Bankarske masonske elite više se ne skrivaju: Mi smo pravi vladari svijeta!


Bankarske masonske elite više se ne skrivaju: Mi smo pravi vladari svijeta!
Vladajuća masonska elita odlučila je igre u Londonu iskoristiti da milijunskom auditoriju otvoreno pokaže da doista postoji, i da više ne želi skrivati svoje planove o uspostavi jedne diktatorske svjetske vlade, jedne svjetske banke i jedne svjetske valute, o čemu su dosada govorili samo teoretičari zavjere.

Autor: Marinko Bobanović|

Ovogodišnje Olimpijske igre u Londonu bit će dosad najočitija manifestacija i dokaz o postojanju stvarnih vladara iz sjene za koje se potpuno opravdano sumnja da su kreatori najveće financijske krize od 1928. godine s ciljem ostvarenja potpune globalne kontrole bez presedana u povijesti. Brojni svjetski mediji s čuđenjem su popratili neobičnu koreografiju najveće svjetske sportske smotre, poput velikih rekflektora na glavnom stadionu u obliku piramida s označenim vrhom na kojem se nalazi svevideće oko, poznatom simbolu masona i iluminata. Tu su i kontroverzne jednooke maskote Igara i logo Olimpijskih igara u obliku puzzli iz kojih se malo pažljivijim gledanjem doista može iščitati riječ Zion. Uz tu riječ, već jednostavnim ukucavanjem u tražilicu, vežu se priče o zloglasnoj skupini užeg kruga iluminata koji već danas u potpunosti diktira svjetskom ekonomijom, prehrambenom i farmaceutskom industrijom, kontrolira predsjednike i premijere, vješto manipulira ljudima preko medija pod njihovom kontrolom, uključujući industriju zabave, glazbe, filmova i sporta.
Igre u Londonu ta vladajuća elita odlučila je očito iskoristiti da milijunskom auditoriju otvoreno pokaže da doista postoji, i da više ne želi skrivati svoje planove o uspostavi jedne diktatorske svjetske vlade, jedne svjetske banke i jedne svjetske valute, o čemu su dosada govorili samo teoretičari zavjere. Međutim, o toj temi sve više govore i veliki nacionalni mediji poput američke televizije CNBC, na kojoj su prije nekoliko dana financijski analitičari u lice rekli šokiranom voditelju i gledateljima da se Amerika nalazi pod kontrolom skupine 'centralnih bankara' koji izgrađuju novi svjetski poredak. Na pitanje voditelja 'radimo li mi svi za te centralne bankare', analitičar je odogovrio: ''Apsolutno, svi smo mi robovi centralnim bankarima''. Štoviše, dodao je, američkoj javnosti je već toliko ispran mozak da bez otpora prihvaća premise o nužnosti uvođenja centralizirane moći u rukama manje elitne skupine. Pripadnici pokreta Occupy koji je krenuo iz SAD-a u rujnu prošle godine i proširio se diljem Europe, pokušao je ukazati svijetu na taj problem, no njihov se pokret pokazao preslabim da preokrene većinu javnosti protiv centara moći. Uz pomoć velikih medija, u vlasništvu tih istih elita, pokret je kompromitiran i na kraju ugušen, pa čak i iskorišten za uvođenje još većih restrikcija i zabrana na području građanskih sloboda. Posljedice financijske krize i očita namjera da bankarske elite tehnološkim, vojnim i financijskim manipulacijama ovlada nad 99 posto čovječanstva, danas više nego ikada u povijesti podsjećaju na dio Novog zavjeta o rađanju Zvijeri koja svima, ''malima i velikima, bogatima i ubogima, slobodnjacima i robovima - udari žig na desnicu ili na čelo, i nitko ne mogne kupovati ili prodavati osim onog koji nosi žig s imenom Zvijeri ili s brojem imena njezina''. Jer, između ostaloga, jedan od planova elite za totalnom kontrolom je i ugradnja mikoročipova koji će sadržavati sve podatke o njegovu nositelju a ujedno biti i kreditna kartica. Prototipovi su već ugrađeni a primjena je već testirana na kućnim ljubimcima i doborovljcima diljem Amerike. Osim dobrobiti ovakvim načinom evidencije, bit će vrlo jednostavno svakom tko ne ide uz dlaku vladajućoj eliti, isključiti čip.
