(=...ŽiFoT JeDnE TiNeJđErIcE...=)

srijeda, 13.07.2005.

By,By... :(

nisam bila već 4 dana vani! ne znam šta mi je (vjerojatno depra zbog stvari...) stvarno ne znam ali nisam baš neš raspoložena ovih dana... danas sam bila s majkom (loool :)) u kauflandu i kupila mi sjadojed i žake... :pppp mislila danas ić vani al ne znam koji mi je k**** ne da mi se! još se nikad nije dogodilo da se meni ne da vani... Image hosted by TinyPic.comčak mi se i stari čudi... misli me vodit na hitnu... :)
hm.. ne znam šta se događa ali naše savršeno društvo se raspada!!! klara tvrdi da otkad su došli ovi s tibljaša... nikad naše društvo nije nikoga ogovaralo.. a sad... ne znam šta da vam kažem... (danas mi jafila na telefon) je se neš takvo i vama događa???
ijm so sad... bikoz i go.. :(
ljudi... ja idem sutra tj. u petak ali rano ujutro tako da... :( jooooooooooj ne da mi se tam među one žifotinje... Image hosted by TinyPic.com ne znam šta da vam kažem... nadam se da me nećete zaborafiti i da ćete me i dalje posjećivat i ostafljat mi komentariche koje obožavam... :) (ae efo jedan smješak loool) vratit ću se tek za 2 tjedna tako da ono... a vama je drago a? nećete morat komentrat... :) eto jedan blog manje... rješili ste me se da, ali kad se ja vratim... jooooooooooj... nadoknadit ću vam sve... =p najviše vas voli vaša inicaaaaaaaaaaaa i nikad vas ne zaboravlja... čitamo se uskoro... nemojte me zaboravit i iznenadite me kojim komentarchichem viška... :)
Image hosted by TinyPic.com
by,by,by,by,by,by,by,by,by,by,by,by,by,by,by,by,by,by,by,by,by,by,by,by,by...
Image hosted by TinyPic.comImage hosted by TinyPic.com Image hosted by TinyPic.com

- 20:22 - Komentari (80) - Isprintaj - #

nedjelja, 10.07.2005.

Nofi postić... Duuugi postić... =)

Upravo moja frendica simple-girl spomenu RUKICU, NOGICU I BUHTRIĆA tj. trbušćića... hm... pokušat ću objasnit... ta trojica debila su dečki iz moje škole (sad 3 raz.). nogica je MOJ, rukica je SIMPLIN tj. josipin a trbuščić je MARININ tj. plavushin... hm a imena su dobili jer smo jednog dana vidjeli rukicu (koji tad još nije bio rukica) Image hosted by TinyPic.comkako se drži s curom za ruku! glupo znam ali nije moja ideja... khm... simple? :)) a ovi ostali pa kako ide rukica pa ti onda padne na pamet nogica e a trbuščić poularnije zvan buhtrić ili buh (novija verzija) =) jer ima malu škembu al ono... inače dečki su ful okej samo što su malo umišljeni, pogotovo nogica... al nea veze... zanimljivo da sva trojica idu zajedno u razred a s njima i DIGIJEV... on je full okej a znamo ga s mora kad smo shvatili da se zove domagoj... ali se ne zove nego njegov brat blizanac (duga priča)... neznam baš da vam to puno znači... ali simple su oni očito veoma bitni pa eto da joj učinim uslugu!!! =)
u petak je bilooo supač vani! ja i klara otišle prfo na cugu pa na školsko... tamo je bilo mac ljudi... imali su neš za pit a bome i za jest (bili su u getrou pošto nam je to odmah iznad školskog)... najela se ko debil bombona i naravno išla zajebavat svog dragog darija... =) klara (koja se spominje i kao naj frendica i koja komentira postove) se izbila ko glupača... ono nije puno popila aj ju je opalilo... he he he a jadan tota kad je ona ležala na njemu... on me jadan moli da ju maknem s njega... kako sam se smijala... tamo smo bili negdje do 23.00 pa krenuli doma (kao)... nagovarali su nas da ostanemo još ali ono... moramo bit dobri mamici svojoj... =p i tako krenuli mi doma i sretnem ja na stepkama alexa (tipa s kojim sam zabrijala prije 2 god. a nisam ga vidjela skoro 1 god.) i klara produži doma a ja ostanem pričat s njim... inače on je išao trčat... uuuuu... al kako je dooobar! nismo pričali niš posebno, onak kako ljubav i slično... i stalno si nabacujemo komplimente... (znala sam šta će bit) i oko 23.15 počne padat kiša i ja mu kažem ono da idem doma da me ne uhvati jako... eeeeeeeee.... a on pravi kavalir pa me pita dal ću da me otprati a ja ono ma neeeee ne treba... i ja ga zagrlim kad sam krenula i da ću ga poljubit u obraz a on mene u usta... ja ostala... wooooow! i počne padat kiša fuuul jako a ja i on se tamo žvaljakamo a on kaže ko u nekom filmu... ja ono; da baš... i krenula ja doma negdje oko 23.35 a o ostao trčat... ja po najvećoj kiši ko debil sama idem po cesti, a mene boli k... i ja se okrenem kad vidiš njeg iza trči za mnom... i ja počnem trčat... ko u nekom filmu... lllllllooooooooolllllll :) stanemo ispod nekog portuna... izlika nam je bila da pada kiša... ja mokra ko debil a on još više... i krenemo doma... kao javit ću mu se kad dođem doma a neam broj... eeeeee.... a sad je trebalo izlevatit staru...dođem doma i levam ju ko debil kao da smo krenuli mao kasnije pa da nas je uhvatila kiša pa da nismo htjeli doma a ona povjerovala... budala mala :) ... i tak otuširala se ja kad vidim ja da parkira neko ispod mog prozora... a ono moj susjed (ima 22 god i bio je na školskom) kako je jadan izlazio iz auta onako mrak a ja mu s prozora: susjed... usro se jadan skoro mu je mob ispao iz ruke. heh i on meni kao aj da izađem u portun malo... a ja ono aj malo... stara zaspala a ja pobjegla... sestra mi je ostala budna i svakih 2 min je dolazila da se boji buba... =)))))) nas dvoje smo neš pričali i zajebavali se... (on je ful okej) i gledam ja na sat a ono 2.15... ja ono jebote bilo me strah da se stara ne probudi... i ošla ja doma... bila na četu do 5.00 sa šapom i leskom! kizzzzaaaaaaa... ludi su.... i onda staroj zvonio sat da se digne na posao a ja brrzo gasi sve i zaspala... heh... bilo je stvano ludo! ša ne? =)
a subotu isto bilo okej ali... ne bolje neg u petak!!!! ja frlanka i klara išle na biljar i cugu u xxl (već spomenuti klub u volim/ne volim)! i onda do školskog... nije bilo nikog posebno (svi su se pokupili u točku i apolon)... došao mi je i susjed... =p zajebavali smo se a oko 22.30 su matija i bubač otišli po cugu...
hma........ šta kažte petak 100 puta bolji a? a tako vam je to nije bitno koji je dan nego ekipa... kako je vama bilo za vikend??? e i još neš: DOBILA SAM FAKIN STVARI PA NEMREM NA MOREEEEEEEEE!!!! danas sam spavala cijeli dan (u zamjenu za petak) =), probudila sam se maloprije.... jebem ti baš sam ponosna ... ovo je stvarno najduži post... nisam normalna... heh......... aj užiwajte i vi ko i ja jer je meni stfano SSSSSSUUUUUUUUPPPPPPEEEEEEEERRRRRRRR!!!!
ppppppppoooooozzzzzzz svima i naravno kkkkkkkkkiiiiiiiizzzzzzzaaaa o bože puca me... =)))) VOLIM VASSSSSSS......... !

