Novi hrvatski tjednik NACIJA

Photobucket
Novi svijetski poredak ( New World Order)

U listopadu imamo pilot broj a od studenog, kroz točno mjesec dana izlazi kao tjednik. Časopi je izrazito katoličko-nacionalno orijentiran i nije podlegao vampirskim pozivima za ulazak u EU-ropsku zajednicu. Suprotno od toga. Tući ćemo se protiv Zapadnog Balkana, Novog svjetskog poretka, antikrista i EU svim argumentima, kojih imamo u preobilju.
Kupite ga - podržite ga.

Bog i Hrvati,
Faljen Isus i Marija!
Emil Čić

Photobucket

Zašto Nacija?
Nekako smo promatrajući svijet i stvari koje nas okružuju, osjetili da ne želimo biti nijemi svjedoci događaja. Protivnička strana, koja je zauzela medijski prostor, konstantno promovira vrijednosti s kojima se nikako ne možemo složiti. Mediji od udane žene i majke, koja je pred televizijskim kamerama učestalo činila preljub s nepoznatim muškarcem, i to nakon tri dana poznanstva, prave nekakvu heroinu. Čitajući o njoj, stječe se dojam kako je ta mučenica nekakav novi uzor majke i supruge. Iako nam ne pada na pamet nekoga suditi, nama takvo ponašanje nikako ne može biti uzor. Nismo sigurni kako bi se ponašali oni koji od te žene, koja je posrnula, prave heroinu kada bi se kojim slučajem radilo o njihovoj majci ili supruzi.
Kada se u televizijskoj emisiji obrađuje tema o obitelji, nađu se i predstavnici homoseksualnih udruga koji bi trebali reći koju pametnu o obitelji. Opet, bez trunke osude i imajući razumijevanja za svakoga, ali jedan od osnovnih uvjeta za obitelj je i osoba suprotnog spola s kojom možete imati potomstvo. I svi to nijemo gledaju, čude se, ali ne reagiraju.
Svjesni smo da će ovaj tjednik uznemiriti mnoge koji olako gledaju kako se urušava kompletan dosadašnji sustav vrijednosti. Pogotovo očekujemo kako će uznemireni biti oni koji će u nama prepoznati glas svoje savjesti. No, ne bi se trebali pretjerano ljutiti. Oni koji su ukorijenjeni u tradicionalni sustav vrijednosti, kao što su Bog, obitelj i domovina, svakodnevno su napadani od strane istih tih koji te vrijednosti agresivno žele uništiti.
Medijski prostor u Hrvatskoj u stanju je strašne okupacije. S jedne strane su oni koji mrze i Boga i Hrvatsku, a s druge strane su oni koji samo šute; zavukli su se u svoje male rupe sretni što još uvijek nije došao red na njih. Ako netko nešto i progovori, automatski se proglasi nazadnim, primitivnim, jadnim... Tako je u Hrvatskoj postalo normalno na svadbi cijelu noć slušati kako Ceca zavija nad sudbinom što se mora udati, ali ako se pusti samo jedna jedina Thompsonova pjesma, sutradan u medijima čitate kako se neki ustaša ženio?! Je li to hrvatsko društvo postalo izopačeno?
Jedan ženski tjednik na naslovnicu stavi gore spomenutu ženu koja se javno seksa i rasproda kompletno izdanje! Tko to kupuje? Pa «Hrvati», «katolici».
Mi želimo davati poglede iz jedne drugačije perspektive. Naprosto pokazati da nisu u Hrvatskoj baš svi pokleknuli i predali se knezu ovoga svijeta. Želimo pokazati i reći kako nije sramota biti katolik, Hrvat, domoljub... kako nije sramota zagovarati obiteljske vrijednosti.
Želja nam je iz tjedna u tjedan govoriti o istim tim temama o kojima i drugi mediji govore, ali s jedne drugačije pozicije. Gledati stvari kršćanskim pogledom.
Mi u Naciji zalažemo se za suverenu Hrvatsku. To znači da se ne može trgovati niti jednim dijelom Hrvatske. Naprosto, suverenitet nema cijenu. Floskule tipa kako moramo ući u neku drugu integraciju jer ne možemo sami, totalna su glupost. Kada bi to tako bilo, onda uopće nismo trebali izlaziti iz Jugoslavije jer smo tamo imali puno veća prava nego što ćemo ih imati u EU.
Svakim danom mrzitelji Boga i Hrvatske podižu svoju ljestvicu vrijednosti, te su sve silniji i silniji dok u konačnici ne pokažu svoje pravo lice. No, tada će biti prekasno.
Hrvatski narod lažno se uvjerava kako će nam ulaskom u EU odjednom, preko noći, postati super. To je najobičnija laž koja će, ako slučajno i uđemo u tu umjetnu tvorevinu, rezultirati time da će narod upasti u stanje apatije. Najednom će se pojaviti silni slučajevi depresije jer narod umjesto da gleda u Isusa Krista kao svoga Spasitelja, pod utjecajem onih koji mrze Hrvatsku gleda u neke strane trupe.
Predsjednik dva puta prodaje foru biskupima kako je on za obitelj, u bilo kojem obliku. I svi oduševljeni. Kako nitko ne primijeti što je upravo rečeno?
Guraju nam priču o desnici i ljevici. Obitelji se sukobljavaju na tom nivou. Desno, lijevo... nigdje moga stana, kako kaže jedna pjesma o pijancu. Ono što je važno je da ne postoji desnica kao ni ljevica. Postoje hrvatski nacionalni interesi i hrvatska izdaja. Možda bi trebalo konačno gledati stvari s te pozicije.
Naravno, postoji velika vjerojatnost da ćemo u nekim stvarima i mi pogriješiti. Vrlo moguće, no molimo vas da nas tada ispravite. Šaljite svoje tekstove, razmišljanja, reakcije i komentare kako bismo skupa mogli raditi na dobrobit hrvatskog čovjeka.
Kao što bolesno tijelo treba antibiotik, tako i mi želimo biti antibiotik hrvatskom društvu da ne bi cijelo društvo postalo bolesno. I kao što se hrvatski narod ujedinio u obrani Hrvatske, tako mi smatramo kako je došlo vrijeme da zbijemo redove u obranu onoga što su hrvatski heroji krvlju izborili.
Netko će vjerojatno prigovoriti kako smo jako tanušni. Istina, za sada izlazimo na 32 stranice jer za više nismo imali novaca.
Ovo je prvi, probni broj koji će na kioscima biti mjesec dana, nakon čega idemo u tjedni ritam. Recite svojoj rodbini, prijateljima, neprijateljima za nas i reklamirajte nas jer bez vas novina nema smisla.