Evo što je o planovima centralnih bankara i vladajuće elite govore neki od njenih najprominentnijih članova. Sudionik Bilderberga i kolumnist Financial timesa Gideon Rachman u svojoj kolumni o novom svjetskom poretku napisao je kako je 'sve je spremno za uspostavljanje diktatorske svjetske vlade koju će voditi pripadnici tehnokratske elite'. Prije osvajanja svijeta, na udaru je ono što je ostalo od američkih sloboda. ''Amerikanci bi danas bili zgroženi ulaskom UN-ovih vojnika radi uspostave reda, sutra će biti zahvalni. Kada se suoče s takvim scenarijem individualna prava bit će odbačena u zamjenu za jamstva o mirnom životu koja će im dati Svjetska vlada'', riječi su Henryja Kissingera. Njegov šef, David Rockefeller, u svojim memoarima napisao je: ''Više od jednog stoljeća ideološki ekstremisti s oba kraja političkog spektra... vjeruju da smo mi dio tajnog kabalističkog društva koje djeluje protiv vitalnih interesa SAD-a, ocjenjujući moju obitelj i mene osobno kao 'internacionaliste' koji s zajedno s drugima u svijetu sudjeluje u zavjeri izgradnje integrirane globalne i političke strukture - jednog svijeta. Ako je to optužba, kriv sam, i na to sam ponosan''. Iako nije spomenuo, Rockefeller je vjerojatno ponosan i na metode kojima se taj cilj danas ostvaruje. Strobe Talbot, bivši zamjenik američkog državnog tajnika u vladi predsjednika Billa Clintona rekao je sljedeće: '0U 21. stoljeću, današnje nacije bit će zastarjele; sve države priznavat će jedan globalni autoritet i shvatiti da nacionalni suverenitet kakav u današnjem obliku i nije bila baš tako dobra ideja''.
U sklopu tog plana treba gledati i prošlogodišnji presedan s dovođenjem bankara i tehnokrata na čelo nacionalnih vlada Grčke i Italije bez parlamentarnih izbora, čija je zadaća bila da provedu ono što se izabrani političari nisu usudili, strahujući opravdano od gnjeva naroda. Premijeri koji se usude provesti radikalne i destruktivne mjere štednje po diktatu međunarodnih bankarskih institucija poput španjolskog premijera Rajoya, suočeni su sa sve nasilnijim prosvjedima, kakve upravo gledamo u toj ekonomski slomljenoj zemlji prisiljenoj na novo zaduživanje iz europskih fondova kako bi izašla iz krize.
Probni baloni za provođenje grčkog i talijanskog scenarija pušteni su kroz medije u Hrvatskoj prošle godine kada su se odjednom pojavile ankete o velikoj popularnosti bivšeg guvernera HNB -a Željka Rohatinskog i prijedlozi o njegovom postavljanju na čelo vlade koja bi zemlju trebala izvući iz krize. Od plana se odustalo, no bivši guverner, koji je još za mandata dobivao nagrade svjetskih financijskih centara, bit će prikladno nagrađen. Nakon što je dobio nogu od premijera Milanovića, prema pisanju hrvatskih medija, posao mu nude Goldman Sachs i JP Morgan, bankarski divovi koje se najviše optužuje da stoje iza globalnog financijskokg kaosa. Ovdje treba podsjetiti i na još jednog kompromitiranog čelnika HNB-a Marka Škreba, kojega je 1997. 'ugledni časopis' Central European proglasio j najboljim guvernerom u Srednjoj Europi. Podsjetimo, taj je guverner bez imalo srama preko nacionalne televizije rekao kako su građani koji su uzimali kredite u švicarskim francima sami krivi što su se u to upuštali te kako zbog toga moraju snositi i posljedice.
Možda je najtužniji primjer o nemoći nacionalne države da se vlastitim snagama suprotstavi nametanju restriktivnih i razarajućih mjera europskih bankarskih emisara i komesara dao grčki premijer George Papandreou nakon dane ostavke prošle godine: ''Ova globalna vladavina je u nastajanju. Ali, moramo se s tim složiti, moramo prihvatiti mjere na koje smo se obvezali''. Kamo to vodi, vidimo po porastu broja javnih kuhinja, dramatičnom rastu broja nezaposlenosti, brojnim samoubojstvima građana i rastu stope kriminala na ulicama grčkih gradova.
Kako se Hrvatska nosi s ovim diktatima, nažalost, možemo vidjeti samo po razornim posljedicama i sve većim brojem ogorčenih građana koji s nevjericom i zgražanjem prate kako se aktualna vlada oportunistički svrstava na stranu Zvijeri u ovoj dramatičnoj borbi za očuvanje životnog standarda i nacionalnog ponosa. Nada da još ima šanse promijeniti stranu, nažalost sve je manja.

