srijeda, 20.08.2008.

Duhovni poziv!

Duhovni poziv je jedan osjećaj koji "odabrani" nosi u svojoj duši. Duhovni poziv je milost koja nam dolazi od Gospodina i njegova sina Isusa to je njihvova uzajamna ljubav koja nas obasipa.
Ne može svatko poći putem svećeništva, samo onaj kojemu je Bog usadio klicu svećeništva u srce onome kga je on odabrao za taj put.
Danas imamo nažalost u svijuetu imamo svakojakih svećenika pedofila itd..., a mi možemo pomoći samo da se molimo za nova svećenikčka i redovnička zvanja


Gospodine Isuse Kriste ti si rekao
žetva je velika ali radnika malo, molite dakle gospodara žetve da radnike pošalje u žetvu svoju.Mi se odazivmo tvome pozivu i molimo te daj našoj crkvi dovoljan broj svetih svećenika, redovnika i redovnica.
Probudi gospodine u našim obiteljima nesebičnu ljubav za životom, da naši roditelji sa radošću primaju djecu koja će biti spremna staviti se u službu crkvi i narodu. Pomozi našim mladima da shvate veličinu tvoje ljubavi te hrabro prihvate svećeničko ili redovničko zvanje koje im ti nudiš. Marjo majko crkve u velikoj potrebi duhovnih zvanja zagovoraj nas kod svoga sina Isusa Krista našeg velikog svećenika.Amen.

Ovu molitvu mi redovito molimo na svetoj misi, i urodila je plodom meni je Bog prije pet godina dao duhovni poziv i sada sam odlučio krenuti putem svećeništva. Idem u sjemenište, gdje ću se naučiti još pobožnijrm životu i gdje ću živjeti u svećeničkom ozračju.

Molite i vi za nova svećenička i redovnička zvanja!

BOG VAS BLAGOSLOVIO!

| 20:05 | Komentiraj (3) | Print this! | #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.

Copyright © Kriste Hvala ti na svemu što si učinio za nas