< veljača, 2007 >
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28        


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari On/Off

Aj-uQuraac

(-__-)




ču da stavim ajsikju? majkemi? vidim da je to popularno, a i neam s kim pricat u zadnje vrime...

212777658


Pusti si ziku lega....

Linkovi

Leksikon_´Devil
eS eF Ce crew
GG.net
TeamLiquid

foOL cOunt3r!



Free Counter
Free Counter


ide od nule, ali laze, LAZE KAZEM VAM!!!111oneone

Let It All Out!!







četvrtak, 15.02.2007.

How to make a girl happy?

dobio sam ovo na emajl pa eto da podjelim s vama da se i vi nasmijete. kako bi se reklo, mali savjeti za velike internet jebache :)

17 pravila kako zadržati curu

1.Kad djevojka pita kako izgleda, obavezno slegnuti ramenima i reci ''Mogla bi i bolje ''. To ce ju drzati stalno napetu, a to djevojke vole.

2.Nikada ju ne drzati za ruku. To se moze interpretirati kao znak slabosti. Ako ona vas zgrabi za ruku, stisnite ju jako dok ne vrisne. (to ce ju impresionirati jer ce vidjeti kako ste uistinu snazan muskarac)

3.Jednom mjesecno joj se prikradite s leda i srusite ju na pod. Djevojke su kao psi, vole iskazivanje ljubavi kroz grubost.

4.Nazovite ju usred noci da pitate spava li. Ako kaze da spava odgovorite sa ''I bolje ti je''. Ponoviti 4-5 puta tu noc. To ce joj pokazati da vam je stalo.

5.Kada je zbog necega zabrinuta predlozite joj mogucnost da je sama kriva za to. To ce joj pomoci da se zamisli i pokusa napredovati. A to treba svakoj djevojci.

6.Ako razgovarate s drugom djevojkom, pobrinite se da vasa gleda. Kada vas pogleda, zagledajte joj se u oci, usnama oblikujte rijeci ''.ebi se'' i zaslatajte ovu s kojom razgovarate. Djevojke vole konkurenciju.

7.Svojim prijateljima ju predstavljajte kao ''tamo neku koku''. Zene vole takve posebne nadimke.

8.Zagrijte ju kada je hladno, ali ne vasom jakonm jer ce tada vama biti hladno. Pogledajte ju u oci i recite: ''Prestani kukati zbog hladnoce jer ces inace kukati zbog sljive na oku.''. Najbolji nacin za zagrijati ju je strahom.

9.Odvedite ju na zabavu, cim dodete tamo, ona ce naravno otici na WC, a vi odmah pobjegnite. Vratite se pred kraj feste i urlajte zbog toga sto vas je ostavila samog cijelo vece i da s kim je bila.

10.Nasmijavajte ju. Ako ona na primjer ima malenog kucnog ljubimca, sutirajte ga po kuci. To je uvijek smijesna scena.

11.Pustite ju da zaspe na vasoj ruci. Kad zaspe viknite joj glasno na uho i pocnite skakati. Ponavljate dok ne ode doma.

12.Ako vam je stalo do nje NIKADA to ne pokazujte. To ce joj samo dati samopouzdanja i nikada ju necete moci pretvoriti u objekt, sto ona svakako zeli postati.

13.Kada pada kisa pitajte ju zasto place. Ona ce reci '' To je samo kisa''. Deset minuta kasnije okrenite se prema njoj i zaurlajte ''Prestani plakati!!!!''. Zene vole opasne muskarce koji znaju da djevojke zbog njih placu.

14.Ako slusate muziku na slusalice i ona pozeli cuti sto slusate, recite ne!, Tako ce ona misliti da ste tajanstveni.

15.Zapamtite njen rodendan ali joj nemojte nista kupiti. Naucite ju da materijalne stvari nemaju vaznost. Jedino sto je vazno jest da vas ona usreci, i vasa sreca je najbolji poklon koji ona ikada moze dobiti.

16.Kada vam nesto pokloni za rodendan ili Bozic, recite da vam se poklon svida. Slijedeci put kada bude dolazila ostavite da poklon vidljivo viri iz vase kante za smece.

17.Ako je ljuta sto ju ne zovete kad kazete da budete, obecajte joj da cete ju nazvati u tocno odredeno doba. Tako da budete sigurni da ce cekati uz telefon. Zatim joj recite da cete joj u pozivu reci jedno slatko iznenadenje. Sada ce biti stvarno uzbudena. Nemojte nazvati .



| komentari (19) | print | # |

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.