Neoboljševička vlast zatvara neistomišljenike!

Bilder hochladen

Marko Francišković, Nada Landeka, Kristina Ćurković... Tko je sljedeći?

U zadnje vrijeme neoboljševička vlast u Hrvatskoj vrlo se osilila te smo u kratkom vremenu dobili čak dva bezrazložna politička uhićenja i zatvaranja u zatvoru i jednu političku osudu na novčanu kaznu s prijetnjom zatvora, ukoliko se kazna ne plati. Prva žrtva političkog progona postao je poznati hrvatski borac protiv nacionalnog tlačenja Hrvata mag. oec. Marko Francišković, druga žrtva je mlada studentica teologije Kristina Ćurković (završena upravna pravnica), a treća žrtva je gospođa Nada Landeka, predsjednica Udruge Veronika Vere/ Udruge za zaštitu prava dužnika koja je "zahvaljujući upornom radu u zadnje dvije i pol godine razotkrila kriminal na nivou Europe tj. lihvarski tim kreditnih ureda i kreditnih posrednika koji su broju od 40.000 Hrvata opljačkali imovinu i još uvijek se pljačka" (citat iz vlastita pisma).

Od ove tri osobe gosp. Marko Francišković i Nada Landeka članovi su Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti u dijaspori, sa sjedištem u Baselu. Ta Akademija imala je naziv "Hrvatska akademija" u vrijeme kada se jugoslavenska akademija u Zagrebu zvala upravo tako – "Jugoslavenska akademija", što upućuje na činjenicu da su se u vrijeme progona Titoističkog režima hrvatski akademici s visokim umjetničkim i znanstvenim rezultatima kao prognanici mogli okupiti jedino u iseljeništvu i da su jedino tamo imali pravo na visoki akademski naslov, koji im je omogućio utemeljitelj akademik Dragan Hazler, također član Švicarske akademije. Danas su borci za pravnu državu iznova progonjeni i opet se nalaze u fizičkom i duhovnom izgnanstvu – u iseljeništvu.

Prvi je progon pretrpio najprije Marko Francišković, koji se preko facebooka sukobio s ministrom policije Rankom Ostojićem, koji je upao u razgovor u kojem je Marko Francišković prepričavao svoj navodni san o tome kako vješa Ostojića na banderu s koje je pokušao skinuti zastavu EU-ropstva, zbog koje je pretprošle godine uhićen. Razgovor se odvijao na način koji je Ostojiću postojao sve neugodniji, ali nikakvih prijetnji nije bilo, kako su kasnije utvrdili policijski inspektori. No, to je bio povod da se Marka uhiti i sprovede na jednomjesečnu kaznu zatvora, bez tužbe i suđenja, što u uvjetima pravne države na koju se poziva "demokracija", predstavlja presedan političkog terorizma, u skladu s boljševičkom ideologijom Titoizma na koju se SDP-ovska vlast poziva i čije blagdane masovnih ubojstava hrvatskoga civilnog pučanstva slave (npr. 27. srpnja), uz redovite diplomatske pozive četničkim vojvodama, zagovarateljima i simpatizerima u Domovini i inozemstvu.

Sigurno je da borbeni duh Marka Franciškovića to nije mogao niti želio trpjeti i posljedice neoboljševizma su ovdje: zatvorska kazna je provedena i Marko ne može normalno komunicirati s vanjskim svijetom niti bez poteškoća primati posjete i pozive. Pri pretresu stana Marka Franciškovića navodno je nađeno oružje. Ali, kako sam saznao od policije (ne one koja se bavila Franciškovićem), to ne pripada u red prijetnje već u red kaznene prijave zbog ilegalnog posjedovanja oružja. I tada procedura ide preko tužbe.

Ovdje se međutim radi o sukobu s neoboljševizmom i jedino zbog toga je Marko Francišković progonjen, jedini čovjek koji je s Natkom Kovačevićem službeno prosvjedovao protiv ilegalnog uhićenja i četničkog suđenja hrvatskom vojniku Veljku Mariću, koji danas također trpi za Domovinu, pravomoćno osuđen od suda četničke Srbije, u zatvoru u Srbiji.

Ovaj napadaj na Marka Franciškovića nije neočekivan. Rehabilitacija komunizma i četništva u Hrvatskoj, kao i progoni hrvatskih branitelja u Hrvatskoj traju duže od desetljeća. Postavlja se pitanje gdje su granice strpljenja hrvatskoga naroda i hoće li se u povijesti hrvatsko nacionalno ime jednoga dana pisati velikim slovima poštovanja ili malim slovima prijezira.

