Iskreni trol

12.01.2017., četvrtak


Žene i kile!
Mračne su to sile!

Pitaj ženu sve ; ali za kile i godine.... e to; ne ne.

I zašto je tomu tako; meni nije jasno ? A znam da je tako , očito, od kada je vijeka i svijeta. Tko je to ukalupio u ženski mozak, tko je ženama rekao da se te brojke trebaju skrivati, prikrivati, lagati o njima?!

Danas možete kupovati na razno razne načine, možete preko interneta, bez da prodavača i vidite. Veliki je to biznis, internet kupovina. Sjediš sa svojim kilama i godinama u kutku svoga doma pa listaš, tražiš, trpaš u košaricu.

I mnoge žene tako vole; nikuda ne moraju ići, ne moraju se po dućanima povlačiti i po kabinama za isprobavanje svlačiti. Sve iz mira svoga doma, i bez stresa, bez onih neonskih svjetala, bez ogledala koja istinu kažu, ogledala koja ne lažu.

Ima samo jedna caka, u toj internet trgovini. Moraš poznavati jako dobro svoje tijelo i biti iskren spram sebe; ili najčešće fulaš i broj i kroj kupljene robe. Jer šta, internet prodajom nema isprobavanja, nema naštimavanja. Odabereš broj, pogledaš kroj i stisneš " kupi" pa šta bude neka bude. Vrlo često, to nikako nije to i nebude onako kako žene zamisle. Jer žene lažu. Same sebe. I kada doma sjede.

I svaka sebe smanji barem za broj, promaši si kroj. Zaboravi da je u bokovima šira, da joj i salo po trbuhu ne da mira. I onda kupi hlače niskog struka, broj 38; jer je tamo neka prodavačica ( ne bi li prodala bolje ) napisala da je takav model koji ide i na žene konfekcijskog 40. Ma da, nemojte se šaliti.

Odlični su mi takvi oglasi. Prodajem suknju, broj 36 ali može i na 38!! Kako to 36 može na 38?? To nema nikakve logike, nikakve veze, fizika jednostavno to ne dozvoljava, a ni matematika. Kako ugurati nešto veće u manje? Kako ugurati naranču u limun? Obrnuto može, zašto ne. Cipele broj 40 svakako može obuti soba koja ima nogu i 38; jedino što će joj biti prevelike. Ali netko sa nogom 42 apsolutno nikako ne može obuti nešto broja 38. Ako govorimo o brojevima koji su klasični; a ne onim azijatskim, gdje je XXXL jednako našem M broju.

Ali, žene i dalje lažu, trpaju sebe pod manji broj i krivi kroj. I dalje ne znam zašto je tomu tako?!


Imala sam priliku i sama kupovati preko interneta; odabirati samo prema slici i ponuđenom broju. Ne griješim ; jer sama sebe ne lažem, znam točno koliko važem.

I znam koji mi je godina broj.

Pojasnite mi, zašto i tko je ženama utuvio u glavu da ne govore brojku pravu?!

Oznake: kilogrami, godine, žene, Kupovina


- 08:39 - Komentari (27) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Dijeli pod istim uvjetima.