7 dana http://blog.dnevnik.hr/islak

srijeda, 31.12.2008.

has been ili Moj Doček Nove Godine Na Blogu

Ne ja. Ja nikad i nisam bila. Zvijezda ili zvijezdica. Mislim na godinu na odlasku. Uz malo sjete ispraćam ju. Pa baš na blogu! A šta da se radi. Dobro mi je i tu. Dapače. Možda sad, superproduktivni, a meni dragi blogeri, zastanu malo, pa da stignem pročitat šta se s njima događalo zadnje vrijeme...Neka mi oproste pravopisni i ini kontrolori, na zarezima, malim i velikim slovima itd....itd....e! I na trotočkama! zujo
Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
Sviđa mi se kako je Fulvusica napravila rezime prošle godine i sebe u njoj. I to ukratko! Da bar ja to mogu! Ma, ja bi mogla, u najboljem slučaju, napravit nekoliko verzija svog rezime-aaaaaa!!!!!!!!!!
1. Depresivna verzija
Pozitivno: Još sam živa!
Negativno: Još sam živa!

Odo zafumat jedan, dva, tri...španjuleta. And then I'l be back. Verry soon, sunce micika!rolleyes A ako ne valja film, još i prije! Ako neko sluuučajno nabasa....roflroflroflroflrofl.......da ne bi radio pizdarije! Imam ja oštrog psa!
Ela, čuvaj kuću!
Image and video hosting by TinyPic
Bravo Ela! Dissmissed! smijeh

Evo me. 22.30 - ja film odgledala ko da gutam komad čokolade s grožđicama. Za one kojima ovo nije jasno, ne znam puno većih grijeha od kontaminacije fine čokolade - voćem!
Slađo! Ti si dolutala ko lastavica usred decembra. (Sori lipi moj prosinac, više mi paše decembar. Ove naše mjesece moram na ruke brojit da se sjetim koji je koji. Ponekad! ludhrvatskapjeva) E pa kad si dolutala, popi jednu s menon. Čin ČIn! Živili i HIK! Neka nan je sretna Nova!
Image and video hosting by TinyPic
Mirko Fodor. O ... ostala sam bez teksta. Ali eto....čini mi se da je bio u istom odijelu i lani. I pjevao istu pjesmu. I lani. I .... A Duško Lokin! Ili kako se ono zove. Ahmmmmm....A šta ja znam. Neka mi oproste selebritiji, mene od ove glazbice s kauča brzo uhvati nervozan titraj u grudima. I proširi se cijelim tijelom. Još samo ću spomenut Miss Anoreksija, iliti Miss Kindl. I to je za sad sve od dočeka. Neću više to gledat niti slušat! Pa nisam baš TOLIKI mazohista!
A di mi je Superman! A? Pitam ja vas, ma Vas! gospodo na ejčtivi!!!!!!!!!!!! Nekad sam se bar Supermanu veselila.
(Kad sam bila mala. I mlađa. fino Čim sam mogla izdržat budna priko ponoći, postala sam ovisna o super heroju koji ima jako prodoran pogled, leti i izbjegava metke! I sama sam takva, a lažu koji kažu da se suprotnosti privlače. Možda malo. Ali zato sam ja žensko a Superman muškko. Živjela razlika!)
I oću Supermana za doček!!!!!!!!!!!! Ili neću više plaćat pretplatu!!!!!!
Image and video hosting by TinyPic
I nemojte vi Vi! meni podvaljivat neke falše Supermane! Inače ću vas sve poslat u Kitajsku (Kinu, po slovenski)
Pomišljam da se pokrene potraga za najsmješnijim blogerima i da ih se pod hitno zaposli na teveju. ovo sad idu frustrirani uskličnici :
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pa ljudi moji!!!!!!!!!!! Odavno već vapi te-ve (ne Se-ve! Se-ve ne vapi, ona re-e-e-ve) ((sori, opet me uvatilo)) dakle, vapi te-ve za nečim što se humor ma Humor!!!!! zove. A potraga za tim Humorom je teža nego da Sveti Gral traže! Indiana Jones to the rescue! Umjesto da zovemo strance upomoć, ajmo tražit humorom bogate ljude. Od kad čitam blog, puno sam se nasmijala što znači da iam toga! Samo ne na teveju.
Evo ga Đimi Stanić! I kukavica kuka a supruga mu Barbara (?sam dobro čula?) e, Barbara mu popevat pomaga...ma slatki su ka goluba dva! nema pjesme do Moja kobila Suzy, stalno šeta po pruzi .....ili Jer dimnjačar, mlad ili star, svakoj peći znade popraviti kvar!!!!!!!!!!!!!! roflcerekkiss E, taj Đimi se meni sviđa! E, ne ono, ko Superman da mi se sviđa. nego onakpo, srce mi popeva kad ga poslušam kak lepo peva! Ma Đimi je mangup! Ne onaj od Tajči! brrrrr (sori opet! Kad god se sjetim Tajči...brrrrr - malo me strese)
Dakle, rezime mog dočeka ma, Dočeka! je:
1. Oću supermana
2. Oću i Đimija, s njim mi ne titra niš
3. Humor na ejčtivi-ju neću ni kometirat. NEEEEEĆUUUUUUUUUU
4. I opet je vrime za španjulet. Ko jedini nepušač, ja se lipo gren smrzavat va kupaonu. I ki me pita su mi ruke od bure pukle ko pustinja. Ko kora staroga bora.
Image and video hosting by TinyPic
Niki me niš ne pita. Osin, da kada ću se ostavit fumanja. Jadne moje ruke. Boj, kad san već va kupaoni, onda je red da i ruke opeta operen. Pofuman oko škatulu i pol španjuleti. To je trejset komadi. Pol od toga va kupaoni. I svaki put bez veze ruke močin!
SUnce, jantar, smola, zarobljeni kukac....e metaforeeeeeeeeee!!!!!!! zubo
Image and video hosting by TinyPic