Elvis Duspara

14.10.2011. u 09:44 | 1 Komentara | Print | # | ^

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< listopad, 2011 >
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Ožujak 2024 (2)
Prosinac 2023 (1)
Rujan 2023 (1)
Veljača 2023 (5)
Listopad 2022 (1)
Rujan 2022 (1)
Ožujak 2021 (1)
Prosinac 2020 (2)
Kolovoz 2020 (1)
Lipanj 2020 (1)
Svibanj 2020 (3)
Ožujak 2020 (2)
Siječanj 2020 (1)
Ožujak 2019 (1)
Prosinac 2018 (1)
Rujan 2018 (1)
Studeni 2017 (2)
Rujan 2017 (1)
Travanj 2017 (1)
Studeni 2016 (1)
Srpanj 2016 (2)
Travanj 2016 (2)
Ožujak 2016 (3)
Siječanj 2016 (3)
Prosinac 2015 (3)
Studeni 2015 (7)
Listopad 2015 (1)
Svibanj 2015 (3)
Travanj 2015 (4)
Veljača 2015 (5)
Prosinac 2014 (3)
Studeni 2014 (3)
Rujan 2014 (5)
Kolovoz 2014 (4)
Lipanj 2014 (4)
Svibanj 2014 (5)
Travanj 2014 (5)
Ožujak 2014 (4)
Veljača 2014 (3)
Siječanj 2014 (3)
Studeni 2013 (2)
Rujan 2013 (3)
Srpanj 2013 (1)
Lipanj 2013 (4)
Svibanj 2013 (1)
Travanj 2013 (4)
Ožujak 2013 (4)
Veljača 2013 (3)

VELIKANI

"Sretan život je nemoguć: najvišlje što čovjek može steći je junački životopis",
Arthur Schopenhauer (1788 - 1860), njemački filozof

"Ein glückliches Leben ist unmöglich: Das Höchste, was der Mensch erlangen kann, ist ein heroischer Lebenslauf.",
Arthur Schopenhauer (1788 - 1860), deutscher Philosoph

“A happy life is impossible; the best that a man can attain is a heroic life.”,
Arthur Schopenhauer (1788 - 1860), German philosopher


Bilder hochladen

Bilder hochladen
Jure Francetić

Bilder hochladen
Eugen Kvaternik

Bilder hochladen
Blaž Kraljević

Bilder hochladen
Mijat Tomić

Bilder hochladen
Miro Barešić

Bilder hochladen
Ilija Tolić

Bilder hochladen
Hrvatsko revolucionarno bratstvo

BOGOLJUDI

Bilder hochladen
Bilder hochladen

Bilder hochladen
George Lincoln Rockwell

Bilder hochladen
Corneliu Zelea Codreanu

Bilder hochladen
Robert Jay Mathews

SVETINJE

Bilder hochladen
Tradicija

Bilder hochladen
Domovina

Bilder hochladen
Obitelj

Kontakt i poveznice

Emajl: darko.tolic@outlook.de

http://holywar.org/RadioCro.htm
https://homunizam.wordpress.com/
https://hrvatskoobrambenostivo.com/mala-knjiznica/
https://creativitymovement.net/category/library/
https://velesova-sloboda.info/start/index-de.html
https://davidduke.com/
http://www.realjewnews.com/
https://derschelm.com/gambio/
http://faithandheritage.com/
https://imperium-europa.org/index.html
http://www.novi-svjetski-poredak.com/
http://www.europskaunija.yolasite.com/
http://hrvatski-desnicar.blog.hr/
http://www.hrvatskipravasi.hr/
https://natall.com/
https://nationalvanguard.org/
https://cosmotheistchurch.org/shop/
https://www.nsm88.org/
https://creativityalliance.com/
https://hydra-comics.de/
https://resist.com/
https://wir-sind-horst.de/
http://www.davidlane1488.com/main.html
https://www.derdritteblickwinkel.com/
https://chechar.wordpress.com/
https://wir-hn.de/
http://www.kirksvilletoday.com/
https://hrvatskiratnik.hr/
https://www.aryanlibrary.com/

Flag Counter

Darko-Tolic-Vitez
Fahne-kl-Buchstaben