četvrtak, 06.07.2017.

Helenin ročkas

Rođendan smo slavili 2.4. i bilo je super. Ove godine padao je u nedjelju. Iznajmili smo dom, bilo nas je čini mi se 53-oje. Ujutro smo krenuli slagati stolove i puhati balone i sve pripremiti. Helena je poslijepodne spavala kod mojih, a moja mama ju je čuvala. Gosti su nam krenuli stizati oko 14 sati. Lagano smo se okupili i ručali, a Helena se oko pola 4 probudila, ali još se mazila po krevetu sa svojom dekicom kako ona to voli i negdje oko pola 5 su i ona i baka napokon došle u dom.

Bila je oduševljena balonima, plakatom Mickey Mouse-a i prijatelja na zidu, tortama i svime. Naslikavali smo se na brzinu jer smo koristili dok je bila dobre volje, a onda kad joj je bilo dosta je malo jela i hodala po vani. Bilo je lijepo vrijeme, a tamo pored doma je i igralište. Prvi put se okušala na velikom toboganu i bila je oduševljena. Naravno, bila je i u centru svačije pozornosti pa joj je to pasalo.

Onda smo se slikali s tortama. Dohvatila je neku žlicu i krenula jesti šlag s jedne torte. Ok, prvo je krenula s plastičnom žlicom s kojom je prije toga kopala po zemlji, ali nismo stigli reagirati. Onda je dobila drugu čistu žlicu. Popili smo kavu i pojeli tortu. Na kraju smo neplanirano imali 3 torte.

Kad su se gosti većinom razišli, otišli smo kod nas doma i još otvarale poklone. Dobila je stvarno svašta i što je još važnije imali smo predivan dan s obitelji i prijateljima. Nije joj bilo naporno i uživala je. Možda je bilo malo neobično krenuti sa slavljem dok slavljenica spava, ali nisam joj htjela narušiti ritam, a ni slaviti ujutro ili navečer. Hvala još jednom svima koji su bili i uljepšali nam proslavu velikog drugog rođendana!










- 17:08 - Ostavi trag (7) - Isprintaj - #