I'll be back! Ela!?!
Image and video hosting by TinyPic

Ova Ela sve opasnija i opasnija! naughtyZaboravila san ispričat o zimskom kupanju točno u podne, na Staru godinu. Ne ja! Ja bi se smrzla. No tri gracije sa slika gore bogme jesu zaplivale. No njima to i nije nešto posebno strašno. Sve one plivaju dva do tri puta tjedno cijele zime. I kunu se da je to zdravo! Ahmmmm! Trebalo se pojavit više ljudi. No svi su imali obaveze. (čitaj: prpa, bejbi! prpa! ;))) Samo su one (ne, nije slučajno da su sve same žene) - hrabre bile i eto...E, da! I ela. Ali ona je hrabra svaki dan i ja već pomalo izbjegavam ić na more. Jer posle ju moram tuširat, fenirat....HUH ! No danas je prvi put (ako ne računam kad je tek došla, jednom samo) - zaplivala! cerek Ili je to bilo jučer? Je, da! Jučer. Prošle godine! lani! wink

00:40 ::::::::::::::SRETNA NAN SVIMA OVA, NOVA, 2009. GODINA !!!! :::::::::::
.......................Image and video hosting by TinyPic

Ajme kako se ovo moje pseto treslo od vatrometa! I to kroz zatvoreni barkuni! Dogodine će dobit apaurin! eek
To je sve ...Nova je godina i ja odo meditirat.

Image and video hosting by TinyPic


31.12.2008. u 20:03 • 30 KomentaraPrint#^

utorak, 30.12.2008.

Na polju ideja i misli, moja je sadnica još pod dubokim snijegom, ne nazire se ni malkice. Aaaaa! Rečenice! Aaaa! Jesam ja u školi kupila petice iz sastavaka, ili nisam! Jesam, jesam! Osim kad nisam, uz neobjašnjivo objašnjenje: "Sjedi, četiri! Da znam da si ovo sama napisala, dala bi ti pet!" eekrofl
Svi ste se počeli sprdat s mojim prethodnim postom i ja stvarno ne znam....namcor Čovjeka iskreno dirne sudbina drugog bića a vi se zezate. Osim Fizija koji je svim srcem uz Formulu. sretan usput, Fizi, čestitam na zadnjem dizajnu! Kolosalno, maestro! thumbupcerek
Dalje mi je prekasno pa nemam više niš za izjavit!
Evo par slika da ne bude prebodulski škrt post...belj
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

30.12.2008. u 01:29 • 12 KomentaraPrint#^

ponedjeljak, 29.12.2008.

a je mi laknulo! fjuh! rolleyesrolleyesrolleyesrolleyesrolleyesrolleyesrolleyesrolleyesrolleyesrolleyes

29.12.2008. u 02:10 • 14 KomentaraPrint#^

četvrtak, 25.12.2008.

