'Rat za odgoj nije slučajan: Potiču ga masoni i globalisti, a Milanović i Jovanović su izvršitelji'

Photobucket

I Sanader i Milanović tipični su predstavnici protupravne vladavine jer zastupaju sve druge interese, samo ne one za koje su dobili mandat. Hrvatski je interes suverenitet i zaštita gospodarskih resursa, a hrvatske vlade čine sve da se Hrvatska odrekne i suvereniteta i vlastitih resursa – primjećuje dr. Jurčević.

Da bi razotkrio osobe u vladi koje pripadaju masonskim ložama, portugalski je premijer Pedro Passos Coelho, prema pisanju portugalskih medija, izdao ovih dana nalog Ministarstvu unutarnje uprave da istraže povezanost državnih dužnosnika i tih tajnih organizacija.

Lisabonski dnevni list 'Diario de Noticias' javlja, a hrvatski 'Portal svijesti' prenosi, da vladin izvještaj o povezanosti političara s Masonima izražava sumnje protiv grupe ljudi iz bivše uprave portugalske tajne policije, ali i medija te primjećuje da je bilo pokušaja da se preuzme kontrola nad njima.

Utvrđena povezanost Masona i obavještajnih službi

Prema tom dnevniku, prebacivanje nadležnosti na Ministarstvo unutarnje uprave je u stvari istraga o povezanosti portugalskih Masona s obavještajnim službama, kao i s najmoćnijih portugalskim političarima.

Parlamentarni odbor, osnovan u jesen prošle godine, dokazao je, naime, povezanost bivše vlasti i obavještajnih službi s masonskim ložama, točnije s ložom Mozart49 kojoj je pristupilo i nekoliko bivših časnika specijalnih snaga te zemlje.

Zašto hrvatski političari djeluju u korist svih samo ne hrvatskog naroda?

Aktualna vijest iz Portugala poslužila nam je kao povod da istražimo treba li i u Hrvatskoj ispitati povezanost visokih dužnosnika s masonskim ložama, odnosno s drugim paralelnim i nelegitimnim centrima moći. Razlog više za korak u tom smjeru je i činjenice da smo u mnogim dosadašnjim istraživanjima, odnosno razgovorima s različitim sugovornicima, došli do zaključka da hrvatske političke elite ne djeluju u korist naroda, odnosno za dobrobit onih u čije ime vladaju, već upravo suprotno – na njihovu štetu.

Postoji li, dakle, razlog da se netko u Hrvatskoj napokon pozabavi ispitivanjem povezanosti vlasti s tajnim centrima moći, je li takvo što uopće moguće istražiti te postoje li dokazi, odnosno indicije, da hrvatski dužnosnici čine isto što i portugalski, upitali smo hrvatske analitičare takozvane pozadine zbivanja.

Jurčević: Zakoni u Hrvatskoj uopće ne vrijede, dužnosnici slijede upute 'odozgo'

- Kad se u pogleda Ustav i hrvatski zakoni vidi se da je naše zakonodavstvo uređeno u stilu klasične građanske države. No, ako se analizira praksa, lako je vidljivo da tako postavljena država uopće ne funkcionira. Poremećaji u djelovanju pravne države postoje svugdje u svijetu, no nigdje to nije tako izraženo kao u Hrvatskoj. Kod nas se, nažalost, posve poništavaju zakoni i postojeća etička načela, pa možemo zaključiti da propisani zakoni u Hrvatskoj uopće ne vrijede. Umjesto toga postoje upute koje vladajuće strukture bez pogovora slijede. Ne bih rekao da su to upute koje im daju Masoni, jer bi to bilo prenaivno tvrditi. Radi se, međutim, o smjernicama nekih drugih transnacionalnih struktura, nalozima koje bespogovorno izvršavaju hrvatski dužnosnici, iako su ti nalozi u suprotnosti s hrvatskim nacionalnim interesima. Tu prije svega mislim na instrukcije MMF-a, Svjetske banke, Europske Unije, Haškog suda i sličnih organizacija, ali i na djelovanje pojedinih civilnih udruga unutar Hrvatske, udruga koje rade za već spomenute strukture. Ovakva praksa dovela je do potpune perverzije sustava u kojem upravo mediji i politika najviše djeluju u korist snaga o kojima govorim – ističe u uvodu dr. Josip Jurčević, pa dodaje da je očito riječ o svojevrsnoj kulturnoj revoluciji koja nam se događa i koja želi mijenjati moralnu, ideološku i vrijednosnu podlogu i naroda i pojedinca.

