Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service
SEZONA 2006/2007
1.kolo 5/6. kolovoz
Zrinjski - Radnik 1:0
2.kolo 12/13. kolovoz
Sarajevo - Zrinjski 1:0
3.kolo 19/20. kolovoz
Zrinjski – Jedinstvo 7:2
4.kolo 26/27. kolovoz
Zrinjski - Žepče 5:2
5.kolo 9/10. rujan
Sloboda - Zrinjski 0:6
6.kolo 16/17. rujan
Zrinjski - Čelik 1:0
7.kolo 23/24. rujan
Borac – Zrinjski 1:0
8.kolo 30. rujan / 1. listopad
Zrinjski - Orašje 4:1
9.kolo 14/15. listopad
Posušje- Zrinjski 2:2
10.kolo 21/22. listopad
Zrinjski – Željezničar 2:1
11.kolo 28/29. listopad
Velež – Zrinjski 2:1
12. kolo 04/05. studeni
Zrinjski – Modriča 3:0
13.kolo 11/12. studeni
Slavija – Zrinjski 2:1
14. kolo 18/19. studeni
Zrinjski-Široki Brijeg 2:4
15.kolo 25/26. studeni
Leotar - Zrinjski 3:4

Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service

Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service

Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service

Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service

Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service - Click to enlarge mostar Free Image Hosting at www.ImageShack.us ultrasi Free Image Hosting at www.ImageShack.us još jednom ultrasi
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us

- HŠK ZRINJSKI MOSTAR -

SVE PROLAZI SVE SE MIJENJA, IDU DANI IDU GODINE, SAMO ZRINJSKI OSTAJE PONOS MOJE HERCEGOVINE

nedjelja, 29.10.2006.

VELEŽ - ZRINJSKI 2:1

Prvenstvena utakmica između Veleža i Zrinjskog odigrana u Vrapčićima završila je pobjedom domaćina od 2:1.Po izuzetno lijepom vremenu utakmici je prisustvovalo oko 4500 domaćih i oko 400 gostujućih navijača Ultrasa.
Zbog predostrožnosti Ultrasi su zadržani i dovedeni na stadion u Vrapčićima u 8 minuti susreta i smjestili se na za njih predviđenu tribinu. Veliki broj policajaca bio je jamac da će ova utakmica ipak proći bez incidenata i mora se odati priznanje policiji na uspješnoj organizaciji.

Zrinjski je krenuo u ovoj postavi:

Mitrović - Vidić, Prodanović, I. Džidić - Nikolić, Landeka, Žižović, Žuržinov, Smajić - Matko, Diarra. Prvu prilku imao je Diarra u 5 minuti susreta ali njegov šut je otišao preko gola. Zrinjski je sve do 20 minute imao i terensku prednost, ali tada domaćini preuzimaju igru i izvode nekoliko opasnih napada, a Mitrović čudesno brani.

Rezultat se nije mijenjao sve do 42 minuta kada Kajtaz postiže gol za vodstvo domaćina. Sa tim rezultatom se odlazi i na odmor.

U drugom poluvremenu umjesto ozlijeđenog Smajića ulazi Đurić, i Zrinjski kreće ka izjendačenju. Opet Zrinjski ima više od igre a domaćini prijete iz kontra napada.Moramo spomenuti 60 minut kada slabi sudac Panić ne svira očiti jedanaesterac nakon prekršaja nad Matkom.

Prodanović napušta igru a ulazi Joldić i Zrinjski je sve više napadaćki orijentiran.Ultrase izvode sa stadiona desetak minuta prije kraja utakmice i ispraćaju kući. Još je do kraja umjesto Vidića ušao Kordić i ta napadačka igra se isplatila u 89 minuti kada Joldić pogađa za izjednačenje 1:1.

Nažalost sreća Plemića je kratko trajala jer u sudačkoj nadoknadi Obad postigao gol za veliko slavlje domaćina. Moram istaći da je golu predhodio prekršaj koji je vidio samo sudac Panić.