Photobucket

25.12.2008. u 09:52 • 22 KomentaraPrint#^

... Vukovarski som ... Željka

Image and video hosting by TinyPic

Puše li bura na otocima?


Ovdje puše Košava, koja je kontintalna, jednako hirovita, jednako zapuhana i ledena sestra one vaše Bure.

Danas, kada sam bila na tržnici, odem kupiti par grančica smreke.
Tip, sav smrznut, nareže mi te grančice. Pitam koliko sam dužna - a on kaže: Ništa.

Tako sam dobila poklon za Boćić i sretna sam, a i Ena i Vili, jer sam ostavila ostatak grančica u hodniku njima, pa se igraju i razvlače ih okolo, prave nered - ali to i inače rade pa mi ne smeta.

Želim tebi, tvom tati koji je popustio razumu i ljubavi, tvojoj Eli sretan Božić, spori porast razine Jadrana, kako bi što duže ostali na suhom, i zadovoljno pojeli koju slatku suhu smokvicu za Božić.
Voli te
Željkapusa tebi i Eli, jedan mrrr od Vilija koji spava na radijatoru i jedan vau-au-uuu od Ene

Željka


p.s. dobar ti je potpis:))


Draga Somice
I ja volim tebe. Kad dođem u Vukovar, posjetit ću te.

Vedra strana mraka


Ne vidi se prljavština.

Ne vide se suze.

Možeš vidjeti zvijezde.

Možeš vidjeti i najmanje svjetlo

Marija Željka Zgonjanin 21.04.1949. - 24.12.2008.Image and video hosting by TinyPic

25.12.2008. u 00:25 • 6 KomentaraPrint#^

ponedjeljak, 22.12.2008.

sretne blagdane !!! wavewavewavewavewavewavewavewavewavewave

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

22.12.2008. u 00:33 • 30 KomentaraPrint#^

petak, 19.12.2008.

I feel a little better :)

Image and video hosting by TinyPic

ps - happy bday dad

19.12.2008. u 10:08 • 15 KomentaraPrint#^

četvrtak, 18.12.2008.

uzdah

To. Samo da zabilježim da mi je ovih dana i disanje napor. O plakanju neću. To je preveliki napor. Bura puše. Neka. Hladno je. U meni života taman pola mjerice. Taman za štedljivo disat. Kad je ovako, pitam se nisam li samo tu da zauzimam prostor i tračim čisti zrak...Spavala bi....Sanjala da je sve ovo moje samo ružan san! Kazna za neku spačku koju sam u svom stvarnom životu napravila. Pa sad imam noćne more. Koje su najgore što se meni u mom stvarnom životu događa. Spavala bi.
Image and video hosting by TinyPic


gađajte ih!!!!!!!!!!!!!!

18.12.2008. u 10:23 • 8 KomentaraPrint#^

srijeda, 17.12.2008.

17.12.2008. u 02:08 • 6 KomentaraPrint#^

subota, 13.12.2008.

ča je, je! olymppussy, svaka ti čast! ;)

Ova slika tako mi se jako svidila! Uslikala san ju jučer popodne. A kad san došla doma i skinula na komp i vidila ča more ova moja karanpana od olymppussy, rekla san: Ma svaka joj čast!
Je, prava umjetnica s pinelićen sama je Majka Priroda. Uvik ponovo ostavi me bez daha! Nekako osićan smiraj dana, smiraj prirode posle fortune juga, posle dažja....