Cilj napada na sustav odgoja je stvaranje poslušnika i totalitarnog uređenja

Nismo, nažalost, uspjeli uvesti klasične građanske vrijednosti i mehanizme zaštite pravne države, zbog čega nam se i događa da na čelu države i vlada imamo prototipe onoga što nije pravna država. I Sanader i Milanović pravi su predstavnici takve protupravne vladavine, jer je očito da zastupaju, ili su zastupali, sve druge interese samo ne one za koje su dobili mandat.

Jer hrvatski je interes suverenitet i zaštita gospodarskih resursa, a hrvatske vlade čine doslovce sve da se Hrvatska odrekne dijela suvereniteta i vlastitih gospodarskih resursa. Primjera imate bezbroj; od odustajanja od ZERP-a, do usvajanja protuustavnog 'Ustavnog zakona o suradnji s Haškim sudom'. Hrvatske političke elite u zadnjih desetak godina sve očitije i sve bezobzirnije suspendiraju demokraciju i uvode totalitarnu vladavinu u korist sturktura o kojima sam prethodno govorio. Prije tridesetak godina smijali smo se fantastičnim crnim predviđanjima koja su govorila što nas čeka, no dogodilo se nešto što je još i puno gore od onog što su nam najavljivali. Dogodila se totalitarna kulturna revolucija zbog koje se ovih dana i događa tako žestoka bitka za odgoj i obrazovanje, odnosno borba za prevrednovanje svih vrijednosti. Aktualni sukob oko zdravstvenog odgoja se podcjenjuje, zbog čega malo tko piše ili govori o ovoj dimenziji. Jer cilj udara na odgoj i obrazovanje je uspostava sustava koji neće odgajati slobodno misaonu osobu, već ograničene poslušnike. To je nažalost i potvrda teze da je komunistička revolucija, koja je trebala uspostaviti svjetsku komunističku državu no koja je posljednjih desetljeća onemoćala, ipak uspjela prerasti u svojevrsnu totalitarnu revoluciju kojoj u Hrvatskoj ovih dana itekako svjedočimo.

Željni vlasti ne mare za narod, jer znaju da 'samo treba slušati šefa'

Dokaza za tu tvrdnju imamo bezbroj. Prvi je činjenica da oni koji u Hrvatskoj žele obnašati vlast, bilo na državnoj ili lokalnoj razini, uopće ne trebaju mariti za glas naroda, odnosno za mišljenje struke kojoj se obraćaju ili za stav svojih stranačkih kolega. Vlastoljubivi pojedinci znaju, naime, da je jedino važno osvojiti naklonost stranačkog šefa, te da se nakon toga sva vrata otvaraju. Zato se i događa da ministar znanosti i obrazovanja ne mari za mišljenje sveučilišnih profesora i znanstvenika, da ministra obrane ne zanimaju stavovi vojnih stručnjaka i uglednih časnika, da ambicioznog pojedinca iz političke stranke ne zanima mišljenje stranačke baze... Zato u Hrvatskoj vladi i na ostalim visokim pozicijama i imamo mahom nestručne, nemoralne, asocijalne i anacionalne kadrove, a zato je i moguće da hrvatski 'zviždači' u DORH donesu sve moguće dokaze o nečijoj umiješanosti u kriminal, a da se stvar godinama ne pomakne s mjesta..... Ništa, nažalost, nije usporedivo s ovim što nam se događa. No, ne bih za to okrivljavao masone, jer je stvar daleko kompleksnija. Radije govorim o transnacionalnim, odnosno globalnim strukturama koje su 'zarobile' pravnu državu, zbog čega hrvatske vlade već godinama u pravilu djeluju protiv interesa hrvatskog naroda – zaključuje dr. Josip Jurčević.

Kaćunko: Naivno je vjerovati da hrvatski premijer nije u vezi s tajnim društvima

Nijansu drugačije razmišlja don Anđelko Kaćunko, jedan od rijetkih hrvatskih svećenika koji vrlo otvoreno progovara o ovoj, ali i o mnogim drugim temama.

