Masoni protiv Hrvatske

Bilder hochladen

Knjiga Mladena Lojkića "Masoni protiv Hrvatske" nastavak je jednog nadahnutog i izuzetno vrijednog rada na otkrivanju povijesne istine, kao i istine u povijesti, a koji je hrvatskome narodu prijeko potreban da bi se mogao snaći u prisutnoj kakofoniji laži u koju je stavljen. Za jedan narod je od presudnog značenja da otkrije svoj smisao postojanja, da uvidi koje poslanje u povijesti ima, jer narod otuđen od svoje povijesti nema mogućnosti uvida u vlastiti bitak te takav postaje nedefinirana masa koju se lako može modelirati po određenom kalupu. Odnosno, u našem konkretnom slučaju, po kalupu koji je napravljen u radionicama masonskih loža. Točnije, po kalupu centralne majke-lože u Londonu koja izrađuje temeljni model po kojem se dalje ovaj obrazac zla širi kroz paukovu mrežu masonerije u koju je uhvaćen praktički cijeli svijet.

Nažalost, i Hrvatska se dala uplesti u tu mrežu zla te je time kao država učinila jedan, u biti, samoubilački akt, jer dozvoliti djelovanje jedne organizacije koja kao svoj svjetonazor deklarira brisanje država i poništenje različitosti naroda te se ujedno i hvali time da gradi Novi svjetski poredak gdje će cijeli svijet biti jedna jedinstvena država bez granica i bez narodnosnih identiteta, a s jednom jedinstvenom i svima prihvatljivom religijom. Time što se sugerira da je potrebna jedna sinteza, čak i nadogradnja, svih postojećih religija, istodobno se implicira da ni jedna od njih nije „ona prava“ koja bi mogla zadovoljiti potrebe cijelog čovječanstva. Masonstvo sebe vidi kao avangardu čovječanstva na putu prema samoostvarenom savršenstvu, kao ono najbolje od najboljeg što ljudski rod može dati, te se istovremeno nameće kao tražitelj i stvaratelj (graditelj) te nove, čovječanstvu navodno prijeko potrebne i spasonosne religije kojom će se ostvariti masonska utopija tzv. Hrama čovječanstva izgrađenog po nacrtima Velikog arhitekta univerzuma.

Download poveznica:

http://www.4shared.com/document/cZae0ayi/Mladen_Lojki_-_Masoni_protiv_H.html

20.09.2011. u 18:52 | 0 Komentara | Print | # | ^

Vitez dr. David Duke o opstanku bijelih nacija i cionistima. Hrvatski prijevodi!


10.09.2011. u 20:42 | 1 Komentara | Print | # | ^

Hrvatska knjiga opstankaHrvatska knjiga opstanka je začuđujući plod hrvatskog religijskog i društvenog genija, koje kao da odgovara na pitanja o Hrvatskoj postavljana od Jurja Križanića, preko Ive Mašine do dra Marka Veselice. Tu se Marko zalaže za «kristocentričnu ekonomiju», svjestan da mu na Fakultetu nisu prenosili istinitu ekonomiju, kao i malverzacija i nametanja vladavine bezbožnih ljudi preko sektora financija (banke i burze) u svijetu. Prisvojivši u procesu sazrijevanja u vjeri mnoga mistička saznanja, od marijanskih poruka Stefanu don Gobbiju (čija se poruka dana Hrvatskoj nalazi kao motto na početku knjige), do čitave lepeze života Crkve nekada i sada, a sve bazirano na Svetom pismu, Francišković u suočenju s konkretnim Zlom koje napada Hrvatsku postaje svjestan da nas samo molitva može spasiti, ujedinjena s prihvaćanjem križa, s radom, i hrabrim opiranjem globalističkom Zlu. Ne treba se plašiti boriti za Istinu, jer «ako si uz Boga ne možeš ostati sam». U tom smislu Hrvatska knjiga opstanka je izvanredno pokazivanje Cjeline, djelo koje ima vertikalu i horizontalu, dijakroniju i sinkroniju, praktičnost i vizionarstvo, ono je demaskiranje «magijske prirode novca», kao samog začetka lažnog legitimiteta iz kojeg se lančanom reakcijom izvodi čitavo carstvo ne-Božje ekonomije, lažne kulture, i svih manifestacija države i društva, ali i vizija Hrvatske koja pobjeđuje višeglavu Zvijer, postajući svjesna svojeg istinskog identiteta u vladavini «teokracije».

Preuzimanje preko poveznice

http://de.scribd.com/doc/17354135/Hrvatska-Knjiga-Opstanka-Studium-Rei-Civilis#scribd

07.09.2011. u 17:40 | 0 Komentara | Print | # | ^

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< rujan, 2011 >
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    

Travanj 2017 (1)
Travanj 2015 (1)
Veljača 2015 (5)
Svibanj 2012 (3)
Travanj 2012 (1)
Veljača 2012 (3)
Siječanj 2012 (2)
Prosinac 2011 (1)
Studeni 2011 (4)
Rujan 2011 (3)
Kolovoz 2011 (2)
Prosinac 2010 (2)

Opis bloga

"Narod hrvatski sačuvao si je u svih nevolja još jedno neprocjenivo dobro, a to je: vjera u Boga i u svoje desnice..."
Dr. Ante Starčević

Bilder hochladen

Poveznice

http://www.noviultimatum.com/

http://pandora.kreativisti.org/

http://www.davidduke.com/

http://www.realzionistnews.com/

http://holywar.org/RadioCro.htm

http://www.conspirazzi.com/jewology/

http://faithandheritage.com/

http://hrvitez.blog.hr/

widgeo.net

Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se