- 22:59 - Komentari (49) - Isprintaj - #

četvrtak, 07.07.2005.

I"M BACK!!! =P

Hello ljudi! dugo me nije blo a? čak 2 dana! mislim da ste do sada bili sretni što ne morate više čitat niš kad evo mene opet... Ove dane bilo je dosadno osim DANAS! kako je blio guuuuuuušt! Image hosted by TinyPic.comfrendice su otišle na cugu a ja sam ušla u bas kad su one išle do drenove kao da vidimo neko dobro mjesto za pit. i ošle mi gore a ova luđakinja nina nas odvela na GROBLJE kod nekog križa. bože mi oprosti. mislim mjesto je ful okej ali ipak groblje. e da i nina izvali da ćemo kad padne mrak uzet svijeće sa grobova a luda klara joj kaže: jooooj nina ti uopće nemaš poštovanja prema mrtvima, a ja i tena se kidamo od smijeha. i kasnije još klara izvali da joj ovaj križ na groblju nije dobro napravljen kao da je s jedne strane ok a s druge bože sačuvaj i to još onako zabrinuto... bože bolesti!!!! (ide u likovnu školu)nakon nekog pomnog pregledavanja mjesta odlučismo se vratit staroj ekipi kod škole. tamo nije bilo niš posebno... žderali smo bombone i neke čokolade. prežderala sam se ko glupača i nisam mogla više dignut guzicu!!! =P kasnije smo se popeli do getroa i pjevali pjesme... bilo je full zakon. neki tip je zvao muriju pa smo se pokupili negdje gore, u neku zapuštenu kuću... bilo je zakon ali kad vidiš ide murija... glupa nina se sakrila iza nekog stupa a sale cijelo vrijeme neš sere. i pitaju oni nas da kao dal mi znamo do kad smijemo biti vani i koliko imamo godina (bilo negdje 22.50) a mi kao da do 23.00... kao sad smo mi mislili ić kući..... ma daaaaaaaaaa.... i mi kao da moramo ić i pokupili se mi a oni se neš deru za nama. i ošli mi pjevajući, još malo bili na klupicama pa pošli svojim kućama lool! :) sve u svemu bilo je zanimljivo!
a sad brzo čitajte, čitajte!!!! =p nadam se da vam je zanimljivo i pisat ću vam ja još!!!! vooooolim vassssssssss........ :)

- 23:37 - Komentari (18) - Isprintaj - #

utorak, 05.07.2005.

