četvrtak, 27.12.2007.

Kiro u kad jaganjci utihnu.

Svinje napadaju.

Nacijo.
Otvorite oći, ne mogu reći da je Markač badnjak proveo s obitelji, al da Vidim tog koji će poreći da Kiro nije u rodu s bar jednom od onih divljih svinja. Ta on je išo u šumu na čestitke kod rodbine kad je zateko veselo društvo ispred masovne grobnice divljih svinja.
Image Hosted by ImageShack.us

Kompletna Femily.

Postoji teorija da je sve ovo uradak iz fotošopa, te da je Kiro na badnju veće ostao kod kuće. Čitao Početnicu iz Hrvatskog i slušao prigodne Božićne pijesme tipa, ''Nećete u Čavoglave''. Naravno iza toga stoji , a tko drugi, nego neki narkoman koji sluša rok, glasa za SDP, ne ide u crkvu i u dosluhu je sa divljim svinjama.

Ne otpada ni teorija da su prve tri svinje desno vozile s više od 00 promila,na što upućuju njihove crvene oći pa je smaknuće normalna procedura.

Policija provodi temeljitu istragu. Navodno je već ispitala 4 mesara koji posjeduju ostatke Divljih svinja o njihovoj upletenosti u aferu Watergate.
Također su detaljno ispitane mrtve svinje. Nažalost branile su se Šutnjom.

Ipak, na mijestu pokolja pronađeni su ponovo tragovi sperme. Što govori o pokušaju oživljavanja divljih svinja. Navodno je tokom davanja umijetnog disanja istim, netko slućajno, od uzbuđenosti ejekulirao.
Image Hosted by ImageShack.us
Ko će koga?
Image Hosted by ImageShack.us
Ako ne svoj svoga?
***
Moj mozak ne surađuje, pa molim prisutne da mi pomognu formulirati igru '' Nova Sova''. U kojoj bi pobijednik dobio naravno Sovu.

S obzirom na ministre , mislim da bi referendumski trebalo proglasiti Franca Kafku mandatarom vlade.


P.S. Kuda idu divlje svinje?
U kurac.



| 09:20 | Komentari (27) | Isprintaj | #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.