Što sve morate raditi da bi uspjeli kao manekenka - Ženski svijet tijela 1 - Blog.hr

Prva transplatacija maternice u SAD-u

Liječnici u SAD-u planiraju prvu transplataciju maternice, javlja Washington Post.

Liječnik Giuseppe Del Priore i njegov tim iz njujorške bolnice intenzivno pripremaju prvu transplataciju maternice, i pregledavaju kandidatkinje koje su ostale neplodne zbog raka, ozljeda ili drugih bolesti.

Del Priore i tim su vježbali na pokusnim životinjama, i tvrde da su spremni na zahvat na ženi. Ako bi operacija uspjela, liječnici bi nakon tri mjeseca in vitro oplodili ženu. Porod bi bio izveden carskim rezom, a istodobno bi bila odstranjena i maternica. "Zovemo to privremenom transplatacijom", rekao je Del Priore. "To minimalizira rizik i smanjuje vrijeme u kojem pacijentica mora piti lijekove protiv odbacivanja."

Najava zahvata je izazvala polemike u SAD-u. "Područja transplatacije i reproduktivne medicine etički su problematična, a ovo predstavlja najgore od obje grane", izjavila je Lori B. Andrews, bioetičarka iz Chicaga.

Ovo ipak nije prva transplatacija maternice u svijetu. Liječnici u Saudijskoj Arabiji 2002. godine su transplatirali maternicu 26-godišnjoj pacijentici, ali su je nakon 99 dana ipak trebali odstraniti. Unatoč tome, operaciju su prozvali tehničkim uspjehom.

Goli izlasci Pamele Anderson

Premda ni nismo navikli gledati je u previše odjeće, Pamela Anderson jednostavno ne može odoljeti prilici da se skine. Majka dvoje djece kaže da kad god izađe van, završi negdje gola!




Malo tko će svoj uobičajeni izlazak opisati kao nešto što završi skidanjem odjeće, ali ne i Pamela Anderson. Vruće holivudske noći omiljenu nam plavušu učestalo inspiriraju na razodijevanje, no ne i za bilo čije oči.

"Kada sam u Hollywoodu, obično započnem u Chateau Marmontu (poznati hotel, op.a), a potom završim gola u studiju Davida LaChapella, pozirajući za lude fotke. To je moj tipičan izlazak. Oko četiri-pet ujutro, izležavam se po Davidovom studiju."




No vječna 'zečica' kaže da se pod stare dane smirila, te najradije ostaje doma u Malibuu s Kidom Rockom i svojim sinovima, Brandonom i Dylanom.

Pa dok nije sasvim otišla u penziju, evo kako Pammy to radi za Davida:




Ženski svijet tijela 1

ponedjeljak, 08.01.2007.

Što sve morate raditi da bi uspjeli kao manekenka


Želite li više posjete na svoje blogove ??


- 12:17 - Komentari (1) - Isprintaj - #

^^ POČETAK STRANICE



Click Here for Free Traffic!

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

Free Website Counters
Posjeta

Jordan snimila seksi božićni kalendar FOTO

Raskalašena starleta Katie Price poznatija kao Jordan, snimila je božićni kalendar sa svojom prijateljicom Lucy Pinder. Silikonske ljepotice krasit će zidove gotovo svakog muškarca u SAD-u, a i šire.
Sve to možete malo više vidjeti na OVIM STRANICAMA !!

Image Hosted by ImageShack.us

Ljepotice su unjele malo duha u ovo vrijeme darivanja.

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Jeste se ikad pitali, zašto muškarci tako bacaju oko za ženama ? Pa EVO odgovora. No prije svega , ipak je ljepše, ukusnije, pa i seksi kad je cura nešto više ili pak malo u krpicama. Tu Vam prikazujem još dvije sličice s modnih pista.

Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us



Pamela Anderson



< siječanj, 2007  
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Siječanj 2007 (4)
Prosinac 2006 (3)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv