Indijanka vegetarijanka

10.09.2014., srijeda

Količina primitivizma je alarmantna!!!!

Danas prenosim riječi pjevača Jacquesa Houdeka s kojima se u potpunosti slažem i dakako smatram da se dobro mogu prenijeti na naše društvo u cjelini i na sve ostale koji su različiti, bilo da su debeli, mršavi, modno neosviješteni, vegetarijanci, vegani, sijede (a ne ofarbane!) kose, homoseksualci, drugačije vjere i nacionalnosti te boje kože.

Da pojasnim, Jacques je na svoj profil stavio fotografiju sebe i divovske pizze, na taj način se šaleći sam sa sobom. Međutim, nakon toga je navodno dobio hrpe negativnih komentara te je čovjek napisao sljedeće:

'Eh, što reći na svu silu komentara na moj jučerašnji post? Bez riječi sam! Svaka čast svima vama koji ste shvatili moju autoironiju i šalu na vlastiti račun, a svi vi ostali... Vama ne znam ni što bih rekao... Količina primitivizma i mržnje koju odašiljete svojim neukusnim komentarima je upravo alarmantna - u zemlji u kojoj ništa ne štima, u svijetu koji krvari - vama smeta jedan 'debeli pjevač' i njegova vlastita šala, na vlastiti račun, na vlastitoj Facebook stranici?!?!?!?!?! Pa koliko je to poremećeno?

Količina pogleda spomenutog posta je rekordna (preko 75.000 ako se ne varam), a komentara je isto tako jako puno... Što to govori o vama? To govori da sve one lijepe, vrijedne postove koje objavljujem češće nego ovakve šale više volite i željno iščekujete kako biste se mogli rugati nekome drugačijem od vas samih? Ma dajte... Sram vas bilo! Kako se ja kao debela osoba, a k tome još i javna osjećam? Izvrsno, izvrsno se osjećam u svojoj koži!!! Zdrav sam (ne biste vjerovali, k'o dren!!!), imam predivnu obitelj i prijatelje koji me vole, sve blagoslove u životu koje sam mogao sanjati... Hvala dragom Bogu. Danas, u 21. stoljeću, kada se svi borite za neka svoja prava, uvjerenja i slobode, kada ste svi jako liberalni kada su npr. u pitanju različitosti u društvu, kada se bespotrebno polijevate ledenom vodom kako biste olfo osvijestili narod o nekoj bolesti... Danas vi mene i slične meni stigmatizirate jer smo debeli?'

Image and video hosting by TinyPic

Oznake: Jacques Houdek, primitivizam, Komentari, ruganje


<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.