nedjelja, 25.05.2008.

.: Iiiiik eo jebeni post! :.

gothiclolita19.jpg - image uploaded to Picamatic

Ewo da ne ispadne da sam zapostawila blog XD pa da nešt napišem onak u prolazu dok još imam kabač hahaha..pa eto sad u biti ne znam ni o čem bi pisala jer je post tako neisplaniran i neočekivan pa nemam neku temu..Ništa nowo zanimljiwo nije se dogodilo osim što mi je bježanje subotom prešlo u naviku al dobro =/ i to neko mora..i tako se bliži i kraj šg a moe su ocjene u banani a ja sam daleko od tog da se uhvatim isprawljat komade =/ hmm..i tako imam sad i 2 zaključeno mislim ono kad staroj serwiram ocjene bit će uber wesela atmosfera..Sad zaprawo kužim..serem ja..bilo je svega od mog zadnjeg posta XD od gitarijade u bluzu, 1.maja, čačinačkog kirvaja i sveg ostalog..ugl bilo je nekih dobrih događaja..alkoholiziranja..i tako proteklih nekoliko vikenda..sad je wrieme da se počnem psihički spremat za ljeto i sve što ide s tim..Nekako će mi možda i falit sve ovo dok budem u Grčkoj mjesec dana =)) mislim društvo i to ne škola -.- al dobro..preživit ću nekak..phhh..i tako nas i maturanti napustili (iako ne žalim za većinom -.- ) al sad nas je brojčano manje i promjenili su nam fakin raspored pa sam ono kao hepi =/ nat..a ugl..jedna stvar je dobra u svemu tome..rješila sam se kemije :p hmm da iako mie kuja 2 zaključila al dorro..neću sad jawno iznosit mišljenje..khm..i tako dakle to bi bilo to od mene huh ko zna kad bue nowi post..ajde ljudi užiwajteeeeeee !!!!!

uaaaaaaaaa XD

gothiclolita21.jpg - image uploaded to Picamatic


12:35 | +++Thoughts of the people+++ ...komada... 18 |

nedjelja, 30.03.2008.

+++ Good Friends and a Bottle of Pills +++

Kao uvod u ovaj post, samo ću (u što kraćem izdanju) objasnit neke stvarčice..Dakle razlog ovog posta je zapravo sasvim glup i razočaravajući ako mene pitate..Jer to nije inspiracija il nešto slično već su me okolnosti tako reći, netjerale..Sutra je ponedjeljak, početak novog tjedna, početak škole nakon ovih praznika..Što to znači? To znači da trebam ozbiljnije shvatit stvari oko sebe, prihvatit se knjige itd..Što znači smanjit ovisnost o Internetu, MSNu, MySpaceu, Blogu i svemu ostalom što mi je bilo među glavnim okupacijama ovih 10 dana..Što znači da će moj život postat pomalo isprazan jer će se razlika osjetit (ako se budem držala svega ovog navedenog) Pretjerujem..to je činjenica..Ali odlučila sam, dosta je..Danas i (možda-čitaj-najvjerojatnije) sutra iskorištavam priliku da nadoknadim sve ove komentare koje nisam vraćala jer sam bila suviše lijena za to..A rezultati se i vide po broju komentara na prethodnom postu khm..Ali sve je to samo moja krivnja jer sam zapustila ovaj blog..To je ukratko to, ovom prilikom samo želim reć da ću POKUŠAT smanjit moju ovisnost o Internetu i kompu jer je krajnje vrijeme da se uozbiljim i prihvatim važnijih stvari u životu..To je za mene problem jer samo sjećanje na zadnji sat kemije (samo navodim primjer) me i više nego zabrinjava..Ocjene su mi se drastično promjenile u odnosu na 1 polugodište što me prilično razočaralo s obzirom da sam očekivala da ću se više trudit i da ću pokazat da mi je stalo..Ali nisam..Sve je još donekle u redu jer stara nije bila u školi..Ali i to je problem koji me čeka u bliskoj budučnosti što me užasno brine jer kad dođe do toga onda se mogu pozdravit sa svim stvarima koje su me svakodnevno usrećivale ali zapravo i dovele do ovog sranja koje imam..Možda je to zapravo i dobro..Jer mi svakako treba nešta što će me "motivirat" da shvatim da ima još malo do kraja polugosišta i da imam dosta ocjena koje što prije moraju bit ispravljene..Počela sam se veselit i dvojkama..Možda nekom to zvuči smiješno..ali sa 4 na 2 nije mala razlika i kako god, želim postić bolje od trenutnoga..Da eto ovo je kao što se može primjetit jedan od mojih (pre)dugačkih postova ali tko zna kad ću opet bit u prilici napisat nešta novo..Hmm da..zasrala sam i to dobro sam zasrala..moram si organizirat vrijeme i što manje ga trošit na spavanje i sl..Jer počinjem se podsjećat na Šumicu jer njezin sat je organiziran baš kao moj život trenutno blah..Nisam mislila da ću to ikada reć za sebe ali nažalost tako je..Ok ajd sad dosta o ovome pokušavam već par minuta prijeć na neku drugu temu ali nekako mi neide..jer svaki put sam uvjerena da ću nešto izostavit..ali evo ajd..

