IRON MAN

četvrtak, 26.06.2008.

usis

Danas je jutro bilo loše. mislim da se neču nigdje pojavljivati preko dana. probudio sam se oko 11, izvadio bocu vode iz škrinje, počinjem ju otvarati, onda mi eksplodira u facu i pošprica sve u dnevnom boravku, uključujuči igora i kristinu (cimeri). Da, promijenio sam stan. više nisam na trešnjevki nego na ravnicama.

sad imam svoju sobu, što je veliko poboljšanje u odnosu na prvi stan. nemoram se prepucavati s cimerom zbog muzike, koja njemu smeta, i ne moram se derati da isključi prokleti televizor, koji je bio stalno upaljen, makar na njemu gledali kviz-navlakuše ("posebna ponuda: samo danas nudimo 200 kuna za svaku riječ koja započinje s t" mi se urezalo u mozak). malo me pekla savjest zato jer odlazim, ali on će se snaći. i bolje je za obojicu. previše smo smetali jedan drugome.

jučer sam usisavačem očistio sobu. pustio sam od queen i want to break free i u boksericama se bacio na posao. još mi fali ružičasta pregača i lakirani nokti da bi bilo gay ko u spotu.

Party on! Excellent.

- 12:06 - naloči se, znaš da želiš (10) - izbljuvaj - #

četvrtak, 05.06.2008.

pišanje krvi

kao što sam jučer obečao (hahahaha) pišem novi post. ludilo kolokvija je skoro gotovo (još jedan u subotu). nakon toga idu ispiti. fuck.

pisao sam kolokvij jučer o kojem mi puno toga ovisi. ako padnem gubim potpis iz matematike 2 drugi puta. onda sam tek najebo.

čudna situacija. ne mogu ništa dobiti, a izgubiti tako puno. o ta 2 sata u kojima sam pisao kolokvij ovisi cijela moja budućnost. nastaviti faks i raditi što želim, ili pasti i raditi u skladištima, dučanima i bauštelama. mislim da ču proči kolokvij. napisao sam više nego dovoljno za prolaz, ali ipak ona nesigurnost i neizvijesnost ubija. po glavi mi se motaju misli o malim greškama, krivim izračunima koje sam možda počinio.

ako padnem opcije su mi odustati od faksa, ili nastaviti studirati bez financijske podrške roditelja (stari mi vjerojatno nebi dao lovu, a i da mi ponudi novce, ja ih nebi htio jer iskreno mislim da ih u slučaju pada ne zaslužujem. ljudi koji me poznaju znaju da prva opcija (odutajanje) ne dolazi u obzir. ne mogu odustati.

znam da je uzalud razmišljati o tome kad još neznam rezultate, ali bolje se osječam kad imam pomočni plan u slučaju najgoreg scenarija.

Party on! (kad ja ne mogu) Excelent.

- 10:34 - naloči se, znaš da želiš (11) - izbljuvaj - #