Na blogu se dogodila revolucija!
ITVR se od 11.lipnja 2012. na novoj adresi, sa novim imenom i prezimenom:
METOX blog

NaslovnicaNajnovije vijestiMišljenjaRecenzijeArhiva vijestiKino preporukeSerijeEpizode serijaImaš pitanje za nas?

Izgubljena čast (epizode)

Članak o drugoj sezoni "Izgubljene časti" pročitajte OVDJESadržaje epizoda druge sezone "Izgubljene časti" pročitajte OVDJE

Sadržaji epizoda prve sezone "Izgubljene časti":Epizoda: 84/84 [Četvrtak, 19.04.2012.]
Fatmagulin poraz još će više približiti Kerima i Fatmagul jedno drugomu. Iste noći, dok šok od saslušanja još nije prebrođen, Kerim nestaje. Erdogan, Selim i Vural su na slobodi. Kerim je postavio stupicu na mjestu koje je Fatmagul promijenilo život i očekuje “ubojice” koji će se ponovno vratiti na mjesto zločina. Uskoro se trenutak koji je Kerim očekivao dogodi. Jedini svjedok toga što se te noći dogodilo na tome mjestu bit će Mustafa.

Epizoda: 83/84 [Srijeda, 18.04.2012.]
Fatmagul je nakon mnogo mjeseci u sudnici, prvi put toliko blizu crnim sjenama koje su pale na njezin život, prvi put dovoljno jakada ih pozove na red. Erdogan, Selim i Vural na kraju su prvog saslušanja pušteni naslobodu.

Epizoda: 82/84 [Utorak, 17.04.2012.]
Vuralovo psihičko stanje dosegnulo je najnižu točku pa mogućnost da on svakoga trena prizna istinu oživljava Erdoganove strahove od suđenja. S druge strane za Mukades, koja je zbog Saliha ostavila obitelj za sobom, dođe vrijeme da sazna istinu. Kada se sazna da Salih i Munir surađuju, Mukades zapada u stanje koje je toliko opasno da bi Jašaranima moglo sasvim pomrsiti račune.Kada kalendari pokažu datum 16. lipnja, svi su u Izmiru da zauzmu svoja mjesta u sudnici... Fatmagul je sada spremna s najvećim se neprijateljem obračunati pred pravdom i ponosno stajati na nogama u svojoj časnoj borbi.

Epizoda: 81/84 [Ponedjeljak, 16.04.2012.]
Meltem prije odlaska u Ameriku posljednji put dolazi pred Mustafu i na poseban se način osveti za sve što je proživjela. Dok u kući traju pripreme za Fatmagulin rođendan, i Mustafa je među onima koji su se toga dana sjetili. Za to vrijeme Kerim u „Ružinoj kuhinji“ poduzima mjere opreza protiv Mustafe. Rođendanska proslava koja je započela veseljem, kada Fatmagul i Kerim nakon toliko mjeseci drugi put zaplešu, dobije mnogo veće značenje. Put koji je Mustafa pronašao da svoju sjenu baci na tu sretnu večer čak i Kerima ostavi vezanih ruku.

Epizoda: 80/84 [Četvrtak, 12.04.2012.]
Vjenčanica koju joj je Kerim kupio kao rođendanski dar ponovno otvori Fatmaguline svježe rane. Tako ta vjenčanica, kupljena da bi se poduzeo korak koji bi osigurao nov početak, daleko od sjena prošlosti, za Fatmagul bude nešto poput sažetka cijele prošlosti koju je željela zaboraviti. Dok Kerim razmišlja o tome kako je poduzeo dobronamjeran, ali pogrešan korak, novo svjetlo nade ponovno mu dođe od Fatmagul. Babica sazna da Mukades svaki dan dolazi do škole vidjeti Murata pa je na iznenađujući način dočeka. Taj je susret posljednja šansa prije suđenja da se Mukades nagovori da svjedoči u Fatmagulinu korist.