22.07.2012. u 18:59 | 0 Komentara | Print | # | ^

Šta se stvarno krije iza promoviranja " slobode i prava "?

Rasprava koja se povela na Miljinom blogu oko prava homoseksualaca i njihove potrebe da javnim paradama štite ta svoja prava koja su im, kako su neki komentatori sugerisali, ugrožena, navela me da malo razmislim o uzrocima čitave te priče oko "ugroženih" seksualnih manjinskih grupa. Ono što mi je uvijek bilo interesantno u tim raspravama jeste da oni koji zagovaraju prava homoseksualaca insistiraju na "borbi za opšta prava i slobode", "kako smo svi jednaki" i slično. Medjutim, ukoliko imate drugačiji stav-oni vas bez problema identifikuju kao biće mržnje, reakcionara, uopšte-tipa koji se zagubio tu negdje u evolutivnim procesima, i sa kojim i nema smisla da se uopšte raspravlja.

Zapravo, oni smatraju da postoji nešto što se zove "moderna civilizacija", koju poistovjećuju sa vrijednosnim sistemom zapadne civilizacije, koji karakteriše, kako misle, izvjestan skup prava i sloboda, a čiji neotudjivi dio jesu i prava i slobode homoseksualaca.

Šta je interesantno u cijeloj toj priči? 


Ukoliko bi se napravila ozbiljna analiza medju tim braniocima sloboda "jadnih" i "ugroženih" homoseksualaca, koja bi se bazirala na tome koliko oni uopšte poznaju intelektualno-filosofsko zaledje zapadne civilizacije, došlo bi se do zanimljivog zaključka da ogromna većina njih apsolutno nije upoznata sa djelima Kanta, Hegela, Hajdegera, Hjuma, Smita, da ne spominjem neke starije mislioce, a koji su postavili temelje vrijednosnog sistema Zapada. Zapravo, oni pojma nemaju ko su ti ljudi. Možda su čuli za njih negdje, ali njihov rad, filosofija i poruke su im potpuno nepoznati.

Prema tome, zagovornici vrijednosnog sistema Zapada ništa ne znaju o tom vrijednosnom sistemu. 

To je prvi bitan moment. Drugi je takodje veoma interesantan. Vajni branioci "ugroženih prava" homoseksualaca uglavnom pojma nemaju i da prežvakavaju odavno smišljene i svjesno podvaljene tezeFrankfurtske škole, čija je misija bila da potpuno uništi zapadni sistem vrijednosti i klasične liberalne postavke društvenog uredjenja-neprikosnovenost lične slobode, privatnu imovinu, slobodno tržište, vjeru u Boga ili neku drugu transcedentnu kategoriju koja daje smisao čovjekovom postojanju. Frankfurtska škola zapravo je moderni sukcesor marksističke ideologije, i ne čudi što je sebi postavila upravo takve ciljeve, a koji se sublimiraju u onom osnovnom:


zavodjenje univerzalnog totalitarnog poretka na svijetu.




Već sam pisao jednom o Frankfurtskoj školi:

"U pitanju je nastavak marksističko-boljševičke teorije i prakse, ali sa izmjenjenim i perfidnijim metodama. Naime, kad su ukapirali da se Zapad ne može "revolucionisati" Lenjinovim metodama, napravili su plan da temeljnom dekonstrukcijom elementarnih vrijednosti zapadne kulture dodju do svog konačnog cilja-uvodjenja totalitarnog komunističkog društva. Caka je da se uništi čitav zapadni vrijednosni sistem, a putem "nove kulture", koja zapravo poništava onu "staru". U tom smislu angažovan je širok front, od ostrašćenih anarhista, radikalnih feministkinja, boraca za poštovanje "prava" homoseksualaca, nekonvencionalnih mislilaca itd. Trebalo se infiltrirati u sve relevantne društvene institucije, nametnuti novi "cool" obrazac ponašanja, i potom isti, a preko mas-medija, nemilosrdno širiti po cijeloj kugli zemaljskoj. Na kraju procesa bi se javio opšti skepticizam  prema zapadnoj kulturi, njeno preziranje, kulturni pesimizam i, sljedstveno, prihvatanje totalitarnog modela organizovanja društva, koje bi, ne trebam ni reći, bilo globalnog karaktera. Na taj način bi se iz zapadne svijesti istrgle sve značajne tekovine prosvjetiteljstva (razum bi bio proglašen retrogradnim, permanentno ispitivanje autoriteta bilo bi ismijavano, kako bi se lakše vladalo masom), dok bi se individualizam i ljubav žigosali kao produkt "trulih religija".