Image and video hosting by TinyPic

PS- dezerteri! blabla (čitaj: fizi zaliven i zelena zijev ! (a i medena štrajka... namcor ) tko izda, pizda! burninmad
sretankissbeljsretankissbeljsretankissbeljsretankisssretankissbeljsretankissbeljsretankissbeljsretankissbelj

13.12.2008. u 14:34 • 20 KomentaraPrint#^

srijeda, 10.12.2008.

i opet :)

Image and video hosting by TinyPic
Počinjem sumnjat da se iza mačo slavonca skriva slavonka. Na PMS-u- Tko još nestaje svako misec dana pa se opet pojavi? Tko, pitam ja vas!? wink
Umjesto da pristojno stavi ovakvu sliku
Image and video hosting by TinyPic
uz poruku "Osjećam se prljavo. Vraćam se čim se istuširam!"
i javi se kad ima šta za izjavit. Ko ja. Na primjer. smokin

10.12.2008. u 10:50 • 20 KomentaraPrint#^

nedjelja, 07.12.2008.

kategorija posta: "#$%&!"#$% ;)Image and video hosting by TinyPic

Zašto je potreban milion spermića da oplodi jedno jajašce?
Jer su spermići muškog roda i odbijaju priznat da ne znaju pravi put !

Image and video hosting by TinyPic


Zašto se muška inteligencija cijeni više od ženske?
Jer je rijetkost!

Image and video hosting by TinyPic

Ako u raju nema čokolade, neću tamo!

Image and video hosting by TinyPic

Četiri majke, katolkinje sjede i pričaju.
Prva će: "Moj sin je svećenik. kad god uđe u prostoriju, svi ga zovu "Oče"
Druga će: "Moj sin je biskup. Kad on negdje dođe, svi mu govore "Vaša svetosti"
Treća će: "Moj sin je kardinal. Gdje se on pojavi, ljudi ga oslove s "Vaša eminencijo"
Kako četvrta žena nije ništa rekla već je nastavila ispijat kavu u tišini, ostale izuste jedno sugestivno "Iiiiii?"
"Moj sin je prekrasan, mišićavi plesač. Gdje god se pojavi, svi uzdahnu "Bože moj!"

Image and video hosting by TinyPic

07.12.2008. u 03:17 • 13 KomentaraPrint#^

subota, 06.12.2008.

svako dijeteImage and video hosting by TinyPic


Beautiful Child - Alternate with only Stevie on backup. Very nice! - Fleetwood Mac

Image and video hosting by TinyPic Sveti Nikola, odlučan je svake godine sjetit se svakog djeteta. Nikad ne uspije. Ali i dalje radi na tome. Ove godine želim mu da bude najbolji do sad! Jer svako dijete treba potvrdu da je voljeno, važno, vrijedno, najljepše...Mislim da je jedna od najtužnijih stvari na svijetu zaboravljeno dijete. Ajmo Nikolaaaaa! Držim ti fige. A mogli bi ti i mi malo pomoć... Ne samo oko svoje djece...
Uvijek se sjetim djevojčica koje sam čuvala u Heidelbergu. Na Sv. Nikolu cijeli dan su nalazile poklone. Ležali su po cijeloj kući. Gdje god bi djetinji pogled pao, skrivala se još jedna čokoladica, još jedan poklončić...Na kraju su uzdahnule: "O Sveti Nikola, već si mi dosadan!"

06.12.2008. u 01:52 • 8 KomentaraPrint#^

četvrtak, 04.12.2008.

big post ...really big! ;) i B.I.G. FALA! :)