Na kraju moram pohvaliti Ultrase koji su se ipak unatoč svim pritiscima i smicalicama pojavili u Vrapčićima i bodrili svoj klub glasno i pošteno. Čestitke i igračima na hrabroj i poštenoj borbi.Na suca Panića ne treba trošiti riječi, jer ovom mafijašu nije prvi put da ošteti Zrinjskog.

Još jedna pohvala osiguranju utakmice koje je bilo na zavidnom nivou.


zrinjski.info

Image Hosted by ImageShack.us
foto:rezo

Više slika možete pogledati OVDJE

- 00:41 - Komentari (0) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 23.10.2006.

PRVI ROĐENDAN

Image Hosted by ImageShack.us

Prije točno godinu dana objavljen je PRVI post na ovom blogu, a statistika se poklopila, točno 100 objavljenih postova o voljenom klubu.

VOLJEN I STVOREN DA ŽIVI VJEČNO!!!



- 00:00 - Komentari (0) - Isprintaj - #

nedjelja, 22.10.2006.

ZRINJSKI - ŽELJEZNIČAR 2:1

Zrinjski je danas ostvario zacrtano i upisao bodove protiv Željezničara, a zašto je završilo samo minimalnom pobjedom zaista nam nije jasno. Ni kiša koja je padala cijeli dan uoči utakmice nije spriječila veliki broj gledatelja da dođu pogledati sraz Zrinjskog i Željezničara koji je ove sezone veoma loše startovao. Stajanje je bilo dobro popunjeno po mojoj procjeni oko 500 Ultrasa je stvorilo paklenu atmosferu. Prije par sezona sraz ove dvije momčadi bio je i derbi cijelog prvenstva, a danas ni blizu toga. Prije svega zbog loših igara Željezničara, dok je Zrinjski i dalje kandidat sa sami vrh.

Danas na teren izlazi slijedeća postava:
Mitrović, I.Džidić, Nikolić, Landeka, I.Džidić, Žuržinov, Smajić, Matko, Đurić, Žižović i Diarra.

Sam početak nagovještava ofanzivu Zrinjskog i želju igrača da što prije postignu vodeći pogodak. Željezničar se orijentirao na obranu i sigurno su mislili da zatvorenom varijantom mogu do boda.

Prvu priliku bilježimo u 4 minuti kada je Nikolić zamalo neprecizan. Minutu nakon toga ni Smajić nije bolje sreće i njegov šut prolazi pored gola. Obruč oko gola gostiju sve više se steže i bilo je pitanje trena kada će Baotić kapitulirati. Posebno opasan bio je Žižović koji je odlično probijao bok i stvarao prilike svojim suigračima koji su bili neprecizni prije svega Diarra. U 17 minuti bilježim odličan šut Đurića ali nažalost rezultat se ne mijenja.

Ipak ono što nije uspio u nekoliko navrata Diarra uspijeva u 25 minuti i pogađa mrežu Željezničara za vodstvo Zrinjskog od 1:0. I nakon datog pogotka redaju se dobre akcije Zrinjskog i obrana Željezničara je na pravim mukama. U 30 minuti već je 2:0 preciznim udarcem kapitena Ivice Džidića. Bura oduševljenja kako na terenu tako i na tribinama stadiona. Do kraja poluvremena još nekoliko dobrih akcija i šansi od kojih izdvajam šut Matka u 44 minuti kada je izašao sam pred Baotića a li ovaj je obranio udarac. Poluvrijeme završava rezultatom 2:0 za Zrinjski.

U drugo poluvrijeme ulazi ista momčad Zrinjskog ali ni sjena one iz prvog. Na samom početku vidjelo se da su igrači zadovoljni vodstvom i nisu kao u prvom poluvremenu jurišali ka golu gostiju. Ta igra dodavanja na sredini terena osvetila se u 49 minuti kada je Kamber iz jedine prave akcije Željezničara smanjio rezultat na 2:1. Nakon toga Slišković izvodi Matka, a ubacuje Semrena koji se ubrzo nakon ulaska ne snalazi najbolje u petercu gostiju.