E sad, najzanimljivije je upravo to da oni koji se pozivaju na "prava i slobode" nekad s namjerom, a nekad iz neznanja (kao što je slučaj sa velikom većinom ovdašnjih "boraca za prava i slobode", upravo trasiraju put ka uništenju individualnih sloboda i zavodjenju jedne globalne totalitarne mašinerije. Moderni "liberali" praktično dezavuišu svaku od klasičnih liberalnih vrijednosti, što je i bila poenta pripadnika Frankfurtske škole od samog početka-uništiti liberalni sistem iznutra, pretvarajući ga u sopstvenu suprotnost.

Klasični liberali nigdje ne pišu o tome da je homoseksualnost prirodna stvar. Oni nigdje ne promovišu prava homoseksualaca. Ne zato što homoseksualnost prije nije postojala, no zato što su ljudi bili svjesni da je u pitanju jedna od psiholoških devijacija takvih osoba. Oni, naravno, nisu promovisali odmazdu nad takvim ljudima. S jedne strane zbog toga što im je bilo strano da se mješaju u intimu pojedinaca, s druge strane što su bili svjesni da nikakvog efekta ne može imati odmazda nad, suštinski, poremećenim osobama.

Opet, karakteristična je potreba da se psihološke devijacije ne samo opravdaju, već i nametnu kao stvar od javnog značaja. Svako paradiranje jeste znak potrebe onih koji paradiraju da budu vidjeni. Paradiranje je u direktnoj suprotnosti sa intimom. Stoga ne treba da čudi, a što se slažem sa jednim od komentatora kod Milje, da je na tim paradama više onih koji nisu homoseksualci-riječ je o tome da oni koji zbilja vole osobu istog pola nemaju potrebu da od te svoje ljubavi, šta god ko neko o tome mislio, prave javni spektakl. S druge strane, pak, promoteri "prava i sloboda" žele upravo to: da agresivnim javnim performansima, uz svesrdnu podršku mas-medija, nametnu svoj kulturološki obrazac, čime bi cijeloj svojoj konstrukciji budućeg totalitarnog sistema pridodali još jedan segment koji im je od značaja.

Prema tome, dok god se ljudi ne naoružaju znanjem biće samo puko sredstvo u rukama onih koji bi da oblikuju svijet po svojoj volji. Obični, nebitni pioni. Domaći "liberali" uopšte nisu svjesni da su samo sitno orudje u planu totalitarnog porobljavanja svijeta. Ta njihova nesvjesnost tragična je.

http://www.tezaantiteza.net/2011/01/sta-se-stvarno-krije-iza-promovisanja.html

22.07.2012. u 17:48 | 0 Komentara | Print | # | ^

Hrvatskom suvereno upravlja Rotary club još od 2000. godine

Photobucket

Istraživanja portala Dnevno.hr pokazala su kako Republikom Hrvatskom u posljednjih desetak godina upravlja Rotary club. Političke i gospodarske elite, kao i najutjecajniji mediji u Hrvatskoj pod izravnim su utjecajem ovog kluba, pokazala su istraživanja.

To je još jedna potvrda tezi da su politički obračuni koji se od 2000. vode u Hrvatskoj pogodovali Rotary clubovima da potisnu konkurentski Lions i ostale “obične smrtnike” sa javne scene.