Epizoda: 79/84 [Srijeda, 11.04.2012.]
Kada se sazna tko je Hadžer Ovadžik koju su Jašarani naveli kao svjedokinju na sudu, u Fatmagulinu taboru zavlada novi val bijesa. Taj pristup, odabran da se ocrni Fatmagul, za Kerima je zadnja kap koja je prelila čašu. Unatoč upozorenjima koja mu daju svi, među kojima prednjači Fatmagul, Kerim će postupiti prema svojim željama. Za to vrijeme Kerim sazna da se bliži Fatmagulin rođendan pa treba Babičinu pomoć.

Epizoda: 78/84 [Utorak, 10.04.2012.]
Kerim misli da će se Fatmagul susresti s Mustafom pa je počinje potajno slijediti. No to će završiti na način koji je Kerim najmanje očekivao.S druge strane ispostavi se da su Mukadesine sumnje da je trudna istinite pa se ona, na korak do nove prekretnice u životu, zateče pred prisilnom odlukom.Kerimovo jutro je započelo puno sumnji, ali se s Fatmagulinim priznanjem da mu počinje vjerovati pretvori u sretan dan. No minute protekle u sreći budu uništene kada se spomene Mustafin posjet „Ružinoj kuhinji“.

Epizoda: 77/84 [Ponedjeljak, 09.04.2012.]
Težina Mustafine sjene koja nad njima visi sve je veća i veća... Iako se Fatmagul trudi sakriti napetost i strah koje osjeća, Kerim primjećuje da nešto nije u redu. Za Fatmagul je došao trenutak da krene u akciju. Fatmagul je nesvjesna da potiče Kerimove sumnje i u tišini počinje provoditi svoju odluku.

Epizoda: 76/84 [Četvrtak, 05.04.2012.]
Babica i Rahmi otišli su u Izmir dati izjave, no zbog problema koji ih dočekaju svoj posjet moraju produljiti za još jedan dan. Zahvaljujući tomu Babica ima priliku bolje upoznati odvjetnika Kadira i nakon mnogo godina prvi put ponovno spoznaje osjećaje koje je davno zaboravila.Rat koji je g. Turaner započeo protiv obitelji Jašaran nastavlja rasti u valovima. Rešat Jašaran osjeća da će biti pobijeđen. Na rubu je da prizna poraz i sve je ljući. S rastom tvrtkinih dionica neprimjetno su rasli i Munirovi dugovi pa i njega sada hvata panika.

Epizoda: 75/84 [Srijeda, 04.04.2012.]
Mustafin posjet 'Ružinoj kuhinji' dokaže da Fatmagul griješi u svome dobronamjernom razmišljanju. Mustafa zna da je Kerim otišao na posao i da se dugo neće vratiti pa ga to još više ohrabri u nastojanjima da uznemiri Fatmagul... Dok “Ružina kuhinja” u Fatmagulinu životu označava početak jednoga novog razdoblja, za Mustafu predstavlja izgubljenu prošlost i Fatmagul. Ta okolnost još više rasplamsa njegov bijes.

Epizoda: 74/84 [Utorak, 03.04.2012.]
Napetost između Fatmagul i Kerima koja je započela cvijećem, napadom na njihovu kući dostiže krajnju točku. Svi osim Fatmagul za ono što se dogodilo sumnjaju samo na Mustafu. Fatmaguline izjave vezane uz Mustafu Kerimovu bijesu pridodaju i ljubomoru.Fatmagul je u velikoj zabludi kad pomisli da su svi računi između nje i Mustafe razriješeni.

Epizoda: 73/84 [Ponedjeljak, 02.04.2012.]
Rahmijeva reakcija Muniru pruži veliku priliku koju je strpljivo čekao. Nakon sastanka s odvjetnikom Kadirom Vuralovo psihičko se stanje pogoršalo pa on pokuša pobjeći iz bolnice. Taj događaj još jedanput dokaže da je Vural najslabija karika u lancu tabora Jašarana. Kad Meltem pokrene parnicu za rastavu braka, Selimu postane još teže provoditi dane u zatvoru.

Epizoda: 72/84 [Četvrtak, 29.03.2012.]
Mukades se nastavila potajno viđati sa Salihom i time je sama odredila svoju sudbinu – Rahmi ih zatekne. Rahmijeva reakcija Muniru pruži veliku priliku koju je strpljivo čekao. Nakon sastanka s odvjetnikom Kadirom Vuralovo psihičko se stanje pogoršalo pa on pokuša pobjeći iz bolnice. Taj događaj još jedanput dokaže da je Vural najslabija karika u lancu tabora Jašarana. Kad Meltem pokrene parnicu za rastavu braka, Selimu postane još teže provoditi dane u zatvoru.

