nedjelja , 09.05.2010.

Zavrsila akcija "KAP PO KAP ZA JEDAN MALI SLAP"


Image and video hosting by TinyPic

Jucerasnjim partiem u diskoteci Saloon zavrsila je dvomjesecna humanitarna akcija „KAP PO KAP ZA JEDAN MALI SLAP“ koja je od moje strane krenula za malog andela Anju Kostanjevecki. Ja se svima Vama koji ste sudjelovali u ovoj akciji neizmjerno zahvaljuem i nadam se da smo barem malo Anji i njezinim roditeljima olaksali 24 satnu borbu.
Sad jedino mozemo moliti dragog Boga da nam Anja ode u Lovran na predvidenu operaciju, da operacija prode uredu i da nam se princeza sto prije oporavi kako bi nas i dalje uveseljavala onim njezinim zaraznim osmjehom.

Do skorog susreta veliki pozdrav mah i veliku pusu kiss svuima Vama salje niskozemac iz luzdog grada Amsterdama!

  • 21:20* Komentara (3) * print * link posta
  • nedjelja , 02.05.2010.

    "Studenti za bolje sutra" organiziraju humanitarni party u Saloonu za malu Anju


    Samo da Vas nakratko pozdravim i da Vas sve skupa obavjestim da u subotu 08.05.2010. godine zavrsava nasa mala akcija „KAP PO KAP ZA JEDAN MALI SLAP“ za nasu malu Anju i tom prigodom „Studenti za bolje sutra“ organiziraju zavrsni party u Saloonu u Zagrebu. Cilj zabave u Saloonu je da se ovisno o broju dolazaka preko popisa sakupe novcana sredstva za malu Anju.
    Sve sto trebate napraviti je da se javite tati Tomislavu na mail (tomislav.kostanjevecki@zg.t-com.hr ) tko želi ici kako bi ga upisao i dobit ce besplatan ulaz u Saloon a Anja svakim Vasim ulaskom dobiva 10 kuna.. Mozete ipozvati i svoje prijatelje kako bi i njih stavili na popis a samim time dobivaju "gratis ulaz". Najvaznije je dakle kad dodjete da se javite na ulaz kako bi Vas zaokruzili a samim time ste donirali Anji 10 kuna a Vi ste dobili besplatan ulaz.

    Hvala svima koji ste se ukljucili u akciju te odlican provod u salunu zeli niskozemac iz ludog kisnog grada Amsterdama.

  • 21:40* Komentara (2) * print * link posta