Najgluplji kriminalci na svijetu

nedjelja , 29.06.2014.

Danas donosim primjere onih koji su išli protiv zakona. I nisu uspjeli, jer ih je njihova glupost odala. Da, za razliku od mnogih koji još i dan danas kradu miljune i miljune, i još im znamo imena i prezimena, oni nisu uspjeli.

Nepoznati kradljivac



Nepoznati kradljivac je 2008. u kolumbijskom gradu Manizalesu htio opljačkati kuću. No u toj kući je živio jedan od najboljih svjetskih karatista, Cristian Garces. Garces ga je pretukao, i dočekao policiju s njim. Lopov je htio ukrasti laptop, 2 kamere i ostale vrijednosti.


Nepoznati kradljivac



Još jedan nepoznati kradljivac je u španjolskom Burjassotu 2008. uspio se probiti u mrtvačnicu, gdje se sakrio u jedan lijes. Policija ga je nekako uspjela pronaći. I, nakon što su otvorili lijes, odmah su ga uhitili. Prvo, disao je. I to teško. I drugo, svi su znali kako je koji pokojnik bio odjeven. Za njega nisu znali.

Već prije je bio osuđivan zbog pljački.


Robert Horsley



Robert Horsley je htio opljačkati kuću 95-godišnje starice. No, nije uspio. Starica od 95 godina u kolicima ga je uspjela zadržati, tako da mu je ranjavala ruke odvijačem. Naime, ona ga je tukla s odvijačem i zadavala mu mnoge teške rane. Kada je policija došla imala je što vidjeti- Horsleya onesviještenog, i staricu s odvijačem.


Jamie Neil



Da, ovo je James Neil u pohodu na benzinsku postaju. Što je začuđujuće, da, opljačkao je benzinsku postaju. No, brzo je uhićen i osuđen na dvije godine zatvora. Koji idiot ide pljačkati benzinsku postaju s plastičnom vrećicom na glavi? James Neil.


Peter Addison



Pljačkaš kampa nije mogao odoljeti, a da na zidu ne napiše "Peter Addison je bio ovdje". Addison je momentalno uhićeni, te je osuđeni na 60 sati društveno-korisnog rada, te još mora namiriti štetu. Šteta je bila oko 22,000 kuna.


Jeffery Mumani



Još jedna budala iz Floride. On je htio opljačkati ljekarnu, a prolaz kroz ventilacijske cijevi je također bio njegov plan. No, nije uspio. Zaglavio je u ventilacijskim cijevima, te je tamo proveo 10 sati. Onda je očajnički pozvao vatrogasce, te se kasnije pravdao da je htio loviti mačića. Njegov dosje je pokazao da je već prije uhićen zbog preprodaje lijekova, pa je zato i uhićen. Kasnije je sve priznao.


Shane Walker

U Zapadnoj Virginiji, Shane Walker je prijavila policiji da joj je dečko prodao marihuanu. Vjerojatno ju je primio kakav trenutak gluposti, no policiji je rekla da ona preprodaje marihuanu, rekla je da će prodati zalihu marihuane kako bi se počastila poklonom, pošto joj je rođendan.


<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.