tobić tobić idol mladih

02.03.2006., četvrtak

horoskop lepote voda

Dragi moji, od sutra se nalazim u Rijeci. Obratite pažnju na sledeća dešavanja:
- koncert beogradskog "pank" hora HORKEŠKART u velikoj dvorani HKD, od 21h.
- koncert vrhunskih beogradskih alternativnih bendova gde će kao iznenađenje večeri nastupiti i tobićtobić idolmladih (nastupaju Krš, Činč, Graf, Unuci Džedaja, Čelik promet...), klub Big Rok Mama, od 23 h.

OVAN
Ostanete li do kasno u kakvom ugostiteljskom objektu, može vam se desiti da naiđu euforični gej panduri koji bi se posle nekoliko pića i eksera skinuli do pojasa i igrali po stolu.

BIK
Ne konzumirajte alkohol do kraja meseca pošto bi vam i nakon malih doza mogla opasti pažnja te biste doživeli nezgodu pri kojoj biste iščašili lakat, isflašili koleno i iskriglali šiju!

BLIZANCI
Vežbajte umiranje kako ne biste ispali smešni jednog dana (nije planirano danas) kada stvarno krepate (takozvani samrtni ropac). Umrite elegantno, šmekerski, kako samo vi to znate!

RAK
Ljudi će napokon primetiti sav taj glamur, glitz i uzvišenost dok tako tobićanstveno hodite planetom oslobođeni svih briga, lokalne politike, globalnog trenja i viška odeće.

LAV
Toliko će vas iziritirati osobe koje gnjavažateljski maze svaku mačku i psa na koju naiđu i napadno se krevelje pred svakom nezainteresovanom bebom, da ćete od muke poljubiti žabu.

DEVICA
Socijalno i erotski danas ćete privlačiti vaskolike gljive koje će se besomučno napaljeno kačiti na vas. Jedino vas nešto neće gotiviti ganoderma lucidum, ali ko je šljivi, to jest gljivi.

VAGA
Ako vršite neku od opšte poznatih nuždi u sedećem položaju na WC šolji, a nalazite se u toaletu lociranom ispod 8. sprata, kroz cevi će doplivati dva stara paparacoa što slikaju guzice.

ŠKORPIJA
Hrli sve ka vama, sriče slova s karte, ulicu vam traži, vrti kukovima dok asfalte bocka, zvera desno levo, a pravo ponikad, neka čudna pojava, neka draga ženska osoba muškoga pola.

STRELAC
Neko će iz duboke tame, iz predela susednog balkona, svirati predivnu zavodljivu romansu na genitalijama. Kada budete shvatili odakle dopiru zvuci, za vas će biti kasno. Oko tri ujutru.

JARAC
Dok se budete teatralno svađali sa prodavačicom (moguće je da dođe i do fizičkog obračuna sagledivih posledica) gledaocima će situaciju objašnjavati antički hor golih Smederevki.

VODOLIJA
Iz napuljske radionice za izradu najtačnijeg horoskopa (u kojoj se po licenci izrađuje i ovaj rad) neko je naručio da vam se izradi ogromno treće oko koje možete da ugradite u obraz.

RIBE
Pričuvajte se varljivih poteza zavodljivog ljubavnika Salvadora Gagija koji se lažno predstavlja kao smederevski taksista (čak i taksira iako je instruktor). Može da vas ćinćimilizuje.

- 06:00 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

< ožujak, 2006 >
P U S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

obavezne destiNacije

nečuveno!

naši nobelovci

prvi srpski manga strip