Ne samo da postoje indicije o povezanosti hrvatskih dužnosnika s masonskim ložama, već su o tome napisane i brojne knjige koje to razotkrivaju. Poznato je, naime, da slobodno zidarstvo odlučuje o svemu što se u svijetu događa, pa je teško vjerovati da je u Hrvatskoj drugačije. Naivna je, stoga, pretpostavka da osoba koja je postala portugalski, ali i hrvatski premijer, nije u nekoj vezi sa spomenutim društvima. Zato sam i uvjeren da je cilj tobožnje istrage povezanosti dužnosnika s masonskim ložama u Portugalu u stvari još veća tajnovitost loža koje se tobože istražuju - ističe u uvodu don Kaćunko, pa dodaje kako je poznato da su Rotary i Lions klubovi, čiji članovi su mnogi istaknuti hrvatski dužnosnici, u stvari predvorja masonskih loža, odnosno mjesta gdje se regrutiraju budući članovi.

UDBA i KOS nadzirani su s višeg kata piramide

- Nije slučajno da se u Portugalu govori o povezanosti tajnih službi i masonskih loža. I na ovim prostorima svjedočili smo sličnim pojavama. Jasno je, naime, da su UDBA i KOS bili povezani s tim organizacijama, te da je njihovo djelovanje nadzirao netko iz višeg kata piramide. Zato je i moguće primijetiti da su tajne službe bivše države radile na uspostavi sličnih ciljeva kao i već spomenute organizacije. Pojednostavljeno rečeno, postoje planovi koji su zacrtani i svatko radi svoj dio posla – pojašnjava don Kaćunko, pa dodaje da hrvatski, ali i svjetski političari već dugo ne rade za narod, već za strukture o kojima govori, a koje su, pojednostavljeno rečeno, spoj biznisa i ideologije.

- Krajnji je cilj uspostava Novog svjetskog poretka, odnosno jedne države s jednom vladom, jednim bankarskim sustavom i jednom religijom. Na tržišnom, političkom i kulturnom polju već je gotovo postignuta jednoobraznost, no duhovnost i religija još se snažno opiru. Zbog toga su na udaru sva 'Abrahamova djeca', odnosno i kršćani i muslimani i Židovi. Glavna smetnja uspostavi takvog Novog svjetskog poretka ipak su Katolička crkva i Papa, odnosno Vatikan. Zbog toga se sada tako snažno i udara na Crkvu i crkveni nauk, na tradicionalan odgoj i obrazovanje – zaključuje don Kaćunko.

O istoj tematici htjeli smo razgovarati i s drugim vjerskim uglednicima, no uvijek susretljivi teolog dr. Adalbert Rebić ovaj put nas je odbio s obrazloženjem da se zarekao da, nakon nedavne hajke u medijima, više neće davati izjave, dok nam je glasnogovornik Zagrebačke nadbiskupije Zvonko Franc elektroničkom poštom poručio da profesor Juraj Kolarić nije spreman odgovarati na pitanja o gore spomenutoj tematici.

Damir Kramarić

http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/75969-rat-za-odgoj-nije-slucajan-poticu-ga-masoni-i-globalisti-a-milanovic-i-jovanovic-su-izvrsioci.html

20.01.2013. u 15:27 | 0 Komentara | Print | # | ^

ŠOKANTNO: Obama I Bilderberg grupa kreću u invaziju na Iran!

Photobucket

Kao što se i najavljivalo, još jedan član Bilderberg grupe bit će imenovan u samo vrh administracije američkog predsjednika Baracka Obame. Chuck Hagel, istaknuti član grupe Bilderberg grupe, nominiran je za mjesto ministra obrane, upravo od strane Obame.

Imenovanje Hagela kao sljedećeg ministra obrane dolazi u vrijeme kada je John Kerry (također član Bilderberg grupe) istovremeno imenovan za državnog tajnika. To je dočekano kao iznenađenje s obzirom kako je popis imena Bilderberg grupe koji su postavljeni na različitim pozicijama unutar američke Vlade poveći. Za Novi svjetski poredak ovakva imenovanja poslužit će zasigurno jako dobro.

Najveći strah zbog takvih imenovanja članova Bilderberg grupe je rastuća retorika i propaganda koja dolazi za napad na Iran. Nedavljeno objavljeno u American Free Pressu-u da je Dennis Ross, bivši savjetnik predsjednika Obame i također član Bilderberg grupa predstavio plan invazije na Iran.

Sada više nema sumnje kako je Bilderberg grupa najutjecajnija svjetska organizacija. Postavlja se najznačajnije pitanje današnjice, tko će i kako zaustaviti djelovanje Bilderberg grupe i koji su im sljedeći ciljevi?