Epizoda: 71/84 [Srijeda, 28.03.2012.]
Fatmagul se svim snagama trudi započeti novo razdoblje u životu, ali još jedanput za vratom osjeti Mustafin dah. Cvijeće poslano na dan otvorenja 'Ružine kuhinje' dovoljno je da cijeloj obitelji pokvari užitak.

Epizoda: 70/84 [Utorak, 27.03.2012.]
Kadir nastavlja s istragom i susreće se s novom informacijom vezanom uz Kerimov odnos s Erdoganom, Selimom i Vuralom koja će negativno utjecati na tijek suđenja. Kerim se nađe u nezgodnoj situaciji pred Fatmagul.Fatmagul i Babica počinju svim snagama raditi kako bi u što kraćem roku otvorile svoj lokal. U danima koji prolaze u uzbuđenju zbog novog posla Fatmagul nesmetano nastavlja liječenje. Na dan otvorenja lokala cijela je obitelj obuzeta ugodnim uzbuđenjem.

Epizoda: 69/84 [Ponedjeljak, 26.03.2012.]
Pismo koje je stiglo iz Australije šokira sve, a najviše Kerima. Mukades je na meti kritika, a kada se pokuša obraniti rekavši da su i Babica i Fatmagul potajno pročitale pismo, Kerimovu bijesu pridruži se i razočaranje. Sudbina pisama koja su bila poderana prije negoli ih je itko pročitao ovim je događajem prvi put promijenjena.

Epizoda: 68/84 [Petak, 23.03.2012.]
Kad Rešat Jašaran osjeti da je poražen, njegov će bijes još više narasti. U vili u kojoj Kerim radi poslovi su pri kraju, a Kristen u vrtu vile priprema večeru da se zahvali radnicima. Na tu večeru svi će doći sa supružnikom. I Kerim svojoj “supruzi” predloži da zajedno odu na večeru.

Epizoda: 67/84 [Petak, 23.03.2012.]
Jašaranima, koji proces suđenja žele prebroditi bez puno buke, dogodi se ono čega su se najviše bojali, a novine zbog zastupnika u parlamentu g. Turanera još više napušu vijest...

Epizoda: 66/84 [Petak, 23.03.2012.]
Kad pročita pismo, svi se njezini planovi promijene.Kada je Fatmagul odabrala Kerima, sravnila je Mustafine nade sa zemljom. Mustafa se nikako ne može nositi s time pa je jedino što mu preostaje osveta. Meltem se pak na svoj način želi osvetiti što su je mjesecima varali pa ovoga puta prilazi Fatmagul nudeći joj svoju pomoć.

Epizoda: 65/84 [Četvrtak, 22.03.2012.]
Opasnosti koje vrebaju Fatmagul i Kerima, a osobito Mustafa, na svakome ih koraku sve više zbližavaju. To zbližavanje koje mu se odvija pred očima Mustafa neće moći izbrisati iz pamćenja. Mustafa se svija pod bremenom svojih vlastitih djela, a njegov bijes prema Fatmagul i Kerimu s vremenom je sve veći i veći. Udaljenost između Fatmagul i Kerima još se malo smanjila i njih se dvoje vraća iz sela u Istanbul, u svoju kuću na Goksuu koju Fatmagul naziva svojim “domom”. Nakon toga oboje imaju više nade u budućnost.

Epizoda: 64/84 [Srijeda, 21.03.2012.]
Mustafa sazna da su Fatmagul i Kerim ostali u selu pa ih počinje potajno slijediti. Za to su vrijeme saslušanja u tijeku, a Mukades, u strahu da će red doći i na nju, pronalazi novi način da nagovori prvo Kerima, a potom i Fatmagul da odustanu od tužbe.Mjesecima nakon što je Mustafa plamenom jedne šibice njihovu kuću pretvorio u pepeo, Fatmagul i Mustafa ondje se sreću kao dvije sasvim nove osobe. Mustafa ne želi prihvatiti promjenu koju je Fatmagul doživjela i kada ugleda Kerima kojega smatra odgovornim za svoje pogreške, predaje se bijesu i povlači poteze koji se ne mogu poništiti. Kada Kerim sazna da je Fatmagul u Mustafinim rukama, ne preostaje mu ništa drugo nego suočiti se s Mustafom. Kada se Kerim i Mustafa suoče, Fatmagul će prvi put sama donijeti odluku o svome životu.

