tobić tobić idol mladih

28.04.2006., petak

xa xa kakva sreća!

Ako vas zanima (za širu publiku prihvatljivo) parče onoga što su Ilegalni poslastičari radili prošle nedelje, svratite do odvratnih dnevnih glasila GLASA JAVNOSTI i KURIRA. Bili poslastičari i na TV B92, ali tamošnjim montažerima kao da nije bilo baš jasno o čemu se radi, pa je sirovi materijal (koji je sa ljubavlju i požrtvovanjem snimio Dušan Šaponja) bio tako lepo izmontiran da kazuje samo o tome kako su Ilegalni poslastičari tamo delili neke šarene kolačiće. Ni slovca od centralnog dešavanja - dobrotvorne aukcije koja je promenila kompletnu ekonomsko-geopolitičku sliku savremene Srbije. Nije vam više potreban novac, samo iskrena želja da se nešto poseduje. Nije li to divno?

A šta smo tek radili ovih dana, a da nije ni za blog. I-haj!

A bili Poslastičari i kod Brakusa na Radiju B92, on je bio fin. A fino su nas najavili i oni iz onog ogavnog lista PRESS.

KO VAM JEBE MATER

Prošle nedelje uz bisku i medicu (koje istarskim ex- ljubavnicima dušu šibaju)prisustvovali smo i promociji albuma "Bombardiranje Srbije i Čačka" riječkog benda LET 3. Jednominutni intervju za web magazin Krompir možete preuzeti OVDE! Nakon dvadesetak sterilnih intervjua novinara koji najčešće nisu ni čuli za Let 3, mi smo ih pitali: "Da li ste drkali ikad na teritoriji Beograda i Čačka?, Koliko vam je trebalo da svršite?, Ko vam jebe mater?..." Mislili su da smo tamo neki provokatori, a mi samo njihovi verni fanovi! Pa kako posle da njih neko shvati kako valja? E, te riječke pičke! Svratili nakon toga po drugi put u pet dana na još jedno leglo dekadencije (koje srećom još nisu srušili) Radio SKC. Uleteli u studio za vreme neke rege emisije i nešto pričali, ne sećam se šta. Samo se sećam da se kultni beogradski umetnik i izrađivač maski Mikrob alias Bambus alisa Ganeša skršio niz stepenice. A pamtiće i on ovu posetu, jedno mesec i po dana, kako mu je fizioterapeut rekao.

MAŠEM TI IZ MARICE

Negde tih dana propao je i drugi pokušaj da ja kao ukleti pevač snimim taj duet sa bendom AUTOPARK. Prvo snimanje beše više nego uspelo, ali je sutradan iz misterioznih razloga iz kompjutera u studiju nestao čitav snimak, uključujući i instrumentalni deo. Muzika je ponovo snimljena, ali sam ovaj put misteriozno izgubio moć pevanja. To je staro prokletsvo, imam već sto kila svojih pesama, kažu oni koji su ih slušali uživo da su pravi hitovi, ali su više od decenije sve ove pesme jednostavno nesnimljive! Možda da odem kod neke vračare da ubaje nešto? "Mašem ti iz marice, ludilo nema granice", kaže jedan stih iz još nesnimljenog hita.

TOBIĆ SE UGOJIO

A nedelju dana pre Poslastičara na Trgu i ostalog pomenutog, uz gitaru i Dedicu na udaraljkama zatvorih čuveno leglo beogradske dekadencije DžKC. Ko je bio zna o kakvom se mestu radi(lo), a ko ne zna nek se taspita. Odsvirasmo nekoliko sati pre nego što ga je buldožer sravnio sa zemljom, ostali građevine okolo već su bile srušene, uključujući i legendarni WC, meni drag po jednom felaciju koje mi je izvršila jedna svetski čuvena lepojka. Nekoliko narednih dana, moj stan u Mačvanskoj napokon je važio za najdekadentnije mesto u Beogradu, ali se i odatle odselih, jer stvarno ne mogu više ovako. Odoh ja u neku banju, da se malo odmorim od svega i skinem ovu trbušinu!
PS. Od trenutka pisanja ovog texta do njegovog objavljivanja trbušina je već protrećinjena!


- 16:31 - Komentari (9) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

< travanj, 2006 >
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

obavezne destiNacije

nečuveno!

naši nobelovci

prvi srpski manga strip