Tako je, primjerice, predsjednik Ivo Josipović, kao počasni član, uključen u Rotary klub Zagreb. Tri ministra u Milanovićevoj vladi također su istaknuti članovi Rotary cluba. Naime, prvi potpredsjednik Vlade Radimir Čačić utemeljio je varaždinski Rotary klub 1991. godine i svi su varaždinski rotarijanci, pa tako i oni bliski HDZ-u, pod Čačićevim utjecajem. Splićanin Branko Grčić, također potpredsjednik Vlade i ministar regionalnoga razvoja i fondova EU učlanjen je u Rotary Split, dok je ministar zdravlja Rajko Ostojić aktivan u zagrebačkom Rotary klubu. Među istaknutim članovima Rotary udruženja također je i aktualna savjetnica premijera Milanovića – Zrinka Badrić, član pregovaračkog tima za pregovore sa EU – Ljiljana Mevorah Čokljat, te savjetnica u ministarstvu MVPEI Rene Ivin.

Photobucket

Zanimljivo je kako se ime Stjepana Mesića spominje uz ime zagrebačkih Rotarijanaca ali i konkurentskog Lionsa, gdje je počasni predsjednik, što je očito posljedica nekoliko njegovih naglih političkih obrata.

Glavni državni odvjetnik Mladen Bajić također je Rotarijanac. Član je splitskog Rotary kluba, zajedno sa bivšim premijerom Ivom Sanaderom i bivšim saborskim zastupnikom Jerkom Rošinom, Uz Bajića, Sanadera i Rošina ugledni članovi splitskog Rotarya su i najbogatiji Dalmatinac – Juroslav Buljubašić , bivši košarkaš – Željko Jerkov, glavni urednik Slobodne Dalamcije – Krunoslav Kljaković, bivši direktor „Prerade’ – Vjenceslav Bacci, osuđen zbog gospodarskog kriminala, te intendant splitskog HNK – Duško Mucalo, kao i nedavno uhićeni šef splitske Credo banke – Šime Luketin. Uz spomenute, njihov kolega je i već spomenuti Branko Grčić, potpredsjednik Vlade i ministar regionalnoga razvoja i fondova EU.

Zagrebački Rotarijanci najmoćniji u državi

Sudeći prema dostupnim informacijama u Zagrebu djeluju čak tri Rotary kluba. Najstariji Rotary Zagreb, utemeljen početkom devedesetih, te nešto mlađi Rotary klubovi Kaptol, Zrinjevac i Medvegrad.

Rotary klub Kaptol, sudeći prema dostupnim informacijama, kontrolira dugogodišnji zagrebački gradonačelnik – Milan Bandić. Uz Bandića, elitističku strukturu, između ostalih, čine i ugledni neurokirurg – Josip Paladino, bivši predsjednik uprave Večernjeg lista – Marijan Jurleka, novinar – Romano Bolković, plivač – Gordan Kožulj, profesor na Ekonomskom fakultetu – Darko Tipurić i nogometni trener Oto Barić, dok je Bandićev dugogodišnji suradnik – Zvonimir Šoštar - pročelnik gradskog ureda za zdravstvo i branitelje, član Rotary kluba Zagreb.

Članstvo Rotary kluba Zrinjevac je također zanimljivo. Ovom klubu pripadaju novinari Vedran Strukar i Mirjana Hrga, kao i ugledni poduzetnik Tomsilav Krajačić, dok novinar Tomislav Jelinić pripada Rotary klubu Medvegrad.

Međutim, najveći utjecaj u državi pripisuje se Rotary klubu Zagreb. Uz Ivu Josipovića i Stjepana Mesića, članstvo u ovom klubu diči se i savjetnica premijera Milanovića – Zrinka Badrić, član pregovaračkog tima za pregovore sa EU – Ljiljana Mevorah Čokljat, savjetnica u ministarstvu MVPEI Rene Ivin i ministar Ranko Ostojić. Uz spomenute tu je i ugledni HDZ-ovac Mladen Vedriš, profesionalni diplomata Hidajet Biščević, kao i ugledni zagrebački odvjetnici Marijan Hanžeković, Silvije Degen i Mitko Naumovski.

Na popisu zagrebačkih rotaryanaca ne može se zaobići niti predsjednika uprave HRT-a - Josipa Popovca, direktora Digitela – Aljošu Roksandića, direktora NOVE TV – Dražena Mavrića, direktora tvrtke Emporion – Marka Vojkovića, te navodno i medijskog tajkuna Juraja Hrvačića.

