Arhiva:
O Ignissu

Dobrodošli na najbogatiji repozitorij znanja o zavođenju i muško ženskim odnosima na Internetu. Ako ste muškarac, vjerojatno vas najviše zanima igra, o kojoj je pisano u šest kategorija:
- Igra općenito
- Interna igra (samopouzdanje)
- Upadi (upoznavanje)
- Srednja igra (spojevi i komunikacija)
- Kasna igra (seks)
- Završna igra - veze i brakovi

Ženama igra nije dostupna, no za njih svejedno postoji mnogo korisnih savjeta. Mogla bi im biti važna i analiza percepcije i realnosti tijela, kao i poučne priče o curama koje vole kretene.

Zabavni testovi čekaju odvažne čitatelje oba spola.

Ovaj blog je također bogat izvor edukacije o ljudskoj seksualnosti i svim društvenim pojavama koje proizlaze iz nje. Obrađene su sljedeće teme:

- Kako ljudi biraju svoje partnere?
- Muška seksualna hijerarhija (Alfa i Beta)
- Sociološki podaci i analize
- Feminizam
- Aktualna događanja
- Tipične racionalizacije o seksualnom ponašanju
- Umjetnost vezana za seksualnost
- Putopisi i usporedbe seksualnih tržišta diljem svijeta.

Osim seksualne tematike, povremeno pišem i o drugim stvarima, tako da možete poviriti i opće-filozofske članke, zabavu i parodije, te anomalije.

Arhiva po mjesecima:
Svibanj 2018 (1)
Ožujak 2017 (2)
Prosinac 2016 (1)
Studeni 2016 (1)
Kolovoz 2016 (1)
Srpanj 2016 (1)
Lipanj 2016 (2)
Svibanj 2016 (1)
Travanj 2016 (2)
Ožujak 2016 (1)
Veljača 2016 (5)
Siječanj 2016 (2)
Prosinac 2015 (1)
Studeni 2015 (3)
Listopad 2015 (1)
Rujan 2015 (3)
Kolovoz 2015 (3)
Srpanj 2015 (3)
Svibanj 2015 (3)
Travanj 2015 (3)
Ožujak 2015 (3)
Veljača 2015 (3)
Siječanj 2015 (5)
Prosinac 2014 (3)
Studeni 2014 (5)
Listopad 2014 (5)
Rujan 2014 (6)
Kolovoz 2014 (6)
Srpanj 2014 (6)
Lipanj 2014 (5)
Svibanj 2014 (8)
Travanj 2014 (8)
Ožujak 2014 (8)
Veljača 2014 (9)
Siječanj 2014 (7)
Prosinac 2013 (11)
Studeni 2013 (9)
Listopad 2013 (14)
Rujan 2013 (9)
Kolovoz 2013 (4)
Srpanj 2013 (3)
Lipanj 2013 (3)
Svibanj 2013 (6)
Travanj 2013 (5)
Ožujak 2013 (4)
Veljača 2013 (5)
Siječanj 2013 (6)
Prosinac 2012 (6)
Živi dugo i igraj.

Ponestalo vam mojih sadržaja? Evo vam onda još neke stvari koje se tiču igre:

- Moj popularni vodič zavođenja "Umijeće Igre"
- Moj forum
- Moji newsletteri iz 2013. i 2014. godine
- Moja kolumna na Return of Kingsu
- RooshV
- Roissy (Heartiste, Chateau)
- Dalrock

Ostali zanimljivi sadržaji:

Without Hot Air
Non-Intervention
No-nonsense Self-defense
The Social Pathologist

Igniss - Gdje politička korektnost odlazi umrijeti.

petak, 06.09.2013.

Knjiga "Umijeće Igre"

Sjećate se onog slavnog videa s početka ove godine? E, pa ispada da se Hitler više nema razloga živcirati. Knjiga je stigla u prodaju i u rukama imam primjerke za obitelj, prijatelje i sretnog čitatelja s Testa tvoje igre 4.


"Umijeće igre" je dugo očekivani Ignissov uradak: potpuni vodič zavođenja za muškarce, od početka do kraja. Knjiga je podijeljena u 7 glavnih dijelova:

- Interna igra: samopouzdanje i odlučnost koje su muškarcu potrebne za uspjeh, s opisima 4 najveće prepreke s kojima se muškarci suočavaju
- Pasivna igra: neverbalne osobine koje utječu na mušku privlačnost, savjeti o postavljanju prioriteta
- Rana igra: upadi, upoznavanja i ostvarivanje prve privlačnosti, podijeljeno na noćnu, dnevnu i online igru. 10 jasno definiranih i isprobanih fraza za upad, savjeti za razvoj daljnjih upada, 20 slučajeva prezentiranja sebe u najboljem svijetlu, prosječan tok jednog zavođenja u sve tri vrste igre, primjeri razgovora i online dating profila.
- Srednja igra: komunikacija i spojevi. Savjeti za SMS i telefonsku komunikaciju prije spoja i na spoju. Savjeti za lokaciju i vrijeme spoja. 6 tehnika koje vode do poljupca.
- Kasna igra: poslije uspješnog spoja, kako ga prevesti na intimniju i seksualnu razinu.
- Završna igra: tipične pojave i zakonitosti veza i brakova. Tehnike za izbjegavanje drame, održavanje privlačnosti i kemije sa živim primjerima.
- Post-mortem igra: što poduzeti u slučaju prekida i kako vratiti bivšu


Knjiga teče poput jedne velike priče koju je vrlo lako slijediti od početka do kraja. Modularna struktura s preko 40 uokvirenih dodataka omogućava brz i jasan pregled stvari na koje treba paziti, iznimki i neobičnih slučajeva, te izvlačenje korisnih stvari bez obzira na prijašnju razinu iskustva i karakterne osobine pojedinca.

