petak, 07.12.2007.

Ovo je pljačka, ovo nije proba...

Sve sličnosti sa stvarnim i.t.d....
Image Hosted by ImageShack.us

Najpoznatija TV-kuća u zemlji izjavljuje u strašnom zločinu koji je ovih dana pogodio Donji desni Mašklinovac. Osiguravajuće društvo Cvrčak Perić sekjurity napadnuto je od strane podmuklih lopova, koji su vjerojatno ukljućeni u kojekakve (vražji crveni) opozicijske stranke i slušaju Rok dok su nevino ispijali svoju jutarnju kavu tijekom pauze za ručak. Nemoralno je krasti od takvih društava dok su na pauzi. Protivno čak i lopovskom kodeksu časti.

Teve kuća 1. :

Jutros oko 14:20:36 napadnuto je troje zaposlenika Cvrčak Perić Sekjuritiya . Policija još nema blage veze tko bi mogli biti počinitelji. A vjerojatno i neće imati.
Al onako čisto reda radi sumnjaju na mladiće između 23 i 35 godina incijala A.F. I G.L. Koje je sudski vještac izvještačio gledajući u dno šolje crne kafe Frank. Nije proizvoljno.
Policajci nemaju dovoljno tragova za ikakve špekulacije.
Na mijestu zločina pronađena je osobna iskaznica osuđivanog pljačkaša T.R. koja mu je vjerojatno ispala tijekom jutarnje tjelovježbe, pa ga ovim putem pozivamo da je preuzme.
Dalje pronađen je ranjeni zaštitar(nesmije se dirati zbog dokaza), sperma, Kalašnjikov, Thompson(M.P). bazuka kućne izrade, tenk iz drugog svijetskog rata, za koje policija smatra da nemaju veze sa pljačkom. Pa se vračaju onom koji ih je izgubio. Više informacija nakon što policija u telefonskom imeniku pronađe ove komunističke gadove.
Image Hosted by ImageShack.us

Zakon je zakon

Nakon što budu privedeni nakon c.c.a 10 do 15 godina,ako još budu živi biti če strogo kažnjeni. Po točki 2 zakona1 o otudžbini. ''Nije lijepo krasti''

Jedino što u bi ih u tom slučaju moglo spasiti je '' Zakon o očinstvu''. T.j. da ih posvoji neki biznismen u kojem bi slučaju bili poslani na daljnje obrazovanje u Švajcarsku.

Moj odjeb iz zemlje u stihu:

Put i putnik

Pogledom,
Kažem zbogom
Svemu što ostavljam
Za sobom...

Pod vedrim nebom...
Zraku mijeseca, po zraku sunca
Milju po milju
Moj put prestaje biti put
Prema cilju

Kao misli
Puti se isprepliću
Gube i izviru
Put i putnik si šapuću
O miru...

Sve što je bilo...
U prašini nesta...
A već sutra čeka
Nova cesta.

A pogledom tiho
šapučem zbogom,
Svemu što ostavljam
Za sobom...


Genijalni Ud.

Za prezimenjaka.

Dodatak postu 18:26:36.
Navodno je otuđeno 1600 Kn. mijesećna plača 16 uposlenica Kerum Trgovačkoog lanca. Kad se sve zbroji imam za vas referendumsko pitanje: Vjerujete li u život prije smrti?
Image Hosted by ImageShack.us

Pogledajte ovo tužno lice, neki ljudi su uistinu životinje.

| 16:49 | Komentari (30) | Isprintaj | #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.