Protokoli sionskih mudraca postali stvarnost!



Nekima je ova knjiga možda poznata, a neki će je odmah osudit kao teoriju zavjere, urote, i tome slično. Ja sam tek nedavno za nju saznao, i kakvo god mišljenje imao o masonstvu i uroti moram priznati da je jako zanimljiva. Objavljena je prije stotinjak godina i tada je izazvala veliku "buru". Pokušali su je zabranit, spalit, ali se ipak održala. To su spisi sa sjednica židovske masonerije, kažu najmoćnije. Njihov plan i način osvajanja vlasti. Imaju dvije verzije tj. dva prijevoda: Butmi (27 sjednica) i Nilus (24 sjednice). Nema neke velike razlike tako da je svejedno koju će te pročitati. Neki događaji su se već dogodili, nešto se događa a kraj je već svima poznat, NWO. Razumnom čovjeku je i bez knjige vidljivo njihovo djelo i način na koji djeluju, a ovo je samo potvrda. Riječ je o novcu, zaduživanju, razvratu i "zaglupljivanju", poticanju na nasilje, uništavanju zajednice, porobljavanju radnika, postavljanju političara (nikakav izbor), tisku, kršćanima, itd. Neću više ništa pisat o knjizi jer bi je morao cijelu citirat. Teško je izdvojit najbitnije, pa ću samo nabrojat neke dijelove i podnaslove kako bi vas zainteresirao. Knjigu možete pročitati i na netu http://www.sionskimudraci.hrvati-amac.com/ i još nekolika adresa. Recenzija: http://www.palotinci.hr/index2.php?subaction=showfull&id=1117746891&archive=&start_from=&ucat=20&
Ponavljam da je pisana prije 100 godina.

Pravo je u sili.
Treba imati na umu da su brojniji ljudi sa zlim nego s dobrim instinktima, i zato se bolji rezultati u upravljanju postižu silom i zastrašivanjem, nego akademskim raspravama.

Despotizam kapitala.
Ako se jedna država uništava vlastitim konvulzijama ili je njezini unutarnji obračuni vode pod vlast vanjskoga neprijatelja, ona je nepovratno izgubljena i dolazi pod našu vlast. Despotizam kapitala, koji je sasvim u našim rukama, nudi joj nekakvu nadu i ona se hvata za tu posljednju slamku spasa da se ne bi srušila u bezdan.

Politika i moral.
Politika nema ništa zajedničko s moralom. Vladar koji se ravna prema moralu apolitičan je, a njegovo prijestolje nije čvrsto. Onaj tko želi vladati mora se koristiti lukavstvom i licemjerstvom.

Alkohol. Klasični nauk. Razvrat.
Gojimski narodi (ne židovski narodi) omamljeni su alkoholnim napitcima, a njihova je mladež otupila od klasičnog nauka i preranog razvrata na što ih je potaknula naša agentura.

Uspjesi destruktivnih studija.
Ne mislite da su naše tvrdnje isprazne i neutemeljene: obratite pozornost na uspjeh darvinizma, marksizma, ničeizma, teorija koje smo sve tako zgodno podastrijeli

Uloga tiska.
U rukama suvremenih država velika je moć koja pokreće misli naroda, a to je – tisak. države se nisu znale koristiti tom moći, tako da je sva ta moć danas u našim rukama. Preko nje utječemo, skrivajući se i dalje u sjeni i zaklonu.

Simbolički zmaj i njegovo značenje
Kada se taj krug sastavi, sve će europske zemlje biti njime zatvorene čvrstom stegom.

Gospodarsko ropstvo. "Prava naroda"
Narodi su bijedom prikovani uz teški rad, gore nego kada su bili robovi i kmetovi. Od onoga su se ovako ili onako uspijevali osloboditi, s njime se obračunati, ali se od nevolje ne mogu obraniti.
Uspjeli smo u ustav unijeti takvo uređenje i prava za svjetinu, koja su samo fiktivna. Sva ta takozvana "prava naroda" mogu postojati samo kao ideja, a u stvarnosti su neostvariva. Što proleter-težak, poguren kao luk nad svojim teškim radom, prignječen svojom sudbinom, ima od toga što su neki brbljavci objavili pravo pričanja, novinari pravo pisanja svakakvih gluposti u usporedbi s ozbiljnim stvarima, kad stvarni proletarijat od toga nema nikakve koristi, osim onih mrvica koje mu mi dobacujemo s našeg stola, kao nekakvu naknadu za njihove glasačke listiće u korist naših pouzdanika i naših agenata. Republikanska prava za siromaha samo su gorka ironija, jer prijeka potreba mu ne dopušta da se služi njima, a uz to mu oduzima mogućnost stalne i sigurne zarade, stavljajući ga u stalnu ovisnost o štrajku poslodavaca ili drugova.

