tobić tobić idol mladih

28.12.2006., četvrtak

HOROSKOP ZA 2007.

dragi moji, evo i poslednjeg horoskopa koji će izaći u dnevnom listu Kurir.
Čitavih 39 meseci izlaženja i ukupan tiraž od oko 100 MILIONA PRIMERAKA!!!
Ihaj, pa ni Majkl Džekson nije imao više!

Evo šta vam sledi u narednom intervalu,
vidimo se sledeće godine malo češće i na ovom mestu!

posetite obavezno i www.kornet.co.yu i www.tobic-tobic.com

OVAN
Ne mogu da se koncentrišem da vam kažem šta vam sleduje jer mi jedna vrhunska riba obučena samo u dedamrazovsku kapu liže vrat i masira plećku... Pa valjda i vama nešto slično sleduje...

BIK
Oglašavaju se sirene za izlazak iz ove odvratne godine. Već izlećete kroz kapije 2007. u društvu razigranog stada patuljastih žirafa, salamandere, gutače mačeva, albinone, pegavu decu...

BLIZANCI
Puni nade jurcate ka kapijama 2007. godine uz Mister Strujomera sa porodicom, Wolyma Fekaliéa sa ekipom, Lucprdu Paparacku, dresirane buve i bandu baba-sera koje jurcaju na harlejima.

RAK
Od svih epidemija mentalnih bolesti koje će harati u 2007. vi ćete se zaraziti baš onom najprijatnijom od koje će vam biti sve bolje i bolje. Samo ćete se tako blaženo smeškati... Hihihi!

LAV
Iznenada, iz daljine ćete začuti zavijanje policijske sirene. Marica će zakočiti tik ispred vas ostavljajući vas da se gušite u oblaku prašine. Staviće vam lisice i privesti kraju 2006.

DEVICA
U narednoj godini slobodno nestanite u maglovitim večernjim isparenjima koja mirišu na adrenalin, znoj, alkohol, marihuanu, grožđanu mast i neodoljivu potrebu za reset-tipkom.

VAGA
Shvatićete kada će nastupiti taj blaženi čas kada vam se lice razvuče u osmeh crva iz onog starog crtanog filma, crva koji nekoj ptičici liči na Frenka Sinatru, pa zato neće da ga pojede.

ŠKORPIJA
Usmrtite Deda Mraza, masovnog ubicu i ludaka! Nema ga već godinama. Ostao vam je dužan tolike poklone. Od sada započnite novogodišnju saradnju sa sve popularnijim Kapetanom Živojinom.

STRELAC
Dobrodošli u meni za godišnju sudbinu. Za sreću pritisnite 1, za smrt 2, za bolest 3, za bogatstvo 4, za ljubav 5. Nakon zvučnog signala u ponoć odaberite jednu od opcija, cing!

JARAC
Otidite do čiviluka i stavite ruku u džep one vaše jakne koju niste nosili neko vreme. I šta ste tamo našli? Ta-tam! Iznenađenjce! E pa ta stvarčica će vam odrediti čitavu godinu!

VODOLIJA
Ljudi postaše totalno sjebani i oholi. Kad je sve već otišlo u kurac, šta nam preostaje osim da se čvrsto držimo zajedno. Stavite tu novinu na rame da vas zagrlim... Taaako, ne daj se!

RIBE
E, pa dragi moji čitaoci, poštovane kolege, nadam se da ste nešto naučili tokom našeg višegodišnjeg druženja. Sledite put idola mladih i ne dajte se dušmanima! A ja odoh! Zbogom zauvek!

- 16:47 - Komentari (11) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

< prosinac, 2006 >
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

obavezne destiNacije

nečuveno!

naši nobelovci

prvi srpski manga strip