Hmm..Moj život posljednjih dana..Pa da eto kao i većina spomenit ću vikend koji je bio pa onak..Nije bilo loše, ali pomalo sam i time razočarana jer je ovo bila možda subota koju sam trebala iskoristit onak jebački a imam osječaj da nisam no dobro ništa za to, bilo je solidno vani, ne bunim se..Zatim..Ja i Sanja odlučile da je vrijeme da iskoristimo i lovu od stipendije na nešta korisno, pametno pa tako podijelile iznos i kupile digitalac..Ajd reko super, pa sad imam još jednu zanimaciju kad mi je dosadno..Pa me sad stara zaebava da sam postala narcisoidna haha al to je samo zato jer mi svi uvijek govore da nemaju mojih slika pa eto ljudi moji imat ćete sad..I tako su u subotu Sanja i Mirela imale svoj "Photosesion" nakon kojeg sam se ja dobro nasmijala kad sam vidjela produkte njihovog cijelonoćnog truda heh..Ma ne ono, šalim se, super su slike pogotovo one Mireline heh =)

Mislim da je ovo sve zasada..pa eto, prelazim na slike..ovo su neke uslikane brend nju digitalcem..hh..pa eto ljudi pozdravljam vas sve puno mnogo..do čitanja..

Free Image Hosting at allyoucanupload.com
Cure se raspjevale =)

Free Image Hosting at allyoucanupload.com
Hihihihi al je neš smiješno uiii

Free Image Hosting at allyoucanupload.com
Nas dve luđakinje ccc

Free Image Hosting at allyoucanupload.com
Martice se voljaju hhh =)

Free Image Hosting at allyoucanupload.com
Aj ev i moa malenkost phh


22:18 | +++Thoughts of the people+++ ...komada... 27 |

utorak, 25.03.2008.

+++ Clash With Reality +++

Free Image Hosting at allyoucanupload.com

Ef da evo mene začudo uhvatilo nešto nepojmljivo ovih dana, nekima zvano inspiracija. Pa sad to nastojim evo iskoristit što bolje mogu. Naravno da je tema, već po običaju retardirano zanimljiva jer što ste drugo i očekivali?? Hrpu filozofije o mom životu? Phh zaboravite, nemam volje nadmudrivat samu sebe i pretvarat se u nekog velikog filozofa kad to nisam..Volim postavit stvari onak jednostavno, kratko i razumljivo..Ako je to izraz moje inteligencije e pa neka je! =) Ne svodi mi se život na smišljanje uber zanimljivih postova da svi umiru kad ih pročitaju pa moj trud većinom ostane zasjenjen iako eto već samim pisanjem svega ovoga pokazujem da se trudim, ne? xD ma ne znam ni ja šta sad serem umjesto da preskočim sve ovo al ugl.. Neki ljudi imaju stvarno smisla za pisanje i svaka im čast..Ponekad me to ubije u pojam pa si onda mislim da ja počnem tak neš dubokoumno pisat al brzo odustanem jer to nisam ja..pa onda eto, za one koji još uvijek čitaju ova sva smeća od mojih postova (malo vas je al vas ima xD ) da pokažem da mislim na vas ajuuj kak sam ja dobro dijete e nemoš vjerovat.. XD haha..

I sad da, ova slika na početku posta (pogled gore) hm nadam se da ju je netko primjetio =))) da objasnim malo nekima koji sad misle da nisam normalna (ima vas)..opet ja počela bit djetinjasta i luda ko što me zna uhvatit kad vani sunce zasja hehe..a ni kad je kiša nije puno bolje.. XD al eto, ne mogu si pomoć, to je valjda neka vrsta bolesti hhh...I kako moja majčica kaže da se idem lječit (što je zapravo i dobar savjet) ja i dalje slinim (doslovno) za likovima kao što je ovaj gore (mmmm) tješeći se time da nisam jedina xD možda i nisam al opet nije to baš neka utjeha kad imaš 15 godina (uiiii) a i dalje smatraš ljude sa tva savršenim pojmom privlačnosti.. kradem izjavu jer je potrebna *trššššššššš* xD ahahha možda bolje da ne objavim ovaj post jer i ovako dosta ljudi koji me poznaju misli o meni sve i svašta (da, nije da se hvalim al eto) a sad će i šira javnost kolutat očima na sve ovo kad vidi hrvatsku pubertetliju kak sere naveliko XD al ma kog briga imala sam potrebu da ovo ljudi vide jer sam bila fascinirana ljepotom ovog bića XD nije da je savršen al jebeš ti to, ima kosu hhahha XD jebemti sve kad ću prestat s tim???????? lud lud lud lud lud

i et na kraju još mal slikica wuiiiii hhh =))) zujo

Free Image Hosting at allyoucanupload.com
aaaa mmm hhh jeeebenaaa
Free Image Hosting at allyoucanupload.com
jebem joj sve ko god da je XD
Free Image Hosting at allyoucanupload.com
ajme kak smo sexi uiuiiii xD
Free Image Hosting at allyoucanupload.com
bemti glupi copyright arrrrrrrr


14:11 | +++Thoughts of the people+++ ...komada... 6 |

nedjelja, 16.03.2008.