Epizoda: 63/84 [Utorak, 20.03.2012.]
Da bi se provela potrebna istraga, Kerim i Fatmagul su, makar na nekoliko dana, prisiljeni ostati u selu. Fatmagul se u selu koje je nekoć predstavljalo njezin cijeli svijet sad osjeća kao stranac dok se na svakome mjestu na kojem se osvrne susreće s uspomenama koje će opet otvoriti rane. No unatoč svemu taj proces sa sobom nosi znakove nade vezane uz budućnost Kerima i Fatmagul.Vural još nije u stanju dati izjavu, a ono što bi moglo izaći iz njegovih usta postaje svjedočanstvo važno za obje strane. Selim i Erdogan zapanjeni su teškim uvjetima koji ih dočekaju u zatvoru, a kada se sazna za kakav su zločin optuženi, u ćeliji ih očekuju još teži trenuci.

Epizoda: 62/84 [Ponedjeljak, 19.03.2012.]
Odluka suda o Selimovu i Erdoganovu uhićenju u taboru Jašarana uzrokuje veliki potres. Jašarani su svjesni da i najmanja pogreška može dovesti do rezultata nakon kojih nema povratka pa sada Mustafina izjava, koja bi mogla promijeniti tijek događaja, za njih poprima još veću važnost. Mustafa od te situacije želi stvoriti priliku za sebe pa kao jedinu cijenu da se prikloni njihovoj strani traži oružje koje je Erdogan sakrio.

Epizoda: 61/84 [Petak, 16.03.2012.]
Selim, Erdogan i Kerim nađu se pred sucem. Prva stuba teške borbe koja je započeta kako bi pravda bila zadovoljena završit će važnim odlukama koje će utjecati na sve...

Epizoda: 60/84 [Petak, 16.03.2012.]
Dok se Fatmagul u toj borbi čiji kraj ne može naslutiti trudi nositi sa svojim strahovima, Kerim se iz minute u minutu sve više brine kakav će utjecaj taj proces imati na nju. U trenutku u kojemu njihove nade počinju slabjeti, odvjetnik Kadir odluči održati riječ koju im je dao i zauzima svoje mjesto uz bok Fatmagul i Kerimu. Jašarani moraju Meltem i njezinoj obitelji objasniti Selimovu odsutnost i više nemaju načina da od njih sakriju istinu. Kada Meltem još jedanput iz Fatmagulinih usta čuje sve činjenice, odluči prekinuti veze koje je vežu sa Selimom i njegovom obitelji.

Epizoda: 59/84 [Petak, 16.03.2012.]
Jašarane u trenutku kada su to najmanje očekivali dočeka policija i ne mogu spriječiti da Selima i Erdogana odvedu u Izmir da daju izjave. S druge strane istraga je službeno započeta, a Fatmagul i Kerim od prvoga su trenutka suočeni s prijetnjama.

Epizoda: 58/84 [Četvrtak, 15.03.2012.]
Erdogan misli da je Vural prije nesreće bio kod Fatmagul i njezine obitelji pa želi slijediti njegov trag.Fatmagul se još jedanput nađe lice u lice sa svojim neprijateljima i još se više razbjesni. S početkom pravnog procesa shvati da je donijela pravu odluku. Kadir je saslušao njezinu priču i sada je i on na njihovoj strani. Fatmagul se osjeća mnogo jače..Erdogan je spasio Asu i time zadužio Mustafu pa sada u tome uživa. Rešata Jašarana muči što se situacija promijenila u Erdoganovu korist, no očekuju ga još napetiji dani.

