opis slike

Napomena

Vidim upitnike u komentraima dolje ispod posta.
Što se dogodilo??
Ma, dogodio se jedan Jutarnji.
pa sam si pomislila - o moj B(l)ože, sad kad dođu ovamo, na ovaj blog, pa pročitaju ono što sam napisala...uuu, pomislit će, vidi, neka poremećena. A tamo, kao nešto piše, i baš im je super.
Nisam ni ja bez ega i nesklona uljepšavanju, što da radim.
No, oni koji me poznaju, koji dolaze ovamo već dugo, znaju da je to samo trenutni izraz mojih nekih previranja. To sam ja, u trenutcima ljutnje, jada, gluposti. Ostatak vremena sam sretna, znate to, jel da. Volim se smijati, dobru zafrkanciju, onak, trosmislenu, ako treba. Ali, nije moja snaga u tome, već u onome što otkrijem tu i tamo, onome lošem, na čemu onda pokušavam raditi i poboljšati.

Bar ja tako mislim.




30.03.2007. u 19:03
(20) Komentari | Print | #

Petkom...

... pišem tamo. Na Karakterklubu .

Ne želim vas gnjaviti pojedinostima vezanim uz dijetu i ostale stvari. Samo mislim da je neke činjenice dobro znati. Voljela bih kada bi otišli malo tamo, i pročitali barem današnji post. Koristan je za sve, doista sve.

Ima tamo, doduše još zgodnih postova. Osobito za žensku populaciju. Od načina depilacije, vježbanja, zanimljivih recepata (mene to, osobno, ne bi baš privuklo, no nekoga možda hoće), dobrih i loših rasprava.

Evo, imate pozivnicu dana za Karakterklub. Danas su tema aditivi u prehrani i štete koje mogu izazvati.

Voli vas Ledena :-*

16.03.2007. u 08:44
(32) Komentari | Print | #