+++ Living here is war on my life +++

Free Image Hosting at allyoucanupload.com

Eto i ja sam se udostojila napisat nešta..Nisam dugo pa eto, da ne zapustim blog totalno, iako imam osjećaj da neće još dugo bit na životu al ajd, razmišljam.. Pokušat ću se ne držat one - jednog posta mjesec dana dosta, i pisat mal češće, ako mi vrijeme bude dozvolilo, i ako budem imala želju za pisanjem..al ne obećajem ništa rolleyes

Nedjelja..kraj tjedna..prilično dobrog tjedna ako mene pitate..Mislim, kao i svaki, čine ga dobre i loše stvari..Pa eto, kao i po običaju, opet spominjem školu, ipak kad pogledate, većinu dana provedete u njoj tako da je ona dio vašeg života..zato je toliko neizostavna kad razgovaram sa bilo kime..Sve u svemu, nisam dobila previše loših ocjena, tak da sam baš happy hhh..a i da, još samo 3 dana i onda slijedi onaj mali ali zasluženi odmor U svakom slučaju smatram da je potreban.. yes

Iako to već zna svaka budala, jer smo se i u novinama počeli pojavljivat, eto spominjem naš već tradicionalni sajam vina koji bude svake godine u trajanju od 3 dana..I tako je sajam bio otvoren u četvrtak..I sad, mi koji smo išli tu u osnovnu svi znamo da se na sajmu, ako ništa drugo, može dobro najest njami I došli mi svi, vidjet čega ima ove godine, i bili u najmanju ruku razočarani viđenim..Jad i bijeda..svake godine sve gore i gore..Doduše, ako imate želju popit malo vina pod odmorom, samo navalite party Ja sam ostala gladna i razočarana tako da mi nije bilo do vina..Sve što sam pojela bila je šećerna vata koju smo ja i Miđit platile pola-pola fino Ostalo mi je sve bio lopovluk pa sam odustala i od gumenih bombona, i kokica..Na kraju mi je bilo žao, mogla sam se bolje iskakat u onom gumenom dvorcu možda bi mi bilo lakše..Al i to je lopovluk pa sam odustala i od toga zubo

I tako je prošao tjedan na sajmu..Pa evo, sjetilo me to na našeg razrednika..Jer on je bio jedini dobrica koji nas je odveo da malo šunjamo po sajmu koda nikad nismo bili tamo i vidjeli sve što se može vidjet (u biti, prošle godine nije bilo čarapa) I iako je podložan prihvaćanju mita tipa Milka i jabuke ne zamjeramo mu zato jer smo tu milku svejedno pojeli mi heheh.. A gdje je jabuka završila to nisam sigurna.. zujo

Da i iako smo išli ujutro u školu, brzo mi je prošo ovaj tjedan..Petak je bio sasvim dobar, čak i bolji od dobrog hh..Nakon nastave koja je brzo prošla bez nekih velikih "iznenađenja", pravac kući..Zatim kvarenje vida uz monitor, kvarenje sluha uz preglasno slušanje glazbe, crnjenje pluća uz par cigareta i poslije svega toga par sati kvalitetnog sna..Nema bolje..Zatim nakon svih tih vrlo aktivnih, korisnih zdravlju akcija (not) odlazim u šetnju..Odemo do škole, zajebavamo se..i onda opet kuć..Dogovaranje za izlazak prigodom rock svirke u bluzu..Imala sam baš neku volju za izlaskom..Nešto prije 8 odlazim do kety gdje pričamo, tračamo, zajebavamo se, žderemo, cugamo i tako. Malo prije 10, krećemo van..Da ne duljim, večer je bila sasvim solidna..Puno razovora, razbijena čaša, sprdanje, smijanje i još puno toga..Bilo je dobro, priznajem.. rofl

Subota je bila poprilično slična petku, osim što se Juki vratio iz Zgba..wee.. smijeh I tako smo se zajebavali cijelu večer nema ništa neizostavno pa eto da ne duljim.. Iduća bi pak trebala bit dobra al neću ništa govorit jer postajem stvarno praznovjerna kad su te stvari u pitanju..oko planiranja izlazaka.. lud Uglavnom, slavi se rođendan, moj rođendan naughty, bit će mnogo puno ljudi smijeh i nadam se da će bit dorrrroo..

Eto uspjela sam napisat jedan mali post (noooot) nadam se da ste sad svi zadovoljni!!! I isprika svima kojima ne komentiram jednostavno nisam više za sve ovo zato i mislim da je najbolje da obrišem blog..No dobro nek bude zasad tu..Al odsad ko ostavi komentar, vraćam ga nazad..mislim, komentiram i ja njemu..

To je to..Pozdravljam sve.. mah


09:29 | +++Thoughts of the people+++ ...komada... 26 |

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se