Epizoda: 57/84 [Srijeda, 14.03.2012.]
Kerim želi dokazati Fatmagul svoju ljubav pa riskira sve i policiji prizna cijelu priču. To će biti početak jednoga teškog razdoblja za Fatmagul. Da bi se pokrenuo pravni proces, potrebno je da Fatmagul podigne tužbu. Iako Fatmagul zna da će za vrijeme ispitivanja doživjeti jako bolne trenutke, odlučuje se započeti tu tešku borbu.Mukades se boji da će, ako do toga dođe, na vidjelo izaći njezina suradnja s Jašaranima. Da im ne bi javila, stavljena je u kućni pritvor. Babica se pak daje u potragu za dobrim odvjetnikom koji će im pomoći u tužbi. Pokušava pronaći Kadira kojega joj je jednom preporučio Kerimov majstor u selu.

Epizoda: 56/84 [Utorak, 13.03.2012.]
Mustafa se kaje što je ostavio Fatmagul na cjedilu pa pokušava zaštititi Asu. Sazna da je Asu u rukama Bilalovih ljudi pa se još jedanput upušta u pregovore u kojima riskira život. Međutim nije svjestan da je svojom voljom upao u Erdoganovu zamku. Vural se ne može nositi s grižnjom savjesti, a poražen je i posljednjim događajem vezanim uz njegovu majku. Odavno je odlučio što će sa svojim životom pa se prije smrti želi posljednji put suočiti s Fatmagul. Za to vrijeme Kerim, koji je Fatmagul priuštio razočaranje, želi dokazati svoju ljubav.

Epizoda: 55/84 [Ponedjeljak, 12.03.2012.]
Nakon Kerimove izjave ljubavi Fatmagul je uzbuđena što opet može nekomu vjerovati. Unatoč svim ružnim događajima i tomu što je Kerima vidjela u Vuralovu društvu, želi Kerimu pružiti još jednu šansu za njihov budući život. Misli da će joj Kerim dati razumno objašnjenje za taj susret.Ukućani su pak uzbuđeni zbog večere koja je u planu. To je istodobno Kerimova i Fatmagulina prva zajednička odluka, to će biti njihova prva obiteljska večera. Ta je večera vrlo važan korak u procesu Fatmagulina oporavka. No oni koji sjede za stolom ne znaju što je Fatmagul toga dana doživjela.

Epizoda: 54/84 [Petak, 09.03.2012.]
Nakon Kerimove izjave ljubavi Fatmagul je uzbuđena što opet može nekomu vjerovati. Unatoč svim ružnim događajima i tomu što je Kerima vidjela u Vuralovu društvu, želi Kerimu pružiti još jednu šansu za njihov budući život... Misli da će joj Kerim dati razumno objašnjenje za taj susret.

Epizoda: 53/84 [Petak, 09.03.2012.]
Vuralov bijes prema Erdoganu, koji ga ne ostavlja samog, postaje novo oružje koje će on upotrijebiti protiv Rešata Jašarana. No kada Vural sazna Erdoganove nove planove vezane uz Kerima, to se oružje okrene protiv njega. Vural neće ostati promatrač, ali ta će nova situacija postati velika zapreka malim koracima koje Kerim i Fatmagul poduzimaju kako bi premostili jaz koji ih dijeli.

Epizoda: 52/84 [Četvrtak, 08.03.2012.]
Kad joj Kerim izjavi ljubav, Fatmagul je potresena, a njezin je bijes jači od osjećaja koje ne može priznati ni samoj sebi. Sve su Kerimove nade ugasle pred Fatmagulinom reakcijom pa se on kaje što ju je svojim priznanjem još više udaljio od sebe. Mukades se vratila kući s Rahmijem i Babicom i, iako je svjesna da je njezin utjecaj u kući nestao, očajnički pokušava držati glavu gore.Kad na vidjelo izađe istina o Lemaninoj i Munirovoj vezi, u taboru Jašarana vlada velika napetost. Rešat Jašaran bijesan je na Munira, jer se osramotio pred Melteminom obitelji. Ta situacija postaje dobra prilika koju će Erdogan okrenuti u svoju korist...

Epizoda: 51/84 [Srijeda, 07.03.2012.]
Fatmagul i Kerim zajedno djeluju da pronađu rješenje situacije u kojoj se našao Rahmi i primjećuju da se međusobno sve više zbližavaju. Dok se Fatmagul pokušava držati na distanci, Kerim shvaća da više neće moći skrivati svoje osjećaje. Kerimov prvi veliki korak prema Fatmagul njihovu će odnosu pružiti jednu sasvim novu dimenziju.