Igra se umrtvila sa slabim pokušajima gostiju ne bi li izjednačili, dok igrači Zrinjskog neshvatljivo čuvaju rezultat. Vrijedi zabilježiti dobar šut Đurića pored gola i sjajan pokušaj Smajića u 60 minuti koji centimetar preko gola. Iz igre izlazi danas ne baš sjajni Smajić, a ulazi Kordić.

Na terenu ništa novo i Slišković vrši zadnju izmjenu izvlačeći Žuržinova, a ubacujući Brankovića. Još vrijedi zabilježiti sjajan šut Žižovića u 75 minuti koji je skliznuo preko prečke. Gosti pokušavaju u zadnjim minutama postići pogodak, ali današnja momčad Željezničara nije baš u stanju dati 2 gola na gostovanju. Još vrijedi napomenuti stativu Diarre u situaciji kada je bilo nemoguće promašiti gol, ali eto i to se desilo tamnoputom napadaču Zrinjskog.

Sve u svemu sjajno prvo poluvrijeme Zrinjskog, i isto toliko loše drugo poluvrijeme. Željezničar nikada lošiji i mogu reći da su danas dobro prošli sa minimalnim porazom. Najbolji pojedinac meča bio je Žižović, premda svi igrači zaslužuju pohvale prije svega zbog igre u prvom poluvremenu. Suđenje bez posebnih i velikih zamjerki.

Ultrasi sjajni, počev od transparenta kojim se traži nova titula, preko uspješne koreografije pa sve do gromoglasne podrške svojim ljubimcima tijekom cijelog meča. Najveće ocijene za ovu izvedbu Ultrasa, dok se gostujući navijači nisu proslavili ni brojnošću ni glasnim navijanjem.

zrinjski.info

Image Hosted by ImageShack.us
foto:rezo

- 23:10 - Komentari (0) - Isprintaj - #

subota, 21.10.2006.

KOŠARKA: ZRINJSKI MC - IGOKEA 61:74

Košarkaško prvenstvo konačno je započelo i to ne baš ohrabrujuće za Zrinjski koji je sezonu započeo porazom na domaćem parketu od Igokee iz Aleksandrovca rezultatom 61:74. Da odmah kažem da je rezultat mogao biti i puno gori ali i puno bolji po Zrinjski. Nekih 400 gledatelja došlo je na otvaranje sezone i očekivali su pobjedu ali očekivanja su jedno a realnost sasvim drugo. Već pri samom izlasku na parket moglo se vidjeti da je momčad iz Aleksandrovca ozbiljan tim sa nekoliko zvučnih imena. Što se tiče naših igrača čini se da su dosta oslabljeni u odnosu na lanjsku sezonu.

Utakmica je počela vodstvom Igokee i tu prednost gosti nisu ispuštali do samog kraja. Prvi dio utakmice obilježio je mali broj koševa tako da je u 6 minuti rezultat bio 8:2 za goste. Do kraja prve četvrtine domaći igrači su pokušali uhvatiti priključak ali nažalost to im ne uspijeva za rukom i prvi period završava rezultatom 12:23.

Ni druga četvrtina nije bila ništa povoljnija za Zrinjski. Redale su se greške, šut je bio slab a sa druge strane gosti igraju sjajno pod košem a šut za tri poena povećao im je prednost. Druga četvrtina završava rezultatom 28:46.

Činilo se da je ta razlika neuhvatljiva i na početku 3 četvrtine gosti odlaze na +23. Tada slijedi veliki preokret od 17:0. Petorka Zrinjskog u sastavu Terzić, Mršić, Mašić, Batinić i Šarenac napravila je korak do potpunog preokreta ali ozlijeda Mašića poremetila je taj pobjednički ritam. Treća četvrtina završava rezultatom 47:56.

