Welcome Signs Words

Welcome Signs Words

Image Hosted by ImageShack.us
Shot at 2007-08-15
Created by Crazyprofile.com


Get Your Own Countdown Generator at Blinkyou.com Free Web Site Counters
Free Web Site Counters RIHANNA - 100%full ISKREN i posten - Blog.hr

100%full ISKREN i posten

utorak, 28.08.2007.

RIHANNA

Jay-Z prijetio da će ubiti Rihannu
Image Hosted by ImageShack.us

'Možeš izaći na dva načina – kroz vrata kad potpišeš ugovor ili kroz prozor', rekao je Jay-Z neiskusnoj Rihanni na 29. katu zgrade. Instinkt hip-hop tajkuna pokazao se ispravnim za oboje.


Tom je "prijetnjom" Jay-Z dao do znanja Rihanni koliko želi da potpiše ugovor za njegovu izdavačku kuću Def Jam.

Tada 14-godišnja Rihanna oborila ga je s nogu na audiciji otpjevavši hit Whitney Houston For The Love Of Me.

"Audicija je prošla vrlo dobro. Držali su me zatvorenu do 3 sata ujutro, a Jay-Z mi je rekao da mogu otići na dva načina – kroz vrata kad potpišem ugovor ili kroz prozor. Vrlo laskavo", komentirala je ovih dana Rihanna.

Poslovni instinkt Jay-Z-ja pokazao se nepogrešivim. Njezin singl Umbrella ove je godine 19-godišnju Rihannu vinuo u nebesa, a oboma donio velike novce.

Rihanna je inače velika obožavateljica Z-jeve zaručnice Beyoncé, ali joj je uzor Madonna.

"Svaki bi umjetnik mogao izvesti glazbu s njezina prva dva albuma, ali njezine recentne pjesme mogu izvesti samo neki. Tijekom godina se otkrivala i isprobavala različita područja. Želim biti crna Madonna", zaključila je mlada zvijezda.

Jay-Z hip-hop tajkun
Image Hosted by ImageShack.us

U zlatom optočenoj industriji hip-hopa Jay-Z je i dalje njen kralj. S 34 milijuna dolara zarade prošle godine, samo dva više od 50 Centa, Forbes ga je okrunio kao najbogatijeg među bogatima.


Rap-mogul Shawn Cartner aka Jay-Z proglašen je najbogatijom osobom u svijetu hip-hopa prema procjenama godišnjeg prihoda iz 2006., objavio je Forbes.com.

37-godišnji Jay-Z predsjednik je izdavačke kuće Def Jam u koju je donio cijelu ergelu mladih hip-hop i r'n'b talenata, a i sam paralalelno izdaje albume, pa je tako njegov 11. studijski uradak Kingdome Come prodan u 2 milijuna primjeraka do sad. No ni tu nije kraj Carterovim prihodima. Zelene novčanice kapaju i iz suvlasničkog udijela u New Jersey Netsima, te reklamiranja cijele palete proizvoda; od Budweisera do HP-a i GM-a.
Image Hosted by ImageShack.us

Na drugom mjestu našao se sa 32 milijuna dolara zarade 31- godišnji reper 50 Cent, Curtis Jackson, vlasnik G-Unit grupacije koji u slobodno vrijeme 'dizajnira' odjeću sa svojim potpisom, a prodao je i preko 11 milijuna primjeraka albuma.
Image Hosted by ImageShack.us

Nekadašnji kralj, P. Diddy smjestio se na treće mjesto Forbesovh 'kraljeva' sa procjenjenih 28 milijuna dolara zarade. Kao i njegovi prethodnici, znatne prihode mu donosi Sean John modna linija te otkrića iz njegovog Bad Boy Worldwide Entertainmenta.

Top pet zaokružuju Timbaland sa 21 milijun dolara i Dr. Dre sa 20 milijuna.

Rihanna lansirala kišobrane
Image Hosted by ImageShack.us

Potaknut uspjehom singla Umbrella, poznati proizvođač kišobrana prišao je 19-godišnjoj zvjezdici s poslovnim prijedlogom. Dok se druge bave krpicama, Rihanna radi kišobrane.