Daklen....
Slijedi jedna bajka, daklen, zavalite se u sjedalice, polijećemo!
Neki dan mi je bio rođendan. I to mora, jednom na godinu (FALA NEBESIMA, SAMO JEDNOM!). Najiskrenije, nisam navikla na poklone. Nisam navikla ni na to da se meni događaju čudne i neobjašnjive, dobre stvari. Nisam navikla da su ljudi prema meni obazrivi i da me se mazi poklonima.... Tako ....No moj padrenostrum se uvijek potrudi, pa mi na taj dan pokloni neki parfemić koji sam izabere. wink No, vremenom sam postala puno manje izbirljiva, pa mi se i ti parfemi počeli sviđat.
I susjeda me se sjetila.
Image and video hosting by TinyPic
Moj mali nećak, isto me se sjetio.
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Ali kako je preko mora, za rođendan sam dobila pjesmicu. Više je to zvučalo ko revanje roflcerek, ali meni isto napunilo srce.
Telefonom me nazvala moja čokoladica, Svaštara. S njom me veže osjećaj da se razmemo.
Telefonske čestitke iz dežele veselile su me isto ...od mojih cura!
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Moja sisterica...naučila me da niš u životu ni ...crno-belo.
Image and video hosting by TinyPic
A onda me je nazvao Mali Princ.
Image and video hosting by TinyPic
I otpjevao mi Happy Birthday i to krasnozvučno! Obožavam ga i kad bi bio bliže zagnjavila bi ga! Ali nije bliže. Nego u dalekoj Montani. Odvela ga njegova mama, moja najdraža Great Falls. Ljubavi, nemoj me ubit!!! Ja više ne mogu izdržat, moram ga stavit na blog! Predivan je, toliko divan, da me srce boli kako mi falite!
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic Meni je u noći došlo do glave da mi je ovo prvi rođendan bez anđeline. Pa mi nije bilo ni do čega. Tako smo Susjedu pozvali drugi dan na kolače. I to je bilo to.
No Ela je usnila divan san.
Image and video hosting by TinyPic
Sanjala je da nam je poštar donio mali žuti papirić i da sam ga ja uzela i vodila ju u šetnju. U njenom snu, ona je bila dobra i sjetila se kako je učila ljepo hodat na lajni. Pa je hodala uz nogu, nije puno navlačila, a kad sam ju privezala za ogradu i ostavila ju samu, sjedila je mirna i čekala da vidi kad ću ja opet doć. Tako je to Ela sanjala. I jesam ja izašla i odvezala ju. Imala sam neku vrećicu u ruci koje se Ela bojala. Pa je skakala dok nisam vrećicu makla što dalje od nje! Onda je opet najljepše hodala dok ju nisam odvela na igralište. Tamo ima puno trave, štapova i tamo Ela jako voli ić.
Image and video hosting by TinyPic
Jer na igralište često dođu i Ziggy i Fido, njeni najdraži prijatelji. Sanjala je da ih danas nije bilo, ali sam se ja igrala s njom. Usput je još malo doradila svoju rupu kraj panja, spremila u nju nekoliko šišarki, štapova i korijenja ...da se nađe. Onda je došao Ziggy, pa njenoj sreći nije bilo kraja. Dok su njih dvoje ludovali, ja sam popušila par cigareta i par puta se poigrala s njima. Onda je došla i Rea, velika cura, nježna prema štencima, blaga i predivna. Za nju sam ja često rekla da želim da Ela bude baš takvog karaktera kad naraste. Onda je Rea išla doma, a Ela je otpratila Ziggija do ulaznih vrata. I ona je potom (da ne rečen - onda! rolleyeszubo ) išla doma. Di si je malo ubila oko do večere. Fala Velikom psu na nebesima, pa ni danas nismo zaboravili nahranit ju! Uto smo padre i ja nešto prčkali po nečemu s velikim štapom. I onda je od toga nastala lopta! Kojom se ona ljepo igrala i, iako je veća od njenih loptica, uspjela ju je strpat u zube i nosat okolo. Onda rofl je bila jako umorna pa si je prilegla.
