on pojede i "Hvala, dođite opet!"

Kad Žak trči, CD player preskače. Na radiostanici.

Leži Jacques Houdek na plaži, dođe Greenpeace i vrati ga u more!

Kad Žak dođe u restoran, sjedne se pokraj svih!

Kad Žak padne s kreveta, padne sa obadvije strane!



| komentari (2) | print | # |

petak, 01.06.2007.

Guten Tag svima koji čitaju!!!
Danas možete da pročitate sasvim novi način izvođenja Shakespearevog Romea i Julije.
Da, btw za one koji žele znati denes u 19h u hotelu toplica HAKUD Topusko će svojom
glazbom i veselim tamburašima ispratiti časnike vojske(mislim da je HV) koji odlaze u Afganistan.
Mislim, nije da se hvalim, al' morao sam spomenuti..
Sutra je subota, idealan dan da se napijem(o) i razveselimo.

Hvala na pozornosti i do čitanja!!



| komentari (0) | print | # |

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.