U zadnjoj četvrtini još je Zrinjski pokušavao uz pomoć publike da preokrene rezultat ali iskusna ekipa gostiju znala je sačuvati rezultat. Utakmica završava realno pobjedom gostiju 61:74, premda sam dojma da je porazu kumovala i ozlijeda Mašića. Sve u svemu za pobjedu nad Igokeom treba više raspoloženih igrača a večeras sem Terzića i Mašića i nije bilo raspoloženih igrača.

Prvi mačići se u vodu bacaju, Igokea se dobro pojačala i ovo nije neuspjeh Zrinjskog, premda nekim igračima trener Zelenika ne treba više davati priliku da igraju.

zrinjski.info

Image Hosted by ImageShack.us


- 22:38 - Komentari (1) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 16.10.2006.

POSUŠJE - ZRINJSKI 2:2

Današnja utakmica Zrinjskog u Posušju još je jedna od razočaravajućih za navijače Plemića. Ono što se moglo dobiti, a i moralo nije se dobilo ponajprije zahvaljujući vlastitim greškama.Kada sam pisao najavu susreta i govorio da je kvaliteta na strani Zrinjskog bio sam u pravu. Ali želja i borbenost ili su na strani domaćina koji su upravo zalaganjem došli do boda koji za njih predstavlja uspjeh. Sve u svemu neuspjeh koji znači još veći zaostatak za Sarajevom.

Sve je danas mirisalo na optimizam. Ulice pune ljudi u dresovima Zrinjskog koji su se spremali pomoći svojim ljubimcima. Oni mlađi su se na put zaputili autobusom, dok su oni drugi na put krenuli osobnim automobilima.

Dan i teren su bili idelni za igru, a Mokri dolac bio je dobro popunjen kako domaćim tako i navijačima Zrinjskog. Slišković je izveo ofanzivan sastav bez Smajića koji je zbog povrede izostao sa liste:

Mitrović, Vidić, Nikolić, Landeka, D.Džidić, Žuržinov, Matko, Đurić, Kordić, Žižović i Diarra.

Od prvog momenta Zrinjski kreće ka golu domaćina, ali ne uspijeva probiti obranu Posušja. U 15 minuti D.Džidić prihvaća loptu na centru i kreće ka golu i sa nekih 25 metara neobranjivo šutira u gol. Velika radost i igrača i navijača Zrinjskog.

Nakon postignutog gola Zrinjski ima tri 100% šanse, ali Žuržinov dva puta i Kordić jednom ne pogađaju.

Naravno kada svoje šanse ne iskoristiš onda slijedi kazna. U 30 minuti pogreška Džidića loptu uzima Stojanović i poravnava na 1:1. Zrinjski opet pokušava preuzeti vodstvo ali ne uspijeva, a Kordić ponovo nije precizan.

Igrala se sudačka nadoknada kada se Vidić poskliznuo, loptu uzeo Tabia a Stojanović je ponovo fatalan za Zrinjski 2.1.

U drugo poluvrijeme ulazi ista postava Zrinjskog koja želi izjednačenje, ali prvu priliku imaju domaćini i vratnica spašava Mitrovića. Nakon sjajne akcije Nikolića najveći u šesnaestercu Posušja je Matko i poravnava za 2:2.

Svi su očekivali treći pogodak Zrinjskog za pobjedu, ali očito zamjene koje je Slišković uveo nisu bile dorasle zadatku. Shvatljivo je da Kordića zamijeni Joldić, ali nikako nije ulazak Karadže i Sliškovića koji nisu ništa učinili da bi Zrinjski osvojio bodove.

Do kraja još par prigoda za Zrinjski, najbolja preko Matka, ali rezultat se ne mijenja. Završava 2:2 rezultat kojim Zrinjski nipošto ne može biti zadovoljan.

