V i j e s t i @ HR

< ožujak, 2005 >
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Komentari On/Off

A N K E T E 





-----------------------------
O NAMA

Vijesti@hr je autorski NEWS servis na kojem možete pročitati odabir i komentar najbitnijih društvenih te političkih događaja i pojavnosti u Hrvatskoj. Namjera kreatora Vijesti@hr servisa je proširiti svijest o uzrocima i posljedicama određenih zbivanja kroz autorske tekstove oslobođene svih kompromisa i "dobronamjernih" cenzura, ali istovremeno u duhu civiliziranog, profesionalnog i opće prihvaltjivog stila. Vijesti@hr web stranice su moderirane i podložne izmjenama od strane vlasnika.

------------------------------
POGLED IZ VANA
Kliknite za najnovije vijesti o Hrvatskoj

[ Yahoo! News Search ]


SUNCE ILI KIŠA?
Jednim klikom do najpreciznije vremenske prognoze za Hrvatsku

[ Yahoo! Weather ]


NEKOLIKO KORISNIH ADRESA 
University of Oxford
Stanford University
University of Cambridge
Université Paris Panthéon-Sorbonne
Hrvatski studiji
Fakultet političkih znanosti
Sveučilište u Zagrebu
Hrvatsko Novinarsko Društvo
UN
UNESCO
Sabor RH
Vlada RH
HINA
ONLINE
HRT
CNN
BBC

 KOMENTAR DOGAĐAJA DANA I TJEDNA NA JEDNOM MJESTU I UVIJEK BEZ CENZURE


Kontakt & Newsletter

Svi zainteresirani za primanje Vijesti@hr Newsletter-a mogu poslati svoj zahtjev na naš mailVijesti@HR Također, možete slati tekstove i komentare zanimljive za objavljivanje. Među njima, Uredništvo će odabirati najzanimljivije i najkvalitetnije prema profesionalnim novinarskim i uredničkim kriterijima te ih objaviti na ovim stranicama s vašim potpisom ili nadimkom. Želja nam je potaknuti autorsko novinarsko pisanje u svim oblicima kako bi se zaustavio trend prepisivanja i prevođenja objavljenih vijesti. Ovime podupiremo kreativnost i podižemo profesionalne standarde novinarstva i autorstva u Hrvatskoj. Također, preko mail-a:Vijesti@HR možete nam poslati sva pitanja i komentare vezane uz ovaj Blog.

Uredništvo

 IMPRESSUM
Vijesti@hr stvara grupa autora stručnaka za razna poduštvena područja (novinari, politolozi, sociolozi, ekonomisti, povijesničari, liječnici i ekolozi) koji ujedno čine i Uredništvo Vijesti@HR-a. Njihova imena, nadimke ili mailove možete pronaći ovdje.

M@il uredništva

UREDNIŠTVO:
---------------------------
hrvi
mediasavjetnik
martinna
bluemoon
devildragon
mislilac
bloodymary
christy
bondgirl
anah
---------------------------


 12.03.2005., subota

VRAĆAM SE ZAGREBE TEBI...

Milan Bandić, utjelovljenje je beskrupuloznog falš političara koji vješto artikulira jeftinim pojmovima bliskim uhu primitivnog miljea našeg podneblja. Njegovom reanimacijom na izbornoj listi u Zagrebu, moralna hipokrizija je dosegnula dno dna!!!

Najnovijim postavljanjem Milana Bandića za nositelja izborne liste u Zagrebu SDP-a, HSS-a i par prikrpnih stranaka, Hrvatska se svrstala rame uz rame nekim državama Južne Amerike gdje se vojne hunte smjenjuju iz dana u dan, a da pri tom nitko za ništa ne odgovara i svi mirne savjesti nastavljaju tamo gdje su i stali. Pijanstvo i prometni prekršaj, mnoge građane bi skupo stajali, no naš Bandić je i to pregrmio bez posljedica. Štoviše, on je kaznio prometnog policajca koji je tek nedavno vraćen na posao, a za period koji nije radio i gladovao jer je napravio profesionalnu stvar za koju je i plaćen, ionako nitkoga nije briga. Bepravne gradnje i pokušaj legaliziranja istih je također doživio fijasko no Bandić je i iz te afere izašao neokrznut te se okoristio pozicijom gradskog dužnosnika i umočio cijeli grad Zagreb u aferu pisanjem raznih prijetećih oglasa u javnim glasilima. Milan Bandić, utjelovljenje je beskrupuloznog falš političara koji vješto artikulira jeftinim pojmovima bliskim uhu primitivnog miljea našeg podneblja. Njegova želja za dokazivanjem purgerskog podrijetla graniči sa crnim humorom i kao takva nameće se svim građanima u nadi da su obolili od amnezije i raznih drugih poremećaja pamćenja. Želja za dominiranjem je za Bandića niscrpan izvor energije, a njegovu vještinu opstanka na vlasti najviše cijeni Ivica Račan koji nikako da shvati kako mu reformu zaostale stranke Bandić neće provesti! Sasvim suprotno, on će vođen vlastitim egoizmom uništiti civiliziranu struju, ako je uopće i postojala, te nametnuti jedan model upravljanja s divljeg zapada u kojem će on i svi njegovi podanici uvijek biti iznad svih zakona. Takav grad i takve političare Zagreb ne treba i bez njih bi grad već odavno riješio probleme kriminalnog miljea u vlastitim redovima. Ovakva bahatost, bezobrazluk i neobrazovanost morali bi biti kažnjen na lokalnim izborima. Za Zagreb će ovi izbori biti test građanske svijesti i rješavanje pitanja pripadanja europskim ili balkanskim sredinama.
- 11:30 - Komentari (1) - Isprintaj - #