Opća gospodarska kriza.
Spomenuta neprijateljstva će se još i povećati, ako dođe do gospodarske krize, koja će zaustaviti nagodbe na burzama i tijek industrije, a zlatom koje je sve u našim rukama, stvorit će se opća gospodarska kriza, kada ćemo istodobno na ulicu izbaciti velike mase radnika u mnogim europskim zemljama.
Sloboda i vjera.
moramo potkopati vjeru i iz razmišljanja gojima iščupati načelo Božanstva i duha i sve to zamijeniti s aritmetičkim računicama i materijalnim potrebama.
Nadvlada
Sve će to toliko zamoriti gojime da ćemo ih lako primorati na to da nam ponude međunarodnu vlast, koja će moći po svom uvjerenju bez ikakvih lomova u sebe usisati sve državne snage svijeta i formirati Nadvladu
Zaduženost zemlje.
Najbolji način za postizanje toga cilja je povećanje daća na zemlju - dakle zaduživanje zemlje.

Anarhizam i pijanstvo.
Osim navedenog, mi ćemo vješto i duboko potkopavati i izvore proizvodnje, navikavajući tako radnike na anarhiju i alkohol, poduzimajući usput sve mjere da otjeramo sa zemlje sve gojimske inteligentne snage.

Cilj težnja za naoružanjem.
Težnje za naoružanjem i povećanjem policijskih snaga sve su to prijeko potrebne dopune već spomenutih planova.

Lažne teorije.
Mi smo zavarali, zbunili i u razvrat uputili gojimsku mladež, odgojem i izobrazbom na lažnim načelima i teorijama koje smo im namjerno sugerirali.

Što obećava masonski državni udar?
Kada izvršimo državni udar, reći ćemo narodima:"Sve je išlo užasno loše, svi smo se napatili. Mi uništavamo uzroke vaših muka: narodnost, granice, raznovrsnost novca. Glasovanje koje smo obavili uzevši ovlasti i na to naviknuvši i najmanje jedinice u zastupljenosti čovječanstva, pripremajući grupne skupove i sporazume, jer će sve to odigrati svoju ulogu u konačnici i sve će izgledati jednoglasno kada se pobliže upoznaju s nama prije nego nas budu osuđivali.

Samobitnost.
Na taj način ćemo slomiti značenje gojimske obitelji i njezinu odgojnu moć.
Ustav – škola stranačkih razdora. Republikanska era. Predsjednici - kreature masonstva
Liberalizam je stvorio ustavne države, koje su zamijenile autokraciju koja je za gojime mogla biti spasonosna. A ustav nije ništa drugo nego škola razdora, nesloge, prepiranja, neplodnih stranačkih agitacija, stranačkih tendencija, jednom riječju škola svega onoga što čini državnu djelatnost bezličnom. Javnost je sa govornica jednako kao i tisak osudila vladare zbog neaktivnosti i nemoći, takvim činom ih proglasila nepotrebnima pa se zbog toga u mnogim državama i događaju zbacivanja s prijestolja. Na takvoj podlozi je mogla nastati republikanska era, kada smo vladar zamijenili karikaturom vlade - predsjednikom, kojeg smo izabrali iz svjetine, među našim kreaturama, među našim robovima. U tome je bio temelj mine koju smo podmetnuli gojiskomu narodu ili točnije gojimskim narodima.

Uloga parlamenta i predsjednika.
Da bismo naš plan proveli i dosegnuli željeni rezultat namještat ćemo izbor onih kandidata u čijoj prošlosti ima neotkrivenih crnih mrlja, bilo koja "panama" - pa će oni biti zbog toga vjerni izvršitelji naših naredaba, sve iz straha da se ne otkrije ono bitno što je svojstveno svakomu čovjeku koji je došao na vlast, da težnja održi svoje privilegije, prioritet i ugled, sve što je vezano uz titulu predsjednika. Parlament će prikrivati, štititi i birati predsjednike, ali ćemo mu mi oduzeti pravo predlaganja zakona i njihovih izmjena, to ćemo pravo prepustiti odgovornom predsjedniku koji je lutka u našim rukama. Tada će vlast predsjednikova postati meta svih mogućih napada, a mi ćemo mu davati zaštitu u pravu obraćanja narodu i traženju podrške njegovim odlukama, bez njegovih predstavnika - obraćanje onoj većini iz svjetine.

