Iskreni trol

23.07.2016., subota


Njezina njega!
Kao iz pičke ( vulva, vagina,stidnica, pipica, pica, pizda, minđa, curica.... ); rodimo se i umiremom.

Kao iz pičke, uzrečica je koju mnogi koriste za mnoge životne situacije.

" Sjebao sam lovu ko iz pičke"
" Pada kiša ko iz pičke"
" Nestalo je ko iz pičke "
" Razbio sam se ko pička"

A pička, pička je tako delikatan organ, organ od životna važnosti. Organ koji služi mnogočemu, a ne samo njemu.

I svi znaju za nju, znaju za pičku; no mnogi o njoj, ipak, mnogo toga, još, ne znaju.

Začuđujuće je, u današnje doba sveprisutnosti podataka, u doba interneta, da mnogi ljudi ( žene i muškarci ) imaju tako krnje znanje o oragnu iz kojega su ispali.

Pa tako, još uvijek ima onih koji ne znaju da pička ima dvije rupe; jednu za pišanje i drugu za reprodukciju.
Mnogi ( i opet, muškarci i žene ) ne znaju puno, a ni dovoljno, o menstrualnom ciklusu svake pičke; koji je, realno, vrlo jednostavan.

Mnogi ne znaju ni one trivijalne a ni ozbiljne stvari. A pička, pička se lako pokvari, Ako se na nju ne pazi.
Jer pička, pa to je samo jedna rupa, tamna, vlažna, prokrvljena rupa. Idealna rupa za probleme.

Od malena, učili su me, da pičku treba paziti, i maziti. I da redovito istu treba sam znati pogledati, i da se istu treba , doktoru, na redovnu kontrolu predati.

A doktor neka bude muški. Uvijek je tako govorila baka. A nije svaka, moja baka.
A doktor za pičke, ginekolog se zove. I ne gleda iste jer je vudren u glavu na pičke. samo je doktor, ginekolog. Gleda pičke ko i onaj doktor za noge, ortoped, jel.
Gleda ih kao jedan organ. Organ koji služi - pa mnogočemu.

Taj doktor, ginekolog, uvijek su me učili, najbolje je da je muški; ne zato kaj je vudren na pičke; nego zato što svaki muškarac, ima nešto više poštovanja spram organa kojeg sam nema. A žena je ženi, počesto, vuk. I zbiljam je to tako. Uvjerilo me vlastito, a i tuđa iskustva. U postotku, više je bolji ginekologa muškaraca nego žena.
Žene znaju biti i grube ( u većem postotku nego muški ginekolozi ) ; jer šta; ima i ona pičku, rauba i ona svoju; pa šta bi sad pazila na tuđu - previše.


No da, ta crna, vlažna rupa; vrijedna je poštovanja i znanja.

Pa zato, nije dosta kod doktora ginekologa otići samo ponekad, ili kako su neke curice instruirane - samo onda kada postane spolno aktivna, ili bude trudna.
Jednom godišnje, svaka žena koja drži do sebe i svoje pičke trebala bi posjetiti doktora ginekologa.


I ne, ne velim da pičku treba nekaj specijalno štediti; ionako jedna studija kaže da se za sto godina istroši za debljinu cigaret papira.

Ali, za imati pičku, treba imati i pamet pa znati da se k njoj ne mogu pustiti svi , željni pičke, svati.

Poslije jebanja nema kajanja, još je jedna stara koja je apsolutno točna.

Zato, nema jebanja bez prezervativa; barem ne dotle dok ne nađemo onog kojeg ćemo provjeriti da je i s njim sve u redu .

Da, ne valja biti promiskuitetan samo tako; no ne valja ju ni držati pod ključem; jer život se uči na primjerima; primjerenim primjerima.

I higijena, higijena spomenutog organa; drage žene, neka nebude ni jednoj strana. Dlake danas nisu u modi, ali pokoja dlaka nikako ne škodi, jer da je tako, zauvijek bi nam međunožje ostalo ćelavo.

I odabir gaća; neka svaka žena ozbiljno shvaća. Je,tange su divna stvar; ali ih ne valja nositi svaki dan; jer iz pičke - mora se svakaj cjediti van. A s tangama, to se sve usafta na jedan krivi način. Pa onda mnoge danas, imaju picine gljive; a misle da , sirote, nisu one niš' krive.

I ovakve vrućine kada lupe, divno je imati golo dupe, pa neki šosek.....al nemojte onda sjedati na svaki stolac u javnom prijevozu i po kojekuda. Evo, sva se stepem isti čas od pomisli, i onak, malo , mi se želudac okrene.

Znate ono, ljeto, javni prijevoz, plastična stolica, digne se ona a dole sve mokro od znoja i tko zna čega; a milostiva u šosu.

Nebi si ja tam , razgolićena, sjela,;nema te love.

I ne nosite neprestance tampone; nije to baš za pičku zdravo. Jer, kako sam rekla, to je rupa, iz koje mora uvijek nešto van; i vlažne, tamne rupe nije poželjno na duže vrijeme zaštopavati - jer onda rupe oće stradavati. A ni preuske hlače, neprestance, koje žuljaju i pizdu bolno trljaju; ni to nije u redu.


Educirajmo i sebe i svoju djecu; jer pička nije misterij; bez obzira kaj je "duboka" rupa. U nju još nitko nije upao a da nije znao izači; nikoga još nije progutala ma šta god vicevi govorili.

Pička je svojevrsni hram; a u svoj puštajte samo najbolje, i neka samo najbolje iz njega proizlazi ponovo van.


napomena : poradi uzastopnog korištena riječi na P; predlažem da ovaj post, ako ga se bude čitalo, bude u kategoriji : Neprimjereno za mlađe od 15



Oznake: njega, nje


- 21:57 - Komentari (27) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Dijeli pod istim uvjetima.