...Ludnica...

Danas je bilo ludo... Nisam stigla na more jer sam se kasno digla... =) U zamjenu za more igrala sam sa sestrom SIMSE (bolest =(). Kasnije se išla nać u grad sa svojim kučkama (od milja) =p. Išle smo u Corso na sladoled i zajebavale konobara. stalno smo ga slali po vode (jadan čovjek) i još smo se nakraju mislile izvuć da ne platimo. Image hosted by TinyPic.comE da i išla sam po pokaznu za 7. mjesec = ovo je bilo vrlo bitno! =p. Kad nam je dosadilo išli smo do Klare. I tamo ko prave svinje pojele čokoladu i bombone i išli kod škole do ostale ekipe. Tam nije bilo niš posebno osim što su imali cuge i bili urokani ali meni se baš nije pilo tako da... E kad je frend donio čokoladu onda je bilo dobro on jadan drži čokoladu a mi ko neki strvinari... UŽASSSS... Jadan! Tamo je bila i moja "najboolja" frendica koja se, zamisli, naljutila na mene jer nisam išla s njom doma kad smo se vraćali s mora jer sam obećala jednim curama da ću im čuvat stvari... I ne pričamo 2 tjedna! JE TO U REDU? Heh... Trenutak slabosti... =) VOLI VAS VAŠA INICA! Pusa i hvala vam što komentarišete moje postove. =P

- 00:40 - Komentari (10) - Isprintaj - #

nedjelja, 03.07.2005.

Doooosada...

Uglavnom... Jučerašnji dan je vrlo čudan jer nisam bila na četu! (užas) .... =) Zato sam danas... Jučer nije blo niš posebo vani osim što sam vidjela Max-Rex-a (inače se zove Robi ali... duga priča...) i pozzzdravio me JEAAAAAA... =) Onda smo otišli na placu i ganjali mačke... BOLEST!Image hosted by TinyPic.com Kad sam došla doma stari bio nadrkan tako da sam samo legla spavat. P.S Barem sam se dobro naspavala... =)
A danas... Danas je blo življe vani... Išle smo u 3 kafića (naravno nakon prvog smo ostale bez love al nea veze) onak sram dođemo u kafić: Što ćete cure a mi ono: Niš... Užassssss. Pa smo išli s frendicom do njene škole da vidi kad joj je poprafni i bilo zaključano i ona glupača preko neke velike ograde i sjebala je nogu... Kako smo joj se smijale (sorry Klara). =) Kad smo došle u "Alien" bacili partiju pikada i tip reko mora zatvorit i di ćemo sad ajmo se zbuksat u neki park... I tak smo se zajebavali...
Joooj fala vam što čitate ove gluposti! =p

- 00:54 - Komentari (5) - Isprintaj - #

petak, 01.07.2005.

More... i nezaboravna jučerašnja noć =)

Heh... Jučer je oko ponoć došla Josipa do mene da budemo na chatu (njoj je pokvaren komp) i taman da ćemo se spojit počne grmit i sjevat, a meni stari:MARINA GASI KOMP NEĆU GA OPET PELJAT NA POPRAVAK. Bile smo lude... Aj nea veze uzmemo mi karte da ćemo igrat i žderemo neke kekse ko glupače.Image hosted by TinyPic.com Čekali smo 1h dok moji ne zaspu pa samo se spojile. Bile smo na VIP-ovom-zajebavat ljude. =) Josipa je ostala kod mene do 4.00 (jedva). Kad je ona otišla ja išla prat zube,tuširat se... Ko neki retard u 4.30. I taman uređujem nokte kad zvoni mami sta za dić se na posao. A ja brzo gasi svjetlo i spavaj... DALJE SE NE SJEĆAM (spavala sam =)) ...
Sve bi bilo dobro da me stari nije probudio u 10.30. i pitao me ša neću danas na more a ja mu kažem da idem tek u 13.00. Nisam mogla zaspat pa sam se digla i spremala za more. Našla se s Josipom i na more. Nije bilo niš posebno al okej. Došla doma istuširala se i na kavu... Sad došla... I ne znam ša ću radit.. Loool, još razmišljam... Idem se spojit na chat... POOOOZ... LJUDI.... PUSA SVIMA.... VA VAS VAŠA INICAAA......................... =)
P.S. RADO BI VAM STAVILA NEKU SLIČICU AL NE ZNAM... AK NEKO ZNA NEK ME PODUČI... FALA...

- 00:27 - Komentari (8) - Isprintaj - #

srijeda, 29.06.2005.

Moj prfi poost... =)

Jako sam ponosna što sam naprafila svoj blogich... i moj prfi post u kojem pishe puuno toga... =) Nadam se da će mi uspjet i da ćete me vi u tome potaknut svojim komentarima... Fala vam... Voli vas vasha Inica!!!! =) Image hosted by TinyPic.com

- 00:29 - Komentari (8) - Isprintaj - #

Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se