Trenutak proglašenja "općega svjetskoga vladara".
Priznavanje našeg autokrata može nastupiti i prije uništenja ustava.. Trenutak toga priznanja će biti kada narodi izmučeni neredima i oskudicom, koje smo im mi namjestili ,uzviknu: "Sklonite ih i dajte nam jednoga sveopćega vladara, koji će nas ujediniti i uništiti sve uzroke razdora – granice narodnosti, religije, državne računice, koji će nam dati mir i spokojstvo, što ne možemo naći s našim vladarima i predstavnicima.

Program novog ustava.
Dakle, evo programa novog ustava koji se priprema. Mi ćemo donijeti Zakon, Pravo i Sud: ad.1) kao oblik prijedloga Zakonodavnog tijela., ad.2) predsjednikovim naredbama u obliku općih odredbi, zaključaka Senata i odluka Državnog savjeta u obliku ministarskih zaključaka., ad.3) a u povoljnomu trenutku - u obliku državnoga prevrata.

Neke pojedinosti pretpostavljenog prevrata.
Nama je potrebno da od samoga njegova proglašenja, još dok su narodi ošamućeni izvršenim prevratom i dok se još budu suočavali s terorom i neodlučnošću, postanu svjesni koliko smo snažni, nepobjedivi, toliko moćni da od nikoga ne zaziremo i da nećemo obraćati pozornost na njihova razmišljanja i želje, nego kako smo spremni provesti svoju vlast gušeći njihove prosvjedne manifestacije u svakom trenutku, na svakom mjestu, jer ćemo tada uzeti sve što nam treba i nećemo svoju vlast dijeliti ni s kim...Oni će tada od užasa zažmiriti na sve što se događa i očekivati što će iz svega proizaći.

Nadzor nad tiskom.
Niti jedna informacija neće stići u društvo bez našeg dopuštenja. To već sada uspijevamo na način što sve novosti dolaze preko nekoliko naših agencija u kojima se informacije slijevaju sa svih strana svijeta. Te agencije će biti u potpunosti naše ustanove i objavljivat će samo ono što mi želimo.

Još o tisku.
Ono što mi budemo izdavali u smislu preodgoja prema našem postavljenom cilju bit će jeftino i čitat će se posvuda. Oporezivanje će smiriti prazni književni zanos, a kazne će dovesti književnike u našu ovisnost. Ako i unatoč tomu bude onih koji bi pisali protiv nas - neće moći naći one koji bi im to objavili, a uz to svaki izdavač prije tiskanja treba zatražiti dopuštenje od nas.

Potreba za kruhom svagdanjim.
Potreba za kruhom svagdanjim primorava gojime da šute i budu sluge pokorne.

Zabave i veselja.
Da se ne bi dogodilo da oni iznose nekakve inicijative Narodni domovi. mi ih zadovoljavamo zabavama, veselicama za iživljavanje strasti, narodnim domovima... Uskoro ćemo preko tiska poticati natjecanja u vještinama i sportovima svih vrsta.

Buduće kmetstvo.
Blagodat mira, premda i prisilnoga, na područjima vjekovnih nemira, poslužit će nam kao novi oblik postignutoga dobra. Pogrješke gojimskih administracija bit će opisivane vrlo izražajnim bojama. Sijat ćemo takvu mržnju prema njima, tako da će narodi radije prihvaćati i ropstvo u miru nego famoznu slobodu, koja ih toliko muči i iscrpljuje, a iskazivala se od početka u iskorištavanju mnogih probisvjeta i lupeža, koji ni sami nisu znali što rade... Beskorisne promjene vlada na koje smo mi poticali gojime i tako potkopavali temelje njihovih država, narodima će dosaditi do te mjere da će radije prihvatiti trpnju tog našeg nego se ponovno izlagati riziku nemira i nevolja. Posebno ćemo naglašavati povijesne promašaje gojimskih uprava, koje su kroz tolika stoljeća mučile čovječanstvo zbog pomanjkanja inteligencije i vidovitosti svega što se odnosi na zajedničko dobro, u utrci sa fantastičkim projektima socijalnoga dobra i ne opažajući da su svi ti projekti sve više pogoršavali, a ne poboljšavali njihovo stanje općih odnosa na kojima se zasniva život ljudi na Zemlji...
Cjelokupna snaga naših načela i mjera će se sastojati u tomu što ćemo ih mi isticati i tumačiti kao potpuna suprotnost onima u starim društvenim uređenjima.

