utorak, 29.01.2008.

Jednog lijepog sunćanog Uda.



Izvinite moj francuski.

Prije svega zamolio bih sve tajne službe, slatke plavokose kovrćave djevojčice imenom Zvijezdana te glasaće Hadezea da ovo preskoće. Moglo bi biti uznemirujuće, ponavljamo moglo bi biti vrlo uznemirujuće.

Image Hosted by ImageShack.us


Sex simbol-drama u 3 čina.

Tog se jutra mladi, neafirmirani Ud šetao dolinom Dunava podno Marjana. Vijetar mu se zaplinjao u kosu. Kosa mu se sjajila na proljetnom suncu, bez traga prhuti, kao da ju je netom oprao ''Glava i ramena'' šamponom.
Tog mu se dana srušio svijet, sve se okrenulo protiv njega. Susjeda Mirta s trećeg kata, za koju je on oduvijek gajio osjećaje otkrila je da je muškarac i pobijegla sa domarom Anteton.
Ante nije znao da je ona muškarac.
Antina žena Spomenka počinila je suicid bacivši se s trećeg kata, jer ju je susjeda Dragica zadirkivala da njena pita od limuna uopće nema okus po limunu. Ili zato što joj je muž pobijegao s drugim muškarcem, nitko nije bio siguran.
U oproštajnom pismu zatražila je od njega da preuzme njeno mjesto blagajnice nogometnog kluba Hajduk. Izgubio je daljinski od TV-a. Nije moglo biti gore.

Bio je neshvaćen i izgubljen. Predugo je bio stranac u svom domu, u svom gradu u svom životu. Pogledao je u nebo i tražio znak, znak da za njega postoji nada. Gledajući u nebo spotaknuo se. Pao je i uganuo gležanj. Kraj njega je protrčalo krdo ljubičastih deva. Ali to nije bilo ono čudno. Ud se nije spotaknuo o busen trave, kamen na putu, zaostalu minu iz drugog svijetskog rata. Ne dragi moji. On se spotaknuo o svoj vlastiti Ud. Pokušao se ustati ali iznenadna težina u preponama vukla ga je ka zemlji. Bože moj, što mi se ovo događa, pomislio je. Još jednom je protrčalo krdo ljubičastih deva...

Nekoliko trenutaka ležao je u očaju. Rukama je, poput slijepca koji pokušava razaznati strančevo lice, prelazio preko svog novog Uda. Napokon uspostavio je ravnotežu, jedva se držao na nogama, postavio je Ud u takav položaj da mu je poslužio kao nogar.Tako bi vjerojatno bio ostao cio dan, da nije začuo...

Auugh, auuugh, muuuu, mijauuuuu, auuugh.

Bolan jauk razderao je mir neba. Ptice su odletijele s grana, mravi su ušli u mravinjak, sove su ružne. Jauk je dolazio sa mosta iznad Dunava.
Ud je uvidjevši da oko njega nema nikog sakupio hrabrost, snagu, dobrotvorne priloge za ligu borbe protiv pušenja( donirati možete i Vi pozivom na 060-666-660. 4,99+PDV) i otrčao na most.

Image Hosted by ImageShack.us

Na mostu je stajao očajni Super model-nimfomanka. Željela se baciti u hladnu Srpanjsku rijeku. Stanite mlada damo, ovo nije riješenje, ma što da vam se dogodilo ,rekao je. Što može natjerati takvu lijepoticu da se baci u ovu hladnu Srpanjsku rijeku?

Image Hosted by ImageShack.us

Ne mogu više živjeti u ovom krutom a mlohavom svijetu, ne, ja to odbijam.
Bog zna da sam pokušala, prošla sam cijeli svijet ali ni jedan muškarac me nije mogao zadovoljiti. Čak ni Ivo Sanader!!
U tom je trenu Ud osjetio nešto drugačije u sebi. Ptice su poletijele s grana, mravi su se skrili u mravinjak, Vuk kožu mijenja. Ispred njega se pojavio dugi, kruti, anormno ogromni, neljudski, nadljudski, ma naprosto Genijalni Ud. Na super model-nimfomanku pala je sijena, Ud je zaklonio Sunce. Izgubio je svijest...

Probudio se u nepoznatoj sobi, super model nimfomanka sjedila je u invalidskim kolicima. Više nije mogla hodati ali ostala je živa.
Ud je pronašao smisao života.

Image Hosted by ImageShack.us

Od tada štiti naše ulice od nejebice, visokih poreza i nezadovoljenih gospođa. Od tada je kriminal pao za 67%. Inflacija za 45% Od tada je naša repka osvojila broncu na SP 98. Od tad je HDZ dobio 2 mandata.
Od tada svijet više nije bio isti.

Hvala mu.



| 17:32 | Komentari (36) | Isprintaj | #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.