Epizoda: 50/84 [Utorak, 06.03.2012.]
Kada Mukades uzme sina Murata i napusti kuću, Rahmi doživi velik udarac. Fatmagul je bespomoćna pred sudbinom koja je zadesila njezina brata, a najveća joj potpora opet dolazi od Kerima. Mukades zna da je krenula putem s kojeg nema povratka i ovoga se puta pred Salihom pojavi zajedno s Muratom. To što je Salihov otac bio svjedok toga susreta velika je prilika koja Mukades otvara put. Rahmi ne može podnijeti sinovu odsutnost i doživi živčani slom pa se Kerim odluči krenuti za Mukades. Fatmagul i Kerim zajedno kreću u akciju za Rahmija i kada stignu do Salihova radnog mjesta, saznaju da je on oženjen.

Epizoda: 49/84 [Ponedjeljak, 05.03.2012.]
Dok Kerim pruža potporu Fatmagul koja ne podnosi Mukadesino lažno ponašanje, njih dvoje nisu svjesni da se još više zbližavaju.Kod Jašarana se stvari iz dana u dan kompliciraju, a sukob između Rešata Jašarana i Erdogana sve je oštriji i oštriji. Dok se Rešat Jašaran s jedne strane pokušava ponovno domoći aduta koji je prešao u Erdoganove ruke, s druge strane pokušava smiriti Vurala čije je psihičko stanje pod utjecajem stresa sve lošije i lošije. Mustafa pak, u trenutku kada je to najmanje očekivao, upada u zamku koju mu je postavio Erdogan.

Epizoda: 48/84 [Petak, 02.03.2012.]
Fatmagul i Kerim užasnuti su kad saznaju tajnu koju je Mukades godinama čuvala. Dok Kerim pokušava smiriti Fatmagul onime što je čuo, nijedno od njih nije svjesno da prvi put dijele neko iskustvo. Dok Mukades na svoj način Babici pokušava objasniti situaciju, Fatmagul i Kerim svjedoče njihovu razgovoru. Fatmagul se ne može pomiriti s činjenicom da njezin nećak Murat zapravo nije dijete njezina brata i jako je bijesna na Mukades.

Epizoda: 47/84 [Petak, 02.03.2012.]
Mukades počinje maštati o novom životu. Kad ode na sastanak sa Salihom da otkrije njihovu tajnu, nije svjesna da je prate. Babica slijedi Mukades, jer je uvjerena da između nje i Rešata Jašarana postoji tajni sporazum. Ono što ugleda šokira je. Ta tajna neće još dugo ostati skrivena. Fatmagul i Kerim užasnuti su kad saznaju tajnu koju je Mukades godinama čuvala. Dok Kerim pokušava smiriti Fatmagul onime što je čuo, nijedno od njih nije svjesno da prvi put dijele neko iskustvo. Dok Mukades na svoj način Babici pokušava objasniti situaciju, Fatmagul i Kerim svjedoče njihovu razgovoru. Fatmagul se ne može pomiriti s činjenicom da njezin nećak Murat zapravo nije dijete njezina brata i jako je bijesna na Mukades.

Epizoda: 46/84 [Četvrtak, 01.03.2012.]
Mukades ponovno otvara poglavlje svoga života koje je prije mnogo godina bila prisiljena zatvoriti. Pred njezinom prvom ljubavi Salihom više ne stoji stara Mukades. Taj će susret biti prekretnica u Mukadesinu životu.S druge strane Fatmagul i Kerim sigurni su da Mukades pred njima nešto krije. Mukades ima spremnu laž za svaku situaciju, ali nije se uspjela otresti dojma koji je u njoj proizveo ponovni susret sa Salihom pa se zatvara u sebe što privuče pozornost ukućana.

Epizoda: 45/84 [Srijeda, 29.02.2012.]
U taboru Jašarana čini se da su se uzburkane vode opasnosti smirile. No Vuralove sumnje najava su neriješenih računa. Vural i Erdogan sukobe se zbog Fatmagul. Vuralova grižnja savjesti svaki ga put kad ima priliku dovodi na Fatmagulin prag... Činjenica da je Fatmagul stavila vjenčani prsteni koji joj je kupio da Kerimu hrabrost... Više od svega na svijetu želi steći Fatmagulino povjerenje... Koristi svaku priliku kako bi premostio jaz koji ga dijeli od Fatmagul.Mukades pak pronađe osobu koja joj je prije mnogo godina promijenila život.