Suci ovaj put bez zamjerke, a najbolji pojedinci ovog susreta su svakako Ultrasi koji su cijeli meč bodrili svoje ljubimce a ovi im nisu uzvratili dobrom igrom, naprotiv.

zrinjski.info

Image Hosted by ImageShack.us
Ultrasi u Posušju



- 09:06 - Komentari (0) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 02.10.2006.

ZRINJSKI - ORAŠJE 4:1

Zrinjski je u subotu nastavio niz pobjeda na svom terenu i Orašje je ispraćeno sa 4 pogodka u mreži put Posavine. Uz nervozno i slabo prvo poluvrijeme i sjajno drugo možemo biti zadovoljni večerašnjom predstavom koja je privukla oko 4000 gledatelja na stadion pod Bijelim brijegom. Vrijeme i teren su bili idealni za igru, ali sve je to mogao pokvariti sudac Panić koji je svojim odlukama napravio par incidentnih situacija.

Nažalost ponavlja se priča iz predhodnih mečeva kada je ovaj djelitelj (ne) pravde sudio protiv Zrinjskog. Uz njega su sjajno uklopili i gostujući nogometaši koji su gotov cijelo prvo poluvrijeme tražili razlog za kavgu ili se valjali po travnjaku.

Večeras je Zrinjski nastupio u slijedećem sastavu:

Mitrović, Vidić, I.Didić, Nikolić, Landeka, Žuržinov, Matko, Smajić, Žižović, Đurić i Diarra.

Sami početak pripada Zrinjskom i već u prvim minutama Smajić ima sjajnu šansu, ali ne uspijeva prevariti vratara Kobaša. Zrinjski pokušava što prije probiti gostujući bunkera, ali im to baš ne uspijeva. Dugo nije bilo prave prilke i tek tamo u 19 minuti Đurić sjajno šutira ali i ne pogađa.

Utakmica je cijelo vrijeme bila na rubu incindenta jer su gostujući igrači naumili ne birajući sredstva odnijeti bod iz Mostara. U tome im je dosta pomago i sudac Panić koji ne zaslužuje da bude sudac. U jeku napada Zrinjskog iz jednog jedinog ozbiljnijeg napada gosti postižu pogodak. Ispala je cijela obrana Zrinjskog, Mitrović je istrčao u prazno i Damjanoviću nije bilo teško da poentira.

Ubrzo nakon gola slabi sudac Panić dijeli crvene kartone Brašniću kod gostiju i kapitenu Zrinjskog Ivici Džidiću. Dok je gostujući igrač zaslužio karton ostaje nejasnoća zašto je Džidić dobio isključujući karton. Zaista je bilo ružno gledati sve te nemile scene u tim trenucima.

Do kraja poluvremena Zrinjski ima sjajnu šansu preko Matka i Diarre, ali njihovi udarci nisu našli put preko crte gostujućeg gola, a ni Landeka nije precizan iz daljine. Ipak Smajić uspijeva poravnati na 1:1 prelijepim pogotkom. Prvo poluvrijeme koje je Panić produžio 5 minuta je i završilo sa rezultatom 1:1.

U drugi dio Zrinjsko ulazi riješen da što prije stekne prednost. Redaju se dobre akcije prije svega preko Smajića i Žižovića.Žižović u 50 minuti sjajno prodire ali njegov šut zaustavlja Kobaš. U 54 minuti Đurić pokušava ubaciti u gostujući šesnaesterac i tu loptu rukom zaustavlja gostujući branič, a Panić pokazuje na bijelu točku. Siguran je Žižović za 2:1 i oduševljenje prisutnih gledatelja.

U 57 Žižović je sjajno odapeo sa dvadesetak metara, ali stativa je spriječila siguran gol. U istoj minuti igru napušta večeras nervozni Matko, a ulazi Kordić. Igrala se 63 minuta kada je Smajić sjajno probio bok, uposlio Kordića, a ovaj odmah proslijedio loptu Žižoviću koji povećava vodstvo Zrinjskog na 3:1. Nakon pogotka igru napušta Đurić, a ulazi Damir Džidić.

