DiGiTAl crocodile

srijeda, 20.06.2007.

Morate procitati nema vam druge

5 stupnjeva pijanstva

Stupanj 1 - pametan
Dogadja se kada naglo postanete strucnjak za sve teme u poznatom svemiru. Znate sa znate sve i zelite prenijeti vase znanje na sve koji ce slusati. U ovom stupnju uvijek ste U PRAVU. I naravno da je osoba kojoj govorite vrlo U KRIVU. Komunikacija postaje interesantna kad su obje strane PAMETNE.

Stupanj 2 - dobro izgleda
Dogada se kada shvatite da najbolje izgledate u cijelom baru i da svi ljudi mastaju o vama. Mozete otici do potpunog stranca sa saznanjem da vas zeli upoznati i razgovarati sa vama. Imajte na umu da ste jos uvijek PAMETNI, tako da mozete s tom osobom razgovarati o bilo kojoj temi pod ovim suncem.

Stupanj 3 - bogat
Naglo postajete najbogatija osoba na svijetu. Mozete platiti pice cijelom baru jer je vas oklopni kamion pun novca parkiran iza bara. Na ovom stupnju se takodjer mozete kladiti jer ste, naravno, jos uvijek PAMETNI, pa je prirodno da dobijete sve oklade. Nije ni bitno na koliko se kladite jer ste BOGATI. Platit cete pice svima koji vam udovoljavaju, jer ipak IZGLEDATE NAJBOLJE NA SVIJETU.

Stupanj 4 - otporan na metke
Sad se mozete potuci bilo gdje i bilo kada, pogotovo s onim s kim ste raspravljali ili se kladili. To je zato sto se ne mozete nikako ozljediti. Takodjer izazivate na borbu za novac jer ste ionako PAMETNI, BOGATI, a i IZGLEDATE BOLJE nego sto ce oni ikada biti!

Stupanj 5 - Nevidljiv
Ovo je najveci nivo pijanstva. Sad mozete raditi sto god hocete jer NITKO VAS NE MOZE VIDJETI. Plesete na stolu da bi impresionirali ljude koji vam se dive jer vas ostali ne mogu vidjeti. Takodjer ste nevidljivi osobi koja se zeli potuci sa vama. Mozete proci ulicom pjevajuci iz svega glasa jer vas nitko nevidi niti cuje. I naravno, jos uvijek ste pametni pa znate sve rijeci. partypartypartypartyparty

p.s.Pravi pametni post je dolje......
- 22:45 - Komentari (21) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.