Welcome Signs Words

Welcome Signs Words

Image Hosted by ImageShack.us
Shot at 2007-08-15
Created by Crazyprofile.com


Get Your Own Countdown Generator at Blinkyou.com Free Web Site Counters
Free Web Site Counters Krivi potezi u seksu - 100%full ISKREN i posten - Blog.hr

100%full ISKREN i posten

srijeda, 04.06.2008.

Krivi potezi u seksu

Ona glumi orgazam i nezadovoljna je, on je došao do vrhunca i misli kako je sve sjajno, a u pitanju je manjak komunikacije. Koliko ste puta proživljavali ovakav scenarij? Ne brinite, ima rješenja!

Muške greške
Kako bi seks bio još bolji, evo nekoliko grešaka koje muškarci (ne svi) rade tijekom ljubavnih igrica, a koje bi bilo poželjno izbjegavati. Ako ste od onih koji su se prepoznali među nekim od primjera – dobro razmislite kada to sljedeći put poželite napraviti.

Ď Sa ženskim grudima treba nježno i polako jer nisu tu za jačanje mišića, osim toga zamislite kako bi vama bilo da vam netko gnječi testise. A kada smo kod grudi, evo još nekih grešaka kojima su neki muškarci skloni: grickanje bradavica je dozvoljeno samo ako bolja polovica to zatraži. I za kraj, tu je uvrtanje bradavica – ako se vama to sviđa, ne mora značiti da i partnerica dijeli vaše mišljenje, bradavice su vrlo osjetljive i uvrtanje može biti poprilično neugodno i bolno, pogotovo u PMS-u.

Ď Ženine erogene zone nisu samo grudi i vagina, zapamtite to i obratite pažnju i na ostale dijelove tijela. Većina muškaraca zna gdje je klitoris i jasna im je njegova važnost, ali nije ga potrebno previše napadati. A ako ste opsjednuti vaginom, pokušajte se savladati, pogotovo kada je u pitanju guranje prstiju bez prethodne najave. Osim što može biti neugodno, to može biti i bolno.

Ď Grubo guranje partneričine glave prema dolje (jasno vam je o čemu je riječ) nije nimalo poželjno. To možete napraviti suptilnije ili joj jednostavno reći što biste htjeli, a odluka je na njoj.

Ď Osim ako partnerica ne zatraži brže i jače, nemojte se ponašati kao pneumatska bušilica. Obratite pažnju na partneričin ritam i uhvatite zajednički tempo.

Ď Da, brada, pogotovo ona zvana "brada od tri dana", može biti strašno seksi, ali to prestaje biti kada njom trljate žensko tijelo. Uzmite brusni papir i pokušate njime trljati svoje bedro, vrat ili lice. Neće vam se svidjeti.

Ď Kada ste već utonuli u more strasti, skinuli ste odjeću sa svoje partnerice i prepustili se nesputanom uživanju, nemojte zaboraviti skinuti čarape. To nije nimalo seksi.


Ženske greške
Ne rade samo muškarci greške. Evo nekoliko savjeta koji će i ženama pomoći da uljepšaju seksualni život i još više uživaju u njemu.

Ď Ne glumite orgazam. Ako to radite, on će misliti kako je sve baš onako kako treba, a vi ćete biti nezadovoljni i svi su na neki način gubitnici. Seks bi trebao biti obostrano zadovoljstvo, komunicirajte i ne pretvarajte se. Recite mu što vas uzbuđuje i recite mu ako niste došli do vrhunca kako biste zajedno poradili na tome.

Ď Muškarci nisu svemoguća stvorenja i ne čitaju misli. Komunikacija je bitna i sve što želite reći, a bitno je za obostrano zadovoljstvo – recite naglas. Možda će vam koji put prigovoriti da ga zatrpavate verbalnim glupostima i da ga ne zanima kako je vaša prijateljica kupila kaputić za psa, ali ako mu kažete da uživate kada vas nježno ljubi između nogu – to će sigurno čuti. Nemojte se žaliti da vam je predigra prekratka ako mu to nikada niste rekli. I nemojte grubo kritizirati, postoje ljepši načini kako mu skrenuti pažnju na neki krivi potez.

Ď Ne prepuštajte sve njemu. Jedan od razloga zašto uglavnom muškarci iniciraju seks je taj što žene to rade rijetko. Preduhitrite ga ponekad, neće se buniti.

Ď Nemojte se sramiti svog tijela i to još naglas ponavljati. Muškarci ne gledaju tako kritično na žensko tijelo, pogotovo ne u seksualnom zanosu. Ako se žalite kako vam je stražnjica prevelika i kako je još veća u nekom određenom položaju, muškarcima to neće biti nimalo privlačno. Zato volite svoje tijelo, a ako imate prigovora zadržite ih za sebe ili se izjadajte prijateljici.

Ď Nije potrebno posebno naglašavati kako muškarci vole oralni seks. Vole ga i točka. Ako ne uživate u okusu sperme, to mu recite, ali to nije razlog da mu nikada ne pružite to zadovoljstvo. Ne gledajte na to kao na nešto odvratno, ružno i prljavo – jer nije.

Ď Činjenica je da je penis najveća erogena zona muškarca, ali kao što ni vi ne volite da se zapostavljaju ostali dijelovi vašeg tijela, tako je i s muškarcima. Vole oni i kada ih se ljubi po vratu.

I za kraj, kao što u svemu postoje iznimke, tako postoje i u seksu. Ne smetaju svima iste stvari. Ono u čemu netko uživa, za nekog drugog može biti neugodno. Najvažnija od svega je komunikacija, recite što volite i recite što ne volite, jedino tako ćete postići sklad i obostrano zadovoljstvo, jer seks bi to trebao biti.

04.06.2008. u 20:06 • 0 OSTAVI TRAG KomentaraPrint#

<< Arhiva >>



< lipanj, 2008 >
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari da/ne?

Opis bloga

tulum, zabava, ljubav,prijateljstvo itd.

Linkovi

http://www.topdownloads.net/other/love_calculator.php
Dnevnik.hr
Video news portal Nove TV

Blog.hr
Blog servis

Forum.hr
Monitor.hr

evo super blog na stranici kliknite i zabavite se http://www.chatsalona.co.nr/


OVDJE JE MOJ DRUGI BLOG POSJETITE--
KLIKNI NA URL ISPOD:::
besplatan-0kn-download

SAT


Profile Clock Generator at OurSpace.biz











PRIJEVO

Online prijevod

www.iskrenpostenanngellboy1988.blog.hr




Upišite pojam


Engleski --> Hrvatski


Hrvatski --> Engleski








www.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.ws
Glittery texts by bigoo.ws


CountDown Generator at OurSpace.biz www.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.ws
Glittery texts by bigoo.ws

Image Hosted by ImageShack.us
Shot with DSC-F828 at 2007-08-16 www.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.ws
Glittery texts by bigoo.ws