U 67 minuti Džidić je presjekao jednu loptu na sredini i uposlio Kordića koji puca preko gola. Napokon desetak minuta kasnije Kordić pogađa sjajnim i preciznim šutom za 4:1. Do kraja još vrijedi napomenuti da je igru napustio Diarra, a ušao Semren i pogodak Kordića koji su suci neopravdano poništili. Do kraja se rezultat nije mijenjao i gledatelji su pljeskom ispratili nogometaše Zrinjskog u svlačionicu.

Sve u svemu vrijedna pobjeda Zrinjskog koji sa ova tri boda ostaje na drugom mjestu. Možemo biti zadovoljni posebno igrom u drugom poluvremenu. Pohvale svima, ali treba istaći Smajića i Žižovića koji su autori ove pobjede.

Gosti su došli u Mostar da po svaku cijenu ostvare povoljan rezultat i nisu birali sredstva. Da su se ovako borili protiv Sarajeva vjerovatno im bodovi ne bi bilo prijeko potrebni, ovako neka im isti vrate uslugu na proljeće.

Ultarsi standardno glasni, ponovo zaslužuju sve pohvale. Nekoliko stotina najvjernijih protiv ekipe kao Orašje je svakako broj za respekt na ovim terenima. Trebam spomenuti i sjajnu bakljadu sredinom prvog poluvremena kao i glasnu potporu kada se lomio rezultat.

Sudac Panić najslabiji pojedinac susreta, sve je učinio da upropasti utakmicu i na sreću to mu nije pošlo za rukom. Vrijeme je da ljudi iz uprave Zrinjskog razmisle o izuzeću ovog suca koji je bezbroj puta oštetio Zrinjski.

Sada je u prvenstvu pauza zbog reprezentativnih nastupa, a slijedeći meč Zrinjski gostuje u Posušju.

zrinjski.info

Image Hosted by ImageShack.us
(foto:rezo)

- 22:48 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

Image Hosted by ImageShack.us
< listopad, 2006 >
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

TABLICA
sezona 2006/2007

1.Sarajevo15 1023 19:11 32
2.Zrinjski15 915 39:21 28
3.Široki B.15 825 21:15 26
4.Orašje 15 7 3 5 22:14 24
5.Velež 15 7 3 5 24:20 24
6.Modriča 15 735 21:17 24
7.Slavija 15 7 0 8 20:19 21
8.Borac 15 7 0 8 24:24 21
9.Žepče 15 6 3 6 17:19 21
10.Posušje15 627 20:23 20
11.Čelik 15 627 13:17 20
12.Jedinstvo1561820:33 19
13.Željezničar1545621:20 17
14.Sloboda1552817:27 17
15.Leotar 15 519 16:25 16
16.Radnik 15 5010 12:20 15
Image Hosted by ImageShack.us
OSOBNA KARTA KLUBA
- osnovan 1905
- zabranjen rad klubu 1945 (što li?)
- obnovljen rad 1992
- najveći uspjeh: PRVAK 2004/2005
- adresa:Stjepana Radića 45
88000 Mostar
- tel: +387 36 321 507
- stadion HŠK Zrinjski (Bijeli Brijeg)
kapacitet 20.000
- navijači: ULTRASI

OBITELJ ZRINJSKI

-HŠK ZRINJSKI-nogomet
-HKK ZRINJSKI-košarka-m
-HŽKK ZRINJSKI-košarka-ž
-HRK ZRINJSKI-rukomet-m
-HŽRK ZRINJSKI-rukomet-ž
-HBK ZRINJSKI-boks

*svi klubovi iz naše obitelji se takmiče u prvim (premijer) ligama

Counter

Free Image Hosting at www.ImageShack.us grafit - falluja iraq Free Image Hosting at www.ImageShack.us stadion Free Image Hosting at www.ImageShack.us bakljada Free Image Hosting at www.ImageShack.us fešta prvaka