20.01.2013. u 14:42 | 0 Komentara | Print | # | ^

Savjet hrvatskim glazbenicima

Photobucket

"... mrtav pijan mnogo više vrijedim, nego mrtav trijezan da u grobu ležim..."; ... ja sam mala garava, sve sam momke varala..."; "...pijem, kockam, tu sam uvijek prvi - varam žene, to mi je u krvi..." - tako i tako slično glase stihovi popularnih narodnih-, izvornih- i zabavnih pjesama. Ovdje ću izostaviti strane glazbene žanrove koji su za nekoliko gradi nakazniji od onoga šta nam pružaju mnogi domaći glazbenici.

Glazba ima veliku moć. Ona može čovjeka inspirarti za velika i plemenita djela. Dobra pjesma može u čovjeku probuditi uzvišene osjećaje. Poruke ljubavi, prijateljstva i domoljublja bude toplinu i radost u svim naraštajima. Ali isto tako može poticati depresiju, preljub, alkoholizam, nasilje i slično. Znači, glazba može biti konstruktivna ili destruktivna, može služiti čovjekovu dobru ili zlu!

Koliko godina zatvora zaslužuju svi oni glazbenici koji su suodgovorni za sve krvave glave i huliganizam naših mladića koji su se uz njihove pjesme napijali i čaše razbijali? Koliko prijezira su zaslužili za svo veličanje najopasnije droge svijeta, droge koja je odgovorna za najviše uništenih ljudskih egzistencija, najviše razvodenih brakova, upropaštenog zdravlja i kaznenih djela? Riječ je o alkoholu. Koju kaznu su zaslužili za veličanje kurvanja i sva polomljena srca naših cura i momaka? Teško bi bilo pronaći prikladnu kaznu.

Danas je popularno ono što je golo, bezsramno, nadrogirano i nasilno. Iste norme vrijede za noćne klubove. Pokopano je svo blago nekadašnjih glazbenih genija koji su blistali kroz svoju nadarenost a ne površinu tijela i amoralnog ponašanja. Prošlo je vrijeme elegantnih plesova, umjesto toga se moramo zadovoljiti sa zombijskim trzanjem. Nije tajna, živimo u nevremenu izopačenosti koje će ući u povijest kao jedno od najmračnijih doba svih vremena. Televiziju i radio više ne palim jer sam već prije par godina uvidio da suvremene medije služe onoj mračnoj, destruktivnoj strani zabave, čast iznimkama.

Ponekad poslušam pjesme koje sam volio kao momak. Tada nisam imao kriterije kao danas. Onda mi je bilo važno da je melodija dobra i glas ugodan. Nisam obraćao toliku pažnju na tekstove. Tek sada realiziram da sam cijelo vrijeme slušao zle poruke koje su se memorirale u moju podsvijest te utjecale na moj svijetonazor i ponašanje. Glazbenici koje sam tada slušao su mi i danas dragi. Ne vjerujem da su iz zlih motiva veličali ružne stvari. Valjda vjeruju da je preljub, kockanje i opijanje dobro jer je moderno. Nitko ne želi važiti kao zaostao i staromodan. Ali ipak moramo apelirati na njihovu savjest. Nose veliku odgovornost. Nebi ni oni volili da im sinovi i ćerke budu pijandure, kockari i drolje. To sigurno ne želi niti jedna zdrava osoba.

Dragi glazbenici, vi ste dio naše kulture. Utječete na narodnu dušu. Možete nas uzvisiti ili baciti u blato. Ima toliko toga dobroga i vrijednoga među nama. Neka te naše dobre strane budu glavna tema vaših umjentičkih djela. Umjesto da pjevate o očaju i tuzi, pjevajte o tome kako se ljudi mogu spasiti iz teških situacija. Da se naši muževi ne smiju odati alkoholu jer taj nikada neće rješiti ičije probleme. Recite našim momcima i curama da čuvaju vjeru u vječnu ljubav i da vazda ostanu ustrajni u životu. Veličajte uspješne i sretne brakove i obitelji. Objasnite mladima da postoje univerzalne vrline koje su vječno aktualne, naprimjer: ljubav, poštenje, iskrenost i pravednost.
Ovo su samo dobronamjerni savjeti. Ja sam postao imun na gadosti tzv. modernog svijeta, ali mnogi pripadnici našega naroda nisu, posebno mladi. Velika moć, nosi i veliku odgovornost - a tu moć nesumnjivo imate! I o vama ovisi naša budućnosti - ja se nadam velikoj i zlatnoj!

