HR - Sprint

utorak, 05.09.2006.

PROPUŠTENA ZBIVANJA


Upravo sam se vratio sa mora i sad imam posla oko faksa. Što reči, propustio sam najveći atletski događaj u Hrvatskoj - "Hanžeka", ali ipak sam gledao na TV-u. Mogu reči da je bilo jako uzbudljivo na 400m, u obje kategorije, muškoj i ženskoj. Što se tiče 100 i 200m nisam previše propustio... 10.22s za crnca mi je isto kao da gledam Šopreka da trči 10.70s (nek' me ljudi krivo ne shvate, drago mi je kad Šoprek ili netko drugi od naših najboljih sprintera trče brže od toga)

Svaka čast organizatoru na dovođenju poznatih atletičara poput Francisa OBIKWELU itd...

Najviše čestitki zaslužuje Danijela Grgić, ponajprije za SVJETSKO ZLATO a zatim za 3. mjesto pred domaćom publikom na Grand Prix mitingu!!! Tek sad sam vidio slike sa dočeka na blogu od murinja i to je stvarno trebalo proslaviti!

BRAVO DANIJELA!

Eto, ljetna sezona je praktički iza nas, još ima kup Hrvatske za junior(k)e i za one najmlađe.
Nisam bio u klubu više od 2 tj. pa nisam baš u toku sa zbivanjima oko Multipower kupa, da li će biti, gdje i kada. Isto tako ne znam za miting u Osijeku (Trofej Slavonije).
No kako god da bilo, špica atletske sezone je iza nas i sad smo u kratkom vremenu opuštanja. Stoga odmarajte dok možete, jer pred nama su novi naporni treninzi za zimsku sezonu.

Javljat ću se kad uhvatim vremena i nešto zanimljivo za napisati.

POZDRAV SVIMA!

- 14:21 - Komentari (6) - Isprintaj - #