četvrtak , 30.04.2009.

Sve je spremno za trodevni humanitarni izlet u Puli



Dakle dragi moji prijatelji, dragi blogeri sve je spremno za dolazak mojih prijatelja na humanitarni izlet u Pulu kojeg organiziram zajedno sa HU „Pomoc i ljubav“ iz Pule.
Prvog maja dolaze nam clanovi HU „Mala Anja“ te moji dragi blogeri enika, mala crna knjizica,djus i deser rose a u Puli ce nam se pridruziti i Anton Zivkovic i njegova obitelj za koje sam pokrenuo humanitarnu akciju te par mojih prijatelja iz Pule.
Ocekujem sveukupno oko 60 desetak ljudi.

U sklopu trodevnog izleta predvidjeno je sljedece:
Petak - dolazak gostiju, smjestaj te velika festa povodom mog 60 rodjendana.
Subota – obilazak Istarskim prioobaljem brodom, posjet jednom od Brijunskih otoka, festa na jednom od otoka, povratak u Pulu u vecernjim satima
Nedjelja – obilazak Pule i pulskim znamenitostima te odlazak gostiju u popodnevnim satima.
Takoder u sklopu izleta predviden je i zavrsetak humanitarne akcije za Antuna Zivkovica i nadam se da smo ovom akcijom pokrenuli lavinu pomoci tom momku stopostotnom invalidu koji na zalost zivi u nenormalnim uvjetima (on, majka, otac i brat zive u vlaznom podruskom stanu od svega 30 metara kvadratnih) te slabijeg imovinskog stanja.

Svim mojim gore navedenim prijateljima zelim sretan put u Pulu i porucujem da ih neizmjerno iscekujem. Neka festa pocne.

Do novog posta kad cu Vam javiti kako je prosao izlet sve Vas lijepo pozdravlja humanitarac niskozemac.




  • 07:00* Komentara (13) * print * link posta
  • ponedjeljak , 27.04.2009.

    JEDNO KRATKO JAVLJANJE IZ PULE


    Proslo je tjedan dana od kada sam dosao u Pulu. Pripreme za humanitarni izlet kojeg organiziram od 01 do 03 maja su u samoj zavrsnici i sto se mene tice ekipa iz zagreba vec moze doci na festu.
    Ovih dana posjetio sam i Antuna Zivkovica momka za kojeg sam pokrenuo humanitarnu akciju. Mogu Vam reci da Antun i njegova obitelj zive u stvarno nemogucim uvjetima i nadam se da smo ovom akcijom samo pokrenuli lavinu pomoci. Drago mi je da se sve vise i vise ljudi ukljucuju u pomoc Antonu a u tome i svjedoci da sam ovih dana razgovarao sa jednom djevojkom koja ce pokrenuti jedan veliki humanitarni koncert za pomoc Antonu Zivkovicu. Za one koji ne znaju o cemu se radi te za one koji zele saznati kako mogu pomoci Antonu mogu saznati ako kliknu OVDE

    Eto prvi tjedan boravka u Hrvatskoj je iza mene. Kad je covjek u velikom pokretu i u velikom poslu tjedan za taj tren prode a da se niti ne okrenes. Nadam se da ce i ovaj tjedan brzo proci jer sam stvarno nestrpljiv da vidim meni drage ljude koji eto dolaze na humanitarni izlet 01 maja.
    Samo da nas vrijeme posluzi i gdje ce nam biti kraj.

    Do sledeceg posta sve Vas pozdravlja wave Vas humanitarac niskozemac ovaj put iz predivne Pule.


  • 07:00* Komentara (5) * print * link posta
  • srijeda , 22.04.2009.

    POZDRAV IZ PULE


    Evo samo da Vam se kratko javim da sam ziv, zdrav i sretno u ponedelak stigao u Pulu.
    Posto me u Hrvatskoj nije bilo skoro godinu dana i ovdje me cekaju radne obaveze te velika priprema za humanitarni izlet kojeg organiziram sa udrugom „Pomoc i ljubav“ iz Pule od 01 do 03 maja.
    Samo da nam vreme posluzi i biti ce to prava festa.
    Toliko za sad od mene iz Pule.
    Jos jednom Vam se svima zahvaljujem na dobrim zeljama koje ste mi uputili za 60 rodendan i cujemo se uskoro.

    Lijep pozdrav wave od Vaseg humanitarca niskozemca iz Pule.


  • 21:50* Komentara (6) * print * link posta
  • subota , 18.04.2009.