Udruga Veronika Vere i Nada Landeka

Na web portalu "Dnevno" 23. kolovoza o gospođi Nadi Landeka čitamo: "…Aktivistica koja se već godinama bori za ljude u dužničkom ropstvu, predsjednica Udruge za zaštitu žrtava pravosuđa, Nada Landeka, ponovno je bila na meti državnih organa koji su je terorizirali prilikom dovođenja na sud. Ni kriva ni dužna, u četvrtak u najranijm jutarnjim satima, Landeka je završila iza rešetaka. Sud na kojemu je trebala svjedočiti protiv muškarca kojega je sama prijavila zbog prijevare i koji joj, kako kaže, prijeti smrću, u rekordnom je roku raspisao nalog za njezino dovođenje, iako joj prethodno nisu poslali poziv za sudsko ročište! Ženu koja godinama staje u zaštitu žrtava pravosuđa i lihvara, i sama se tako našla na udaru institucija koje bi trebale štititi svoje građane. Uz teški astmatični napadaj, zadržana je nekoliko sati iza rešetaka, bez liječničke skrbi. Nakon svega, zbog gušenja je sama zatražila hitnu medicinsku pomoć. Tipičnu hrvatsku priču koja i dalje zvuči nevjerojatno, i jedan je od presedana u povijesti hrvatskog pravosuđa, gospođa Landeka potvrdila je u razgovoru za naš portal. S grčem u glasu ispričala nam je kako se odvijao pakao kroz koji je prošla…"

Ne zaboravite: Nada Landeka, predsjednica je Udruge za zaštitu žrtava pravosuđa! U borbi s pravosudnim kriminalom i legalizacijom kriminala (i vjerojatno sličnih zakona) gospođa Landeka bila je pobjedonosna, pa joj je prijetnja i kazna upućena na krajnje bestijalan, divljački način koji je, kako znamo iz nedavnog povijesnog iskustva boljševičke i četničke vladavine, tipičan za srpsko kolonijalno četništvo, ili titoistički boljševizam.

Oni se ne usuđuju samo vladati Hrvatskom, koju mrze, oni se usuđuju i prijetiti i zatvarati! A uskoro će i ubijati, namještajući prometne nesreće i tome slično. Ako su pojedinci u EU-u mislili ozbiljno, takva vlast i sudstvo mogli bi i trebali bi biti uhićivani posredstvom Interpola (slučaj Lex Perković), ako Hrvati ne odrede drugačije i sami ne provedu pravednu promjenu unutrašnjih i vanjskih odnosa.

Kristina Ćurković kao hrvatska Jean D'Arc

Kristina je nježna djevojka koja ne podnosi nepravdu. Njezin otac umire od posljedica obrambeno–oslobodilačkog rata, pa i sama duboko proživljava sve što se događa oko nje. Više puta nastupala je protiv nepravdi koje je počinio prethodni i sadašnji režim, a portal "Dnevno" obavještava nas i o sljedećem presedanu: "… Kristina Ćurković, koja je još od ranije poznata javnosti, zbog performansa kojima je u nekoliko navrata javnosti pokušala ukazati na nedosljednost vlasti, nepravdu i nemoral na kućnu je adresu dobila prekršajni nalog od 1200 kuna, koji mora platiti ukoliko ne želi u zatvor. Razlog – simbolično pribijanje papirića sa domoljubnim stihov

Kristina je derala zastavu EU-a, bacala jaja po "političarima", izlazila na javne prosvjede i sada je napisala pjesmicu. Po svemu sudeći Kristina ne će platiti kaznu već će vjerojatno odabrati da ode u zatvor. A zašto? Zato jer neoboljševička vlast ne dopušta prosvjedne pjesmice na vratima bivšega Hrvatskog državnog sabora! No, ipak se ne radi o tome, zar ne?! Radi se o gušenju prava svakog Hrvata da prosvjeduje protiv nepravednih i nečovječnih odnosa: narod se nastoji pretvoriti u roblje, zato Hrvatska postaje političko groblje. Sve se odvija u duhu filozofije povijesti Oswalda Spenglera koji je o cijeloj Europi svoga vremena godine 1933. o slobodi duha i uma napisao slijedeće:

„"…U Zapadnoj Europi boljševizam se nalazi "kod kuće" i to već od vremena engleskoga materijalističkog shvaćanja u krugovima s kojima su Voltaire i Rousseau suobraćali kao poučljivi učenici, a u jakobinstvu kontinenta dobio je svoj djelotvorni izričaj. Demokracija XIX. stoljeća već je postala boljševizam, ali nije posjedovala hrabrost za konačne posljedice. To je bio samo korak do juriša na Bastille i općeg prava na podupiranje giljotine (…) Boljševizam nam ne prijeti, on nama vlada. Njegova ravnopravnost predstavlja sravnjivanje naroda sa ruljom, njegova sloboda je oslobađanje od forme kulture i njezina (izgrađenog) društva …"“
Stoga završimo ovaj prikaz Kristininom pjesmom:

Stijeg što drži
ta smrznuta ruka
i za njega gine,
po tome stijegu danas gaze,
i tuđe boje izdajnici viju,
umjesto da Trobojnicu paze.
Dok čekaju dan sudnji
ona pokriva junake
koji su za bližnjeg krv dali
i Hrvatima se zvali.
A tebi što slušaš ovu zbilju
razmisli o istini ovoj
dok slobode imaš u izobilju:
tko je za tebe borio boj?
Za tvoj jezik i za tvoje boje,
tvoj narod je štitom srcem stao,
da bi danas ovo bilo tvoje,
da bi se i ti Hrvatom zvao.

