Najčudniji događaji ikada

četvrtak , 15.05.2014.

Možda lagano i komični, no ostat ću na "čudnome".

Metamfetamin



Možda i ne tako čudan događaj, s obzirom da se i već prije govorilo o čarima metamfetamina. No, u Londonu, 19-godišnji tinejdžer je uzeo metamfetamin, i nakon toga je odrezao svoje spolovilo. Naravno, još mu slijedi optužba za posjedovanje droge.


Kriza WC-Papira



2013. se Venezuela morala suočiti s ozbiljnim problemom- nestankom WC-papira. Tvornice su odustale od pravljenja njega, jer su radnici desetljećima radili za ekstremno niske plaće, uvoz je porastao za 70%. Sada je Venezuela stabilna s WC-papirom.


Umjetnička Izolacija



Millie Brown, slikarica, poznata kao ona koja je povraćala u spotu Lady GaGe, i ona koja pljuje litre obojenog mlijeka po platnu, te to doživljava kao svoja umjetnička djela, zatvorila se u jednoj galeriji s 127 cvjetova, te će pokušati napraviti/oslikati nešto, no živjet će tjedan dana tamo, samo na kruhu i vodi.



M62 Incident




Na cesti M62, kod Manchestera u Engleskoj, kamion koji je prevozio oko 6800 do 7000 kokoši se sudario, te su sve te kokoši pobjegle. Kavezi im nisu baš pomogli, te je čak 5,5 sati trebaloda raščiste cestu.


Eukonkanto



Ili Svjetsko prvenstvo u nošenju žena. Održava se već 22 godine u gradu Sonkajarvi, u Finskoj. Nekoliko stilova možete nositi svoju dragu, a širom svijeta su i napravljeni "knockoffi" takvog festivala. Onaj azijski se zove BHAARYAASAMETHAM.


<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.