    Rodendan, odlazak u Hrvatsku


    Dragi moji eto ja u ponedeljak (20 april) navrsavam punih 60 godina.
    Puno toga se izdogadalo u proteklih tih 60 godina, no otome nekom drugom prilikom.
    Posto u ponedeljak odlazim za Hrvatsku mala festa povodom mog rodendana ce biti danas ovdje u Amsterdamu a velika festa ce biti prvog maja kad radimo veliki humanitarni izlet.
    Neznam da li cu imati priliku Vam se javiti iz Hrvatske zato Vas ovim putem sve pozdravljam a drage moje prijatelje uskoru cu vidjeti u zivo sto se neizmjerno radujem.
    Ostajte mi svi dobro i cujemo se kad se vratim u Amsterdam.

    Veliki pozdrav wave ostavlja vam Vas humanitarac niskozemac koji se neizmjerno veseli odlasku u Hrvatsku.

  • 16:08* Komentara (7) * print * link posta
  • ponedjeljak , 13.04.2009.

    Blizi se povratak u Hrvatsku


    Jos samo malo i evo mene ponovo u Hrvatskoj.
    Jedva cekam da vidim meni drage ljude i da zajedno proslavimo i napravimo veliku festu za moj 60 rodendan.
    Kako stvari stoje ja cu naizglednije put pod noge za Hrvatsku vec pocetkom iduceg tjedna i nadam se da ako ce sve biti u redu da ostajem sve do negdje petog desetog maja a onda kratko natrag za nizozemsku pa ponovo u Hrvatsku tamo oko 5 juna jer se dva dana posle odrzava velika humanitarna rostiljada u organizaciji Humanitarne udruge "Mala Anja" ciji sam ja pocasni predsjednik.

    Posto obaveze stiscu sa svih strana a zelim da sve uspem pohvatati do kraja ovog tjedna kako bi mirno mogao otici u Hrvatsku danas samo toliko i samo vas jos jednom podsjecam da humanitarna akcija za Antona Zivkovica traje i dalje.
    Za sad je sukpljeno negdje oko 9 hiljada kona i 200 evra plus 300 evra od moje Udruge, udruge „pomoc i ljubav“ iz Pule i Udruge „mala Anja“ iz zagreba.
    Vise o ovoj akciji te na koji nacin se i Vi mozete ukljuciti u ovu humanitarnu akciju procitajte OVDJE

    Sve Vas grli i ljubi kiss vas humanitarac niskozemac


  • 23:15* Komentara (9) * print * link posta
  • subota , 11.04.2009.

    SRETAN VAM USKRS


    Image and video hosting by TinyPic

    Svim blogerima i dragim prijateljima obitelj Herman zeli

    SRETAN USKRS


  • 07:00* Komentara (11) * print * link posta
  • utorak , 07.04.2009.

    O svemu pa i o Svjetskom danu zdravlja


    Eh, da dragi moji blogeri. Polako ali sigurno priblizava se dan kad se Vas niskozemac vraca u Hrvatsku. Nemogu Vam opisati kako se radujem tome i kako se radujem sto cu vidjeti meni neke drage ljude. Tu prije svega mislim na jednu i jedinu princezu najljepseg osmjeha na svjetu moju malu Anjicu.

    No do dolaska treba neke stvari i rjesiti tako da Vas niskozemac posljednih dana radi od sedam ujutro pa sve do deset navece i to ne samo radnim tjednom vec i vikende.
    Ovih dana spremam i jednu donaciju koju saljem u Hrvatsku tocnije Humanitarnoj udruzi "Mala Anja". Bit ce tu svega od kompjutora pa sve do igracaka.
    Ovim putem se zahvaljujem u svoje ime prijevoznickoj firmi RALU - LOGISTIKA koja ce besplatno izvrsiti prijevoz humanitarne donacije od Amsterdama do Zagreba.

    Danas je Svjetski dan zdravlja pa stoga apeliram na sve Vas da vodite racuna o svom zdravlju jer to je najvece bogatstvo.
    Takoder nemojte ni zanemariti ni tude zdravlje i uvjek imajte na umu onu staru : „bolje da Vi pomazete nekome nego da Vama netko pomaze“.
    Zato Vas ja podsjecam da humanitarna akcija za Antona Zivkovica traje i dalje.
    Sve o Antonu Zivkovicu tom hrabrom 100 postotnom invalidu koji sa roditeljima i bratom zivi u vlaznom podruskom stanu 30 kvadrata procitajte OVDJE
    Ovim putem se zahvaljujem i Hrvatskom savezu udruga tjelesnih invalida koji su pronjeli glas o nasoj humanitarnoj akciji „NEKA SVAKI NOVI DAN ANTONU BUDE RADOSTAN“.

    Toliko od mene danas. Pozdrav svima od humanitarca niskozemca.



  • 07:00* Komentara (6) * print * link posta