srijeda, 31.12.2014.

Pogled na 2014.

Evo nas na kraju još jedne godine. Sjetila sam se malo i bloga. Ako ne prije, a onda barem sad na kraju godine. Što se tiče bloga, ova godina je bila katastrofalna. Pisala sam jako malo, pogotovo u drugoj polovici godine. Jadan moj blogić. Što se svega ostaloga tiče, godina je bila odlična.

Počela je s pripremama za vjenčanje i isprobavanjem vjenčanica. Iako je ponekad bilo stresno, mogu reći da sam uživala u tom razdoblju. Onda je stigao i taj 14. lipnja koji se pokazao kao odličan dan. Sunčano, veselo, svi moji najdraži ljudi s nama dok postajemo i službeno jedna nova mala obitelj, a onda super fešta. Uživala sam i na medenom mjesecu iako je ovo ljeto bilo neko stvarno čudno i prepuno kiše. Uspjeli smo i u rujnu čak biti 10 dana na moru uz sunce.

Odselila sam se od doma, uselila u novu kućicu s mužićem. Nabavili smo mačiće – Ivica i Marica. Ivica nam se nažalost izgubio, pa sad imamo samo Maricu. Proveli smo i prvi Božić u našoj kući. Okušala sam se u kuhanju i pravljenju kolača. Ne ide mi baš savršeno, ali barem pokušavam.

Večeras imamo malu proslavu kod kuće. Bit će nas nekoliko i nadam se da ćemo se zabaviti.

Ima i još jedna novost, vjerojatno najveća od svih koje su mi se dogodile u ovoj godini – dobit ćemo bebicu u travnju (ili ožujku ako se požuri koji dan).
Ma što da kažem, stvarno je 2014. bila odlična. Nemam posebnih želja i odluka za 2015. Samo neka bude zdravlja i sreće i da uspijem to malo biće koje mi ovih dana luduje u trbuhu, uspješno donijeti na svijet. Bit će puno izazova u 2015. Nadam se da ću više pisati blog (s obzirom koliko sam ga sad malo pisala to neće biti teško nadmašiti čak ni uz bebu). Nadam se da ću se i dalje puno družiti s obitelji i prijateljima. Nadam se da ću se dobro snaći u novoj ulozi. Ah nadam se svemu najboljemu, ali kako bude, bit će. Treba živjeti jedan po jedan dan.

Dobro se zabavite danas i želim vam sve najbolje u novoj godini.

- 12:22 - Ostavi trag (8) - Isprintaj - #