I'm back.

utorak , 12.08.2014.

Evo me, nakon nekoliko tjedana stanke, i ja se vraćam.

Naime, moj Acer je bio pun prašine, i konačno se vratio. Sad radi kao neka švicarska urica, i sad ću se uspjeti posvetiti pisanju novih stvari, novih pobjeda.

Današnja tema su : proizvodi koji su pali. Naravno, telemarketing i ostale marketinške gluposti su ih uzdigle u nebesa, no publika ih jednostavno nije voljela. Zato tu donosim proizvode koji su pali.

Pa, krenimo!

Smith & Wessonovi bicikli



Popularni proizvođač vatrenog oružja je 1997. odlučio proširiti svoje tržište i počeo izrađivati bicikle. Bili su to bicikli isključivo za policijske potrebe, no kasnije, 2002. su počeli izrađivati i bicikle za planinarenje. I evo flopa. Bez obzira na pohvale bicikla od policajaca, bicikli nisu dobili dosta pažnje i kasnije su bicikli povučeni s tržišta.


Eko-kugle



Tokom 2010. i dalje ste mogli vidjeti da i kod nas masovno promoviraju te eko-kugle. Šteta pa mnogo njih ne radi, čujem da su i neki slučajevi završili na sudu. No, zašto je eko kugla tako opasna? Imate jedan članak ovdje.



New Coke




Miljune i miljune dolara je potrošeno na kampanje za "New Coke", no na kraju se ispostavilo da je to isto jedan mizerabilan pokušaj popularizacije Coca-Cole. No, sve je propalo, te se sredinom 1990-ih prestala proizvoditi.

Eto, to je to, znam, kratko, ali biti će drugih, dužih postova, tek toliko da znate da sam se vratio.

God bless 'ya!

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.