Među zagrebačke rotaryance uvršteni su također: Krešimir Dretar – optuženi direktor Coratia leasinga, Roberto Motušić – bivši direktor ZG burze, Darko Radišić – predsjednik uprave Kraša, glumac Relja Bašić i kontroverzni liječnik Asim Kurjak.

Prema određenim, istina ne potvrđenim, nagađanjima članovi Rotary kluba Zagreb su i Franjo Luković – šef Zagrebačke banke i Božo Prka – šef Privredne banke, čelni ljudi dviju najvećih financijskih institucija u Hrvatskoj.

Političke i gospodarske elite Varaždina i Osijeka također rotarijanci

Početkom devedesetih Radimir Čačić je utemeljio varaždinski Rotary club. Zanimljivo je kako su među uglednicima ovog kluba i nekadašnji HDZ-ov glasnogovornik Vlade – Zlatko Mehun, varaždinski “kralj mlijeka” Dragutin Drk, predsjednik HGK Varaždin – Čedomil Cesarec, kao i Mirko Ramušćak – poznati varaždinski odvjetnik.

I struktura osječkog Rotary kluba je jako zanimljiva. Među osječkim Rotarijancima spominju se i imena Danijela Srba – predsjednika HSP-a, Krešimira Bubala – gradonačelnik Osijeka i uglednog HDDSB-ovca, Maria Crnjaka – nedavno uhićenog bivšeg direktora IGH Osijek i šef HAC-a, Marijana Bulata – bivšeg generalnog konzula Republike Hrvatske u Italiji, te Josipa Karduma – bivšeg pomoćnika ministra pravosuđa.

Lions club gurnut na marginu

Političkim usponom Stjepana Mesića i Ive Sanadera očito je započela i potpuna dominacija Rotary cluba nad političkim, gospodarskim i javnim životom u Hrvatskoj. Sve do tada, među Tuđmanovim nasljednicima očito se vodila teška bitka između Rotaryanaca, Lionsa i demokršćanske strukture.

Sanaderovom pobjedom, potpomognutom od kolega iz Rotary kluba, očito su tada nadvladali Rotaryanci. Istina, Sanader je za svoju zamjenicu odredio Jadranku Kosor, koju svrstavaju u konkurentski Lions club. Međutim, od tada slijedi pad ove strukture.

Međutim, kako se čini, struktura Lionsa u koju ubrajaju: Mirka Barišića – predsjednika Dinama, Hrvoje Šarinića i Zlatka Matešu – bivše premijere, Vlatka Markovića – predsjednika HNS-a, Fredija Fiorentinija – nekadašnjeg direktora Hajduka, Branka Grgića – nekadašnjeg predsjednika Hajduka i državnog tajnika u ministarstvu turizma, uspjela se održati jedino u športu, pogotovo nogometu.

Stoga, analitičari naglašavaju kako su zapravo napadi na Dinamo i HNS, odnosno Mamića i Markovića, zapravo pokrenuti od Rotary cluba, gdje je ministar Željko Jovanović samo puki izvršitelj naloga svojih šefova, koji žele preuzeti potpuni nadzor i nad hrvatskim športom.

Što je Rotary?

Rotary je međunarodno udruženje osoba iz stručnog i poslovnog života koje se posvećuju humanim ciljevima, cijene i promiču visoka etička načela u poslovnom i privatnom životu, te šire dobru volju i razumijevanje u svijetu. Od riječi “Rotary” treba razlikovati “Rotary International” (RI), čime se misli na svjetsku organizacijsku strukturu (klubove i distrikte u svim dijelovima svijeta, te centralu u Evanstonu, IL, USA), stoji na službenoj stranici Rotary.hr.

Rotary International je inače organizacija koja trenutno ima više od 1.2 milijuna članova u gotovo svim zemljama svijeta. Financiranje projekata i programa na razini Rotary Internationala obavlja se kroz Rotary Fundation. Rotary Fundation je neprofitna organizacija financirana isključivo dobrovoljnim prilozima rotarijanaca i prijatelja fundacije koji dijele viziju boljeg svijeta. Do sada su Rotarijanci u Rotary Fundation donirali preko $ 1,9 milijardi.