Tako je to Ela odsanjala divan san.
A ja moram reć to uopće nije bio san, nego je prava istina! Nekoliko dragih ljudi ponapijalo se i krenulo u poštu s poklonima za Elu i moju malenkost. I dok se Ela na igralištu igrala, ja sam otvarala paketić za paketićem i smijala se. A zapelo mi je i par knedli u grlu. Filko iliti umorno oko
je napravio đepne kalendare sa slikama Ele. I poslao nam Kako je Grinč ukrao Božić film! rofl A Vesele pljoskice ( skaska, levantica, pushmepullme, fulvusica, Lorna i njihova prijateljica nisam ja odavde ) poslale su živo čudo svega i svačega. Skaska nam je poslala knjigu 3000 viceva! rofl od Levantice smo dobili ukrase za bor koje je ona sama izradila. Jer ima mac umjetničkog talenta. Stvarno, uvjerila sam se da ima tu žicu, da se sapliće o nju, a njena djela i sama, dokaz su kako je riječ o nježnoj umjetničkoj dušici. Levant, slomilo se, ali, iako mortus, dobro si zapakirala, pa ću ja to ostavit u celofanu i objesit bogme na bor! Tako! yes Fulvus moram zahvalit do neba i nazad! Ona je pored Filka, prva koja je Elici nešto poklonila i meni to jako, ali BAŠ JAKO PUNO znači! kiss Nisam ja odavde poslala nam je kartuline s malim psićima iz Edukacijskog dječjeg centra ARIS i nekoliko disketa koje su mi jako dobro došle! Baš sam to trebala! Moraš bit pasoljubac pa pogodit šta se jednoj friškoj pasovlasnoci mota po glavi! thumbupkiss Lorna mi je poslala bookmark, ručni rad, divne zelene boje (MOJE NAJDRAŽE BOJE S MOJIM IMENOM ISHEKLANIM NA NJEMU rofl!) i vrećicu keksića za Elu! Odma sam izvukla knjigu koju trenutno (ne) čitam i kasnim debelo s vraćanjem, stavila novi bookmark u nju i odma mi je opet došla volja da ju dovršim. I napokon vratim (i platim dead). A Ela se veeelikih zahvalnih očiju nasladila s par keksića. Nema veze da imamo vreću keksića već otvorenih, OVI su nam jedan od prvih poklona koje smo dobili i zato su najukusniji! fino cerek AAAAAAAAAHHHHHHHHH da..........pušmi.....Ona mi je natjerala suzu na oko! cry Posla nam je onaj štapić (usb se zove, naučili smo), onaj štapić s brdom memorije! Jedno 4 puta više će nam slikica na njega stat nego na onog starog! Poslala nam je pušmi i brdo drugih stvari, a najvažnije, ono šta me u plač natjeralo, i jednu načetu čokoladu! Nije meni bilo važno da je pola ona pojela. Znam da je bila dobro dezinficirama nakon sastanka Veselih Pljoskica, pa se ja njoj, svIm Pljoskicama, nisam ja odavde i mome dragome dalmatineru Filku od srca zahvaljujem!
Hvala i mojim blogerima u domovini bigblogerskoj: advent, aribici, lomic,premijeru dičnome ... Svima veliko hvala! Dragi moji, poima nemate koliko sam dirnuta! zujo
Mislim da je levantica pisala o vilama...o potrazi za 7. vilom, nedjeljnom. U njenoj priči 6 vila poslalo je pisma po cijeloj zemlji, tražeći 7. Javljali su se svakakvi likovi, a one su na kraju dobile, umjesto vile - vilenjaka. Pa ti levant sad vidi... piši draga moja, piši...tvoje priče se ostvaruju! Ajde napiši sljedeće kako je 7 dana dobila veliko nasljedstvo .... roflroflrofl U ime svoje i moje male Ele, veeeeeeeliko hvala!!!

