petak, 08.09.2006.

OPCENITO


O INDIGO MALISANIMA




ZAHVALJUJEM NASEM DRAGOM Forza Fiume
NA POMOCI I NA PRILOGU;

Bebe indiga su zivahne od rođenja, njihovi roditelji obicno kazu da su se rodile sirom otvorenih ociju. Bebama ove (indigo) boje aure treba manje sna nego drugoj djeci, malo spavaju i lako se bude.Te bebe inace mirnije spavaju ako ih se podupre s jastukom. Cesto duboko i cvrsto spavaju popodne,da bi zaspali kasnije u noci. No brzo prestanu osjecati potrebu za popodnevnim snom ili ako spavaju popodne, ostaju budni do kasno u noc. Nocu se cesto bude placuci ili loše raspolozena, osobito ako ih se naglo podigne ili ako naglo ustanu. Posljedica je fizicka bol, strah i smusenost. Ovu djecu treba buditi polako i njezno, sto moze potrajati, ali zato za nagradu imamo raspolozeno dijete tijekom citavog dana.

Indigo djeca vole mlijecne proizvode, sladoled, sir,ali cesto fizicki ne podnose kravlje mlijeko pa pate od zacepljenja disnih puteva, kaslja, hunjavice i upala uha, zato treba upotrebljavati proizvode od kozjeg mlijeka. Indiga su veoma osjetljiva pa im treba vise mira nego drugoj djeci.Ta djeca nisu razmazena, samo imaju drugacije potrebe. Vole slusati baroknu ili meditativnu glazbu (npr.Vangelis),ona ih smiruje. Indigo djeca se vrlo brzo razvijaju, tijekom prve dvije godine zivota, koordinacija pokreta i rucna spretnost razvijaju im se brze nego kod njihovih vrsnjaka.
Sto se tice temperamenta, indiga objedinjuju muske i zenske osobine, nemaju predrasuda prema seksualnim sklonostima drugih i oni vode ljubav vise dusom nego tijelom. Seksualnost nije za njih izrazavanje muzevnosti ili zenstvenosti, nego sposobnost duse da komunicira s drugom dusom. Seksualni odnosi su za indiga tako intenzivan oblik komuniciranja da ne mogu zamisliti seks koji sluzi samo za zadovoljenje fizickih potreba. Oni pazljivo odabiru partnere,dajuci prednost osobama koje intuitivno shvacaju duhovnost razmjene seksualne energije pri spolnom cinu i takva ih iskustva duhovno i fizicki obnavljaju. Vise im odgovaraju intenzivni, pa makar i rjeđi seksualni dozivljaji, nego mnostvo beznacajnih odnosa, pa stoga ponekad djeluju kao osobe koje seks ne zanima.

Indiga djeluju kao da su rođena znajici sve. Kao da se sjecaju gdje su bili prije nego sto su stigli na ovaj svijet. To je mozda posljedica duhovne evolucije ili pak prirođena osobina ove boje aure. Indiga imaju jedinstven odnos prema visem bicu i mnogi od nas matraju da je vise bice nesto sto je iznad nas. Nasa duhovna evolucija je nastojanje da se uzdignemo uz pomoc znanja, bavljenja duhovnim stvarima i samoispitivanja. Izgleda da Indiga prirodno osjecaju vise bice, to je za njih svakodnevna stvarnost a ne teoloska koncepcija. Indiga nasu teznju k duhovnosti dozivljavaju kao izvjestacenost, slicno kako je Krist shvacao farizeje. Indiga su cak kao i mala djeca nadareni za bavljenje duhovnim stvarima i postuju obredna pomagala kao sto su tamjan, talismani i kandila. Te im stvari cesto sluze kao igracke. Intuitivno ih vole i cjene. Ne sputavaju ih stare tradicije, navike ili sustavi vjerovanja. Ta djeca znaju da u svemiru postoje jedan red i ustrojstvo koji imaju male veze sa pravilima koje su smislili ljudi. Oni su u stanju postici holisticku duhovnost, podici svoj osobni unutarnji hram u kojem ce naci mjesta za razlicite sustave vjerovanja.

"Sada svi roditelji zele da je njihovo dijete ono posebno, da od svog rođenja ima promjenjen DNA. Sve je postalo nalik na natjecanje. Vec duze vrijeme se radi sa ovom djecom. Ona su ljudi, ona su samo humanija, mudrija i zdrava ljudska bica. Stoga je dobro znati ( roditelji, lijecnici, pisci i novinari) - opustite se i ucite od svojeg Indigo malisana." A u sljedecem postu nesto i o njihovom DNA.

IndigoDJ



Image Hosted by ImageShack.us

| 23:10 | Komentari (45) | Isprintaj | #