Prema tvrdnjama analitičara Rotary klubovi su najniži stupanj masonskih udruženja iz kojih se regrutiraju budući istaknuti članovi.

izvor: dnevno.hr

http://www.novi-svjetski-poredak.com/2012/06/13/hrvatskom-suvereno-upravlja-rotary-club-jos-od-2000-godine/

08.07.2012. u 18:40 | 0 Komentara | Print | # | ^

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< srpanj, 2012 >
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          

Ožujak 2024 (2)
Prosinac 2023 (1)
Rujan 2023 (1)
Veljača 2023 (5)
Listopad 2022 (1)
Rujan 2022 (1)
Ožujak 2021 (1)
Prosinac 2020 (2)
Kolovoz 2020 (1)
Lipanj 2020 (1)
Svibanj 2020 (3)
Ožujak 2020 (2)
Siječanj 2020 (1)
Ožujak 2019 (1)
Prosinac 2018 (1)
Rujan 2018 (1)
Studeni 2017 (2)
Rujan 2017 (1)
Travanj 2017 (1)
Studeni 2016 (1)
Srpanj 2016 (2)
Travanj 2016 (2)
Ožujak 2016 (3)
Siječanj 2016 (3)
Prosinac 2015 (3)
Studeni 2015 (7)
Listopad 2015 (1)
Svibanj 2015 (3)
Travanj 2015 (4)
Veljača 2015 (5)
Prosinac 2014 (3)
Studeni 2014 (3)
Rujan 2014 (5)
Kolovoz 2014 (4)
Lipanj 2014 (4)
Svibanj 2014 (5)
Travanj 2014 (5)
Ožujak 2014 (4)
Veljača 2014 (3)
Siječanj 2014 (3)
Studeni 2013 (2)
Rujan 2013 (3)
Srpanj 2013 (1)
Lipanj 2013 (4)
Svibanj 2013 (1)
Travanj 2013 (4)
Ožujak 2013 (4)
Veljača 2013 (3)

VELIKANI

"Sretan život je nemoguć: najvišlje što čovjek može steći je junački životopis",
Arthur Schopenhauer (1788 - 1860), njemački filozof

"Ein glückliches Leben ist unmöglich: Das Höchste, was der Mensch erlangen kann, ist ein heroischer Lebenslauf.",
Arthur Schopenhauer (1788 - 1860), deutscher Philosoph

“A happy life is impossible; the best that a man can attain is a heroic life.”,
Arthur Schopenhauer (1788 - 1860), German philosopher


Bilder hochladen

Bilder hochladen
Jure Francetić

Bilder hochladen
Eugen Kvaternik

Bilder hochladen
Blaž Kraljević

Bilder hochladen
Mijat Tomić

Bilder hochladen
Miro Barešić

Bilder hochladen
Ilija Tolić

Bilder hochladen
Hrvatsko revolucionarno bratstvo

BOGOLJUDI

Bilder hochladen
Bilder hochladen

Bilder hochladen
George Lincoln Rockwell

Bilder hochladen
Corneliu Zelea Codreanu

Bilder hochladen
Robert Jay Mathews

SVETINJE

Bilder hochladen
Tradicija

Bilder hochladen
Domovina

Bilder hochladen
Obitelj

Kontakt i poveznice

Emajl: darko.tolic@outlook.de

http://holywar.org/RadioCro.htm
https://homunizam.wordpress.com/
https://hrvatskoobrambenostivo.com/mala-knjiznica/
https://creativitymovement.net/category/library/
https://velesova-sloboda.info/start/index-de.html
https://davidduke.com/
http://www.realjewnews.com/
https://derschelm.com/gambio/
http://faithandheritage.com/
https://imperium-europa.org/index.html
http://www.novi-svjetski-poredak.com/
http://www.europskaunija.yolasite.com/
http://hrvatski-desnicar.blog.hr/
http://www.hrvatskipravasi.hr/
https://natall.com/
https://nationalvanguard.org/
https://cosmotheistchurch.org/shop/
https://www.nsm88.org/
https://creativityalliance.com/
https://hydra-comics.de/
https://resist.com/
https://wir-sind-horst.de/
http://www.davidlane1488.com/main.html
https://www.derdritteblickwinkel.com/
https://chechar.wordpress.com/
https://wir-hn.de/
http://www.kirksvilletoday.com/
https://hrvatskiratnik.hr/
https://www.aryanlibrary.com/

Flag Counter

Darko-Tolic-Vitez
Fahne-kl-Buchstaben