Emil Čić, akademik HAZUD-a

http://www.hrvatski-fokus.hr/index.php/najnovije-vijesti/8295-neoboljsevicka-vlast-zatvara-neistomisljenike

01.09.2013. u 16:33 | 0 Komentara | Print | # | ^

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< rujan, 2013 >
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            

Ožujak 2024 (2)
Prosinac 2023 (1)
Rujan 2023 (1)
Veljača 2023 (5)
Listopad 2022 (1)
Rujan 2022 (1)
Ožujak 2021 (1)
Prosinac 2020 (2)
Kolovoz 2020 (1)
Lipanj 2020 (1)
Svibanj 2020 (3)
Ožujak 2020 (2)
Siječanj 2020 (1)
Ožujak 2019 (1)
Prosinac 2018 (1)
Rujan 2018 (1)
Studeni 2017 (2)
Rujan 2017 (1)
Travanj 2017 (1)
Studeni 2016 (1)
Srpanj 2016 (2)
Travanj 2016 (2)
Ožujak 2016 (3)
Siječanj 2016 (3)
Prosinac 2015 (3)
Studeni 2015 (7)
Listopad 2015 (1)
Svibanj 2015 (3)
Travanj 2015 (4)
Veljača 2015 (5)
Prosinac 2014 (3)
Studeni 2014 (3)
Rujan 2014 (5)
Kolovoz 2014 (4)
Lipanj 2014 (4)
Svibanj 2014 (5)
Travanj 2014 (5)
Ožujak 2014 (4)
Veljača 2014 (3)
Siječanj 2014 (3)
Studeni 2013 (2)
Rujan 2013 (3)
Srpanj 2013 (1)
Lipanj 2013 (4)
Svibanj 2013 (1)
Travanj 2013 (4)
Ožujak 2013 (4)
Veljača 2013 (3)

VELIKANI

"Sretan život je nemoguć: najvišlje što čovjek može steći je junački životopis",
Arthur Schopenhauer (1788 - 1860), njemački filozof

"Ein glückliches Leben ist unmöglich: Das Höchste, was der Mensch erlangen kann, ist ein heroischer Lebenslauf.",
Arthur Schopenhauer (1788 - 1860), deutscher Philosoph

“A happy life is impossible; the best that a man can attain is a heroic life.”,
Arthur Schopenhauer (1788 - 1860), German philosopher


Bilder hochladen

Bilder hochladen
Jure Francetić

Bilder hochladen
Eugen Kvaternik

Bilder hochladen
Blaž Kraljević

Bilder hochladen
Mijat Tomić

Bilder hochladen
Miro Barešić

Bilder hochladen
Ilija Tolić

Bilder hochladen
Hrvatsko revolucionarno bratstvo

BOGOLJUDI

Bilder hochladen
Bilder hochladen

Bilder hochladen
George Lincoln Rockwell

Bilder hochladen
Corneliu Zelea Codreanu

Bilder hochladen
Robert Jay Mathews

SVETINJE

Bilder hochladen
Tradicija

Bilder hochladen
Domovina

Bilder hochladen
Obitelj

Kontakt i poveznice

Emajl: darko.tolic@outlook.de

http://holywar.org/RadioCro.htm
https://homunizam.wordpress.com/
https://hrvatskoobrambenostivo.com/mala-knjiznica/
https://creativitymovement.net/category/library/
https://velesova-sloboda.info/start/index-de.html
https://davidduke.com/
http://www.realjewnews.com/
https://derschelm.com/gambio/
http://faithandheritage.com/
https://imperium-europa.org/index.html
http://www.novi-svjetski-poredak.com/
http://www.europskaunija.yolasite.com/
http://hrvatski-desnicar.blog.hr/
http://www.hrvatskipravasi.hr/
https://natall.com/
https://nationalvanguard.org/
https://cosmotheistchurch.org/shop/
https://www.nsm88.org/
https://creativityalliance.com/
https://hydra-comics.de/
https://resist.com/
https://wir-sind-horst.de/
http://www.davidlane1488.com/main.html
https://www.derdritteblickwinkel.com/
https://chechar.wordpress.com/
https://wir-hn.de/
http://www.kirksvilletoday.com/
https://hrvatskiratnik.hr/
https://www.aryanlibrary.com/

Flag Counter

Darko-Tolic-Vitez
Fahne-kl-Buchstaben