V i j e s t i @ HR

< siječanj, 2005 >
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Komentari On/Off

A N K E T E 

-----------------------------
O NAMA

Vijesti@hr je autorski NEWS servis na kojem možete pročitati odabir i komentar najbitnijih društvenih te političkih događaja i pojavnosti u Hrvatskoj. Namjera kreatora Vijesti@hr servisa je proširiti svijest o uzrocima i posljedicama određenih zbivanja kroz autorske tekstove oslobođene svih kompromisa i "dobronamjernih" cenzura, ali istovremeno u duhu civiliziranog, profesionalnog i opće prihvaltjivog stila. Vijesti@hr web stranice su moderirane i podložne izmjenama od strane vlasnika.

------------------------------
POGLED IZ VANA
Kliknite za najnovije vijesti o Hrvatskoj

[ Yahoo! News Search ]


SUNCE ILI KIŠA?
Jednim klikom do najpreciznije vremenske prognoze za Hrvatsku

[ Yahoo! Weather ]


NEKOLIKO KORISNIH ADRESA 
University of Oxford
Stanford University
University of Cambridge
Université Paris Panthéon-Sorbonne
Hrvatski studiji
Fakultet političkih znanosti
Sveučilište u Zagrebu
Hrvatsko Novinarsko Društvo
UN
UNESCO
Sabor RH
Vlada RH
HINA
ONLINE
HRT
CNN
BBC

 KOMENTAR DOGAĐAJA DANA I TJEDNA NA JEDNOM MJESTU I UVIJEK BEZ CENZURE


Kontakt & Newsletter

Svi zainteresirani za primanje Vijesti@hr Newsletter-a mogu poslati svoj zahtjev na naš mailVijesti@HR Također, možete slati tekstove i komentare zanimljive za objavljivanje. Među njima, Uredništvo će odabirati najzanimljivije i najkvalitetnije prema profesionalnim novinarskim i uredničkim kriterijima te ih objaviti na ovim stranicama s vašim potpisom ili nadimkom. Želja nam je potaknuti autorsko novinarsko pisanje u svim oblicima kako bi se zaustavio trend prepisivanja i prevođenja objavljenih vijesti. Ovime podupiremo kreativnost i podižemo profesionalne standarde novinarstva i autorstva u Hrvatskoj. Također, preko mail-a:Vijesti@HR možete nam poslati sva pitanja i komentare vezane uz ovaj Blog.

Uredništvo

 IMPRESSUM
Vijesti@hr stvara grupa autora stručnaka za razna poduštvena područja (novinari, politolozi, sociolozi, ekonomisti, povijesničari, liječnici i ekolozi) koji ujedno čine i Uredništvo Vijesti@HR-a. Njihova imena, nadimke ili mailove možete pronaći ovdje.

M@il uredništva

UREDNIŠTVO:
---------------------------
hrvi
mediasavjetnik
martinna
bluemoon
devildragon
mislilac
bloodymary
christy
bondgirl
anah
---------------------------


 14.01.2005., petak

TAKE THE MONEY & RUN

Agrokorov imperij nema kraja..... HELP LINE-AGROKOR

Upravni odbor Hrvatskog fonda za privatizaciju prihvatio je ponude jedinog ponuđača, koncerna Agrokor, za kupnju 52,21 posto dionica Belja i 99,76 posto dionica PIK-a Vrbovec, a konačnu odluku o prodaji donijet će Vlada. Tako stoji u vijesti o Agrokorovom potetu preuzimanja ovih dviju tvrtki. Usprkos nejasnim ponudama zbog kojih je Agrokor u prvom pokušaju kupovine dobio odbijenicu, on danas slavodobitno postaje vlasnik. Transfer je pokušavao opravdati i Hebrang kao predsjednik HFP-a, velikim dugovima, koje su ova poduzeća akumulirala u zadnjih godinu dana te upozorio kako bi druga varijanta bio stečaj. No ipak ostaje nevjerojatno kako to da Ivica Todotrić uvijek odnosi sve pred sobom. Možda bi bilo bolje da su u HFP-u odmah rekli kako su to Agrokorova poduzeća pa da se ljudi više ne umaraju oko cijele papirologije. No odgovora nema, a transparentnosti traga također nema što nas ponovno uvjerava kako je Todorić broj 1. u Hrvatskoj za sve gospodarske transfere i za njega nikada neće vrijediti ona pravila kao za sve nas, obične smrtnike. Ivica Todorić svoj imperij i dalje gradi na vezama u politici te gospodarskim ucjenama. Igrajući između SDP-a i HDZ-a on će uvijek biti dobitnik i tako iz godine u godinu, imperij Todorić raste, a mi sve više tonemo u monopolizaciju tržišta u kojoj ćemo moći birati između Agrokora i Agrokora i Agrokora i tako u nedogled!

bondgirl
- 18:20 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se