Iako smo navikli da pop-zvijezde lansiraju modne linije i dodatke sa svojim potpisom, pa čak i sudjeluju u dizajnu pojedinih komada, Rihanna je dobila neobičnu poslovnu ponudu.
Image Hosted by ImageShack.us

Pravi, satenski 'Rihanna kišobran' s kojim je nastupila 2007. na MTV Movie Awardsu

Ponukani planetarnim uspjehom njene Umbrelle, proizvođač luksuznih kišobrana Totes ponudio joj je vlastitu kolekciju i prva linija obrane od kišnih kapi već je dostupna online.
Image Hosted by ImageShack.us

Sklopivi bestseler, nešto jeftinija varijanta

Od veselih sklopivih modela do šminkerskih satenskih kišobrana, Totes je pogodio u marketinšku žicu, iako se čini da su za ovo razdoblje prikladniji suncobrani..

Deseti tjedan za Rihannu
Image Hosted by ImageShack.us

Prvi put nakon 1994. jedna je pjesma provela 10 tjedana na vrhu britanske top-ljestvice singlova. Rihanna i Umbrella upisale su se u povijest, ali tek je sedma kojoj je to uspjelo.


R'n'b pjevačica Rihanna i njen hit-singl Umbrella označili su jedno glazbeno desetljeće. Dogodilo se to prvi put nakon 1994. kada je Love is All Around grupe Wet Wet Wet vladao top-ljestvicom singlova 10 uzastopnih tjedana.

Rekord s najdužim boravkom na broju jedan, od čak 18 tjedana, za sada drži Frankie Laine s pjesmom I Believe iz 1953.

Rihanna je tek sedma glazbenica u povijesti kojoj je uspjelo postići 'desetku'. Inače, 19-godišnja pjevačica s Barbadosa vlada i europskom top ljestvicom singlova gdje šest tjedana drži vrh.

Na ljestvici najprodavanijih albuma u Velikoj Britaniji do broja 1 se popeo One Chance Paula Pottsa, zvijezde britanskog talent-showa, dok u Europi prodaja najbolje ide albumu Nelly Furtado, Loose

Rihannina rekordna Umbrella
Image Hosted by ImageShack.us

R'n'b senzacija s Barbadosa, Rihanna, na putu je da sruši više od 10 godina netaknut rekord – 10 tjedana na broju jedan sa singlom Umbrella. A skoro ju je otpjevala Mary J. Blige.

U kratkom roku Rihanna je od lijepe Beyonceine 'dvojnice' postala njena najžešća konkurentica u r'n'b svijetu, a sada je na putu da se hitom Umbrella upiše u glazbenu povijest s 10 tjedana na vrhu britanske ljestvice singlova.

Pjesma zaraznog refrena posljednjih devet tjedana ne silazi s vrhova ljestvica, kako engleskih, tako i američkih, a zadnji put je u komadu to uspjelo grupi Wet Wet Wet sa soundtrack hitom Love is All Around iz 1994.

Ako joj pođe za rukom ostati i deseti tjedan na vrhu, Rihanna će biti tek sedma u glazbenoj povijesti koja je ostvarila dvoznamenkasti boravak. Da nije bila samo sretnica kada ju je Jay-Z otkrio i sve joj servirao, Rihanna je povjerila da je Umbrellu preotela Mary J. Blige, za koju je pjesma izvorno napisana. Na dodjeli Grammyja je vidjevši autora pjesme prišla i rekla mu da je želi:

"Mislio je da sam naporna i samo se nasmijao, ali primila sam ga za glavu i ozbiljno mu rekla: 'Stvarno mi treba Umbrella!' Nakon dva dana me nazvao i rekao da je imam."

28.08.2007. u 22:46 • 6 OSTAVI TRAG KomentaraPrint#

<< Arhiva >>



  kolovoz, 2007 >
P U S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari da/ne?

Opis bloga

tulum, zabava, ljubav,prijateljstvo itd.

Linkovi

http://www.topdownloads.net/other/love_calculator.php
Dnevnik.hr
Video news portal Nove TV

Blog.hr
Blog servis

Forum.hr
Monitor.hr

evo super blog na stranici kliknite i zabavite se http://www.chatsalona.co.nr/


OVDJE JE MOJ DRUGI BLOG POSJETITE--
KLIKNI NA URL ISPOD:::
besplatan-0kn-download

SAT


Profile Clock Generator at OurSpace.biz











PRIJEVO

Online prijevod

www.iskrenpostenanngellboy1988.blog.hr




Upišite pojam


Engleski --> Hrvatski


Hrvatski --> Engleski








www.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.ws
Glittery texts by bigoo.ws


CountDown Generator at OurSpace.biz www.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.ws
Glittery texts by bigoo.ws

Image Hosted by ImageShack.us
Shot with DSC-F828 at 2007-08-16 www.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.ws
Glittery texts by bigoo.ws