Mi sad moramo brzo na posao. U trgovinu, ručak kuhat, robu spremat, a najvažnije, moramo do igrališta Ela i ja! Posjetit ću vas svih brzo i zahvalit vam se i u vas doma. Na blogu, ne morate kuću čistit, nećemo vam pokucat na vrata! smijehfalila je samo mama
Image and video hosting by TinyPic
da me grli, ljubi...da ...

ALI SVI VI, NAPRAVILI STE DA SE SMIJEM I OSJEĆAM ĐEST D BEST!
HVALA!
Image and video hosting by TinyPic

04.12.2008. u 10:57 • 22 KomentaraPrint#^

utorak, 02.12.2008.

poplavica i elica s moja rasturena olymppussica

Ali prvo HVALA na čestitkama, ljepim riječima, ZORE TI SI LUDA! rofl , Sandra volim te i u mislima si mi...

svima lipo fala...

napokon je i to prošlo.
Sori, nije bilo partijanja ko lani ali bit će. Ovih dana....Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

SJEĆATE SE DAMBOLINE? cerek
Image and video hosting by TinyPic

E PA EVO JE PAR MISECI POSLE! NAPREDUJE! rofl
Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic


Ni loše za ćoravu olymppussy, ha? Kako ćoravu? Razrede, ne paziš! wink Pa, puko ekran ili kakoseonozove kroz šta glediš .... pa ja uperim oružje otprilike i okinem. pa skinem na komp da vidim kolika je šteta! belj

02.12.2008. u 00:33 • 13 KomentaraPrint#^

ponedjeljak, 01.12.2008.

volim te

Photobucket

JEDNE NOĆI
Te noći pisah sjedeć posve mirno,
Da ne bih majci u susjednoj sobi
Škripanjem stolca u san dirno.
A kad mi koja ustrebala knjiga,
Sasvim sam tiho išao po sagu.
U svakoj kretnji bila mi je briga
Da staričicu ne probudim dragu.
I noć je tekla spokojna i nijema.

A tad se sjetih da je više nema

Dobriša Cesarić

01.12.2008. u 01:33 • 22 KomentaraPrint#^

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.

< prosinac, 2008 >
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Siječanj 2012 (1)
Prosinac 2011 (1)
Kolovoz 2011 (1)
Veljača 2011 (1)
Siječanj 2011 (1)
Prosinac 2010 (1)
Kolovoz 2010 (1)
Lipanj 2010 (1)
Svibanj 2010 (1)
Travanj 2010 (4)
Ožujak 2010 (3)
Veljača 2010 (3)
Siječanj 2010 (3)
Prosinac 2009 (2)
Studeni 2009 (2)
Listopad 2009 (5)
Rujan 2009 (1)
Kolovoz 2009 (3)
Srpanj 2009 (4)
Lipanj 2009 (3)
Svibanj 2009 (2)
Travanj 2009 (3)
Ožujak 2009 (10)
Veljača 2009 (10)
Siječanj 2009 (11)
Prosinac 2008 (16)
Studeni 2008 (9)
Listopad 2008 (13)
Rujan 2008 (8)
Kolovoz 2008 (11)
Srpanj 2008 (11)
Lipanj 2008 (13)
Svibanj 2008 (20)
Travanj 2008 (18)
Ožujak 2008 (22)
Veljača 2008 (22)
Siječanj 2008 (20)
Prosinac 2007 (9)
Studeni 2007 (27)
Listopad 2007 (31)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tvKomentari da/ne?

helou

Image Hosted by ImageShack.us

tiredincro@gmail.com
Image and video hosting by TinyPic


Image and video hosting by TinyPic

free hit counter

hit counter

"...više nego celi svit i okolicu!"

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

sewen mi je poklonio pjesmu koja mi puno značiNEZABORAVAK
FORGETMENOT
FERGIßMEINNICHT


Image and video hosting by TinyPic

Image Hosted by ImageShack.us

Hrvatska udruga za Alzheimerovu bolest

aj lajk

naughty Grazy Heart
wink brodjanka
thumbup Vukovarski Som
njami RADOZNALI
yes lomic
hrvatska premijer dični ;)
wave Aribica
cool Joso49
sretan Advent
mah nima
dead Boljun
Image and video hosting by TinyPic

klarica
samo zore ;)
čiovka
filipinka
maslačkica
umorno oko
gustirna
skaska
fata ;)
kore
slatkogrko i obratno :)
kate misterija
kikica!
forza fiume
levantica
Image and video hosting by TinyPic
pushmepullme
fulvusica
malena zvijezdica
Pomozimo maloj Anji


PUTUJMO

Naslonimo ljestve

Na oblak

Sačekajmo vlak

Pa krenimo dugom

Tom uskotračnom prugom

I putujmo…putujmo…Između dva oblaka

Kao od stanice do stanice

Dok kraj prozora promiču

Nebeske plave oranice

Lijepo je brojati ciruse

Male bijele ovčice

Što u stado zbiru se

I putovati…putovatiOd kada te nema

Ne putujem često

Ali samo poželi

Jer još ti čuvam mjesto

I možemo zauvijek ovako

Putovati….putovati

BY BoljunBlog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se