"Umijeće igre" nije knjiga za žene, iako mi je drago da se žene educiraju o tome što muškarci moraju proći kako bi ih osvojili, zašto stvari funkcioniraju tako, te na koji način muškarci tumače neke njihove akcije. I naravno: kao prigodan dar muškim prijateljima i članovima obitelji.

Iako moj blog ima skoro pola tisuće postova (od čega otprilike polovica u obliku korisnih savjeta za muškarce) i lako bi sam ispunio jednu opsežnu monografiju, naglašavam da "Umijeće igre" NIJE KOLEKCIJA KOPIRANIH POSTOVA. Knjiga se sastoji velikom većinom od originalnog materijala pisanog tako da prati prosječan tok zavođenja. Dijelovi preneseni s bloga - obrađeni, modificirani ili baš kopirani ako koncept apsolutno nije bilo moguće drukčije opisati - ne čine više od 25% knjige. Pogledajte detaljni sadržaj i uvjerite se sami:

SADRŽAJ ::







"Knjiga je super, kao što sam i očekivao." - čitatelj P

Knjiga je u tiskanom izdanju dostupna u prodaji ovdje. Cijena knjige je 89,00 kn. Knjiga je ovim putem dostupna za kupnju svugdje u Europi i svijetu, naravno s proporcionalno većom poštarinom ako niste iz Hrvatske. Narudžbu je moguće platiti pouzećem, karticom ili uplatom na račun (ako ste izvan Hrvatske, onda samo karticom ili uplatom). I sam sam puno puta kupovao od Webknjižare i mogu jamčiti za njihovu kvalitetu usluge. Također ih možete direktno kontaktirati ovdje.
U rijetkom ali teoretski mogućem slučaju da naručite knjigu i nitko vam se ne javi da vam procesira ili potvrdi narudžbu, obavezno me kontaktirajte pa ću provjeriti gdje je zapelo.


Q: Je li ovo tiskana knjiga ili e-knjiga?
A: Knjiga je dostupna u oba oblika. Tiskana.izgleda točno kao na ovoj slici te se tiska i šalje istog dana kada zaključite narudžbu u webshopu. E-knjiga je dostupna online u obliku PDF-a.

Q: Radije bih naručio e-knjigu. Kako to učiniti?
A: Knjigu je ovdje moguće kupiti online u PDF obliku.

"Moram ti se pohvaliti, pratio sam uputstva iz knjige i smuvao devojku iz odma!" - Čitatelj 'D'

Neću vas sada vabiti senzacionalističkim izjavama tipa "kupi prije nego nestane". Budući da knjiga funkcionira po principu tiska na zahtjev, to znači da ne postoji koncept zaliha. Knjige ima u neograničenim količinama; tiska se onog trenutka kada je naručite i šalje vam se istog radnog dana kada je naručite (tj. uplatite po virmanu, ako ste odabrali taj način).

Umjesto toga, samo ću reći da je ova knjiga važno postignuće u povijesti i ovog bloga i razvijanja koncepta igre na našim predjelima. Nadam se da će što više muškaraca pročitati "Umijeće Igre", iskusiti poboljšanje svog ljubavnog života, i preporučiti ga drugima koji i dalje tragaju za kvalitetnim savjetima. Ako dobijem samo jedan mail s izrazom zahvalnosti i potvrdom da je nečiji život uistinu postao sretniji - kao što sam ih za blog od oba spola dobio preko stotinu - svrha ove knjige biti će ispunjena.

Ugodnu igru i kvalitetne žene želi vam vaš Igniss.

Oznake: knjiga, umijeće igre, igniss, ignissova grimizna knjiga, zavođenje, igra, savjet


- 07:22 - Komentari (25) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Dijeli pod istim uvjetima.


Voljeli biste da obradim neku temu ili trebate pomoć s ljubavnim problemom (za oba spola)? Komentirajte/ pošaljite na: ignissblog(na)yahoo.com
Ako ne napišete drugačije, prihvaćate mogućnost njegove prezentacije na blogu. Vašu adresu, sliku, ime i detalje NIKADA NEĆU OBJAVITI.
Na isti mail zatražite dozvolu za prenošenje članaka.


Klikom na gumb ispod otvarate PayPal prozor za donaciju Ignissu.

Molim donirajte jedino ako osjećate da vam je moje pisanje znatno promijenilo život na bolje i želite se zahvaliti i ovim putem. Nemojte donirati kao političku poruku, naknadu ili motivaciju za privatni savjet, ili kupnju knjige alternativnim putem.


Na lijevoj strani prozora možete unijeti iznos (u USD), a na desnoj poruku uz donaciju.

Unaprijed hvala!

Podržite Igniss blog i postanite pokrovitelj na Patreonu