Epizoda: 44/84 [Utorak, 28.02.2012.]
Fatmagul je s velikim uzbuđenjem počela raditi, a njezin je prvi posjetitelj Kerim. Kerim vidi da je Fatmagul stavila vjenčani prsten. Meltem sazna da je Mustafa bio Fatmagulin zaručnik pa ga potraži da s njime razgovara... Mustafa shvati koliku vrijednost za Jašarane imaju riječi koje siđu s usana. Ta situacija postaje adut koji će Mustafi pomoći da promijeni odnose snage. Kako se približavaju završni ispiti u dopisnoj školi, Fatmagul počinje ozbiljnije učiti.

Epizoda: 43/84 [Ponedjeljak, 27.02.2012.]
Mustafa od Jašarana nije uspio dobiti što želi pa na izlazu iz holdinga čeka Babicu. Iako govori da je prošlost ostavio iza sebe, Mustafa će pokazati prve znakove da neće moći lako izbrisati Fatmagul iz života. Kerim, u nadi da će svoj dogovoreni brak s Fatmagul barem malo uspjeti približiti stvarnom braku, kupuje vjenčani prsten. No taj Kerimov potez rezultira oštrim napadom Fatmagulina bijesa. Fatmagul ne želi staviti taj prsten čak ni da bi ga pokazala pred svijetom.

Epizoda: 42/84 [Petak, 24.02.2012.]
Kada se Fatmagul oslobodi posljednje uspomene koja je veže za prošlost, Kerim se susretne s najvećom iskrom nade koju je mjesecima čekao. Sad ima više hrabrosti podijeliti svoje osjećaje s Fatmagul.Babica želi da Fatmagul živi siguran život bez straha pa se obrati Rešatu Jašaranu spremna na sve. Jašarani će se zauvijek kloniti njezine obitelji i Fatmagul. Jedino što traži od Rešata Jašarana jest da taj slučaj zauvijek bude zatvoren. Dok su svi uvjereni da će se situacija smiriti, Vural zbog straha od Erdogana ne može odahnuti.

Epizoda: 41/84 [Četvrtak, 23.02.2012.]
Mustafa i Fatmagul susreću se prvi put nakon kobnog događaja. Oni koji su se prije mnogo mjeseci oprostili pred gorućom kućom, sada će razgovarati pred kućom u kojoj Fatmagul živi udana za drugoga... Fatmaul se suočava sa svojom prošlošću, a Mustafu će dočekati neka potpuno drukčija Fatmagul.Kerim je izašao iz kuće da bi s policajcima otišao u postaju. Kada od Mukades sazna da je Mustafa došao do kuće, pomahnita od bijesa... Odjuri kući da bi zaštitio Fatmagul. Sada je spreman na sve. Rešat Jašaran povlači nove poteze kako bi ponovno preuzeo kontrolu u svoje ruke. Sada jako dobro zna da Kerima i Fatmagul neće biti lako zaustaviti. Nakon susreta s Fatmagul Mustafin je bijes na vrhuncu pa se odlučuje osvetiti uz pomoć novca. Još jedanput dolazi pred Rešata Jašarana... No toga će dana Rešat Jašaran primiti još jednoga neočekivanog gosta. Fatmagulini se osjećaji mijenjaju iz dana u dan. Ona osjeća da gaji povjerenje prema Kerimu, no to ne može priznati ni samoj sebi.

* Sadržaje od 1. do 40.epizode pročitajte ovdje

First tab is active by default:

$('#example').tabs();
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
Na blogu se dogodila revolucija!
ITVR od 11.lipnja 2012. na novoj adresi, sa novim imenom i prezimenom:
METOX blog

NAJNOVIJE vijesti

Odsada najnovije filmske i televizijske vijesti pratite na Metox blogu, klikni OVDJE


IZGUBLJENA ČAST

Članak o prvoj sezoni
Epizode prve sezone

Članak o drugoj sezoni