Jednodnevni svjetski prevrat.
Kad mi konačno stupimo na carsko prijestolje zahvaljujući državnim prevratima koji će biti posvuda pripremljeni za taj isti dan, nakon što se sve vlade svijeta proglase neprikladnima (premda će do tada proći dosta vremena, možda i stoljeća), mi ćemo se pobrinuti da ne bude spremana nikakva zavjera protiv nas.

Utjecaj gojimskoga svećenstva.
Već smo se pobrinuli diskreditirati svećenstvo gojima, a samim time i razoriti njihovu misiju, koja bi nam danas mogla dosta smetati. Njihov utjecaj na narod svakim danom slabi, opada. Sloboda savjesti. Danas je posvuda proklamirana sloboda savjesti i dosljedno tomu neće proći mnogo godina do trenutka potpunoga sloma kršćanske religije. S drugim religijama ćemo mnogo lakše izaći na kraj, ali o tomu je još rano govoriti. Klerikaizam i klerike ćemo staviti u okvire tako uske da će njihov utjecaj poći pravcem suprotnim od dosadašnjega.

Načini borbe s postojećom crkvom.
No, dok ne preodgojimo mladež na nove prijelazne vjere, a potom i na našu mi nećemo otvoreno dirati postojanje Crkve, nego ćemo se s njome boriti kritikom, koja će izazvati raskol...

Zaštitne mjere.
Kada osjetimo da treba pojačati stroge mjere zaštite (najstrašniji otrov za prestiž vlasti) priredit ćemo simulaciju nereda ili iskazivanje nezadovoljstva, pomoću dobrih govornika.

Uhićenje na prvu sumnju.
Kada dođe naša vlast zločinci će biti uhićeni čim se na njih manje ili više posumnja. Ne može se, zbog opasnosti da će se pogriješiti, političkomu krivcu ili zločincu dopustiti da pobjegne, jer ćemo, prema političkim prijestupima i zločinima, zaista biti nemilosrdni.

Državni zajmovi.
Svaki zajam znači državnu nemoć i nerazumijevanje državnih prava. Vanjske posudbe su pijavice koje se nikako ne daju otkinuti od državnog tijela sve dok se one same ne udalje ili ih država sama ne zbaci. Ali države gojima ih ne uklanjaju, nego ih sve više puštaju na sebe, tako da moraju neizbježno propasti zbog dragovoljnog ispuštanja krvi.

Industrijske vrijednosnice.
…Tako ćemo urediti naš sustav računanja da niti vladar niti sitni namještenik neće moći neprimjetno podići ni najmanji iznos, osim ako je dio isplaniranoga u kojoj od namjena. Bez određenoga plana ne da se upravljati. …


Svjetina je slijepac. Stranački razdori. Psihološka računica. Gospodarski ratovi su temelj židovske prevlasti. Parlamentarne govornice, pamfleti. Zloporaba vlasti. Tajna nauke društvenog uređenja. Stupnjevi republike. Stvaranje pojačane centralizacije uprave. Monopol u trgovini i industriji. Kako zavladati javnim mnijenjem? Trgovina, industrija i špekulacija. Povišenje plaća i poskupljenje stvari prijeko potrebnih za život. Tisak i javno mnijenje. Dvojako korištenje juridičkim pravom. Razdioba "onih koje vide" i "slijepih". Doseg izobrazbe i odgoja. "Fiktivno" u politici. Ustanove i njihove funkcije. Novi republikanski ustav. Ucijepljenje bolesti i ostale intrige masonstva. Budućnost tiska u masonskomu carstvu. Pornografija i budućnost tiskane riječi. Obezvrjeđivanje sveučilišta. Financijski program.

17.01.2012. u 21:06 | 0 Komentara | Print | # | ^

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< siječanj, 2012 >
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          

Lipanj 2021 (1)
Travanj 2021 (1)
Siječanj 2021 (1)
Svibanj 2020 (1)
Srpanj 2019 (1)
Travanj 2017 (1)
Veljača 2015 (3)
Svibanj 2012 (3)
Travanj 2012 (1)
Veljača 2012 (3)
Siječanj 2012 (2)
Prosinac 2011 (1)
Studeni 2011 (4)
Rujan 2011 (3)
Kolovoz 2011 (2)
Prosinac 2010 (2)

Opis bloga

"Narod hrvatski sačuvao si je u svih nevolja još jedno neprocjenivo dobro, a to je: vjera u Boga i u svoje desnice..."
Dr. Ante Starčević

Bilder hochladen

Poveznice

http://holywar.org/RadioCro.htm

https://creativitymovement.net/category/library/

http://www.davidduke.com/

http://www.realzionistnews.com/

http://www.conspirazzi.com/jewology/

http://faithandheritage.com/

http://hrvitez.blog.hr/