Srdačan pozdrav

Šime Tolić
Dopredsjednik Autohtone - Hrvatske stranke prava

02.01.2013. u 21:24 | 1 Komentara | Print | # | ^

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< siječanj, 2013 >
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

Ožujak 2024 (2)
Prosinac 2023 (1)
Rujan 2023 (1)
Veljača 2023 (5)
Listopad 2022 (1)
Rujan 2022 (1)
Ožujak 2021 (1)
Prosinac 2020 (2)
Kolovoz 2020 (1)
Lipanj 2020 (1)
Svibanj 2020 (3)
Ožujak 2020 (2)
Siječanj 2020 (1)
Ožujak 2019 (1)
Prosinac 2018 (1)
Rujan 2018 (1)
Studeni 2017 (2)
Rujan 2017 (1)
Travanj 2017 (1)
Studeni 2016 (1)
Srpanj 2016 (2)
Travanj 2016 (2)
Ožujak 2016 (3)
Siječanj 2016 (3)
Prosinac 2015 (3)
Studeni 2015 (7)
Listopad 2015 (1)
Svibanj 2015 (3)
Travanj 2015 (4)
Veljača 2015 (5)
Prosinac 2014 (3)
Studeni 2014 (3)
Rujan 2014 (5)
Kolovoz 2014 (4)
Lipanj 2014 (4)
Svibanj 2014 (5)
Travanj 2014 (5)
Ožujak 2014 (4)
Veljača 2014 (3)
Siječanj 2014 (3)
Studeni 2013 (2)
Rujan 2013 (3)
Srpanj 2013 (1)
Lipanj 2013 (4)
Svibanj 2013 (1)
Travanj 2013 (4)
Ožujak 2013 (4)
Veljača 2013 (3)

VELIKANI

"Sretan život je nemoguć: najvišlje što čovjek može steći je junački životopis",
Arthur Schopenhauer (1788 - 1860), njemački filozof

"Ein glückliches Leben ist unmöglich: Das Höchste, was der Mensch erlangen kann, ist ein heroischer Lebenslauf.",
Arthur Schopenhauer (1788 - 1860), deutscher Philosoph

“A happy life is impossible; the best that a man can attain is a heroic life.”,
Arthur Schopenhauer (1788 - 1860), German philosopher


Bilder hochladen

Bilder hochladen
Jure Francetić

Bilder hochladen
Eugen Kvaternik

Bilder hochladen
Blaž Kraljević

Bilder hochladen
Mijat Tomić

Bilder hochladen
Miro Barešić

Bilder hochladen
Ilija Tolić

Bilder hochladen
Hrvatsko revolucionarno bratstvo

BOGOLJUDI

Bilder hochladen
Bilder hochladen

Bilder hochladen
George Lincoln Rockwell

Bilder hochladen
Corneliu Zelea Codreanu

Bilder hochladen
Robert Jay Mathews

SVETINJE

Bilder hochladen
Tradicija

Bilder hochladen
Domovina

Bilder hochladen
Obitelj

Kontakt i poveznice

Emajl: darko.tolic@outlook.de

http://holywar.org/RadioCro.htm
https://homunizam.wordpress.com/
https://hrvatskoobrambenostivo.com/mala-knjiznica/
https://creativitymovement.net/category/library/
https://velesova-sloboda.info/start/index-de.html
https://davidduke.com/
http://www.realjewnews.com/
https://derschelm.com/gambio/
http://faithandheritage.com/
https://imperium-europa.org/index.html
http://www.novi-svjetski-poredak.com/
http://www.europskaunija.yolasite.com/
http://hrvatski-desnicar.blog.hr/
http://www.hrvatskipravasi.hr/
https://natall.com/
https://nationalvanguard.org/
https://cosmotheistchurch.org/shop/
https://www.nsm88.org/
https://creativityalliance.com/
https://hydra-comics.de/
https://resist.com/
https://wir-sind-horst.de/
http://www.davidlane1488.com/main.html
https://www.derdritteblickwinkel.com/
https://chechar.wordpress.com/
https://wir-hn.de/
http://www.kirksvilletoday.com/
https://hrvatskiratnik.hr/
https://www.aryanlibrary.com/

Flag Counter

Darko-Tolic-Vitez
Fahne-kl-Buchstaben